Kalıcı makyaj yaptıranlar

ya millet vaaz vermek sıarada bekliyor ha!
ne demiş peygamber efendimiz 'sakıncalı'..
'sakıncalı' kelimesinin anlamanına türk dil kurumu sözlüğünden bakın bence.
ayrıca dövme yapılan hücrenin rengi değiştiriliyor. (yani mantıklı düşünün,içi o boya ile dolsa, canlılığını yitiren hücre yara kabuğu gibi kopar.)
sakıncalı olmasının nedeni de şudur. o dönemde müslüman olmayanlar yani kafirler genelde yüzlerine veya vucütlarına dövme yaptırırlarmış ki müslüman olmadıkları anlaşılsın.
yani o dönem için bunun bir mantığı var,ve peygamber efendimizin açıklaması ne : 'sakıncalı'!!!

şu an böyle bir durum yok,ama dinen yapılması hoş değil.
bu da kişisel bir tercih.
bunu peygamber efendimize soran kimselere bile hz.Muhammed (SAV) , senin abdestin tutmaz modunda zorlayıcı bir cevap vermemiştir.
şuan ahkam keselerin ne haddine,anlamıyorum!

yaptıran herkeste eminim sosya hayatta işlerine yaradığı için yapıyordur.
ayrıca bende düşünüyorum ankarada güzel bir yer bulabilirisem.
sarışın olduğum için kirpik ve kaşlarım belirin değil,sürmeyi çok seviyorum,gözaltıma çok hafif bir koyuluk verdimek istiyorum. ankara yaptıran varsa tavsiyesine uygun hareket edebilirim.

Dün gözümün üstüne kontur yaptırdım ama kapaklar çok şiş ne zaman geççek bunlar ,yaptıranlar noolur yanıt versin.! Bi de sonra pomat filan sürdünüz mü ? Ama çapaklanma filan yok enfeksiyon gibi değil sanki .

Sağolun arkadaşlar hemen yanıt yazmışsınız.Bari ben söyleyeyim 15 dakika buz uygulaması en iyi gelen oldu ama hala biraz şişlik var .

kaşlarında herhangibir yara,çizik izi olanlar kılları bariz seyrek olanlar,iki kaşı arasında göze batar fark olanlar durdugunuz hata benim kaşlarım ve gözdiplerim kalıcı makyaj ilk yaptıralı 4yıl oldu ve anlayabilene aşkolsun ortalıkta öyle boyanmış gibi gezmıyorsunuz (eyeliner şeklınde degıl zaten ince deri ten atıyo tutmuyo) nerde hangi şartlarda yapıldıgı cok önemnli bunu göz<ardı etmeyın tabi ki

ben kaşlarıma yaptırmayı düşünüyorum ama şuan sadece düşünüyorum gözüme dudağıma fln yaptırmam sanırım sıkılırım her gün makyajlı olmaktan. kadınların başka işi yokmu yahu

Sağolun arkadaşlar hemen yanıt yazmışsınız.Bari ben söyleyeyim 15 dakika buz uygulaması en iyi gelen oldu ama hala biraz şişlik var .

Canım şişlik 4-5 gün sürüyor.AMa göz için ufak birkrem vermişlerdi o çok iyi gelmişti bana.Yanlız 7-8 gün gözüne su değdirme demişlerdi.Şimdi nasılsın.

Long-Time-Liner uluslararasi bir firma.Burda kalıcı makyaj yaptıran var mı?Ben dudak icin dusunuyorum.Ama dogal olmayacak palyaco gibi olacagimd iye buyuk korkum var.Ornekleri var.Cok hoslar.Dudak kontorune yaptiran var mı?Long-Time-Liner a yaptiran var mı kızlar???

sadece göze eyeliner bence olabilir. çünkü yine dilediğin tonda makyajını yaparsın sadece eyeliner yaptırarak. hem kalem ve eyelinerın çok düzgün çekilmesi gerekir. el alışkanlığı olmayan arkadaşlar için bence süper ama acısı ve sağlık kaygısı beni düşündürdü doğrusu. arada aklımdan geçirmiyo deilim yaptırsammı die.çok şık da durur ayrıca. düşünsenize her daim eyelinerınız gözünüzde çekili. harika bişi

