• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalıcı makyaj yaptıranlar

arkadaşım bende yeni yaptırdım ama ne şişlik nede morarıklık oldu yaklaşık 4 aydırda kullanıyorum bence bi doktora git yada yaptırdığın yere morarması kaş yaptırıp nasıl gözün morarıyor belki şişlik göz kenarına yayılıp güneşte gezmiş olabilirmisin ben burun ameliyatı olduğunda göz kenarlarım şişmişti ve doktorum güneşe çıkmamamı eğerki çok gerekirse akşam çıkmamı söyledi neden güneşe çıkmamam gerektiğini sordum kızarıklıklar morarığa dönüşür ve lekelenme olabilir dedi bence bi doktora git güzelim

ben çok kararsızdım yakalşık 1 saatte karar verdim ve sırf eşimin ısrarı üzerine yaptırdım ve şunu söylüyeyim banada çıkarsa üstüne geçicez dediler ama inanın görüceksiniz çıkma olmuycak dediler ve gerçekten çizdikleri gibi kaldı 2 sene gitse ban yeter 2 sene sonra yine yaptırırım ben koyu kahve yaptırdım sonra tenin o rengi değiştirebiliyor şimdi siyahımsı ama kendi kaşlarımdan ayırt edilmiyor ilk 15 gün yerine tam oturması üstünden bidaha geçerlerse koyuluğu 2 ayı buluyor sonra yüzünüzle tam uyumu sağlıyor ama iğnenin yanınızda açılmasına yapılacak bölgenin uyuşturulmasına daha önce yaptıranların resimlerine bakın kesin ellerinde vardır arkadaşlar.

ben çok kararsızdım yakalşık 1 saatte karar verdim ve sırf eşimin ısrarı üzerine yaptırdım ve şunu söylüyeyim banada çıkarsa üstüne geçicez dediler ama inanın görüceksiniz çıkma olmuycak dediler ve gerçekten çizdikleri gibi kaldı 2 sene gitse ban yeter 2 sene sonra yine yaptırırım ben koyu kahve yaptırdım sonra tenin o rengi değiştirebiliyor şimdi siyahımsı ama kendi kaşlarımdan ayırt edilmiyor ilk 15 gün yerine tam oturması üstünden bidaha geçerlerse koyuluğu 2 ayı buluyor sonra yüzünüzle tam uyumu sağlıyor ama iğnenin yanınızda açılmasına yapılacak bölgenin uyuşturulmasına daha önce yaptıranların resimlerine bakın kesin ellerinde vardır arkadaşlar.

canım galiba çok memnunsun uzun zamandır bende güvenilir bir yer arıyordum nerde yaptırdığını bi yazarsan süper olacak
:içelim:

.................................................................................................

Son düzenleme:
ayy nasıl yaptırıyorsunuz kızlar yaa.güzelim gözlerinizi emanet ediyorsunuz ignelerle boya falan.korkarım ben sahsen.ama tabi yanlış anlamayın size saygı duyuyorum..benim fikrim bu sadece.ama yinede yaptırmadan önce iyice arastırın derim...birde diger bir arkadasa katılıyorum dini boyutunu islam köşesine acın.buradaki konunun içerigi farklı çünkü.

kizlar ben kas ve dudak kontru yaptirdim dudagim iyi oldu ama kasim berbat oldu nasil belli dovme oldugu sert bir ifade verdi kas baslarini uyardigim halde koseli yapti en onemlisi kapkara oldular oyle pismanin ki her aynaya baktigimda uzuluyorum guzelligimi kaybettigimi hissediyorum lazerle de olmuyor goze yakin diye bir ilac bulunsada pamuga dokup silince ciksi bence yaptirmadan iyi dusunun geri donusu yok benim gibi hergun bakar bakar iciniz yanar

kalici_makyaj.jpg

alıntıdır

İnternette dolaşırken buldum bu fotoğrafı baya iyi yapılmış kaşlar ama bukadar kızarıyormu yapıldıktan sonra :uhm:

Bu konuyla ilgili daha öncede yazmistim.Kas ve göz kontürü yaptiran arkadaslar,sizler bir seanstami yaptirdinizki sislik ve morarma oldu :sm_confused: Ben yaklasik 4 aydir iki hafta araliklarla gidiyorum,yani bir seansta olmuyor olsada sislik ve morarma tabiiki kacilinilmaz olur yasakkelime Önce cilt ve sac renginiz belirleniyor,misal ben esmer olmama ragmen kaslarima siyah ve kahve karisimi kullanildi ve cok dogal durdu.Kas 4 seans göz 3 ve dudak 5 seansta bitti.Yaptirmadan önce mutlaka arastirin,güvenilir bir yerde yaptirin.a.s

cok gür simsiyah kaslarim vardi,zamanla cok yolmaktan seyreldi inceldi.bende kalici makyaj yaptirdim ama aci ne hissetmedim dogrusu ve bi kerede yapilmadi bende.makyaji yapan bayan iki hafta araliklarla 3 kez yapicani söyledi.kasin durumuna bakicam,cildin boyayi ne kadar aticak dedi.ilk gidisimin sonunda renk baya acildi.gecen hafta tekrar gittim,suan daha koyulasti ve haftaya gidisimde bitecek.gayet memnun kaldim ben:icecream:

tatlım bende 3-4 gün önce kaşıma yaptırdım ama sabah uyanınca gözlerim balon gibi şiş uyanıyorum.bu normalmi ve 1 haftada renkte açılma oluyomu

tatlım bende 3-4 gün önce kaşıma yaptırdım ama sabah uyanınca gözlerim balon gibi şiş uyanıyorum.bu normalmi ve 1 haftada renkte açılma oluyomu

ankarada guvenilir ve profesyonel kalıcı makyaj yapan yer bilen var mı??

