Kaldığımız Yerden Her Telden..

Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile, kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile belli olur.
Yusuf Has Hacip

Ne Zaman Evlenmiştik Fıkrası

Karısı adama sinirli bir şekilde söyleniyordu:

- Kafanda futboldan başka bir şey yok, futbol, futbol, futbol...
- Ne zaman evlendiğimizi bile hatırladığını sanmıyorum!

Adam sakin sakin cevap verdi:
- Tabii ki hatırlıyorum hayatım, Galatasaray'ın Neuchatel'i beş sıfır yendiği gün.
:KK16::KK16:
--------------------------------------------------------------------------------

ahhaa aman maçın fazlasını seven erkekte kötü hani benim eşim hiç sevmez mesela..

dejavum nasıl oldun rahatladınmı biraz hastamışsın?

evey canım işte kaç haftadır arada midem bulanıyor ya başağrısıyla beraber ya durup dururken genelde yemek yeikten sonra falan oluyor bugün eve zpr dayandım arabada. Neyse çok uykum vardı başağrısı yaptı galiba az dinlendim uzandım sonra bişiler yedim şimdi geldimm işte.. Muhteşeme bakıyorum bir yandan..

Dost deniz kenarındaki taşlara benzer.Önce tek tek toplarsın sonra birer birer denize atarsın ancak bazılarına kıyamazsın.İşte sen o kıyamadıklarımdansın.:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

sende benim kıyamadıklarımdansın canımm.. :KK16:

Dusen bir yaprak gorursen, Beni hatirla sevgilim, Biliyorsun seni ben Sonbaharda sevmistim. Imza: Copcu Riza
:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

ahahhahaaha ay süperrrr yaaaa... :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

simdi baktilarr kaloriferleri kapadilar mecbur kaloriferden anlayan birisi bakmaya gelecekmis

ne oldu kalorifere canım ya arıza mı oldu aksi gibi bugün havalarda kötüydü sıkı giyin barii..

slm kızlar hhuuu hhuuu:KK3::KK3::KK3::KK3:

selam güzeliim, balım, kaymağım, tel kadayıfımm :KK9:

:nazar: Erkekler belediye otobusu gibidir. Birini kacirirsan bes dakika sonra oburu gelir.:nazar:

bencedeee :KK76:

Sevgili doktorum
seni ikinci yasamda
dört gözle bekliyorum
[Doktorun hatasindan ölen hastanin mezartasi]

çok güzel olmuş bu müstahaktır..

buyur komşum çay yaptım gel birlikte içelim komşum canımkomşum:nazar:

bende isterim çay yeni içtim ama senden başka olur hanii..

Kim demis kirmizi isikta
geçilmez diye? rahmetli geçerdi:KK1::KK1::KK1:En Büyük KK

son geçişi olmuş zavallnın... :KK9:

kiz sensiz cay icermiyiz :)
bu arada ben tam 3 yere laf yetistiriyorum ya masallahim var:KK52:
eylül annelerine takiliyom birde:KK1:

maşallah gerçekten sana :KK9:

:nazar:Atin ölümü arpadan olsun” derdi
Bira içerken öldü

:KK37::KK37::KK37:Kansiz herifin biriydi
Kan kaybindan gitti

:KK1:Rahmetli kayikçiydi
Son yolculugunu imamin kayigiyla yapti
Yasam tehlikeli bir sey
Sonu ölmekle bitiyor

Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile, kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile belli olur.
Yusuf Has Hacip

süpersin moonum yaa bende çok şey biliyorum ama kafam yerinde değil bu aralar aklıma gelmiyorr..

ahhaa aman maçın fazlasını seven erkekte kötü hani benim eşim hiç sevmez mesela..

evey canım işte kaç haftadır arada midem bulanıyor ya başağrısıyla beraber ya durup dururken genelde yemek yeikten sonra falan oluyor bugün eve zpr dayandım arabada. Neyse çok uykum vardı başağrısı yaptı galiba az dinlendim uzandım sonra bişiler yedim şimdi geldimm işte.. Muhteşeme bakıyorum bir yandan..

ne oldu kalorifere canım ya arıza mı oldu aksi gibi bugün havalarda kötüydü sıkı giyin barii..

süpersin moonum yaa bende çok şey biliyorum ama kafam yerinde değil bu aralar aklıma gelmiyorr..

hoşgeldin gülüm benim çiçeğim gel sanadavar çayım olmasada yaparım yiterki sen iste meleğimmmmmmmm

canlar ben cikdim
muhtesem basladi onu izliycem hepinizi öptümmmm:KK16:

