Kaldığımız Yerden Her Telden..

bende çıkıyorum kızlar domatesleri rendeye vurucam sosluk için yavaştan başlıyım kışlığa hazırşık öpüldünüz:KK54::KK54:

Canım azcik kendini rahatlar bak böle stresli girme aslamaya sakın tutacağı varsada tutmaz rahatlat beynini yoga falan yapsan nebilim

yoga falan yapamam rahatlatmaz onlar beni beyin doluyken yoga neyler ama bayramdan sonra uğraşlara başlıcam kitap çok okurdum bıraktım yine başlıcam acayip kafası dağılıyor insanın dizi oyun hikaye. Puzzle yapmaya başlıcam bir de. Bakalım artık. dinginlik olsun istiyorum artık hayatımda.

dejavum sen benim kızımın son resimlerini gördünmü geçmişte bakem:KK23::KK23:

evet gördümmm gülüm denk geldim az baktım geçmişe ama anam ne kadar büyümüş yaa valla Allah'ın mucizesi değilde nedir bu şimdi. Maşallah kuzuma benim yer onu teyzesi yerr.. :nazar::nazar:

slm canlarım ben geldüüüm :KK9:
çağatay efendi tilki uykusundayken yazayım dedim
nasılsınız canlarım :KK48:
moonum hastane çıkışında kucakda geldi çağatay otokoltugu var ama ona koymadık ilk günden
battaniyesine sarılı geldi kuzum :KK34:

iyi ettin uykudayken hemen gelip yazcan artık biraz büyüsün kıskanır seni bizden bak gör oturmaz pc başına. İyi olmuş kucağında çıkardığın daha güzel senin kokunla çıkması senin onu hissetmen..

hayatın içinde sevinçte var dertte canım geyik dediysek hep gülüş cümbüş olmaz hayatta. dertlerimizi de paylaşıyoruz rahatlıyoruz çözüm buluyoruz bunlarda gerek arkadaşlık iyi günde olmaz sadece dimi. Bu arada hoşgeldin:))

hoşbulduk :) valla şu yaz gününde iyi oluyor burda stres atmak

slm kızlarrr :KK3::KK3: kızımı aldımmm kucagıma rabbım herkeze bu duyguyu tattırır inşallahhh bmbaşka bı duygu bu yaaa :emir_bebek::emir_bebek::KK19: 11.08.2012 sabah saat 6.13 te kızım dunyaya geldı cok guzel bı duygu ya :nazar::nazar:kızlar şimdilik cıkıyorum sonra gelırım tekrarr gorusuruzz:KK19::KK19:

slm kızlarrr :KK3::KK3: kızımı aldımmm kucagıma rabbım herkeze bu duyguyu tattırır inşallahhh bmbaşka bı duygu bu yaaa :emir_bebek::emir_bebek::KK19: 11.08.2012 sabah saat 6.13 te kızım dunyaya geldı cok guzel bı duygu ya :nazar::nazar:kızlar şimdilik cıkıyorum sonra gelırım tekrarr gorusuruzz:KK19::KK19:

Canımm gözün aydınn. Biz de dün seni sorduk birbirimize doğurdu kesin dedik zaten. Allah analı babalı büyütsün bitanemm. sen nasılsın iyisindir inşallahh..

$imagesCANBSXJ3.jpg günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııın canlarrrrrrrrr

as tatlımmmmmmmmmm çok sevindim rabbim acısını göstermesin kızın ve ailenle güzel bir ömür geçir inşallah.doğum hikayeni bekliyorum sabırsızlıklaaaaaaaaaa:KK16::KK16:

Merhabayın kızlarr.. Nasılsınız. Ben uykusuzum haliyle. Sahura kalktım sonra da uyuyamadım zor uyudum bir saat falan kalmıştı zaten kalkmama inşallah midem sorun çıkarmazda tutarım mübarek gün. Hepinizin kadir gecesi mübarek olsun dua ile açılan ellerimiz geri çevrilmesin kabul olsun. Allah'ın yüce affına mazhar olalım inşallahh...

Beni de bir heyecan bastı ki ilk defa bayramda kalabalık misafir ağırlıcam menüm hazır elifime yazdım özelden o da beğendi. Yetiştirmek kalıyor geriuye yemekler arife günü yapılacak iftar için zaten. Bayram için olanları da cumadan yaparım annemler dayımlar varken yapamam çünkü. Bazılarını arife sabah yaparım tatlı falan. Sorun temizliği yetiştirmek dün ütü yapacaktım kim görürse ama kaynanama gittik, geldik yemeğim yoktu aperatif hazırladım yedik sonra yemek yaptım bugüne ee sahura da kalkacaktım ütü yapsam çok geç olacaktı bu akşam onlar var. Öğle tatilinde de çarşıya inicem pike takımı alayım yazlık uyku setim var ama fazla gelir gibi geldi pike takmı bulunsun iki tane sade pikelerim var takımım yok, sonra ayakkabımın lastiği gitmiş onu yaptırcam, eşime pantolon almıştık gömlek alıcam üzerine ve hepsini öğle tatilinde halledicem.

