Kaldığımız Yerden Her Telden..

yazdım balım yazamamışmıyım yoksa gitmedim gülüm kanamam vardı sabah kalktığımda kaldık salıoya malesef şimide çamur gibi akıntım var malesef gidemedim meleğğimm:26::KK50:

yaa sağlık olsun canım zaten önemli olan hormondu onu da yaptırdın sorun yok çok şükür smearın zamanı önemli değil belli bir günü yok yani o yüzden sorun olmaz bitanemm.. Bende de bitti gibydi yine geliyor az az anlamadım valla sizde bu akşam temizlenirim artık diyordum.

iyim balım hala tv yayınımz yok ya aceyip sıkılıyom evde ofise geldim bi türlü yapamadılar digiciler aceyip sinirliyim onlara :KK14:

geçmiş olsun pamuk prensesim.:) ya bendede var acayip hava kapalı ondan sanırsam alıştık güneşe güneşimiz kaçtı:KK17:bende iyyim tatlım :KK54:sevdadan haber varmı dün kötü olmuştu ya :26:

aman o digiye bizde ne sinir oluyoruz işaretlediğimiz programlar işaretlemişiz gibi gösteriyor bir de alakasız hiç izlemediğimiz kanallar ve programlar yani. Bazen tutuyor böyle gelmekte bilmiyorlar çağırınca satmayı biliyorlar ama. Evet ya bir de yoğunduk bugn ve öğlen bamya vardı yemem ben yemekhanede konserve oluyor zaten taze bamya çıkmadı daha.Sadece annemin ve annem usulü yaptğımından kendiiminkini yerim o da yazın ve yaz dometesiyle. Bende içim başka bişi almadı tost yedim öğlen ama acıktım ondan da ağrıdı galiba.. Sevdamm iyiydi canım hatta canım türk kahvesi çekti yaptım içtim demişti dün gece daha da gelmedi.

halamı yapamadılar varya nasıl sinir olur insan kim gelipde işini adam gibi yapıyoki paraya gelince almasını biliyolar yazık valla gülüm:26:

ya sorma kuzum bugün başka digiciler geldi bişey yapamadı birde kocamdan balık istiyor bizim akvaryum var abi bana iki balık versene diyor :) manyak ya büyük akvaryum 50 yakın balık var chiclet türü etcil:) işin yap öyle iste bari yüzsüz.kocamda halledin bibakarız dedi.

aynen kuzum parayageldimi hemen alırlar

alıntıdır: :KK1::KK1::KK1::KK1:

Kadıköy Kuş dili'ndeki dört yol ağzında trafik çok sıkışık olduğu için sürekli polis otosu bekler. Trafik polisleri megafonla bağırarak trafiği idare ediyorlar iste. Neyse bağırıyor eleman "34 PTS 723 lütfen sağa çek" O sırada oradan geçmekte olan öteki trafik otosu megafonla espiri yapıyor bunlara - "Lütfenini yiyim senin, bu ne kibarlık lan Mıstafaa?.

ayy süper yaa normalde kibar değil hiç demekkiiii :KK9::KK9:

alıntıdır

-4 yaşlarındayken, yüzümdeki büyükçe olan beni anneme gösterip ne olduğunu sormuşum. Annem, "ben" olduğunu söyleyince soranlara yüzümdeki kahverengi şeyin "annem" olduğunu söylüyormuşum. İşin kötüsü, insanların bana güldüğünü hayal meyal de olsa hatırlıyorum. Çok salakmışım.

ay bu da çok süperr.. Bende anneme seslenirken adıyla birlikte anne dermişim çünkü seslenicem ama kaç tane anne var o olduğunu nereden bilecek dermişim.. mantığa bak yaaa.. :KK9::KK9:

yaa sağlık olsun canım zaten önemli olan hormondu onu da yaptırdın sorun yok çok şükür smearın zamanı önemli değil belli bir günü yok yani o yüzden sorun olmaz bitanemm.. Bende de bitti gibydi yine geliyor az az anlamadım valla sizde bu akşam temizlenirim artık diyordum.