arkadaşlar kalıcı makyaj deyince hani öyle kendimiz boyandıgımızdaki gibi bir görüntü akla gelmesın ignelerle deri altına işleniyor ilk bir haftadan sonra renk oturuyor günesin etkılerı,yıkama sonucu ve zamanla zaten deri atıyor enzor olanı eyeliner cünkü cok ince deri ve göz savunma tepkisi olarak işlem sırasında sürekli kırpıyo ve o kısacık süre tam bir işkenceye dönüşüyor ben tek seans yaptırıp rötuşa gitmedigim icin belirli belirsiz olmuştu ama dün güzellik merkezıne farklı bir uygulama için gitmiştim orada bır bayanda gördüm dövmecide 5igneyle yaptırmış tek kelimeyle enfes duruyordu
dudak kontörde de sadece cerceve degil iç dış doldurulması çooook güsel oluyo ama ince deri hani ben bile cesaret edemedım acıkcası
yani cok büyük rahatlık özellikle çalısan hanımlara için tavsiye edebilirim ben yıllardır kuaföre kaş aldırmıyorum yok oydu kavisi bozuldu derdim yok cıkanları kendim hallediyorum tanıştıgım 10kişiden dokuzu sorar kaşlarda botoks var mı diye kaslarım kalkık ve muntazam duruyo

kizmayin ama ben sevmiyorum kizlar ya
tamam güzel duruyo ona bisey diyemem ama sadece suani düsünmemek gerek
kuzenim babasinin cenazesinde tam makyajliydi...hadi bunu millete anlat nasil anlatirsan!!!
böyle seyler icin yaptirmam dogrusu

sirf bunun icinse bence sorun yok cunku ancak fesat bir dusunce tarzi cenaze sahibinin suslenip puslenip makyajli cenazeye geldigini dusunur.kalıcı makyajtan en cok dusunduruen sıkılma payı bence...

abdest geçiyomu acaba

bu işin çok hassas bir detayı yani derinin altına geçiyor gözenekler tamamen kapanmıyor ya da başka bir bakış açısıyla gusül abdesti şartları hazırlanırken kimyasal saç boyaları da yoktu sonuçta o da tamamen saçın yüzeyini kaplıyor öyle olmasa açıcı vurulmadan renk açılması lazımdı niyet çok önemli o aman full makyajlı olanlar nasıl bu komediyi saglamış bunu anlayamadım dogrusu işlemin başındaki dikkatle bu önlenebilirdi

Arkadaşlar, ben de kaş için düşünüyorum ama memnun kalmayan okudukça korktum açıkcası. İstanbul'da yaptırıp memnun kalanlar, nerde ve kaça yaptıklarını bana özelden yazabilirler mi acaba?

Merhaba dövme ve kalıcı makyajın abdest tutmadığını söleyenlere istinaden yazıyorum gözenek kapanması diye bir olay yok eher olursa o bölge hava alamaz ve hava alamayan deri ÖLÜR yani ne dövmede ne kalıcı makyajda deri su almıyor diye bi olay olamaz ben dövme yaptıracağım zaman anneminde tereddütleri vardı diyaneti aradık ve günah değil sadece yapılırken acı duyulduğu için eziyet niteliğiinde mekruh ama yok dinden çıkıo yok abdest tutmuo bunlar Hurafe biri sölemiş başkaları inanmış su almayan hava almayan deri ölür dövme ve kalıcı makyajın böle bi etkisi henüz görülmedi dövmeli bölgedede terleme oluo su giremiosa nasıl dışarı çıkabilio :)

kalıcı makyajıda düşünüyorum gözlerde sürme gayet güzel peygamberimiz zamanındada vardı.. erkekler bile sürüyordu gözleri korumak için ve neden olmasın kalıcı makyajda bence gayet mantıklı.. düzenli bir tarzı olanlar için sürekli tazelemekten yada akmasından bulaşmasındna iyidir..

Arkadaşlar, bayramdan sonra ben de kaşlarıma yaptırıyorum. Bir yerle anlaştım. Gelişmeleri bildiririm. Umarım pişman olmam.

ben de kaşlarıma yaptırmayı düşünüyorum ama ihtityaçtan deil meraktan babannelerimiz ellerine kına yakıyor yada herkes saçını boyatıyor eğer bunlar abdest geçiriyorsa bu da geçirir

ya arkadaslar bende konustum bi merkezle
göz bölgesi 200 ytl ama
kımsede görmedim nası duruyo merak ediyorum
katolog resımlerıne pek güvenmiyorum yaptıran varsa gözlerini cekip koysun kaslarıda lütfen ya
dogal duruyosa gercekten yaptırcam bende
göz makyajı yapamıyorum hiç ben benneyaptımki

Ben dövmenin günah olduğunu biliyorum abdest alınmıyor çünkü hatta bu nedenden dolayı hint kınasıyla dövme revaşa çıkmış durumda. Peygamber edendimiz de akşam yatarken sürerdi sürmeyi gündüz değil yanlışlık olmasın.

tecrübesi olanlara danışmak istiyorum.
eş dost indirimi ile çok ekonomik bir fiyata dudak ve eyeliner yaptırdım. ilk uygulamada gözz de dudak da silindi. devamındaki uygulamalardan ücret alınmıyor. 2.de göz tuttu ama dudak yine kabuklanıp silindi. şimdi 3.uygulamayı yaptırıcam. sizce tutmaması normal mi yoksa kötü malzeme mi kullanıyorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…