Merhabayın kızlarr.. Nasılsınız. Ben uykusuzum haliyle. Sahura kalktım sonra da uyuyamadım zor uyudum bir saat falan kalmıştı zaten kalkmama inşallah midem sorun çıkarmazda tutarım mübarek gün. Hepinizin kadir gecesi mübarek olsun dua ile açılan ellerimiz geri çevrilmesin kabul olsun. Allah'ın yüce affına mazhar olalım inşallahh...

Beni de bir heyecan bastı ki ilk defa bayramda kalabalık misafir ağırlıcam menüm hazır elifime yazdım özelden o da beğendi. Yetiştirmek kalıyor geriuye yemekler arife günü yapılacak iftar için zaten. Bayram için olanları da cumadan yaparım annemler dayımlar varken yapamam çünkü. Bazılarını arife sabah yaparım tatlı falan. Sorun temizliği yetiştirmek dün ütü yapacaktım kim görürse ama kaynanama gittik, geldik yemeğim yoktu aperatif hazırladım yedik sonra yemek yaptım bugüne ee sahura da kalkacaktım ütü yapsam çok geç olacaktı bu akşam onlar var. Öğle tatilinde de çarşıya inicem pike takımı alayım yazlık uyku setim var ama fazla gelir gibi geldi pike takmı bulunsun iki tane sade pikelerim var takımım yok, sonra ayakkabımın lastiği gitmiş onu yaptırcam, eşime pantolon almıştık gömlek alıcam üzerine ve hepsini öğle tatilinde halledicem.

allah kabul etsin cnm .bayramda misafirin varmış allah kolaylık versin inşallah.sen hamaratsın yetiştirirsin.pike iyi olur cnm zaten havalar serinlemeye başladı.:KK16::KK16::KK16::KK16:neyse tatlım sonra görüşürüz bende işime bakıyım artık.öpt

bayanlar nasılsınz MÜBAREK KADİR GECEMİZ HAYIRLARA VESİLE OLSUN inşallah.
ALLAHIM gönlümüzdekini ve aklımızdakini hakkımızda hayırlı etsin inşallah.bayanlar dualarınızda bana yer verirmisiniz.bu adamla devam edemem dün melek gibiydi ama hiç yüzüne bile bakmak gelmiyor içimden bu bir anlık sinir değil bu 2 aydır böyle.artık ondan tiksindiğimi hissediyorum nefret ediyorum.Allahım bu mübarek günde hayırla ve huzurla ikimizinde yollarını sıkıntısız problemsiz ayırır inşallah başıma bela olmadan ve beni kimseye muhtaç etmeden...

asembim bebeişini kokla yerimize bekliyoruz fotolarıı.

sevdam gözün aydın olsun inşallah.

dejavum maşallah çok yoğun gececek bayramın bizde annemde kalabalık olacaz ohhhhhhhhh vallahi baba evi gibisi yokmuş be.koca evinde yediğin önünde yemöediğin arkanda her imkanın var bir giydiğini bir daha giymezsin altında araban herşeyin var peki ama HUZUR'un işte o yok ve benim için huzur bu saydıklarımın da üstündeir.ben kararımı verdim bakalım ailem ne diyecek inşallah bu memleketten ve bu taşıdığım soyisimden hemen kurtulurum.bu arada orucumuzu da ALLAH kabul etsin

Allahın izniyle son 19 SAAT heyecanlımıyım evet ama biraz da farklı duygulardayım bayanlar PEKİ YA AİLEMİ İKNA EDEMEZSEM
ya bir sans daha ver derlerse ben bunu yapamam ki.o zaman ne yaparım ben nereye giderim bilmiyorum ki ama buraya asla gelmek istemiyorum 27 yaşında bir erkek kardeşim var dün akşam üstü aradı bende öyle boş buşunmuş ağlıyordum bana dediki söyle ablam bir sıkıntımı var eniştem mi canını sıktı sakın ağlama neyse sen gel bi akşam yemeğe çıkar dertleşiriz dedi.kardeşimle çok farklıyız 2 dost gibiyiz herşeyımi bilir ama bunu söyleyemem çünkü eşimi öldürür.

ALLAHIM gönlümüzdekini ve aklımızdakini hakkımızda hayırlı etsin inşallah.bayanlar dualarınızda bana yer verirmisiniz.bu adamla devam edemem dün melek gibiydi ama hiç yüzüne bile bakmak gelmiyor içimden bu bir anlık sinir değil bu 2 aydır böyle.artık ondan tiksindiğimi hissediyorum nefret ediyorum.Allahım bu mübarek günde hayırla ve huzurla ikimizinde yollarını sıkıntısız problemsiz ayırır inşallah başıma bela olmadan ve beni kimseye muhtaç etmeden...

