• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalıcı makyaj yaptıranlar

kalıcı makyajla ilgili bilgi edinmek için girdim , konu dışı alakasız yorumlarınız sayesinde;konuya dair hiç bir şey anlamadım.Topiği açan arkadaş başlığa''kalıcı makyaj yaptırmak caiz midir''falan mı yazmışta ben görememişim acaba ..? :kahve: ozgurdu arkadaşım güle güle kullan ,iyi günlerde inşallah :1closedeyes:

Son düzenleme:
ya kızlar böyle birşey zararlı değil midir? :uhm:
kalıcı, yani deriye işleniyor resmen o boyalar.
hiçbir şekilde cesaret edip yaptıramam ben, kalıcı makyaj denince aklıma direk cilt kanseri geliyor...
kullandığım ürünlerin bile içindekileri elimden geldiğince incelemeye çalışıyorum, kanserojen değeri olanlardan uzak durmaya. ki bu makyaj birkaç saat kalıyor sadece ciltte, sonra temizleniyor. ama kalıcı makyaj... CADIARZU
hem acısı, ağrısı da varmış. değmez bence, hem makyaj yapmak zaten zevkli birşey ki :lepi:
ben asla yaptırmam, sevdiğim birinin de yaptırmasına izin vermem :delphin:

Kalıcı makyaj hakkında tum suphelerim herzaman cektigim eyelinerimi kalıcı makyaj ile yaptırarak oldu.bir iki gun goz kapaklarim şiş gezdim ama sonucu sahane..su anda cok guzel gorunuyor...ama tavsiyem kesinlikle bunu kuafor dovmeci vs yerlerde yaptırmayın..tek adres..long time liner...işte buda gözlerim..kaşımı kaldırırken cekilmis resim kusura bakmayın

adszff0.jpg

sımdı senın verdigin fiyata göre 200 ytl cok uygun ya benmı yanlıs anladım acaba :uhm:yarın gidip bi daha sorayım ben :uhm:

sımdı senın verdigin fiyata göre 200 ytl cok uygun ya benmı yanlıs anladım acaba :uhm:yarın gidip bi daha sorayım ben :uhm:

valla burası sadece bu işi yapan ve yurt dısında subeleri olan bir yer..asıl merkezi yurtdısında...ben kıydım paraya..cunku gercekten ciddi bir iş..

arkadaşlar ben bugün kaşıma yaptırdım. çok da memnun kaldım. şu an ne ağrı ne sızı hiçbir şey hissetmiyorum. düşünenler varsa istanbul anadolu yakasında nerde yaptırdığımı söyleyebilirim. en azından görüşüp fikir alırlar. kendime adıma söyliim, benim içime sindi.

vakti zamanında kaş yaptırmak istemiştim dedim ama bariz dövme gibi istemem zaten beyaz tenliyim malum kaş az dediler aralara yaparız
fiyatı ozamanlar çok uçuk geldi bide korktum yaptırmadım
şimdi kaş kalemi kullanıyorum diorun çokta memnunum
ama yapan arkadaşlarıma hayırlı olsun diyorum

benımde kaslarım bıraz dusuk ve seyrek long tıme lıner fıyat almak ıçın aradım 1000 euoro dedıler fazla geldı fıyatı bana!korelasyon bende anadolu yakasındayım nerde yaptırdıgını ogrenebılırmıyım canım bırde sorum olucak sana kasının yarısını trasladılarmı yoksa bosluklarımı doldurdular!özelden kasının resmını atarsan sevınırım şimdiden tesekkurler gule gule kullan.

arkadaşlar ben bugün kaşıma yaptırdım. çok da memnun kaldım. şu an ne ağrı ne sızı hiçbir şey hissetmiyorum. düşünenler varsa istanbul anadolu yakasında nerde yaptırdığımı söyleyebilirim. en azından görüşüp fikir alırlar. kendime adıma söyliim, benim içime sindi.

Ben de yaptırmayı düşünüyorumda, güvendiğim iyi bir yer olması önemli, araştırıyorum.
Korelasyon ben ankarada çok iyi bir yerle görüştüm de 400 diyorlar fiyata, sen de bizlere fikir vermesi için fiyat açısından bilgi verir misin?

Kalıcı makyaj hakkında tum suphelerim herzaman cektigim eyelinerimi kalıcı makyaj ile yaptırarak oldu.bir iki gun goz kapaklarim şiş gezdim ama sonucu sahane..su anda cok guzel gorunuyor...ama tavsiyem kesinlikle bunu kuafor dovmeci vs yerlerde yaptırmayın..tek adres..long time liner...işte buda gözlerim..kaşımı kaldırırken cekilmis resim kusura bakmayın

adszff0.jpg

Seninki harika olmuş.Benim ki nerdeyse silindi bile :kızgın:Sen nerede yaptırdın.

Kızlar, kızmayın ama abdeste engel teşkil ediyor, bitkisel formül bile olsa içine kalıcılığı sağlayan kimyasal maddeler karışıyor ve bunun da su geçirgeiği şüphelidir. Aynı vücut dövmeleri gibidir. Cünüp gezersiniz mazallah... hatırlatam dedim.

nihat hatipoglu acikladi bunu canim abdeste engel olmuyormus dövme,ama haram.

ya göz belki nebileyim hassas bir organ ,hele ki benim için hiç uygun değil çok hassas gözlerim hemen etkilenir atlatamaz bu durumu laelaelaelaelae ama dudak için hoş durabilir diye düşünüyorum kendi renginde bi ton belirginlik yakışacaktır eminim...

arkadaslar benım kaslarımdada kalıcı makyaj var yaklasık 5 sene oldu..cok buyuk rahatlık kaslarım kusmustu ve dusuk duruyolardı..sımdı ıse kavıslı ve super gorunuyoooo..
ama ıyı bır yere yaptırmak sart suratınıza gıden bır sekıl olmalı..aksı taktırde ıgrenc goruntuler ortaya cıkabılıyor...
bı ara resmınıde koyacagım..

Kızlar merhaba, bende uzun zamandır araştırıyorum kalıcı makyaj konusunu. güvenilir ve temiz bir yer arıyorum ıstanbul'a gelip yaptırmayı düşünüyorum sürekli orda olamadığım için yüzyüze öngörüşme şansımda yok maalesef anca internetten araştırıyorum çoğu fotoğrafta birbirinin aynısı zaten...
Sizin tavsiye edebileceğiniz yerler var mı?
Yaptıran arkadaşlar hala memnundur umarım sorun çıkarmadı değil mi sonradan?

Hem alt-üst göz hem de dudak çerçevesi istiyorum bir de ben..Long time liner'ı da araştırdım, gerçekten işinin ehli bir merkez ama fiyatlar inanılmaz uçuk geldi açıkçası...

Back