aman o digiye bizde ne sinir oluyoruz işaretlediğimiz programlar işaretlemişiz gibi gösteriyor bir de alakasız hiç izlemediğimiz kanallar ve programlar yani. Bazen tutuyor böyle gelmekte bilmiyorlar çağırınca satmayı biliyorlar ama. Evet ya bir de yoğunduk bugn ve öğlen bamya vardı yemem ben yemekhanede konserve oluyor zaten taze bamya çıkmadı daha.Sadece annemin ve annem usulü yaptğımından kendiiminkini yerim o da yazın ve yaz dometesiyle. Bende içim başka bişi almadı tost yedim öğlen ama acıktım ondan da ağrıdı galiba.. Sevdamm iyiydi canım hatta canım türk kahvesi çekti yaptım içtim demişti dün gece daha da gelmedi.

paraya geldimi hemen tvden mesaj yolluyorlar 3 gündür yapamadılar tv sizlik te kötü ya evde hayat bitiyor sanki

öyle gülüm sağlık olsun gitsem bile doktor çekmezdi gitmedim ama sabahtan beri öldüm eşimi 10da gönderdim biraz oturdum atıştırdım birşeyşer işte başladım yemekle uğraşmaya valla şu saate kadar mutfaktan çıkmadım oy oyy bitmiyo bu işler senin başınmı ağrıyo gülüm ilaç alsan adetin bitti gibi zati zararı olur mu:18:

ya sorma kuzum bugün başka digiciler geldi bişey yapamadı birde kocamdan balık istiyor bizim akvaryum var abi bana iki balık versene diyor :) manyak ya büyük akvaryum 50 yakın balık var chiclet türü etcil:) işin yap öyle iste bari yüzsüz.kocamda halledin bibakarız dedi.

aynen kuzum parayageldimi hemen alırlar

vay uyanıklar var yapmaya gelince ses yok ama istemeye gelince ne diyeyimki vermesin şeşinde yapsınlar neyse alıcakları o kaç gündür bkekliyosunuz yapılmasını yani:KK37:

dejavum yazıyorumda seninkinin cevabına ama içinde kalıyo nasıl oluıyo bu anlamıyorum yazıyorum yani bebn meleğim:KK50:

ayy süper yaa normalde kibar değil hiç demekkiiii :KK9::KK9:

ay bu da çok süperr.. Bende anneme seslenirken adıyla birlikte anne dermişim çünkü seslenicem ama kaç tane anne var o olduğunu nereden bilecek dermişim.. mantığa bak yaaa.. :KK9::KK9:

ya polis mesai arkişi heralde dalga geçiyor ya komik baya.

çocuklar düşüncesi farkılı oluyor mantık ötesi bişi onlar.

alıntı : bu da komik

Cep telefonumu yeni almıştım. Epey pahalı bi şeydi.Malımın kıymetini hiç bilmediğimden açılış mesajı olarak kendime, "Dikkatli kullan!!!" diye yazmıştım. Annem telefona bakarken yere düşürdü. Telefon kapandı. Açtığında, "Dikkatli kullan!!!!" yazısını görünce kalpten gidecekti kadın. Anne,senin de dediğin gibi helal olsun di mi şu Japonlara. Adamlar senin telefonu yere düşürdüğünü anladılar valla!

tövbe tövbe ya.

bu olay gerçekten yaşanmış bir olaydır sonuna kadar okuyunuz.......Taksicinin biri gecenin geç saatlerinde taksisiyle giderken biri onun durmasını işaret eder.Adam durur ve onu taksisine alır.2 side sessizce bekler.taksici dayanamaz nereye diye sorar.adam bir süre sustuktan sonra şöyle der;
-'Ben azrailim senin canını almaya geldim.'Taksici;
-'Ama nasıl olur böyle bir şey' der.
-İnanmıyorsan 100 m ilerde bir adama alacaksın.Ona sor beni görecek mi. der azrail(?)
Gerçektende 100 m ilerde bir adam bekler ve taksiye biner.Binen adama taksici sorar;
-Ya şu arkadaki adam bana azrail olduğunu söylüyor.Adam;
-Hangi adam arkada kimse yok. der.
-Taksici daha çok korkmaya başlar.Azrail(?);
-'Ben sana dedim o beni göremez.Yalnızca sen beni görebilirsin.Şimdi senin canını alacam bari sağa çekte bir namaz kıl, öbür dünyaya namazsız, niyazsiz gitme'. der.
Taksici sağa çeker.namaz kılmak için oturur.ARABA VINNNN...
YANİ BU BİR DÜZENBAZLIKTIR:-))-:
HIRSIZLIK BİLİMİ

