ben çok kararsızdım yakalşık 1 saatte karar verdim ve sırf eşimin ısrarı üzerine yaptırdım ve şunu söylüyeyim banada çıkarsa üstüne geçicez dediler ama inanın görüceksiniz çıkma olmuycak dediler ve gerçekten çizdikleri gibi kaldı 2 sene gitse ban yeter 2 sene sonra yine yaptırırım ben koyu kahve yaptırdım sonra tenin o rengi değiştirebiliyor şimdi siyahımsı ama kendi kaşlarımdan ayırt edilmiyor ilk 15 gün yerine tam oturması üstünden bidaha geçerlerse koyuluğu 2 ayı buluyor sonra yüzünüzle tam uyumu sağlıyor ama iğnenin yanınızda açılmasına yapılacak bölgenin uyuşturulmasına daha önce yaptıranların resimlerine bakın kesin ellerinde vardır arkadaşlar.
cok gür simsiyah kaslarim vardi,zamanla cok yolmaktan seyreldi inceldi.bende kalici makyaj yaptirdim ama aci ne hissetmedim dogrusu ve bi kerede yapilmadi bende.makyaji yapan bayan iki hafta araliklarla 3 kez yapicani söyledi.kasin durumuna bakicam,cildin boyayi ne kadar aticak dedi.ilk gidisimin sonunda renk baya acildi.gecen hafta tekrar gittim,suan daha koyulasti ve haftaya gidisimde bitecek.gayet memnun kaldim ben:icecream:
tatlım bende 3-4 gün önce kaşıma yaptırdım ama sabah uyanınca gözlerim balon gibi şiş uyanıyorum.bu normalmi ve 1 haftada renkte açılma oluyomu
ankarada guvenilir ve profesyonel kalıcı makyaj yapan yer bilen var mı??
kizlar ben kas ve dudak kontru yaptirdim dudagim iyi oldu ama kasim berbat oldu nasil belli dovme oldugu sert bir ifade verdi kas baslarini uyardigim halde koseli yapti en onemlisi kapkara oldular oyle pismanin ki her aynaya baktigimda uzuluyorum guzelligimi kaybettigimi hissediyorum lazerle de olmuyor goze yakin diye bir ilac bulunsada pamuga dokup silince ciksi bence yaptirmadan iyi dusunun geri donusu yok benim gibi hergun bakar bakar iciniz yanar
tatlım bende 3-4 gün önce kaşıma yaptırdım ama sabah uyanınca gözlerim balon gibi şiş uyanıyorum.bu normalmi ve 1 haftada renkte açılma oluyomu
slm barbie,kızlar sizce kalıcı makyaj yaptırsam büyük ve yuvarlak gözlerimi ferhundeninki gibi badem biçimli ve daha küçük yapabilirler mi ????????????????????????????
lütfenn cevap verinn
ya hani dövme yaptıranlara hep soruluyo ya yada söylenen bişey varya abdest gecirirmi diye.. bu kalıcı makyajda olay nasıl oluyo..???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?