Sende öylesin tatlım benim içinde değerlisin aynen kalp kalbe karşı:KK16::KK16:bende hürremi açtım biryandan size yazıyom biryandan dizi :)

Akıllı adam aklını kullanır. Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanır.
Bernard Shaw

hoşgeldin gülüm benim çiçeğim gel sanadavar çayım olmasada yaparım yiterki sen iste meleğimmmmmmmm

canım benim gönlü bol arkadaşım.. Hayatım aklıma birşey geldi ya bugün. Sen hormon tetkikini alacaksın ya fsh ve lh ne çıkacak ve dr ne diyecek bana der misin. Bakalım benimki gibi mi çıkacak dr bana sorun var dedi de ben inanmadım ya çünkü o değere yazın başka dr sorun değişl demişti ki ben biliyosun artık her ay 26 sında olyorum 3 aydır aman nazar değdirmeyeyim de kendime ama geçen ayda yine ara kanama tarzı bişi oldu çok az geldi ben bu ayda doğum kontrol hapı kullanmıyorum başka dr gidecektin bugün 3. günüm hormon tetkiki yaptırayım yine diye ama dün sabah öğrenciler bastırınca arayamadım 10 una kadar yer yokmuşta ben dün sabah doktorun hemşiresi ile konuşacaktım hastalar gelmeden sekreter öyle dedi ama arayamadım işte.

Sende öylesin tatlım benim içinde değerlisin aynen kalp kalbe karşı:KK16::KK16:bende hürremi açtım biryandan size yazıyom biryandan dizi :)

canım benim çok sağol. Gerçek hayatta görüşemesekte valla varlığınızı yanımda hissediyorum iyi geliyorsunuz bana bir de aynı şehirde olaydık..

Akıllı adam aklını kullanır. Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanır.
Bernard Shaw

ahahhaaa süpermişşş... :KK9::KK9::KK9::KK9:

dejavum sonuçalrım çıkmış hepsi temiz sorun yok birtek prolaktin çok düşük 2.9 çıktı ötesinde herşey normal yumurtalıkların ikisindede çatlaması normal rahim duvar 6mm kalınlığında falan netten baktımda anormal birşey yok prolaktin düşüşüklüğü dışında oda sorun değilmi diyolar:KK19::KK16:

dejavum sonuçalrım çıkmış hepsi temiz sorun yok birtek prolaktin çok düşük 2.9 çıktı ötesinde herşey normal yumurtalıkların ikisindede çatlaması normal rahim duvar 6mm kalınlığında falan netten baktımda anormal birşey yok prolaktin düşüşüklüğü dışında oda sorun değilmi diyolar:KK19::KK16:

çok iyi canım evet sorun değil. Ben ilk bir doktra gitmiştim o zaman reglim 10 gğn gecikmişti hemde ilk muayenem olacaktı bayana gitmiştim prlaktin yüksek çıktı ama 45 sadece. Tabii o zaman kadın hastalıkları iile ilgili hiç bilgim yok o zaman bebekte düşünmüyoruz gününde reglimi de olyorum sorun yoktu neyse tam 5 ay bana dostınex verdi düşürmek için birde yasmin verdi kullanırken hamile kalmıyım diye ve o süre içinde kontrole bile çağırmdı 5 ay kullan 1 ay ara ver gel dedi ben gittim 1 küsüre düşmüştü yaa ama sorun dememişti çok iyi demişti o zaman da o hap beni 5 ay mahvetmişti yaa.. Peki testinde fsh ve lh değerleri yazıyor mu onları bana bir yazıversen yaaa karşılaştırayım benimkiyle..

çok iyi canım evet sorun değil. Ben ilk bir doktra gitmiştim o zaman reglim 10 gğn gecikmişti hemde ilk muayenem olacaktı bayana gitmiştim prlaktin yüksek çıktı ama 45 sadece. Tabii o zaman kadın hastalıkları iile ilgili hiç bilgim yok o zaman bebekte düşünmüyoruz gününde reglimi de olyorum sorun yoktu neyse tam 5 ay bana dostınex verdi düşürmek için birde yasmin verdi kullanırken hamile kalmıyım diye ve o süre içinde kontrole bile çağırmdı 5 ay kullan 1 ay ara ver gel dedi ben gittim 1 küsüre düşmüştü yaa ama sorun dememişti çok iyi demişti o zaman da o hap beni 5 ay mahvetmişti yaa.. Peki testinde fsh ve lh değerleri yazıyor mu onları bana bir yazıversen yaaa karşılaştırayım benimkiyle..

anladım canıom düşüğe sorun değil yazıyo her yerdede yüksek kısırlığa bile neden oluyomuş yazıyodu dur bulayımda yazayım sana bekle emi kuzum:KK48:

901160 Estradiol 34 Normal
901280 FSH 5.67 Normal
901770 İdrar tetkiki (tam otomatik tarama amaçlı) Epitel 4 Normal
901770 İdrar tetkiki (tam otomatik tarama amaçlı) pH 6 Normal
901770 İdrar tetkiki (tam otomatik tarama amaçlı) Dansite 1.009 Normal
901770 İdrar tetkiki (tam otomatik tarama amaçlı) Glukoz Normal Normal
901770 İdrar tetkiki (tam otomatik tarama amaçlı) Ürobilinojen Normal Normal
901770 İdrar tetkiki (tam otomatik tarama amaçlı) Bilirubin Negatif Normal
901770 İdrar tetkiki (tam otomatik tarama amaçlı) Protein Negatif Normal
901770 İdrar tetkiki (tam otomatik tarama amaçlı) Hemoglobin + Normal
901770 İdrar tetkiki (tam otomatik tarama amaçlı) Eritrosit 5 Normal
901770 İdrar tetkiki (tam otomatik tarama amaçlı) Lökosit Esteraz ++ Normal
901770 İdrar tetkiki (tam otomatik tarama amaçlı) Lökosit 17 Normal
901770 İdrar tetkiki (tam otomatik tarama amaçlı) Keton Negatif Normal
901770 İdrar tetkiki (tam otomatik tarama amaçlı) Nitrit Negatif Normal
902410 Lüteinleştiren hormon (LH) 6.61 Normal
903210 Prolaktin 2.09 Düşük 5.18 - 26.53
901620 Tam Kan (Hemogram) LYM% 47.1 % Normal 15 - 50
901620 Tam Kan (Hemogram) BASO% 0.93 % Normal 0 - 10
901620 Tam Kan (Hemogram) EOS% 3.44 % Normal 0 - 33
901620 Tam Kan (Hemogram) NEUT% 41.6 % Normal 35 - 80
901620 Tam Kan (Hemogram) RDW 14.7 % Normal 9 - 18
901620 Tam Kan (Hemogram) HCT 38.8 % Normal 30 - 55
901620 Tam Kan (Hemogram) MONO% 6.88 % Normal 2 - 12
901620 Tam Kan (Hemogram) PCT 0.343 % Normal 0 - 15
901620 Tam Kan (Hemogram) HGB 13.3 g/dL Normal 10 - 18
901620 Tam Kan (Hemogram) MCHC 34.3 g/dl Normal 30 - 36
901620 Tam Kan (Hemogram) LYM# 2.8 10E3/mm3 Normal 0.5 - 6
901620 Tam Kan (Hemogram) WBC 5.94 10E3/mm3 Normal 3 - 12
901620 Tam Kan (Hemogram) RBC 4.51 10E6/mm3 Normal 3.2 - 6
901620 Tam Kan (Hemogram) MCH 29.5 pg Normal 25 - 33
901620 Tam Kan (Hemogram) EOS# 0.2 Bin/mm3 Normal 0 - 1
901620 Tam Kan (Hemogram) PLT 384 Bin/mm3 Normal 150 - 500
901620 Tam Kan (Hemogram) MONO# 0.41 Bin/mm3 Normal 0.1 - 1.4
901620 Tam Kan (Hemogram) BASO# 0.06 Bin/mm3 Normal 0 - 0.3
901620 Tam Kan (Hemogram) NEUT# 2.47 bin/mm3 Normal 1.1 - 9.6
901620 Tam Kan (Hemogram) MCV 86.1 fl Normal 78 - 105
901620 Tam Kan (Hemogram) MPV 8.94 fl Normal 0 - 15
901620 Tam Kan (Hemogram) PDW 17.8 fl Normal 14 - 65
901500 Glukoz 89 mg/dL Normal 74 - 106
901940 Kan üre azotu (BUN) 17 mg/dL Normal 10 - 45
902210 Kreatinin 0.71 mg/dL Normal 0.6 - 1.1
904120 Ürik asit 4.5 mg/dL Normal 2.3 - 6.6
902110 Kolesterol 164 mg/dL Normal 0 - 200
903990 Trigliserid 68 mg/dL Normal 0 - 150
901580 HDL kolesterol 45 mg/dL Normal 35 - 70
902290 LDL kolesterol 105.4 mg/dL Normal 0 - 130
900580 Aspartat transaminaz (AST) 14 IU/L Normal 0 - 35
900200 Alanin aminotransferaz (ALT) 13 U/L Normal 0 - 35
903470 Serbest T3 2.77 pg/ml Normal 1.71 - 4.2
903480 Serbest T4 1.28 ng/ml Normal 0.7 - 1.5
904030 TSH 2.9774 mU/ml Normal 0.35 - 4.94 ( bunlar canım bak bakalım)

