Kaldığımız Yerden Her Telden..

teşekkür ederiz dejavu teyzesi amin:KK16::KK16::KK16:

ewet bi belli olsun cinsiyetimiz annemde onu bekliyo valla sonrasında da yağdırcak annanesi cicileri zaten:KK1::KK1:

bende heyecan yapıyorum ama bakınmakla yetiniyorum şimdilik

seninde olsun dejavum ben sana kargoyla göndericem güzel cicilerden valla :emir_bebek::nazar:

ay bende gönderirim kız valla cinsiyeti bir belli olsun hele teyzesi ona neler alır neler..

haklısın kuzum çalışan için ev işi zor oluyo gerçekten biz evde oldugumuz halde yoruluyoruz
çalışanlar için çook zor gerçekten halledersin yavaş yavaş cnmcım :KK55:
hehe iyi fikir dayakçı kocalara topuklu ayakkabı valal güzel olur dejavum:KK9::KK9:

oyy çok güzellermiş cnmm güle güle giydirmeyi nasip etsin Rabbim :KK16:
ben başladım yavaştan bişeyler almaya bi yandan annem alıyo istdan
biyandan da kocişle ben her çıktıgımızda iki üç şey atıyoruz :KK9:

ay sorma canım yaa haftaiçi gidiyoruz diyorum bir süpürge tutayım haftasonu yapmakla olmuyor sadece koca diyor yok tv izliyorum haftasonu bugğn yapmaan olmaz mı hep aynı terane postalıyorum dışarı hemen silip süpürüyorum falan geliyor dip bucağa zaman kalmıyor eve gidince dolap siliyorum ediyırum hala kocam aman ne gerek var çok misafir geliyıor sanki diyor ya diyorum misafir geldiğinde mi temizlik yapılır alemsin.. Anlamazlar işte.. 1 ay temizlemesem ses etmez valla. Dün çöp kovasını yıkadı nasıl olduysa.

ay bende gönderirim kız valla cinsiyeti bir belli olsun hele teyzesi ona neler alır neler..

ay sorma canım yaa haftaiçi gidiyoruz diyorum bir süpürge tutayım haftasonu yapmakla olmuyor sadece koca diyor yok tv izliyorum haftasonu bugğn yapmaan olmaz mı hep aynı terane postalıyorum dışarı hemen silip süpürüyorum falan geliyor dip bucağa zaman kalmıyor eve gidince dolap siliyorum ediyırum hala kocam aman ne gerek var çok misafir geliyıor sanki diyor ya diyorum misafir geldiğinde mi temizlik yapılır alemsin.. Anlamazlar işte.. 1 ay temizlemesem ses etmez valla. Dün çöp kovasını yıkadı nasıl olduysa.

erkekler böyle anacım anlamıyolar bişeyden
pazar günü temizlik istemiyolar ama çalışan kadın napsın
bütün gün çalış akşam eve gel bide temizlik yap valla zor kuzumm
evin işide bitmiyoki hiç temizliği ayrı yemeği ayrı çamaşır ayrı ütüsü ayrı
ayy söylerken bile içim bayıldı :KK9::KK9:

kızzz dejavum ben sanada yazdım demin alıntı ettim ama yokk valla yazdım didimki senin kaynana pek iyi değil gibi kuzucum valla bana gece gündüz düğün yaptılar ama canımız çıktı yol bitmez düğünbitmez ama ügüzeldi valla düğün bitti yoldayız diyorumki biryerde düğün var meğersem yok kulakrıma öyle davul zuna ses etmişki valla kaç gün atlatamadık:KK19:

benim aldıklarım bunlar annemde çarşamba gelcek istdan onunkileride çeker koyarım :KK9::KK55:

valla öyle kuzucumm işimede geldş yani sorma bu arada eşim geldi kısırı hzazırşladık yazamadım balım kusuruma bakama:KK19:

yok kuzumm benım ne kusuru tahmın ettim kısırla ugraştıgını
hadi siz yiyin bi güzel cnmcım
annemde aradı çarşambaya alcakmış biletini yarın temizlik felen yaparım ama girerim yine
görüşürük kuzummm :KK48::KK48:

Kızlar kaynanama gidicez bu akşam. Artık pazartesi iş çıkışı gitme kararı aldık pazar günü evişimi yemek mi yapayım kendimize mi zaman ayıralım ahzırlanıp oraya mı gidelim şaşırıyordum. Yemek ütü işi bitene kadar akşamüzeri oluyordu dışarı çıksak geç olacak falan çıkamıyorduk annesine gidiyorduk eşim kendisi teklif etti iş çıkşı gidelim hazır oluyoruz zaten falan diye valla balıklama atladım hani. :KK9: ama şimdi çok acıktım öğlende yemek iyi değildi bende de migren tuttu gece mide bulantısı da yapıyor 1 saat lavabodan çıkamadım yemekte ağıe gelecekti az yedim ölüyorum tst falan alayımda yolda giderken yerm 15 dk kaldı çıkmama.

$ceyloşum.jpg kızlar bu benim kardeşimin kızı ceylin

$dorukum.jpg bu da ablamın en küçük oğlu doruk

ikiside sarı sarı çok seviyorum ikisinide inşallah benimde böyle bebem olsun yaaa çok istiyorum böyle olsunlarr

Kızlar kaynanama gidicez bu akşam. Artık pazartesi iş çıkışı gitme kararı aldık pazar günü evişimi yemek mi yapayım kendimize mi zaman ayıralım ahzırlanıp oraya mı gidelim şaşırıyordum. Yemek ütü işi bitene kadar akşamüzeri oluyordu dışarı çıksak geç olacak falan çıkamıyorduk annesine gidiyorduk eşim kendisi teklif etti iş çıkşı gidelim hazır oluyoruz zaten falan diye valla balıklama atladım hani. :KK9: ama şimdi çok acıktım öğlende yemek iyi değildi bende de migren tuttu gece mide bulantısı da yapıyor 1 saat lavabodan çıkamadım yemekte ağıe gelecekti az yedim ölüyorum tst falan alayımda yolda giderken yerm 15 dk kaldı çıkmama.

valla çok iyi olmus cnm pazar günü kendınıze ayırırsınız mis gibi de olur
her pazar çekilmez yahu kaynana :KK9: bencede cnm tost al ye öyle aç aç olmaz
migrende fena bişeydir şimcik iyisin dimi kuzum

güle güle sağlıkla giysin inşallah bebeğin asembcim:emir_bebek::emir_bebek:

amiiin cnmm sağolasın cümlemizinki giysin sağlıcakla :KK16::KK16:

yok kuzumm benım ne kusuru tahmın ettim kısırla ugraştıgını
hadi siz yiyin bi güzel cnmcım
annemde aradı çarşambaya alcakmış biletini yarın temizlik felen yaparım ama girerim yine
görüşürük kuzummm :KK48::KK48:

birisi kısır mı yapıyorr elifff sana geliyorum anamm kısırrr :KK52:

Eki Görüntüle 371181 kızlar bu benim kardeşimin kızı ceylin

Eki Görüntüle 371182 bu da ablamın en küçük oğlu doruk

ikiside sarı sarı çok seviyorum ikisinide inşallah benimde böyle bebem olsun yaaa çok istiyorum böyle olsunlarr

oyy maşallahhh ikisinedeee nekadrda tatlılar yirim ben bunlarııı maşallahh kırkbinkere maşallah cnmcım :nazar::nazar:
inşjallah senınkide böyle olur pek tatlılar :nazar::nazar:

birisi kısır mı yapıyorr elifff sana geliyorum anamm kısırrr :KK52:

eveet elfe sordum bugun neyapcan diye dedi kısır bende ondan çaldım bende yapcam kısır
ister bana ister elfe gel kuzumm ikimizdede kısır var bugun :KK9::KK9:
ama bak ankara daha yakın hızlı trenle 1 saat çıkın gelın kuzum :KK56::KK56:

evet canım benim yaptık eşim bekliyo çıkıyorum ben sende gel meleğim hepiniz gelin yiyelim kızlar hepinşiizi öpüyorum yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın canlarım :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

afiyet bal şeker olsun cnmcımm hadi yiyin bi güzel :KK56::KK56:
öpüyorum senı kocamaaan canımın içiii görüşürük yarın kuzum benım :KK54::KK54::KK54:

Herkese merhabalar....

mrb hoşgeldin :KK3:
haydi tanışalım :KK9:

çok hainsiniz valla ne öle kısır filan yakın olan olsa çıkıp gidicem valla :KK52::KK52:

ben bi kayınpedere yemek götürüp geliyim bari sizin kısırlardan yok ama bende barbunya yaptım hayatımda ilk defa :KK9::KK9::KK9:ev hanımı oldum ya artık her çeşit yemek yapıyorum:KK1::KK1::KK1::KK1:

erkekler böyle anacım anlamıyolar bişeyden
pazar günü temizlik istemiyolar ama çalışan kadın napsın
bütün gün çalış akşam eve gel bide temizlik yap valla zor kuzumm
evin işide bitmiyoki hiç temizliği ayrı yemeği ayrı çamaşır ayrı ütüsü ayrı
ayy söylerken bile içim bayıldı :KK9::KK9:

he valla kendi yapmıyor tabii hafta içi yapmasam haftasonu nasıl kalkayım altından. Zaten eşim uuyor öğlene kadar maşallah.. Ama yne aynı yap yine kirleniyor nankör temizlik işi..

kızzz dejavum ben sanada yazdım demin alıntı ettim ama yokk valla yazdım didimki senin kaynana pek iyi değil gibi kuzucum valla bana gece gündüz düğün yaptılar ama canımız çıktı yol bitmez düğünbitmez ama ügüzeldi valla düğün bitti yoldayız diyorumki biryerde düğün var meğersem yok kulakrıma öyle davul zuna ses etmişki valla kaç gün atlatamadık:KK19:

he görmemişim kuzum iş oluyor arada. Yaa iyi yönleri de var cins yönleri de var idare ediyoruz 70 yaşında kadın ne diyim şimdi çok bir zorluğu yok çok şükür. Başka da kimseleri yok yanlarında oğlu amerkada birde ordan evlendi öyle işte onun da işi zor be gülüm empati kurmak lazım..

valla çok iyi olmus cnm pazar günü kendınıze ayırırsınız mis gibi de olur
her pazar çekilmez yahu kaynana :KK9: bencede cnm tost al ye öyle aç aç olmaz
migrende fena bişeydir şimcik iyisin dimi kuzum

amiiin cnmm sağolasın cümlemizinki giysin sağlıcakla :KK16::KK16:

hee öle olcak pazar günüm boş kaldı iyi oldu. Alcam valla kaynanamlara kadn yemek yapıyor ama fazla yiyemediklerinden az az yapıyor onlarda yemek yeme şansım olmuyor onlar bize yemeğe geliler çoğunluk ama kek falan olursa jhep ikram eder yanımıza verir börek falan hakkını da yiyemem. İyiyim tatlım ama acile gidecektim artık yok böyle başağrısı nasıl bir bulantı anlatamam lavaboyla bir oldum. Sonra da sızmışım resmen uyumuşm eşim kontrol ettim hep hiç uyanmadan uyudun yorgun düşmüşsün dedi bilse dün yaşananları bilmyor tabi beynen de inanılmaz yorgundum.

dejavum hayırlı olsuna geldim şeker:KK16::KK16::KK16: eee artık birşeyler ikram edrsin zaten karnımda aç geldim hadi döktür bakalım :KK56::KK56::KK56:

X