paraya geldimi hemen tvden mesaj yolluyorlar 3 gündür yapamadılar tv sizlik te kötü ya evde hayat bitiyor sanki

evet aynen insan çok izlemese de evde bir ses istiyor alışmışız bir kere.Bana sorsalar ben teknoloji istemezdim şöyle 50 li 60 lı yıllarda yaşamak isterdim tv nin bilgisayarın olmadğı komşuluğun olduğu,herkesin birbirini tandığı mahalleler,herşeyin mevsiminde yendiği,doğal ve basit bir hayat işte. Maalesf kalabalıklaştıkça, teknoloji geliştiktçe aslında yalnız kaldık. Herşey menfaat, herşey yükselme derdi oldu. Çalışmkaktan,hayatla mücadeleden yaşamı kaçıruyoruz ne yazıkki bence yanii.

dejavum yazıyorumda seninkinin cevabına ama içinde kalıyo nasıl oluıyo bu anlamıyorum yazıyorum yani bebn meleğim:KK50:

canım gördüm gördüm en son dr gidemeğini kanamanın devam ettiğini yazdın bana okudum işte..

ya polis mesai arkişi heralde dalga geçiyor ya komik baya.

çocuklar düşüncesi farkılı oluyor mantık ötesi bişi onlar.

alıntı : bu da komik

Cep telefonumu yeni almıştım. Epey pahalı bi şeydi.Malımın kıymetini hiç bilmediğimden açılış mesajı olarak kendime, "Dikkatli kullan!!!" diye yazmıştım. Annem telefona bakarken yere düşürdü. Telefon kapandı. Açtığında, "Dikkatli kullan!!!!" yazısını görünce kalpten gidecekti kadın. Anne,senin de dediğin gibi helal olsun di mi şu Japonlara. Adamlar senin telefonu yere düşürdüğünü anladılar valla!

ay kesinlikle kalpten gider insan ya ama teknoloji artık o noktaya kadar gelebiir yani konuşan bir telefon düşünsenize dikkat etsene canım acıdı, heyy sen tuşlarıma yavaş bas, off çok konuştun bugün başım ağrıdı yeter sus be kadın, kapatma kapatma benii diyorum sana uyumak istemiyorum daha uykum yok, şştt alooo şarzım bitiyoo yine şarzı yanına almadın dimi aklın nerede senin off işin yoksa kapan tekrar açıl aman ya herşeyi ben mi hatırlatcam sana, ehh be adam bir sabahta kendin uyan bıktım her sabah alarm verir gibi bağırmaktan :KK9::KK9:

tövbe tövbe ya.

bu olay gerçekten yaşanmış bir olaydır sonuna kadar okuyunuz.......Taksicinin biri gecenin geç saatlerinde taksisiyle giderken biri onun durmasını işaret eder.Adam durur ve onu taksisine alır.2 side sessizce bekler.taksici dayanamaz nereye diye sorar.adam bir süre sustuktan sonra şöyle der;
-'Ben azrailim senin canını almaya geldim.'Taksici;
-'Ama nasıl olur böyle bir şey' der.
-İnanmıyorsan 100 m ilerde bir adama alacaksın.Ona sor beni görecek mi. der azrail(?)
Gerçektende 100 m ilerde bir adam bekler ve taksiye biner.Binen adama taksici sorar;
-Ya şu arkadaki adam bana azrail olduğunu söylüyor.Adam;
-Hangi adam arkada kimse yok. der.
-Taksici daha çok korkmaya başlar.Azrail(?);
-'Ben sana dedim o beni göremez.Yalnızca sen beni görebilirsin.Şimdi senin canını alacam bari sağa çekte bir namaz kıl, öbür dünyaya namazsız, niyazsiz gitme'. der.
Taksici sağa çeker.namaz kılmak için oturur.ARABA VINNNN...
YANİ BU BİR DÜZENBAZLIKTIR:-))-:
HIRSIZLIK BİLİMİ

çok kötüü birşey ama bir o kadar da profosyonelce yanii şeytanın aklına gelmez ne günlere kaldık Yarabbim..

canım gördüm gördüm en son dr gidemeğini kanamanın devam ettiğini yazdın bana okudum işte..

