Kaldığımız Yerden Her Telden..

oluyor işte öyle birden giriyor çok mu yordular seni yoksa canımm...

cnm benim bugunki gittigim grupta 20 cocuk falan vardi
diger ögretmenlerde var ama onlar kendi aralarinda toplanti yapicaz diye beni 20 cocukla yalniz biraktilar
sonra o yetmemis gibi birde geldikten sonra 15 cocukla beni disari gönderdiler bizim bahcedede yeni kum geldi isciler falan var
o bölgeye cocuklar giremez bir tane 5 yasinda bir kiz var alman cocugu giremessin oraya su tarafa git diyorum inadina oraya gidiyor
dedim cabuk iceri gir o da girmiycem diye kaciyor benle inatlasiyor bende kolundan tuttum zorla iceri soktum icerde durucaksin sen lafimi dinlemiyorsun dedim
sonra iki tane de 2 yaslarinda cocuklar var bir yandan da onlarla ugrasiyorum diger gruptan bir ögretmende gelmis seni niye yalniz birakiyorlar diye damarima damarima basiyor bende ne bileyim ben ne yapiyorlar dedim isleri varmis dedim
öyle oldu ondan girdi bence basima agri uzun oldu cok ama:KK1:

azram oağrılar normal bende aniden anlık ağrılar oluyo bebiş kıpraşıyordur:) rahim büyüyor ya ondan oluyor

cnmm isimde cok stresli benim ya cocuklarla ugrasmak cok zor
birde bugun 7 cocuk eksikdi düsün 27 cocukla beni basbasa birakiyorlar lafimi dinlemiyor cocuklarda grubun icinde bagiriyorlar falan stres oluyorum hep.

diger ögretmenlerde var ama onlar kendi aralarinda toplanti yapicaz diye beni 20 cocukla yalniz biraktilar
sonra o yetmemis gibi birde geldikten sonra 15 cocukla beni disari gönderdiler bizim bahcedede yeni kum geldi isciler falan var
o bölgeye cocuklar giremez bir tane 5 yasinda bir kiz var alman cocugu giremessin oraya su tarafa git diyorum inadina oraya gidiyor
dedim cabuk iceri gir o da girmiycem diye kaciyor benle inatlasiyor bende kolundan tuttum zorla iceri soktum icerde durucaksin sen lafimi dinlemiyorsun dedim
sonra iki tane de 2 yaslarinda cocuklar var bir yandan da onlarla ugrasiyorum diger gruptan bir ögretmende gelmis seni niye yalniz birakiyorlar diye damarima damarima basiyor bende ne bileyim ben ne yapiyorlar dedim isleri varmis dedim

yaramaz kıza bak sen eşek ne olcak. allah kolaylık versin balım ya olabilir sinirlenmişsin ondan olabilir bebişin anne sakin ol demiştir:KK16::KK16::KK16:

sağol tatlım yedim geldim..

iyiyiz moonum sen nasılsın meraklım gidicen mi cinsiyet görmeye.

ay canım benim dinlen sen bugün yarında çıkma daha artık hergün her gün arama kuzum yaa canına yazık..

ev aramak değilde gülüm git gel yaptık anahtarı bırakmamışlar siteden yürümekde dünyanın yolu rüzgarda vardı çaldı galiba işte şaftım kaydı gülümmm:KK31:
ayy çok duygulandım kız gözlerim doldu ben mutlaka izlerim bu filmi Eskişehir'e gelirse. Oyuncu da iyiymiş hani.. Çinliler de çok vefakarmış köpeği bişe düşünmüşler heykel yapmışlar girişe ismini vermişler bizde nerdee ancak eziyet ederler hayvancıklara.

ohh canım evin pırıl pırıl olmuş anne de gelince iyi oldu sana ya yük kalktı üzerinde. Fayansları kırılma olayı kötü olmuş ama yapacak birşey yok neyse ki yalnız değilsin annen var tatlım..

selam bitanemm hoşgeldinn nasılsınn..

ah canım yaa parol tarzı ilaçlar içilebiliyor diye biliyorum ben ama doktoruna sorsan ya bu durumlarda ne yapacağını mutlaka zararı olmayan bir ilaç vardır sürekli içilmez tabi ama çok zorda kalınca kullanılabilir yanii çekilmez ki böyle.

