süper durmus güle güle kullan Şeniz
fiyat nedir canım
cok tesekkur ederim. 400 euroya mal oldu ne yazıkkı..ama deger diye dusunuyorum en az bir sene omur bictiler..
sımdı senın verdigin fiyata göre 200 ytl cok uygun ya benmı yanlıs anladım acaba :uhm:yarın gidip bi daha sorayım ben :uhm:
vala kalıcı makyajdan sıkılırım ben beaa hergün aynı renk makyajla gezemem öyle çok bana göre değil
arkadaşlar ben bugün kaşıma yaptırdım. çok da memnun kaldım. şu an ne ağrı ne sızı hiçbir şey hissetmiyorum. düşünenler varsa istanbul anadolu yakasında nerde yaptırdığımı söyleyebilirim. en azından görüşüp fikir alırlar. kendime adıma söyliim, benim içime sindi.
Kalıcı makyaj hakkında tum suphelerim herzaman cektigim eyelinerimi kalıcı makyaj ile yaptırarak oldu.bir iki gun goz kapaklarim şiş gezdim ama sonucu sahane..su anda cok guzel gorunuyor...ama tavsiyem kesinlikle bunu kuafor dovmeci vs yerlerde yaptırmayın..tek adres..long time liner...işte buda gözlerim..kaşımı kaldırırken cekilmis resim kusura bakmayın
Kızlar, kızmayın ama abdeste engel teşkil ediyor, bitkisel formül bile olsa içine kalıcılığı sağlayan kimyasal maddeler karışıyor ve bunun da su geçirgeiği şüphelidir. Aynı vücut dövmeleri gibidir. Cünüp gezersiniz mazallah... hatırlatam dedim.
nihat hatipoglu acikladi bunu canim abdeste engel olmuyormus dövme,ama haram.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?