- 7 Ocak 2012
- 5.972
- 3
- Konu Sahibi dejavu_one
- #11.881
pede asıyım ben bi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok iyi saolasınn balımm bnm
eyi o zamannnnnnnnnnnnn. ya ben bayramda gidiyon sanıyodum iyi ya daha varnmıs vakit hafta içi oglen diger arkadaslar genelde calısıypo ya biz kalıyoruz birbirimizle sende gidertsen ole kalırım dımdızlak lennnnnnnnnnnnn
merhabalar ne yapiyonuz
fındığım ailen sana destek olur merak etme sen,hakkında hayırlısı olsun inşallah zorla güzellik olmaz zaten.
meliesam bitti heralde temizlikkkkkkkkkkkkkkkkkkk allah allah bayramda gitmiyonmu sen:) seni bu yıl tatil prensesi ilan ettim
elifim senin de gitmene bişi kalmamış ben sen gidince doğururum galiiiiiiiii
dejavum annenin testi güzel çıkmış sevindim rabbim şifa versinde hiç ilaç kullanmasın inş
kevsercim sanada hayrırlı yolculuklar ii tatiller
asembi taze annişşşşşşşşşşşşşşşş ne yapiyo paşamızzzzzzzz anlat bakalım :)
beni sorarsanız bende bayramda evde yatıştayım.bugün kadir gecesi k.annelere gitcez 10-15 dk bakalım ne yumurtlucak gene:)) rabbim herkesin gönlüne göre versin
hoşgeldin kuzum kandilin mübarek olsun balım evet az kaldı ama gidincede burda olucam haberim olur muhtemelen doğurma safasında olucaksın rabbim hayırlı doğumlar nasip etsinn
sağol tatlım seninde kandilin mübarek olsun.olur cnm haberin tabi .inşallah hayırlı rahat bir doğum yaşarız hepimiz
annem cagırdı ya esimin tatili 3 gün bitek ya o kadar gün için degmez biyere gitmek evdeyiz yani. bugün kadın gelecekte temizlige saat 2 de defdi insallah uyuzluk yapmaz o gelmeden perdeleri asayım dedim ikinci postayı attım makınaya ya bende boyun fıtıgı var ya daha asamam perde tül. cok canım yanıyo asarken.merhabalar ne yapiyonuz
fındığım ailen sana destek olur merak etme sen,hakkında hayırlısı olsun inşallah zorla güzellik olmaz zaten.
meliesam bitti heralde temizlikkkkkkkkkkkkkkkkkkk allah allah bayramda gitmiyonmu sen:) seni bu yıl tatil prensesi ilan ettim
dejavum annenin testi güzel çıkmış sevindim rabbim şifa versinde hiç ilaç kullanmasın inş
beni sorarsanız bende bayramda evde yatıştayım.bugün kadir gecesi k.annelere gitcez 10-15 dk bakalım ne yumurtlucak gene:)) rabbim herkesin gönlüne göre versin
Allahım kolaylığını veriyo kuzum bak çok güzel bir haber almışşın bu mübarek günde gözün aydın olsun meleğim annenin sonuçları iyimiş giderek güzel haberler geliyo çok şükür dilerim Allahtan tamaman kurtulur bu hastalıktan sağlıklı huzurlu yaşar hayatını balım benim yerimben seni vız geir diyosun haa vefalı arkadaşım benim
slmmm kızlarrr ben geldimmm cumaa günü memlekete gidicez kaynanamlarla nsıl geçcek bilmiyorum ama eşim yanımda olduğu için beraber gezceğimiz içinn güzell olcak heycan bastı
merhabalar ne yapiyonuz
annem cagırdı ya esimin tatili 3 gün bitek ya o kadar gün için degmez biyere gitmek evdeyiz yani. bugün kadın gelecekte temizlige saat 2 de defdi insallah uyuzluk yapmaz o gelmeden perdeleri asayım dedim ikinci postayı attım makınaya ya bende boyun fıtıgı var ya daha asamam perde tül. cok canım yanıyo asarken.
İnşallahh canım yakın zamanda bitecek tedavisi umarım. Şimdi yorulsam da bana koymaz artık eve gidicem iftardan önce hava kararmadan camları silmem lazım. Sonra hava kararır silemem yarında iş çkışı pazara gidicem falan.
İyi yolculuklar canımm ne güzell memlketine gidiyorsun biz annemin memleketine Balıkesire giderdik anneanne dede varken bayram gibi bayram yaşıyorduk şimdi kalmadı artık teyzem var ona gdiyoruz telafi etmeye çalışıyoruz ama bu bayram annem dayımlar kardeşiim bana geliyorlar. İyi bir bayram geçirin inşallah kaynanayı da takma.
Allah razı olsun canım inşallah kısa zaman sonra bıraktırırlar ilacı. Ne yumurtlarsa yumurtlasın boşverr sallaa gitsin..
kadın gelsin asar yada eşin asar boşver balım eziyet etme kendine.
Ben geldimm. Önce özdileğe gittik iki pike takımı aldım birni yengemle dayıma birini annemlere sererim dedim iyiydi de fiyatı. Sonra başka alışveriş merkezine gittik oradan kaynanamın ayağına krem aldık, topuklu ayakkabılarımınlastiğini taktırdım aşınmışlardı geldim ama yolda zor yürüdüm susamadım ama halszilik çöktü uykusuzluktan sanırım ama şimdi iyiyim.akşam evde çok iş var cam silinecek, mutfak dolaplarımdan silmediklerim vardı silinecek, ütü var iki sepet off off..
Ben geldimm. Önce özdileğe gittik iki pike takımı aldım birni yengemle dayıma birini annemlere sererim dedim iyiydi de fiyatı. Sonra başka alışveriş merkezine gittik oradan kaynanamın ayağına krem aldık, topuklu ayakkabılarımınlastiğini taktırdım aşınmışlardı geldim ama yolda zor yürüdüm susamadım ama halszilik çöktü uykusuzluktan sanırım ama şimdi iyiyim.akşam evde çok iş var cam silinecek, mutfak dolaplarımdan silmediklerim vardı silinecek, ütü var iki sepet off off..
kadın gelmedi hala bekliyorum kıslar ve cıldırmaya az kaldı beynimden dumanlar cıkmaya basladı sinirden
aman dikkat et kendine boşver kadın gelince yapsın dicem ama kırışıyor işte ozaman ütü derdi daha beter tel.i falan yokmu anacım bu kadının kafasına göre iş yapıyor saatinde niye gelmemiş.annem cagırdı ya esimin tatili 3 gün bitek ya o kadar gün için degmez biyere gitmek evdeyiz yani. bugün kadın gelecekte temizlige saat 2 de defdi insallah uyuzluk yapmaz o gelmeden perdeleri asayım dedim ikinci postayı attım makınaya ya bende boyun fıtıgı var ya daha asamam perde tül. cok canım yanıyo asarken.
ne kadını ben analmadım temizliğemi çağırdın melisam cam baca silmeyemi kaçta gelcekti teli yokmu nasıl iş bu