Bende çok özledimmm :KK16: yok canım buradaki bey iki gün izin aldı oğlu kolunu kırmış ameliyat olcakmış ondan geldim yine çıkıcam.. Ama sizi ordada bırakmam ben merak etmeyin tabi burada karşışan yok rahat sadece tenefüslerde iş oluyor. Orada hoca yan tarafta kapı bizim odadan açılıyor klavye sesini duyuyr azar azar yazabiliyorum.

Burdayım kuzum yemekten geldim ama öğrenciler 14.00 te derse giriyoarlar o zamana kdar bir yoğunluk oluyor tabii. Ay dün kaynanama gittik limonlu kek yaptırmış geçen haftada yaptırmıştı çok beğenmiştik ama ona az limounlu olmuş demişti ki benim için tam karardı, bu sefer limonu bol koydurdum dedi iyi dedim yarısını aldık ben arabada az attım ağzıma ay dedim çok limonlu bu eşim dedi ki ben yerim.Sabah attı ağzına bir dilim anam dedi bu ne yaa limonun içine düşmüş gibi. Allah'ın gücüne gitmesin valla attık yanii..

yani öyle oluyo gülüm 2 ye kadar yoğun oluyodur dimek limonıun içine düştün haa bende h,ç sevmem limonlu ben kekide sevmem ama eşim çok sever fındıklı keki bayılır benimde meşhurdurr ynai sölemesi ayıp ben yapayım sana meleğimmm:KK56::KK56:

azram zor okadar çocukla uğrraşmak millet kendi çocuğunu idare edemiyor sen ordu gibi veletle uğraşıyorsun zor stres yapmamaya çalış bebişin için cnm

ehe gel annem beklerim seni birlikte bakmaye gideriz ya 1 ay bekleyemem

vay tavşanım benim senin güzelmiş ya gerçi bana domuz çıktı ama güzel şeyler yazmış çinli:)

dejavum merak ediyom kuzum:KK66: bakak görek:) şaka bir yana nerdeyse 1,5 ay olmuş olcak kuzumu görmeyeli insan merak ediyor.

canım ayda bir çağırmıyorlar mı kontrole neden o kadar uzadı ki git gör o zaman yaa öğren cinsiyetinii.

vay yaramazlar öbürkülerde hamile halinle bırakmışlar seni hayret birşey yanii. Kolay mı o kadar çocukla uğraşmak laftan sözden de anlamıyorlar. Sen bence yat dinlen canım yaa..

canım ayda bir çağırmıyorlar mı kontrole neden o kadar uzadı ki git gör o zaman yaa öğren cinsiyetinii.

vay yaramazlar öbürkülerde hamile halinle bırakmışlar seni hayret birşey yanii. Kolay mı o kadar çocukla uğraşmak laftan sözden de anlamıyorlar. Sen bence yat dinlen canım yaa..

birde analari geliyor cocuklarinin istemedigi olmadigi diye surat yapiyorlar
ya valla o kadar deli ediyorlarki dislerimi SIKIyorum resmen:KK1:

yani öyle oluyo gülüm 2 ye kadar yoğun oluyodur dimek limonıun içine düştün haa bende h,ç sevmem limonlu ben kekide sevmem ama eşim çok sever fındıklı keki bayılır benimde meşhurdurr ynai sölemesi ayıp ben yapayım sana meleğimmm:KK56::KK56:

valal ben az miktarda böyle yerken arkadan gelen limonu severim de bu aşmıştı yanii.. Keki severim ben ama illa yanında tuzlu birşey de olacak. Canım tenefüslerde birde yoğun oluyor 10 dk arada öyle işte. Yap sen bana gönder eminim ki çok güzeldir hamarat arkadaşım benim..