ben ankara etlikte görkem güzellik merkezi diye bi yere gittim oldukça özeniyor mehtap hanım kaş 200 dolar ve ben oraya bayıldım.tavsiye ederim.daha 4 gün oldu 1 ay sonra eski ve yeni halimin fotolarını alıp koyucam buraya.o zaman daha iyi incelersin

kizlar ben kas ve dudak kontru yaptirdim dudagim iyi oldu ama kasim berbat oldu nasil belli dovme oldugu sert bir ifade verdi kas baslarini uyardigim halde koseli yapti en onemlisi kapkara oldular oyle pismanin ki her aynaya baktigimda uzuluyorum guzelligimi kaybettigimi hissediyorum lazerle de olmuyor goze yakin diye bir ilac bulunsada pamuga dokup silince ciksi bence yaptirmadan iyi dusunun geri donusu yok benim gibi hergun bakar bakar iciniz yanar

canım bi resmini koysan ayrıca ne kadar oldu yaptıralı

ilk seansta ertesi günü belli belirsiz bi sislik oldu sadece,ikinci gün normale dönüyor zaten.sen tek seansmi yaptirdin canim ? öyleyse eger ona canmi dayanir :1no2: ben her gidisimde kremle 20 dk uyusturup öyle yapiyor ve hic aci hissetmiyorum :1closedeyes:

Haklısın sarı kızılcak bişey yok sen doğruyu söylüyosun kalıcı olduğu ve kimyasal maddeler içerdiği için abdeste engel dediğin gibi su geçirgenliği de şüpheli dinimize göre de şüpheli şeylerden
uzak durulması gerekiyo ben yaptırmayın derim böyle olmasa bile gerek yok yaptırmaya saçma geliyo kalıcı makyaj bana canım ne zaman isterse o zaman yaparım istediğim zaman da doğal halimde olurum benim düşüncem bu
Sevgiler kaydirigubbakcemile3

kızlar sizce kalıcı makyaj yaptırsam büyük ve yuvarlak gözlerimi ferhundeninki gibi badem biçimli ve daha küçük yapabilirler mi ????????????????????????????
lütfenn cevap verinn

kızlar bu kalıcı makyajı yaptırsam ne kadar sürede eski halime dönerim yani şişlikler açısından.. okula öyle gidemem yani şiş şiş..
1 haftada geçer mi mesela :S
geçmez sanırım :(

-tatlicadiarzu-Benim de saçım ve gözüm simsiyah;ama kaşlarım seyrek ve saçlarıma oranla daha açık bi siyah.Ben de kuaföre gidip boyatmayı düşünüyorum.Fakat saç boyasıyla mı boyarlar nasl olur bilmiyorum.Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
kızlar sizce kalıcı makyaj yaptırsam büyük ve yuvarlak gözlerimi ferhundeninki gibi badem biçimli ve daha küçük yapabilirler mi ????????????????????????????
lütfenn cevap verinn
slm barbie,
neden büyük gözlerinden şikayetçisin ki? eminim çok güzellerdir. herkes büyük gözleri olmasını tercih eder bence.Benim de gözlerim yuvarlak ve iri. Eskiden daha da iriydi ama kilo aldigim için bana küçük gibi geliyor ve üzülüyorum. eski günlerimi özlüyorum. Bence üst gözkapagına eyeliner çekerek ve alt göz kapagının içine kalem çekererek istedigin görüntüyü elde edebilirsin.

ya hani dövme yaptıranlara hep soruluyo ya yada söylenen bişey varya abdest gecirirmi diye.. bu kalıcı makyajda olay nasıl oluyo..???

ya hani dövme yaptıranlara hep soruluyo ya yada söylenen bişey varya abdest gecirirmi diye.. bu kalıcı makyajda olay nasıl oluyo..???

Dinimizde vücuda şekil çizilmesi sakıncalı.Bu kalıcı makyajda şekil değil bir çizik atılıyor.Yani dini bilginlere göre bile , düşünceler değişirken burdaki bayanlara göre de normal olarak fikir değişiyor.Sen kendin araştır dışardan içine sinerse yap,sinmezsede yaptırma.Ben üst göz kapağıma yaptırdım daha seanslara katılmam gerekiyordu ama hem sabrım hem cesaretim yok gitmedim.

herkesin keNdi görüşü ama hep aynı makyajdan ben sıkılırım açıkcası..
ayrıca gözüme toz kaçtığında bile korkuyorumda
bir de iğnelerle kalıcı makyaJ hayatta yaptıramam:)

Back