Kaldığımız Yerden Her Telden..

içtim canımm ne guzeldı yaaa inşallahhh uykumu kacırtmaz

inşallah canım ama çok uykun varsa kaçırmaz canım.. İyi geceler tatlım bebişinle güzel bir uyku çekin yarın görüşürüz. Öptüm canımm bizde artık yatıyoruz yarın mesai varr..

kıss elibeses sesin çıkmıyo hiç hayırdır balım kuzum

sorma canım ya dişim agrıyo kaç gündür
ilaç ilaç üstüne
bi cekmedi yarın inşallah aldırcam kurtulcam

uyku bastı aynı zamanda 12 olsa da yatsam
sen napıyosun canım
hamişlik güzel gidiyo heee cok da güzel hatunsun haaa kırmızılar filanda cok yakışmıştı gecen gün yorum yazdımda takip edemeidm sonra...

amann geçmiş olsun canım hiçbirşeye benzemez diş ağrısı çok çektim genç kızlığımda yok böyle birşey tabii şeker ve çikolatadan hiç vazgeçmezdin bir dişimi kaybettim. İnşallah çekerlde kurtulursun canım yaa..

Günaydınn ballarım, kaymaklı kadayıflarım,akide şekerlerim, lokumlarımm güzel bir gün olsun İnşallah hepimiz için.Haftanın son günü hem güzel hemde geçmek bilmez şimdi..

Son düzenleme:

Günaydınn ballarım, kaymaklı kadayıflarım,akide şekerlerim, lokumlarımm güzel bir gün olsun İnşallah hepimiz için.Haftanın son günü hem güzel hemde geçmek bilmez şimdi..

Selam dejavum
ay bugün gene dişimi cekmedi antibiyotik alıyorum agrı kesici vs... tam da yumurtlama günlerime denk geldi
ama zaten bişey oldugu yok gene de tedirgin oluyorum yawww ne saçmaa dimiiii

Sen napıyosun nerelerdesin???

ben geldim slm kızlar hu huu

ay canım yazamadım bir türlü telefonlar susmuyor, gelen giden fazla. Canım nasıl geçti doktor canın yanmadı inşallah.. iyi misin balımm..

o zaman iltihap vardır canım önce onu kurutacak ondan sonra çekecek dişini yoksa çekilmez öyle. Tahmin etmiştim ben öyle olacağını. Yok sen yap bence halvetini ya sorun olmaz sanmıyorum gebeylen de veriliyor bir miktar antibiyotik hafta olunca ama sen bilirsin tabii tatlımm ağrı kesici de iyi gelir.Çok geçmiş olsun canımm.. Yaa ben yukarıdayım ya artk yoğundu bugünde hocalar gelen giden tel trafiği. Öyle işte akşam gel daha iyi muhabbet ederiz.

a.slmmmmm hoşgeldin balım nasılsınnnnn

a.slmmmmm hoşgeldin balım nasılsınnnnn
iyim balım hala tv yayınımz yok ya aceyip sıkılıyom evde ofise geldim bi türlü yapamadılar digiciler aceyip sinirliyim onlara
moonum hoşgeldinn prensesin biraz yoğun başı ağrıyor falan filan yanii arada yazmaya çalışıyorum zaten kimse de yoktu bugünn.. Sen napıyosunn..

geçmiş olsun pamuk prensesim.:) ya bendede var acayip hava kapalı ondan sanırsam alıştık güneşe güneşimiz kaçtıbende iyyim tatlım sevdadan haber varmı dün kötü olmuştu ya :26:

alıntıdır:

Kadıköy Kuş dili'ndeki dört yol ağzında trafik çok sıkışık olduğu için sürekli polis otosu bekler. Trafik polisleri megafonla bağırarak trafiği idare ediyorlar iste. Neyse bağırıyor eleman "34 PTS 723 lütfen sağa çek" O sırada oradan geçmekte olan öteki trafik otosu megafonla espiri yapıyor bunlara - "Lütfenini yiyim senin, bu ne kibarlık lan Mıstafaa?.

halamı yapamadılar varya nasıl sinir olur insan kim gelipde işini adam gibi yapıyoki paraya gelince almasını biliyolar yazık valla gülüm:26:

alıntıdır

-4 yaşlarındayken, yüzümdeki büyükçe olan beni anneme gösterip ne olduğunu sormuşum. Annem, "ben" olduğunu söyleyince soranlara yüzümdeki kahverengi şeyin "annem" olduğunu söylüyormuşum. İşin kötüsü, insanların bana güldüğünü hayal meyal de olsa hatırlıyorum. Çok salakmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…