Kaldığımız Yerden Her Telden..

gerizekalı işte yarım gün bi işe gitcem dedi sabah 14de sendeyim dedi cep teli yok evi var arıyorum kimse acmıyo bu ikinci yapısı yaaaaaaaaa. camlar acıkta duruyo oole tül asıyom boynum koptu ya

güven olmuyo bu teömizlikçilere malesef bendede oldu güya evi temizlemişlerdi arkadan herşeyi yaptım aldıkları para helal değilki işte bence alma bu saatten sonra gelsin dönsün haketti

güven olmuyo bu teömizlikçilere malesef bendede oldu güya evi temizlemişlerdi arkadan herşeyi yaptım aldıkları para helal değilki işte bence alma bu saatten sonra gelsin dönsün haketti

Eşimde alma dedi. Gelmiyorsan bı haberler demi ona güvendi
Su hale bak ya sanki bedavaya geliyar100 kağıt kıs az parami anında veriyorum

Eşimde alma dedi. Gelmiyorsan bı haberler demi ona güvendi
Su hale bak ya sanki bedavaya geliyar100 kağıt kıs az parami anında veriyorum

vallaha canım bencede gelmesin 100 tl azmı paramızla yaptıramıyoruz bari ara ir haber et insanlık halidir deriz mesela ama yok bence geldiğinde yaa parasını az ver yada alma içeri olsun 100 kağıttan

vallaha canım bencede gelmesin 100 tl azmı paramızla yaptıramıyoruz bari ara ir haber et insanlık halidir deriz mesela ama yok bence geldiğinde yaa parasını az ver yada alma içeri olsun 100 kağıttan

Yaşanandan geleydi 100 gerçektim yarım günu 50 essekoglusu ben yapabilsem s.... Etcemde aman belki mutfak ca
İni silebilirsem

Yaşanandan geleydi 100 gerçektim yarım günu 50 essekoglusu ben yapabilsem s.... Etcemde aman belki mutfak ca
İni silebilirsem

yaa cam silmek çok zor vallaha benimde gözümde büyüyo bir evi yapayım ama camalrı silmeyeyim en son geçenlerde sildiğim yine yağmur lekeleri oldu ama vallaha az biraz daha geçsin kadın alıcam artık karnımdan eğilemem mümkün değil yani sende balşkasını bulamazmısın melisam acilinden

Ya ben onu hep tüm günlük alıyodum. Parasını vermekle kalmayıp bide meyve koyuyorum bebelerine götürsün diye ev hediyesi olarak gelen kâseleri falan veriyorum bu bana yapılırmış ya

O sınır bı kaç ay sonra çıkabilir hormonlar tamamen tavan yapıyı ya e bide adet olunamiyo

evet zaten adet olamamnın siniri var yani birde ne bileyim farklı şeyler hissediyosun melisam nasıl olucak bakabilecekmiyim hasta edermiyim yetebilirmiyim anne olma fikri biraz duygusallaştırıyo geçen eşimle konuşuyoruz diyorumki sadece bebek halini düşününce olsunda sevek diyoruz büyüdükçe sorunları artacak anne baba olaya hazırmıyız o zaman ne yapıcaz dalga geçiyo o zaman kaldırır atarız diyo gülerek manyak dedim ciddiye al yaa diyo öyle düşünürsen işin içinden çıkmaazsın hayırlısı ne ise onu yaşıycaz ama tabi ben rahat olamıyorum :KK30:

X