- 7 Ocak 2012
- 5.972
- 3
-
- Konu Sahibi dejavu_one
- #11.761
melisam nettriyon sesin çıkmıyo kızz
koyuyorum tatlımda pek fayda yok son ay hakkaten zor geçiyormuş rabbiim kolaylık versin hepimize
Canım telden devam edeyim dedim balkondayim yemk yedim sizleyim halıları bekliyorum bı yandan yikandida
Eve bikadin almak istiyorum ya camlar koltuklar söyle detaylı bı temizlik yapsa bayrama bizi kalmadi annemde çağırdı ya amn yenigeldikya zor biraz.eski gelen kadından çok memnun değilim bakalım yeni arastiriyorum
Tüllerde çok kirlendi i surU is varya
moonum sen 4 lü testi yaptırdınmı gerek varmı ben ikliyi yaptırdım gidince memelketete 3lüyüde yaptırıcam sence gerek varmı 4lüye mesela doktora istemediğimi söylesem sorun olurmu bana gereksiz geliyo
yok tatlım ben ikili yaptırdım 3 lüye gerek görmedi birde ayrıntılı ultrasona girdim .
Gülüm makineye atıyorum kuvvetimde yok zatı dolduruyoruum deterjani on yıkamalı oxiectoin li ve tül beyazlatici tozlu yıkıyorum açılıyor öle. Sen eldemi yimiyosun kıs. imı test ve dörtlü ne oluyo yavvv:44:tüllerinin beyazlamısın istiyosan ılık suya msela küvetin içine doldur deterjanı kat bas suya 2 şer saat arayla öyle güzel oluyoki tertemiz melsiam
dejavum kaç yıllık evlisin,melisa,elif yada moonum.sizler kaç yıllık evlisiniz eşiniz size veya ailenize küfür ettimi veya size şiddette bulupta akabinde 1 hafta boyunca psikolojik baskı uygulayıpta hiç bişi olmamış gibi davranıyormu???
ya kıs tabi baslıgı gördün bizde sorunlarımızdan bahsediyoruz afalladı bi sanırsam . aslında gülüm su baslıgı degiştirsenmi ya biz geyik yapmıyoruz ki ne bilim daha agır bi baslıkmı koysan acep:26::26::26::26:
meleğim çok iyi anlıyorum seni inanki artık diyecek teselli edecek birşeyde bulamıyrum sorunların yakanı bırakmıyoki en iyisi artık beklemeden aşılamaya geçmek çünkü ara kanamalar yakanı bırakmıyp gülüm en azından daha garanti yol olur bitanem
kolay değilde gülüm korkutmuş fındığı biliyo almış yapısını ele pislik ediyo işte çok sinirleniyorum şuan o admaa
Gülüm makineye atıyorum kuvvetimde yok zatı dolduruyoruum deterjani on yıkamalı oxiectoin li ve tül beyazlatici tozlu yıkıyorum açılıyor öle. Sen eldemi yimiyosun kıs. imı test ve dörtlü ne oluyo yavvv:44:
anladım gülüm bende yptırmam o zaman balım
canım benim başıma gelmedi geldi desem yalan olur. Benim ki 1 sene çktık bayramlarda, yılbaşında, doğumgünümde hep yanıma geldi. Ayda bir kere gelirdi uykusuz yola çıkar bütün günde gezerdik. Evlenince bozulur diye bende çok korktum ailesini tanımıyordum kendini o kadar tanıdğım kadarıyla ama bağlıydı bana kaç bin kontör harcardık konuşurken. Başka şehirden sonuçta ama evlendim. Hiçbir zaman ne hakaret etti ne el kaldırdı ben yaptım hatta ona kavga ettim, neler ettim sakinleştirmek için bir kere vurmuştur onu bile kafasına kaktım. Gözüü gibi bakar bana ben kıymetini bilmem o ayrı çok gergin oldum hele son zamanlarda. Ama öyle olmayabilirdi seninki gibi olabilirdi ama gözümü kararttım o ilgisine güvendim senin gibi ancak önüm kör karanlıktı ailesine ezdirebilirdi kendisi ezebilirdi annem çok üzülürdü ama öyle olmadı keşke sizinde olmasaydı. Evlenince daha çok bağlansaydı ama ben senin yerine koyuyorum kendimi aynı sayılırız gurbetteyiz hiç düşünmeden annemin evine giderdim laf söz olurdu belki etraftan ama unutulur giderdi nasılsa ömür boyu yaşayacağım eziyet kadar olmazdı çalışırdım aileme adardım kendimi.
olabilir aslında bir düşünelim kuzum..
artık o kasıma kadar beklemek ile öyle zor geliyor ki çok bekledim umut ettim çünkü ama Allah'ıma sığınıyorum. vardır bir zamanı elbet aşılama tutar inşalah yoksa tüp bebek olacak olsun herşeye tüm acıya da razıyım ama pirimmi yetişmezse diye korkuyrum işten ayrılmam lazım eşimin üzerine geçmek için onun fazlasıyla yeter ama işten çıkamam malum bir de primin tüp bebeğe yetmesini beklersem işim iş yanii kısmet Mevlam neylerse güzel eyler hayırlısı olsun hakkımda.
tmm meleğim bakıyorum hemen gönderElifim gülüm sana menümü göndericem öm ile br bak yorum yap balım ya annemden de fikir aldım senden de alayım bir tamamdır dersen onu yapıcam arife gününe.
gerek görmez dr ikilin iyi çıkmıştı senin .
bir arkadaş dr demiş 3 lü test yaptır oda yaptırmamış unutmuş çocuk doğdu şimdi bebişin omuriliği sırtında toplanmış hani normalde uzun olurya omurilik . eğer o dönem gitseymiş ilaçla anne karnında düzeliyormuş.ama şimdi bebiş birsürü ameliyat olmuş küvezde 2 aydır işte allah kurtarısn.
bende makinada yıkıyorumda kuzum bir kaç kere öyle yaptım süper derecede beyazlık farkı oldu erinmediklçe öyle yaparım sonra makinaya atarım işte 4lü de ikili 3lü nün eşiymiş peşine yapılıyomuş bende ilk defa duydumda geçenlerde kan veriken kız dedi 3lü 75 tl 4lü 120 tl dedim gereklimi yani o saatten sonra Allah korusun sorun bile olsa her şekilde benim yavrum dünyaya getiricem ne aldırıcakmıyım devlette olmuy burda 3lüyüde memlekette yaptırıcam doktora sorucam gerekliyse gelrim onuda brda yaptırırm değlse yaptırmam bende