Tetkik Kodu Tetkik Adı Parametre Sonuç Ünite Anormal Referans
803602 Ultrason, genel Sayn meslektam :
Pelvik usg
endometrium 6mm overler pco
Her iki overde immatür folliküller görülmektedir.
Uterus normal lokalizasyondadr. Konturu düzgündür.
Myometryum ekojenitesi homojen izlenmektedir.
Douglasta serbest mayii saptanmamtr.
Normal (buda diğeri gülüm):KK48:

bak fsh 5,67 lh 6.61 yaa normal demiş. Şimdi öbür odada kağıdım ama benimde böyle işte küsüratlı değişiyordur belki ve bana kadın lh yüksek olduğu sürece sorun dedi dayadı doğum kontol hapını içmedim ben. Çünkü yazın regliden önce gecilti diye gitmiştim o zaman başka doktorum vardı ayrılmş hastaneden neyse 2 katı çıkmıştı lh fshtan pco olabilir ama regli ol gel 3 günü tekrarlayım dedi yaptırdım yine aynen böyle çktı düşmüştü sorun yok süper demişti başka dr sorun diyor ama ben o dr gösterdikten sonra aralık sonuna kadar 35 günde de olsa normal reglimi oldum yumurtlama akıntı mı gördüm sorun olsaydı yine ara kanamam olurdu o zamanda inanmadım ben o kadına bak bu da kanıtı işte sana da normal denmiş.

anladım canıom düşüğe sorun değil yazıyo her yerdede yüksek kısırlığa bile neden oluyomuş yazıyodu dur bulayımda yazayım sana bekle emi kuzum:KK48:

yok be canım prolaktin yüksek olunca yumurtlama fonksiyonları duruyor düşürülmediği sürece tabii ki bebek olmuyor ama düşünce sorun kalmıyor zaten bu hormonun bir adı da stres hormonu yani stresten çok etkileniyor. Morali yüksek tutup gerekli ilacı alınca zaten düşüyor yumurtlama olup bebekte oluor bak Ferda'nın baya yüksekti ama düştüğü gibi hamile kaldı.

bak fsh 5,67 lh 6.61 yaa normal demiş. Şimdi öbür odada kağıdım ama benimde böyle işte küsüratlı değişiyordur belki ve bana kadın lh yüksek olduğu sürece sorun dedi dayadı doğum kontol hapını içmedim ben. Çünkü yazın regliden önce gecilti diye gitmiştim o zaman başka doktorum vardı ayrılmş hastaneden neyse 2 katı çıkmıştı lh fshtan pco olabilir ama regli ol gel 3 günü tekrarlayım dedi yaptırdım yine aynen böyle çktı düşmüştü sorun yok süper demişti başka dr sorun diyor ama ben o dr gösterdikten sonra aralık sonuna kadar 35 günde de olsa normal reglimi oldum yumurtlama akıntı mı gördüm sorun olsaydı yine ara kanamam olurdu o zamanda inanmadım ben o kadına bak bu da kanıtı işte sana da normal denmiş.
demekki normalmiş gülüm ben anlamam ferdaya sordum cuma günüde doktora götürücez rahim filmi çekilicek işte herşey normal diyo ama bakalım doktor ne diyecek ilaç al alma gibi demekki sendekide normalmiş balım işte birtek rahim duvarı kalın gibi gözükyo sanırım yani 3ila 6 diyo ama bilemedimki nedir :44::44:
yok be canım prolaktin yüksek olunca yumurtlama fonksiyonları duruyor düşürülmediği sürece tabii ki bebek olmuyor ama düşünce sorun kalmıyor zaten bu hormonun bir adı da stres hormonu yani stresten çok etkileniyor. Morali yüksek tutup gerekli ilacı alınca zaten düşüyor yumurtlama olup bebekte oluor bak Ferda'nın baya yüksekti ama düştüğü gibi hamile kaldı.

evet gülüm öyleymiş artık sorun yok rhim filmimde temiz çıkarsa aklım içim rahat hiç sıkıntıe tmem bebek için engelim yok ne güzel işte neyi takayımki neyse meleğim eşim 1 aattir bekliyoki bari akşamlrı benimle ol diyo valla eskiden ben ona derdim benimle ilgilen diye şimdi ben bıraktım herüfü gideyim yatmadan azıcık ilgileneyim aşkım yarın sabaha görüşürüz girerim erkenden Allah rahatlık versin öpüyorum iyi geceler canımıniçiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

X