- 7 Haziran 2011
- 1.197
- 1
-
- Konu Sahibi dejavu_one
- #1.721
kızlar selammmm
sevda bencede bi dra git bekleme hiç çok geçmiş olsun canım Rabbim sizi korusun
tmm bakalım gülüm sen kendini bilirsin tabiki baktın içine şüphe düştü hemen git tmm mı kuzucum
hoşbuldum kızlar ben iyiym sağolun yarın erkenden kalkıp iki hastaneye kan vermeye gidicem biri okmeydanı ssk tahliller için diğeride şişli etfal endokrin için yoğun bir gün olcak bizim için ayrıca yorucu
Hoşgeldim canım nasılsınn. Bebiş nasıl.. Bak havalar dengesiz sende dikkat et canım yaa..
hoşbuldum kızlar ben iyiym sağolun yarın erkenden kalkıp iki hastaneye kan vermeye gidicem biri okmeydanı ssk tahliller için diğeride şişli etfal endokrin için yoğun bir gün olcak bizim için ayrıca yorucu
elım hep karnımda canım hareketlerıne kontrol edıyorum bebegimin hıssetmedıgım anda hemen gıderım canım merak etme yınede dusundugun için saol canım benım
8U M354J 21HN1M121N N3 K4D4R H4R1KUL4D3, 3TK1L3Y1C1 53YL3R Y4PT1Ğ1N1N K4N1T1D1R. 845L4NG1ÇT4 0KUM4K 20RDU, F4K4T 51MD1 8U 54T1R1 Z1HN1N12 K4F4 Y0RM4D4N 0T0M4T1K 0L4R4K 0KUY481L1Y0R D3Ğ1L M1? GURUR DUY4B1L1R51N1Z! S1RT1N121N S1V42L4NM451N1 H4K3D1Y0R5UNUZ!
Bir ignliiz üvnsertsinede ypalın arşaıtramya gröe, kleimleirn hrfalreiinn hnagi srıdaa yzalıdkılraı ömneli dğeliimş. Öenlmi oaln brinci ve snonucnu hrfain yrenide omlsaımyış. Ardakai hfralerin srısaı krıaşık oslada ouknyourumş. Çnükü kleimlrei hraf hraf dğeil btüün oalark oykuorumuşz. Bakın nasıl da düzgün okudunuz, ilginç değil mi?
Sivatancım canım okmeydanındada endokrin dr. u var ona neden gitmiyorsun?Birde sendedemi hipotroid var?
kız okadarkı ac goz olmuşummm ya sumuklu bırırıının elınde istedıgım bışey olsun zorla olsa alıp yerım o derece yanı
evet hayatım bendede hipotroid var malesef birde şişli etfaldeki endokrin en iyisi ve ben acil aradığım zaman bi burda randevu bulmuştum ona başladım ve çok memnununm drumdan okmeydanına sadece tahlil için gidicem başka işim yok orda ama şişli etfaldeki drumu bırakmam özellere taş çıkartır hastane ve drum
gebelik işte ya insanın huyunu suyunu değiştiriyor
kolay gelsin cnm
hoşgeldin canım saohbet muhabbet gel sende kuzuvum nasılsınooo herkes burda.. komşuya geçmiştik oturmaya şimdi geldim eve .. naporsunuz
dejavummmmm canım iyiyim hayatım ben bugün maşallahım var iyiydim yarın hastane içinhazırlancam işte banyo fön filan.bakarsınız tahlil için gittim dr da bebişimi görürüm ultrasonda dr sokar inşallah ultrasona
aç karnına vercem ikisinide dejavum dediğin gibi çantaya atıyım bişeyler
ooo herkes burda.. komşuya geçmiştik oturmaya şimdi geldim eve .. naporsunuz
ooo herkes burda.. komşuya geçmiştik oturmaya şimdi geldim eve .. naporsunuz
tmm gülüm ne demek düşşünmezmiyim hiç o benim prensesim nasıl değerli o biliyomusun tabi sende öyle bitanem
Anladım canım.Tabi memnunsan en iyisi ona gitmen.Bendede hipotroid var.6 aydır ilaç kullanıyorum.Yakın çevremde bir tek bakırköyde var endokrin dr. u onuda hiç beğenmedim.Bir süre dahiliyeye gittim.Ama artık kafama göre takılıyorum.tsh düşükse ilacı çeyrek azaltıyorum yüksekse çeyrek arttırıyorum.Ama hamile kalırsam iyi bir endokrin dr. u bulmam lazım.Senin tsh değerin kaçtı?Benim en son 1.80 di.
gebelik işte ya insanın huyunu suyunu değiştiriyor
kolay gelsin cnm