- 7 Ocak 2012
- 5.972
- 3
- Konu Sahibi dejavu_one
- #11.901
canım gitme bi yere balkondan gircem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gerizekalı işte yarım gün bi işe gitcem dedi sabah 14de sendeyim dedi cep teli yok evi var arıyorum kimse acmıyo bu ikinci yapısı yaaaaaaaaa. camlar acıkta duruyo oole tül asıyom boynum koptu ya
güven olmuyo bu teömizlikçilere malesef bendede oldu güya evi temizlemişlerdi arkadan herşeyi yaptım aldıkları para helal değilki işte bence alma bu saatten sonra gelsin dönsün haketti
Eşimde alma dedi. Gelmiyorsan bı haberler demi ona güvendi
Su hale bak ya sanki bedavaya geliyar100 kağıt kıs az parami anında veriyorum
vallaha canım bencede gelmesin 100 tl azmı paramızla yaptıramıyoruz bari ara ir haber et insanlık halidir deriz mesela ama yok bence geldiğinde yaa parasını az ver yada alma içeri olsun 100 kağıttan
Yaşanandan geleydi 100 gerçektim yarım günu 50 essekoglusu ben yapabilsem s.... Etcemde aman belki mutfak ca
İni silebilirsem
Ya teldende kelimeler farklı çıkıyor. Su an iyimi esim yanımda değil temiz bı kavga ederdim onla.sinirimi boşaltmam lazim m
kız melisam eşinin suçu ne yok yere onunla sorun yaşama kuzum
Ya ben onu hep tüm günlük alıyodum. Parasını vermekle kalmayıp bide meyve koyuyorum bebelerine götürsün diye ev hediyesi olarak gelen kâseleri falan veriyorum bu bana yapılırmış ya
Aksamakadar sakinlesirim biliyorum çok kötü bı huy ama ona patlamadan yapamıyorum
Hele adetliyken varya çok fena oluyorum artık direk bana öle olunca adetin mi yaklaştı diyoo
Hormon larrrrsahi biz neden adetliyken bu kadar gergin stresli luyoruz yaaa
Hormon larrrr
canım im sende sınır varmihamileykende kiminin sınırı olurmuş kıs.
O sınır bı kaç ay sonra çıkabilir hormonlar tamamen tavan yapıyı ya e bide adet olunamiyocanım sinirden öte duygusallık var yani tvde bir müzik dysan hareketli olsa gözlerim doluyo ama sinirde oluyo yani bazen sağolsun eşim alıyo alttan
O sınır bı kaç ay sonra çıkabilir hormonlar tamamen tavan yapıyı ya e bide adet olunamiyo