geçmiş olsn memnunmusun bari değdimi sence ağrına?
yaptirmadan önce bilgi toplasaydin daha iyi olurdu hafif kizarginlik ve sislik olabilir ama morluk olmasi beni cok sasirtti
ben güzellik uzmaniyim ve bende yaptirdim
1 gün sanki cok aglamis gibi hafif siskinlik vardi ertesi gün birseyim kalmamisti..
istedigin her tonda yapmalari gerekiyordu siyah gri yesil acik ve koyu mavi..
bu boyalar cok pahali ve en cok kullanilan siyah oldugu icin o an yaninda yoktu belkide..
bilgi olsun diye yaziyorum. bu tür uygulamalar yaptirmadan önce ön konusma sart..sorulariniz korkulariniz herseyi acikca konusmali ve bilgi edinmelisiniz...
kullandiklari boyalarin standarti ignelerin sterilligi resimlerle önce sonra halleri
olabilecek risikolar vs.
ondan sonra bir düsünme süresi gerek..
ve bu ön bilgilerden emin olmadikca veya kacamak cevaplar almissaniz yaptirmanizi tavsiye etmem.
birde 3-4 gün sonrasi bakimi ve daha sonradan boya kabul edilmeyen bölgelere yeniden uygulama mutlaka bedava olmli unutmayin
Evde değişik değişik makyaj yapıyoruz ama benim yaptırma amacım tatillerde denize girerkende sorunsuz olması.Birde sabahlarıda güzel uyanmak.
Valla aslında yaptırmaya değer.Sadece dikkat etmek gereken iyi bir yerde yaptırmak.Şimdi tekrar gideceğim üzerinden bir kere daha geçecekler.Ozaman daha iyi tutuyormuş.Ben farklı bir yerde gözlerimin altınada yaptırmayı düşünüyorum.İlk andaki şişme beni çok korkutmuştu.Ben sadece üstü 150 ytlye yaptırdım ama altıda yaptırsaydım ikisi 200 ytl olacaktı. Yapılırken öyle bir korktum ki alta yaptırmaya vazgeçtim.Ama yaza kadar onuda yaptırmayı düşünüyorum.Abdest tutmaz diyen arkadaşlar ben abdestliyken yaptırdım.Dişimize doldu kaplama yapıyoruz.Saçımı boyuyoruz zaten.Buda aynı şey. Bana ters gelmedi.
Evde değişik değişik makyaj yapıyoruz ama benim yaptırma amacım tatillerde denize girerkende sorunsuz olması.Birde sabahlarıda güzel uyanmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?