- 11 Temmuz 2008
- 11.510
- 5.231
- Konu Sahibi dejavu_one
- #12.141
boşver işyerind dur sen kız öğrenince pek iş yapmazsın orada da dinlenirsin annenler gelince eve geçersin artık doğuma da az kalacak zaten. Canıım normalde o kadar sorun olmuyor, haftaiçi azar azar yapıyorum işlerimi haftasonu da bize yemek yaparken kaynanamlara da yapıyorum yeni gelen kadın fazla birşey bilmiyor temizliği iyiymiş işte içim el vermiyor benimde ama bayram için sıkıştım tatilden geldim hemen işe başladım işten çık yemek hazırla ye sonra temizliğe giriş zor oldu. Şu an gözümden uyku akıyor yarına izin almasaydm bu akşam zor yaparmışım işleri. Yarın rahatça yaparım az daha iş yapsaydım yarına daha az kalsaydı iyi olurdu ama gerçekten halim yok. Bakalım belki de bundan sonra camlar kapılar falan için kadın alırım ama daha çok gebelikte lazım olacak.
tabi tatlım bugün dinlen sen bol bol yarına yetiştirirsin.hamilelikte insan çok zorlanıyor artık ben doğru düzgün yapamıyorum bende alıcam ama ben bayramdan sonra halıları falan yıkamaya göndercem o zaman alıcam bayramda gelen giden olmuyor bana hiç her bayram dip bucak temizlik yapıyorum ailenin kücüğüyüz diye kimse gelimyor bu bayramda hamileyim arefe günü bir siler süpürürü yeter. bebiş için yapıtırıcma temizlik zaten annem geldimi o gene yapar ne yapayım tatlım elimden bu kadar geliyor. neyse kuzum ben çıkıyorum sende yat dinlen yarına işler seni bekler bende şimdi bi arkadaşım doğum yaptı bebişi sarılıkk oldu tek başına kalmış ablası gitmiş bi bakıcam ona yarım saatliğine kendine ii bak öptüm