dejavum maşallah çok yoğun gececek bayramın bizde annemde kalabalık olacaz ohhhhhhhhh vallahi baba evi gibisi yokmuş be.koca evinde yediğin önünde yemöediğin arkanda her imkanın var bir giydiğini bir daha giymezsin altında araban herşeyin var peki ama HUZUR'un işte o yok ve benim için huzur bu saydıklarımın da üstündeir.ben kararımı verdim bakalım ailem ne diyecek inşallah bu memleketten ve bu taşıdığım soyisimden hemen kurtulurum.bu arada orucumuzu da ALLAH kabul etsin

Allahın izniyle son 19 SAAT heyecanlımıyım evet ama biraz da farklı duygulardayım bayanlar PEKİ YA AİLEMİ İKNA EDEMEZSEM
ya bir sans daha ver derlerse ben bunu yapamam ki.o zaman ne yaparım ben nereye giderim bilmiyorum ki ama buraya asla gelmek istemiyorum 27 yaşında bir erkek kardeşim var dün akşam üstü aradı bende öyle boş buşunmuş ağlıyordum bana dediki söyle ablam bir sıkıntımı var eniştem mi canını sıktı sakın ağlama neyse sen gel bi akşam yemeğe çıkar dertleşiriz dedi.kardeşimle çok farklıyız 2 dost gibiyiz herşeyımi bilir ama bunu söyleyemem çünkü eşimi öldürür.

canım günaydır iyi kadirler. orucunu allah kabul etsin tüm dualarınıda insallah bi tanem. tabiki dualarımız seninle olacak bu gece bı tanem.

yarınmı gidiyon mınnos hadi hayırlısıyla kazasız belasız ailenin yanında ol insdallah canım. hiç ola korkuların olmasın canım ya senin psikolojin iyice bozulmus anladıgım kadarıyla ailen o halde bi daha dene demez bi tamen sen tüm ayrıntısını anlat ama tamammı bi tanem. hı sırf yeni evlisin yeni evliliklerde ilk iki sene bosanmalar cok oluyo aileler ikna edebilirse donuyolar yoksa kalıyo. onun için olayı tam bilmeden diyebilirler ama yok canım ya tüm ayrıntıları ögrendikten sonra onlar sana bırakmalı saygı duymalılar bence duyarlar bi tanem ailenı tanımıyorum ama kapalı görüşlü olduklarına inanmıyorum canım. sen sadece oh rahatladım diyerek uzaklas ikinci bi sorun tasıma kafanda.zor bi sürec seninki ama canım cok takmadan atlatmaya calıs psikolojin iyice bozulmasın canım:KK19::KK19::KK19:

allah kabul etsin cnm .bayramda misafirin varmış allah kolaylık versin inşallah.sen hamaratsın yetiştirirsin.pike iyi olur cnm zaten havalar serinlemeye başladı.:KK16::KK16::KK16::KK16:neyse tatlım sonra görüşürüz bende işime bakıyım artık.öpt

evet öyle ve zamanım az, çalışıyorum inşllah yetişir. Kararsız kaldım pike konusunda ama alayım bir tane bulunsun ya. Tamam kolay gelsin tatlımm...

canım ne desem bilmiyorum insanın karşındakine güvenini kaybetmesi çok kötü hep diken üstünde yaşamk olmaz soğumuşsun bir kere. Bu mübarek günde senin için hayırlısını diliyorum balım kendine güven inan herşey daha güzel olacak sen de bu güç var. Bir gün beş gün üzülürsün eninde sonunda unutursun çalışırsın ama bir ömür bunu çekemezsin. Şİmdi bayramda annende olacaksın peki bayrma yakın nereye gidiyosun neden gidiyorsun demiyor mu bu adam.

canım ikna olmak zorundalar sen gitmek istemedikçe zorla gönderemezler ya. Herşeyi anlat hiçbirşeyi saklama. Herşeyi bilsinler ki ikna olsunlar. sen de çalışır yük olmazsın onlara. Kardeşinle de açık açık konuş ama aksi bişi yaparsa senn zararına olacağını, hukuki yollarla çözmek istediğini, haklıyken haksız duruma düşmek istemediğini söyle. Ailenin arkanda olacağına eminim cahil kişiler değiller seni yetiştirmişler hakkında hayırlısı olsun kuzum istemezdik böyle olmasını ama başa yol gözükmüyor geleceğin için. Gidince net varsa haberdar et bizi gelişmelerden ailenin düşüncelerinden merakta bırakma bizi olur mu gülüm. Allah yardımcın olsun..

sewdammm gözün aydın olsun kuzum aldın demek sonunda ohhh maaşallah Allahaım analaı babalı büyütsün nasıl geçti doğumuj kolaymıydı geldiğinde anlatırsan sevinirim balım kendinede prensesimede çok iyi bak öpüyorum onun o yumuk yumuk ellerinden nanaklarından :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

slm kızlar nasılsınız hepinizin kandili mübarek olsun tüm dularınız kabul olsun inş AMİN

selam canım..İnşallah cümlemizin duaları kabul olsun tatlımm..

elifim dejavum günaydın canlaar kandiliniz mubarek olsun hayırlara vesile olsun insaallah:KK48::KK48::KK48:

senin de kandilin mübarek olsun Allah nice kadir gecelerine erişmeyi nasip etsin.

X