- 22 Kasım 2011
- 1.347
- 41
-
- Konu Sahibi dejavu_one
- #1.701
nasıl zehirlendim gülüm anlamadım neden zehirlendin nasıl oldu bekleme bak faredemezsin ama cidiyeti olur bekleme kalk lütfen git doktora lütfen:26::26:
gecmiş olsun ne yedin ki öyle zehirlendin sandın
nasıl fenalaştın tansiyonun filan düşmüştür belkide...
teyzeme gıtmıştımm orda yemek yedım eve zor attım kendımı hem alttan hem usten cıkardım ya zehırlendım yada bebegime bışey oldu sandım korkudan yerımden kalkamıyordum neysekı bıraz toparlandımm canım
yemek yedım canım teyzemde demek dokundu tuvaletten cıkmadım hem alttan hem ustten cıkardımm ya şimdilik iyim eşimde dedı ama gerek yok şimdi canım devam ederse gıderız
saol canım okadarkı gozum ac olmuş ne bulsam yıyıyorum tavuk patates yedımm ama yemez olaydımm bı baş agrısı mıde bulantısı ateş oldu canım kustum rahatladım
herkese selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepinizi öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sevdam geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine bol bol ayran iç.
herkese selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepinizi öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bebek iin zararlı olmasın gülüm bak sen kendini iyi hissedebilirsin ama bebeği bilemezsin kalk hadi içimiz ahat etsin ne olur gülüm hatırım için bak bebeğini git gör baktır içimiz rahat olsun lütfennn:18:
hoşgelin ciciş gebişim:) nasılsın.kızlar selammmm
sevda bencede bi dra git bekleme hiç çok geçmiş olsun canım Rabbim sizi korusun
sultanım geldim tabii sen olursunda ben gelmemmiiiiiiiiii.:) yavrum iş vardı bide benimbebik büyüyor heralde ağrı oluyor sağ yumurtalık taraffındaamanda kim gelmiş amanda kayıp güzel glemiş az daha gelmesen yarın sabah müge anlıya çıkacaktım yahu nirdeisn be sen kyuzum
iyilik balım bibakıyım dedim prensesler gelmişmi.hoşgeldin tatlım nabersinn..
a s hoşgeldın canımm oyle yaptım canım saol
kızlar selammmm
hım baya bi zehirlenme belirtiri olmuş ama üşütmüş de olabilrsin hem hamişlikten de olabilrhepsi olabilir açıldıysan şimdi iyi ama mutlaka hemen doktora git canım aman hamişsin mazallah kontorlde olman gerekebilir.
kızlar selammmm
hoşgeldin canım
tmm bakalım gülüm sen kendini bilirsin tabiki baktın içine şüphe düştü hemen git tmm mı kuzucumvala canım şimdilik iyim zaten bebegım hareketlerını hıssedıyorum hıssetmeseydım durmazdım hemen gıderdım
hoşgelin ciciş gebişim:) nasılsın.
sultanım geldim tabii sen olursunda ben gelmemmiiiiiiiiii.:) yavrum iş vardı bide benimbebik büyüyor heralde ağrı oluyor sağ yumurtalık taraffında
iyilik balım bibakıyım dedim prensesler gelmişmi.
iyi yaptın gülüm tabiki büyüyo kolaymı öyle annesi zorlukları olur elbet can kurban o ağrılara
sende sağol cnm dikkat et herkeste herşeyi yime :)prensese ve kendine dikkat et.
hoşgelin ciciş gebişim:) nasılsın.
sultanım geldim tabii sen olursunda ben gelmemmiiiiiiiiii.:) yavrum iş vardı bide benimbebik büyüyor heralde ağrı oluyor sağ yumurtalık taraffında
iyilik balım bibakıyım dedim prensesler gelmişmi.
sende sağol cnm dikkat et herkeste herşeyi yime :)prensese ve kendine dikkat et.