Kaldığımız Yerden Her Telden..

nasıl zehirlendim gülüm anlamadım neden zehirlendin nasıl oldu bekleme bak faredemezsin ama cidiyeti olur bekleme kalk lütfen git doktora lütfen:26::26:

yemek yedım canım teyzemde demek dokundu tuvaletten cıkmadım hem alttan hem ustten cıkardımm ya şimdilik iyim eşimde dedı ama gerek yok şimdi canım devam ederse gıderız

gecmiş olsun ne yedin ki öyle zehirlendin sandın
nasıl fenalaştın tansiyonun filan düşmüştür belkide...

saol canım okadarkı gozum ac olmuş ne bulsam yıyıyorum tavuk patates yedımm ama yemez olaydımm bı baş agrısı mıde bulantısı ateş oldu canım kustum rahatladım

herkese selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepinizi öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sevdam geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine bol bol ayran iç.

herkese selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepinizi öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ayy canımm ağır fazla geldi yemekler belki de belki hassas bir anına denk geldi etkilenmiş olabilirsin. Çıkarınca falan rahatlamışsındır canım yemekten olmuş bana da bu aalar oluyor ya ne yesem dışarıda. Bugün iyiydim neyse ki belki de farkında olmadan üşüttün. Dikkat et canım aman bu havalarda acayip zaten bir iyi bir kötü.

yemek yedım canım teyzemde demek dokundu tuvaletten cıkmadım hem alttan hem ustten cıkardımm ya şimdilik iyim eşimde dedı ama gerek yok şimdi canım devam ederse gıderız

bebek iin zararlı olmasın gülüm bak sen kendini iyi hissedebilirsin ama bebeği bilemezsin kalk hadi içimiz ahat etsin ne olur gülüm hatırım için bak bebeğini git gör baktır içimiz rahat olsun lütfennn:18:

saol canım okadarkı gozum ac olmuş ne bulsam yıyıyorum tavuk patates yedımm ama yemez olaydımm bı baş agrısı mıde bulantısı ateş oldu canım kustum rahatladım

hım baya bi zehirlenme belirtiri olmuş ama üşütmüş de olabilrsin hem hamişlikten de olabilr hepsi olabilir açıldıysan şimdi iyi ama mutlaka hemen doktora git canım aman hamişsin mazallah kontorlde olman gerekebilir.

kızlar selammmm

sevda bencede bi dra git bekleme hiç çok geçmiş olsun canım Rabbim sizi korusun

amanda kim gelmiş amanda kayıp güzel glemiş az daha gelmesen yarın sabah müge anlıya çıkacaktım yahu nirdeisn be sen kyuzum

[video=youtube;dEWALZQ7rHk]http://www.youtube.com/watch?v=dEWALZQ7rHk&feature=related[/video]

vala canım şimdilik iyim zaten bebegım hareketlerını hıssedıyorum hıssetmeseydım durmazdım hemen gıderdım

kızlar selammmm

hoşgelin ciciş gebişim:) nasılsın.
amanda kim gelmiş amanda kayıp güzel glemiş az daha gelmesen yarın sabah müge anlıya çıkacaktım yahu nirdeisn be sen kyuzum
sultanım geldim tabii sen olursunda ben gelmemmiiiiiiiiii.:) yavrum iş vardı bide benimbebik büyüyor heralde ağrı oluyor sağ yumurtalık taraffında
hoşgeldin tatlım nabersinn..
iyilik balım bibakıyım dedim prensesler gelmişmi.
a s hoşgeldın canımm oyle yaptım canım saol

sende sağol cnm dikkat et herkeste herşeyi yime :) prensese ve kendine dikkat et.

Son düzenleme:

yagmur vardı canım soguktu bugun onunda etkısı vardr kesınn rabbım bızı korusun yaaa

8U M354J 21HN1M121N N3 K4D4R H4R1KUL4D3, 3TK1L3Y1C1 53YL3R Y4PT1Ğ1N1N K4N1T1D1R. 845L4NG1ÇT4 0KUM4K 20RDU, F4K4T 51MD1 8U 54T1R1 Z1HN1N12 K4F4 Y0RM4D4N 0T0M4T1K 0L4R4K 0KUY481L1Y0R D3Ğ1L M1? GURUR DUY4B1L1R51N1Z! S1RT1N121N S1V42L4NM451N1 H4K3D1Y0R5UNUZ!

Bir ignliiz üvnsertsinede ypalın arşaıtramya gröe, kleimleirn hrfalreiinn hnagi srıdaa yzalıdkılraı ömneli dğeliimş. Öenlmi oaln brinci ve snonucnu hrfain yrenide omlsaımyış. Ardakai hfralerin srısaı krıaşık oslada ouknyourumş. Çnükü kleimlrei hraf hraf dğeil btüün oalark oykuorumuşz. Bakın nasıl da düzgün okudunuz, ilginç değil mi?

kızlar selammmm
hoşgeldin canım

vala canım şimdilik iyim zaten bebegım hareketlerını hıssedıyorum hıssetmeseydım durmazdım hemen gıderdım
tmm bakalım gülüm sen kendini bilirsin tabiki baktın içine şüphe düştü hemen git tmm mı kuzucum

kız okadarkı ac goz olmuşummm ya sumuklu bırırıının elınde istedıgım bışey olsun zorla olsa alıp yerım o derece yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…