ay kesinlikle kalpten gider insan ya ama teknoloji artık o noktaya kadar gelebiir yani konuşan bir telefon düşünsenize dikkat etsene canım acıdı, heyy sen tuşlarıma yavaş bas, off çok konuştun bugün başım ağrıdı yeter sus be kadın, kapatma kapatma benii diyorum sana uyumak istemiyorum daha uykum yok, şştt alooo şarzım bitiyoo yine şarzı yanına almadın dimi aklın nerede senin off işin yoksa kapan tekrar açıl aman ya herşeyi ben mi hatırlatcam sana, ehh be adam bir sabahta kendin uyan bıktım her sabah alarm verir gibi bağırmaktan :KK9::KK9:

çok kötüü birşey ama bir o kadar da profosyonelce yanii şeytanın aklına gelmez ne günlere kaldık Yarabbim..

iytyi gülüm görünmüyo baktımda direktt :KK31:

evet aynen insan çok izlemese de evde bir ses istiyor alışmışız bir kere.Bana sorsalar ben teknoloji istemezdim şöyle 50 li 60 lı yıllarda yaşamak isterdim tv nin bilgisayarın olmadğı komşuluğun olduğu,herkesin birbirini tandığı mahalleler,herşeyin mevsiminde yendiği,doğal ve basit bir hayat işte. Maalesf kalabalıklaştıkça, teknoloji geliştiktçe aslında yalnız kaldık. Herşey menfaat, herşey yükselme derdi oldu. Çalışmkaktan,hayatla mücadeleden yaşamı kaçıruyoruz ne yazıkki bence yanii.

aynen ya alışmışız lanet şeye olmadı boş geliyor eskiden komşuluk varmış, hikayeler varmış biz rahmetli dedemlere gittiğimizide oturturdu bize hep başından geçen komik olayları anlatırdı annaneme aşık oluşunu onu nasıl tavladığını neler neler:) hey gidi günle .devir değişti şimdi yozlaştı herşey hep artniyet var birbirini kullanma var,arkadaşım diyosun sırtından vuruyor oooho oh kimseye güvenilmiyor artık. allahım sonumuzu hayır etsin bizi hayırlı insanlar karşılaştırsın :KK6::nazar::KK19:

slm moonncum tek kalmışınn nasılsın tatlımmm:KK3::KK3:

as kuzum nasıl oldun......................hoşgeldin bu arada,ya ben iyyimde halen 3 lü test olayına karar veremedim amca kızı hemşire o diyor çok para istemişler 300 tl devlette yaptır diyor ,karar veremedim ya, cnm sıkılıyor ona biraz.

a.slm ben varım ya küstüm şimicik :KK1::KK1:hoşgeldin gülüm nasıl oldun bakalaım :KK19:

canım benım vala o zaman yoktunn yoksa gormezden gelırmıyım hayatımm:KK19::KK19:iyimmmm canımmm bebişime alışverışe cıktık bugun babayla cok guzel şeyler aldık ya bakmaya kıyamıyorum:emir_bebek::emir_bebek:

as kuzum nasıl oldun......................hoşgeldin bu arada,ya ben iyyimde halen 3 lü test olayına karar veremedim amca kızı hemşire o diyor çok para istemişler 300 tl devlette yaptır diyor ,karar veremedim ya, cnm sıkılıyor ona biraz.

iyimmm canımmm dune gore :KK19::KK19:canım ikili yapmadınmı peki

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:Ramazan geldi
Her zaman canım, aşkım diyen kocacığım Ramazan geleli beri,orucu bozulmasın
diye bana 'kanka' diyor ya..
------------ --------- --------- --------- --------- ----

iyimmm canımmm dune gore :KK19::KK19:canım ikili yapmadınmı peki

ikili yaptırdım cnm temiz dedi ama kan sonucu çıkmadan önce 3 lüye gün verdi , şimdi gitsem belki gerek kalmadı der. bilmiyorum ama sorduk fiyatı çok yüksek geldi. bana:KK34:

alıntıdır::::::::::::::::::::::::::::)

Arkadaşımın sevgilisi komiser. Geçenlerde ikisi arabada sohbet ederlerken;
- 'Bilmem kaç merkez, yolda üç tane or..pu var Tamam' diye bir telsiz
anonsu gelmiş.
Erkek arkadaşı çok utanmış ve hemen telsize sarılıp telsizin diğer
ucundaki memura;
- 'Bu ne biçim anons, malum kadın deyin biz anlarız' diye fırça atmış.
On dakika sonra gelen telsiz anonsu ikisini de kahkaha krizine sokmuş.
- 'Komiserim malum kadınlar or...pu degilmiş Tamam'

X