Kalıcı makyaj yaptıranlar

Bana özelden yazabilirsin.Kasım 14 ü tekrar gelecek istanbul a. Eyeliner 400 eu idi.Alt ve üst olarak.Kaştan çok memnun kaldım inanın hiç kimse anlamıyor bile çok doğal oldu ve hiç canım yanmadı.Suadiye ye gelecek yine 1 kaç günlüğüne.

çok sağol netten baktım uzmanmış. Özelden nasıl msj atılıyor bulamadım. Yanlız üste yaptıracağım ama ağrı biraz tedirgin ediyor

Sende sağol. Bende senin gibi çok tedirgindim , ama bir o kadarda istiyordum. ınanırmasın kaş konturunda kaşımızı iple alırken bile çok acı hissediyorsun.Hiç acımadı çokta memnunum.Boşuna tedirgin olmuşum keşke daha önce yaptırsaymışım bile dedim.Bende özelden sana yazmak istedim ancak 50 msj sonrası özl msj atılabiliyormuş.Kasım 14-15 gibi ıstanbul a gelecek.Benim ve diğer müşterilerinin kontorolünü yapacak.Rütüşlayacak aynı zamanda.Buna bile fazla ihtiyacım yok.Hemde işte eyeline o zaman yaptırırım demiştim. Yalnız üst yaptırırsan fiat daha da düşer.Bana gelince tel edecek burdan sana yazarım yine.Çünkü özelden msj atamıyorum.

Ya kızlar bende yaptırmayı çok istiyorum ama doğal durmıycak diye korkuyorum şöyle güzel kalkık kaşlarım olsun diyorum ama nette tanıtım için konulan resimler bile doğal gelmedi bana gerçekten kendi kaşınız gibi duruyormu yoksa normal kalem boyamasından bi nebze daha doğal durdugu içinmi doğal duruyor diyorsunuz kaş için kalıcı makyaj yaptıran bi arkadaş resim koyarsa çok sevinicem bide ben Mersindeyim burda uzman birisini bulmakta zor ıst. gibi yerlerde işinin ehli olan daha çok uzman vardır.

Melek 112 Zehra hn 3-4 Aralıkta ıstanbul da olacakmış. Dün tel. ettim kendisine ancak Aralık ın 3-4 gibi istanbul da olacakmış. Zaten sitesinde de bunu duyurmuş haber vermek istedim.Bende rütüş ve eyeliner için gideceğim gelince.
Sana yine haber veririm , görüşmek üzere

ben de sırf k makyajı yaptırmak için ist gidenlerden olmuştum 4yıl önce hiç gerek yok o fiyat çok fazla

arkadaşlar aranıza yeni katıldım. ben de kalıcı makyajla ilgileniyorum kaşlarıma özellikle istiyorum çok serek ve inceler çünkü. istanbulda yaptırıp memnun kalan arkadaşlar nerelerde yaptırdıklarını yazabilirler mi acaba avrupa yakasındayım ama sorun değil anadolu da olur. bi de yeni üye olduğum için özel mesaj hakkım henüz yok.yardımcı olursanız sevinirim...

merhaba flygltkn , öncelikle hoşgeldin. Ben istanbul anadolu yakasında Suadiye de Bellatrixde yaptırdım. Zehra Ayan yapıyor. Aslen antalyada ama istanbul a gelip bu merkezde yapıyor. Bende senin gibi yeni üyeyim malesefki benimde özelden msj hakkım yok. Tavsiye ederim. ıstersen sana telini verebilirim. Bilmiyorum siteden verme hakkım varmı bilmiyorum. ınternetten zehra ayan olarak araştırabilirsinde. Kendisi 3-4-5 şubatta istanbul da olacak

slm arkadaşlar .. bende neredeyse küçüklüğümden beri kaşlarımdan dertliyim .. mutlaka yaptırmalıyım yanee .. çünki benm hiç kaşım yok desem yeridir .. o kadar küçük bi bölgede ki hemde çok ince .. ama ömür boyu kalsın istemiyorum ben .. öncelikle onu sormak istiyorum acaba 6 aylık yada yıllık olanları varmı .. bi arkadaşım yaptırdı 5 senedir kullanıyor ..

böle dememin amacı yani zamanla belki şekil değiştirmek isteyebilir insan .. renk değişii yapabilir saçında kaşınıda uydurmak isteyebilir ..ve o 5 senedir kullanan arkadaşım ın renk çok soldu .. hemen 1 sene sonra soldu ama çıkmadı tam diyor .. çok kötü görünüyor şuan =(=( benm de gözüm korktu açıkcası ..

merhaba bende şuan 3 dövme ve de kaşımda kalıcı makyaj var..ve ben estetik durumlarıyla hem çok ilgiliyim hem de çok araştırıyorum..geçenlerde de alnımdaki beni aldırdım hatta:)
dövmelerimi 2 farklı kişiye yaptırdım ama onları yaptırmadan önce baya araştırdım..ömür boyu taşıyacağım dövmeleri yapan kişinin yaptığı işe inanmalıydım ve çok da içime sindi..geçen yıl da kalıcı makyaja taktım ve araştırdım,yaptırdım ve seyrek kaşlarımdan kurtuldum.sürekli kaş kalemiyle boyuyodum ama klaıcı makyajdan daha çok dikkat çekiyodu.bi de şu var,yazın kalem akıyodu hep,kaşın biri var biri silik.denize girerken bambaşka biri gibi gözüküyodum.sende bi değişiklik var diolardı,kaşımı boyamadım ondan diyodum hep.valla şimdi hepsinden kurtuldum.çok da memnunum.hergün dakkalarca boya.bi de kaş kalemi kaşımı çok döktü benim.zaten yoktu kaşım daha da azaldı kalemlerden.en azından bitkisel boyaymış kalıcı makyajdaki boyalar.1 senedir de daha da doğallaştı gitgide kendi kaşım gibi oldu.biraz soldu hatta daha koyu istiyorum,yine yaptırıcam.ama tasarım ve renk çok önemliymiş.mesela görüyorum kızıl kaşlar yada gri gbi iğrenç renkler.buna çok dikkat edin.doğru kişi çok önemli.ama çok rahat bişey,süper icat.

kalıcı makyaj hakkında bilmek istediklerinizi yada sormak istediklerinizi cilt estetiği kalıcı makyaj bölününde bulabilirsiniz.

sorularınızı bekliyorum.

''cilt estetiği kalıcı makyaj bölümünde site üyelerinin konu hakkındaki soru yanıtlarını uzun uzun vermiş bulunmaktayım.buradada gördüğüm yazıların ve soruların detaylı açıklamalarıda bu bölümdedir.''

a.s

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…