Az da sorumlu olduğum yerlere bakayım kızlar yoğunluk olunca bakamadım ediliğimiz yapalım azıcıkın geliyorumm..

ben gideyim az uzanayim kizlar ondan sonra da kalkip islerimi halledeyim
gelirim yine
öpüldünüz...
uyuyamassam erkenden damlarim:KK1:

cnm ikili sonucu kötü çıksaydı hemen gel dicektim dedi ama geçen aradık 21 de gel dedi gitsem muayene olsam 35 tl vercem heryerde 15 tl başka bir doktara giderim hem bakalım onlar ne dicek

:KK56::KK34:
valal ben az miktarda böyle yerken arkadan gelen limonu severim de bu aşmıştı yanii.. Keki severim ben ama illa yanında tuzlu birşey de olacak. Canım tenefüslerde birde yoğun oluyor 10 dk arada öyle işte. Yap sen bana gönder eminim ki çok güzeldir hamarat arkadaşım benim..

yani fazlasıda sevilmezki aroması olsun da kokusu ama yoğun tat olmasın ben de tuzlu severim kkısır patatae salatası gibi böyle rus salatası kaç hftadır istyorum yapmıyorum ama mayonez falan varya kilodan erteliyorum meleğim yaa yaparım tabi yeterki sen iste melepğim benim :KK56:

ohh canım evin pırıl pırıl olmuş anne de gelince iyi oldu sana ya yük kalktı üzerinde. Fayansları kırılma olayı kötü olmuş ama yapacak birşey yok neyse ki yalnız değilsin annen var tatlım..

Bende çok özledimmm :KK16: yok canım buradaki bey iki gün izin aldı oğlu kolunu kırmış ameliyat olcakmış ondan geldim yine çıkıcam.. Ama sizi ordada bırakmam ben merak etmeyin tabi burada karşışan yok rahat sadece tenefüslerde iş oluyor. Orada hoca yan tarafta kapı bizim odadan açılıyor klavye sesini duyuyr azar azar yazabiliyorum.

aynen öyle kuzum mis gibi oldu ev annem gidince ben batırırım evi :KK9::KK9:
hee anldım kuzumm tabiside bizi bırakmak yok :KK48::nazar:

hahah en iyisi oldugu gibi birakmak aman deyip:KK1:
suan elim kolum kalkmiyor ya herseyi salliyorum..
bu arada masallah asembimm ya zaman cabuk geciyor
20 haftaya girmissin bile:nazar::nazar:
cnm burclarla ilgili bir kac sayfa ötede mooncum paylasmis.

he valla girdik 20.haftaya zaman su gibi geçiyo kuzumm
boşver kuzum salla gitsin arada yavaş yavaş yaparsın bişecikler :KK55:

ehe gel annem beklerim seni birlikte bakmaye gideriz ya 1 ay bekleyemem

vay tavşanım benim senin güzelmiş ya gerçi bana domuz çıktı ama güzel şeyler yazmış çinli:)

dejavum merak ediyom kuzum:KK66: bakak görek:) şaka bir yana nerdeyse 1,5 ay olmuş olcak kuzumu görmeyeli insan merak ediyor.

bencede kuzumm 1 ay çok uzun bi süre bekleyemeyiz biz 1 ay felen
tez elden öğrenmemiz lazım bebişin cinsiyetini ona göre dünür olcez :KK9:

burdayım ballarım
kaymaklarım
güzel bacılarımB:KK66:)))))))

evet 1 ay çok uzun ya insan çatlar ya:):KK31: tabi dünür olcez kızsa erkekse kanka olurlar

burdayım ballarım
kaymaklarım

evet 1 ay çok uzun ya insan çatlar ya:):KK31: tabi dünür olcez kızsa erkekse kanka olurlar

hee aynen üle kuzumm ona göre bizde bakıcaz yanı 1 ay felen cıks olmaz :KK9::KK9:
karnım gitgide buyuo kuzumm şaşkınlık içerisindeyim
demekki birden büyüyo karın çok tuhaf kuzum :KK9::KK49:
pazar günü gezmeye çıktık minübüse bindik hemen biri yer verdi
şaşırdım dedım bukaa belli oluyomu ,dıye
dönüştede hemen yer verdiler dedım tmm benım göbek büyümüş :KK9:

burdayım ballarım
kaymaklarım

hee aynen üle kuzumm ona göre bizde bakıcaz yanı 1 ay felen cıks olmaz :KK9::KK9:

burdayım ballarım
kaymaklarım

X