- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
-
- Konu Sahibi dejavu_one
- #1.741
hoşbuldum kızçeler...
tadilat yarın bitecek inşallah... hafta sonu full temizlikle geçecek yani.....
sağolasın balım valla dokunmaz derim ben ama eminde olamdım bak şimmcik gülüm yaaa:18:teyzesı sende bızım için oylesın bıtanemkız canım turk kahvesı cektı kalktım yaptım içiyorum sızce dokunurmu gece gece
hoşbuldum kızçeler...
tadilat yarın bitecek inşallah... hafta sonu full temizlikle geçecek yani.....
ben kaçar kızlarçamaşır asıcam banyo yapıp fön çekicem filan işim uzun benim anca hazırlanırım ben bide erken yatayım bugün sabah erkenden yollara düşücez 09:30 da ilk randevumuz
hepinizi kocamannnnnnnnnnsaygılar sunuyoruz sevgili arkadaşcıklarım
teyzesı sende bızım için oylesın bıtanemkız canım turk kahvesı cektı kalktım yaptım içiyorum sızce dokunurmu gece gece
kızlar yüksek müsadenizle ben uykuya gidiyorum... gözlerim acıyo akşama kadar bilgisayardayım işte bide şimdi bakınca yanıyo gözlerim...
PLATONİK aşkımı düşünerek tatlı tatlı uyuyayım dimi...
ben kaçar kızlarçamaşır asıcam banyo yapıp fön çekicem filan işim uzun benim anca hazırlanırım ben bide erken yatayım bugün sabah erkenden yollara düşücez 09:30 da ilk randevumuz
kız bide fönmü çekicen anam hamarat sın ben hiç uğraşamam hele helebu saate helal olsun bakımlı arkadaşım benim.
kızlar yüksek müsadenizle ben uykuya gidiyorum... gözlerim acıyo akşama kadar bilgisayardayım işte bide şimdi bakınca yanıyo gözlerim...
PLATONİK aşkımı düşünerek tatlı tatlı uyuyayım dimi...
tamam canım gelince yazarsın buraya merak ederiz. Öptüm canımm.. fönün yatınca bozulmayacak mı kız.Dediğimi unutma yanına birşeyler al tahlillerden sonra yersin.. İyi geceler tatlımm...
Eki Görüntüle 378785 hadi öptümü sizi prenseslerim bende kaçar allaha emanet olun hepiniz yarına devammmmmmmmmmm
valla ben eğer imkanın varsa şişliye git derim
en son tsh 5,77 çıkmış benim
bir öncekide serbest t3-3,01
serbet t4-1,18
tsh-6,6016
Eki Görüntüle 378785 hadi öptümü sizi prenseslerim bende kaçar allaha emanet olun hepiniz yarına devammmmmmmmmmm
ben çıoıkyorum canlarım öpüyorum görüşürüz Allaha emanet olun