- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- Konu Sahibi dejavu_one
- #1.781
yazdım balım yazamamışmıyım yoksa gitmedim gülüm kanamam vardı sabah kalktığımda kaldık salıoya malesef şimide çamur gibi akıntım var malesef gidemedim meleğğimm:26:
yaa sağlık olsun canım zaten önemli olan hormondu onu da yaptırdın sorun yok çok şükür smearın zamanı önemli değil belli bir günü yok yani o yüzden sorun olmaz bitanemm.. Bende de bitti gibydi yine geliyor az az anlamadım valla sizde bu akşam temizlenirim artık diyordum.
iyim balım hala tv yayınımz yok ya aceyip sıkılıyom evde ofise geldim bi türlü yapamadılar digiciler aceyip sinirliyim onlara
geçmiş olsun pamuk prensesim.:) ya bendede var acayip hava kapalı ondan sanırsam alıştık güneşe güneşimiz kaçtıbende iyyim tatlım sevdadan haber varmı dün kötü olmuştu ya :26:
aman o digiye bizde ne sinir oluyoruz işaretlediğimiz programlar işaretlemişiz gibi gösteriyor bir de alakasız hiç izlemediğimiz kanallar ve programlar yani. Bazen tutuyor böyle gelmekte bilmiyorlar çağırınca satmayı biliyorlar ama. Evet ya bir de yoğunduk bugn ve öğlen bamya vardı yemem ben yemekhanede konserve oluyor zaten taze bamya çıkmadı daha.Sadece annemin ve annem usulü yaptğımından kendiiminkini yerim o da yazın ve yaz dometesiyle. Bende içim başka bişi almadı tost yedim öğlen ama acıktım ondan da ağrıdı galiba.. Sevdamm iyiydi canım hatta canım türk kahvesi çekti yaptım içtim demişti dün gece daha da gelmedi.