Kaldığımız Yerden Her Telden..

günaydın kızlaaaarrrrr
dün izinliyidim bi gezgim bi gezdim ohhh
akşamda kocişle evde keyif yaptık :KK34:

Artık bu bana bi süre iyi gider

Sizler ne yapıyorsunuz gecmişe bakıyım bende bu ara...

günaydin herkeseee:KK3:
ise gitmeden bir ugrayip günaydin deyim dedim..
öptüm hepinizi
:KK16::KK16:

Aldın günaydınını tatlımm.. Teşekkür ederiz çok incesinn... Hayırlı işler olsun inşallah canım günün güzel geçsin.. Geldiğinde artık sohbet ederiz.

günaydin herkeseee:KK3:
ise gitmeden bir ugrayip günaydin deyim dedim..
öptüm hepinizi
:KK16::KK16:

günaydın kızlaaaarrrrr
dün izinliyidim bi gezgim bi gezdim ohhh
akşamda kocişle evde keyif yaptık :KK34:

Artık bu bana bi süre iyi gider

Sizler ne yapıyorsunuz gecmişe bakıyım bende bu ara...

Ohh sefan olsun tatlım valla çok iyi geliyor gezmek insana havalarda güzelleşti artık dışarılardayız. Bizde pazar günü gezdik sezonun ilk dondurmasını yedim külahta ölüyordum külahta dondurma diye.. Gezdik falan ama ayaklarımıza kara sular indi tüm kış oturunca neyse açılırız. Ben de işe geldim yukarı çıktım ben bir bayan oradan doğum iznine ayrıldı bende mdü. yard. sekreterliğine çıktım bir bayanla çalışıyoruz orada zor oluyor içerdei hoca sürekli klavye sesi azar azar yazıyordum neyse bugnü ve yarın kütüphanedeyim burdaki bey izin almış rahatım yanii ohhh.. Bir tenefüslerde iş oluyor burada 10 dk o kadar çocuklar ktap alıp getiriyorlar..

Bebeşe dikkat et ama tamam mı tatlım yormak yok kendini hele stres hiç yok.. :KK16:

stres yapmamaya calisiyorum cnm ama gel gör ki cok zor oluyor grupta 27 cocukla:KK1:
her kafadan bir ses beni deli ediyorlar:KK53:
sonra sakin ol sakin ol bebegini düsün falan diyorum kendi kendime:KK1:

stres yapmamaya calisiyorum cnm ama gel gör ki cok zor oluyor grupta 27 cocukla:KK1:
her kafadan bir ses beni deli ediyorlar:KK53:
sonra sakin ol sakin ol bebegini düsün falan diyorum kendi kendime:KK1:

evet gerçekten zor işin canım ama işte telkin etmelisin kendini. Bebeğini düşünmelisin öyle durumlarda biraz çık hava al derin nefes al yine gir içeri.

günaydınlar efenim nasılsınız.:KK48::KK48::KK48:

iyiyiz siz nasılsınız sayın bayan :KK9: yaa sitede aktif olmadığım zaman çıkış yapıyor öğrenciler geldi iki gün kütüphanedeyim ya o arada da çıkrmış beni yeniden giriş yapıyorum yazmak için.Napıyorsun balım bakalımm..

senin rengin yesil ya hani, birde avatarin da yesilli yesilli ne güzel insanin icini huzur kapliyor :KK16:

ordan sey ettim yani :KK53:

ayy ivettt benimde yeşili sevdiğim nasıl belli oluyor dimi. Editör yazım yeşil olunca avatarıma da uydu bu avatarı çok severim pcimde duruyordu koydum bende valla çok yakıştı. Teşekkürler canımm.. :KK16:

ayy ivettt benimde yeşili sevdiğim nasıl belli oluyor dimi. Editör yazım yeşil olunca avatarıma da uydu bu avatarı çok severim pcimde duruyordu koydum bende valla çok yakıştı. Teşekkürler canımm.. :KK16:

ben tesekkür ederim icimi bir an bile olsa böyle huzurla kaplattigin icin renginle :KK31:

Ben yemeğe gidiyorum 1 saat sonra gelirim öptümm.. Kızlar gelirseniz siz başlayın yetişrim benn..

X