- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
-
- Konu Sahibi dejavu_one
- #11.781
Kız bu testleri devlette yaptırmana yapmiyarmi pahalımız leen
Ultrason, genel Sayn meslektam :
Obstetrik usg incelemesinde :
CRL (68,2mm) (13) hafta/günlük izlenen fetusun kardiak aktivitesi tabiidir.
NT :1,1 NB : ZLEND Normal (kuzum bu ultrason daki sonuçlar)
biliyorum gülüm biliyorum dım dım görüyorum inanki çok dua ediyorum biliyoruzki zamanı var bu zaman içinde yaşadıklarımız ağır geliyo ama şükretmek lazım o tuzağa düşmemek laızm belkide isyan ettikçe ofladıkça işimiz rast gitmiyo bilemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun dedim yaa benim amcam kaç yıl olmadı 10 sennein züerne 3 çocuk peş peşe oldu nasip kısmet kesimlikle bu senelr içinde doktora gitömedide inandı bekeldi verdi şiödide yaramamzı yaramaz çocukalrı var varsa nasibimizde yaşıycaz bir bir yeterki rabbim can sağlığı versin biraz daha sabır meleğim sakın üzülme emi
Ayy gelmedi hala halılar ya sınır ildum güneş varken bı havandiriyim demistim
Dejavum sen aşılamayı Kasım'da i yaptıran simcik hadi insaallah. Peki ben şeyi anladım şimdi hamile olusan neden isten ayrılanını son aya kadar çalışsana gülüm o zamana kadar annene yardım edersin ondan sonrada Allah Kerim.
aramadılarmı geliyoruz diye melisamAyy gelmedi hala halılar ya sınır ildum güneş varken bı havandiriyim demistim
inş kuzum sağolsınsıkıntı yok ense kalınlığınız güzel cnm şimdilik bişi yok inşallah çıkmazda yavrum.
evet zamanı var diyoruz sabrediyoruz ama işte o zamanın ne zaman olduğunu bilememek koyuyor insana ya. Ben hiç yaşamıcam gibi geliyor hamile kalanlara kendim gibi seviniyorum. İlk defa geçen gün eşime evlatlık konusunu açtım dedim ki eğer olmazsa tüple falan evlatlık alırız olur mu dedim.Anası babası olmayan kimsesiz bir bebek alırız bizi anası babası bilir dedim daha büyük sevap dedm olur dedi ama kendi bebeği gibi olur mu, bir süre sonra sevmemezlik eder mi dışlar mı, yüzüme vurur mu ailesi laf eder mi bunları düşünüyor insan çocuksız kalmak mı daha iyi bu yol mu düşünüyorsun öte yandan. Kaderimizde ne varsa onu yaşıcaz. ben 2.5 sene önce planını yaptım hemen olacak sandım doğum tarihi hesapladım ama neler oldu bu zamana geldik anladım ki bizim planlarımız boş.
aramadılarmı geliyoruz diye melisam
inş kuzum sağolsınhayırlısı hakkmızda
malaesef çok can acıtıyo bende o gğnlerimi hatırlıyorumda nasıl bir acı nasıl umutsuzluk her ay aynısını yaşıycam ben hamile kalamıycam olmuyo çocuğum derdim ama oldu şükürler olsun birşeyler yaşıyoruz zaman geçiyo geçen gün ömürden gidiyo farkında değiliz şükürler olsun rabbimin verdiği her türlü nimete imkanlara ben inanıtyoum vakti zamanı geldiğinde sırasıyula yaşıyoruz birşeyleri sende yaşlıycaksın inan bu günler geçixek ama bu zaman ne zaman dediğinde işte onu rabbimden başka kimse bilemez yarın kadir gecesi dualrımızı edelim gülüm hepinize dua edicem yine kabul olsun inş cümlemizinki evlatlık meselesine gelince o konu derin konu bee meleğim çok büyük sevap alıp yetiştirmek sevgiini vermek bebek için değişik birşey olmıycak bilmiycek ama sen biliceksin herşey sende bitiyo başarabileceğine inanıyosan gerisi boş ama bence bunları konuşmak için çok erken gerek kalmıycak bile görüceksin meleğim
evet zamanı var diyoruz sabrediyoruz ama işte o zamanın ne zaman olduğunu bilememek koyuyor insana ya. Ben hiç yaşamıcam gibi geliyor hamile kalanlara kendim gibi seviniyorum. İlk defa geçen gün eşime evlatlık konusunu açtım dedim ki eğer olmazsa tüple falan evlatlık alırız olur mu dedim.Anası babası olmayan kimsesiz bir bebek alırız bizi anası babası bilir dedim daha büyük sevap dedm olur dedi ama kendi bebeği gibi olur mu, bir süre sonra sevmemezlik eder mi dışlar mı, yüzüme vurur mu ailesi laf eder mi bunları düşünüyor insan çocuksız kalmak mı daha iyi bu yol mu düşünüyorsun öte yandan. Kaderimizde ne varsa onu yaşıcaz. ben 2.5 sene önce planını yaptım hemen olacak sandım doğum tarihi hesapladım ama neler oldu bu zamana geldik anladım ki bizim planlarımız boş.
Allah kabul etsin gülüm inş dularımız kabul olur bitanem belkide eşinin içine doğuyodur bellimi olur olucaktır belkide bilinmezki denemeden kuzum hayırlısı olsunbende yarın Allah izin verirse orucumu tutucam asla kadir gecesi tutmamazlık etmem zorlansamda tutucam duamı edicem. Allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah. Bu kadar bekledim 3 ay daha bekleyebilirim de ahh aşılama ile olacağını bilsem bir bilsem eşim çok inanıyor olacağına umarım öyle olur.
Canimbendeole evlâtlık istiyorum konuştum kocamla tabimi herkes ister kendini cocuğuna bakmayı ama herseyi deneyipyine olmazsa yapacak bisi yok alacazhem İnan sadece dogurmamisolacaz onundisinda annesi olacak.cok yakın akrabamızda yaptibundaki streste büyüdük e birileriniz boğalım edip solermi.anneanneler babanneler kendi torunlar gibi kabul ederler etmezlermi hiç benim korkum kaynaklar cokbosbogaz ya ağızlardan kacarsa
işten ayrılmıcam ki gülüm öle bişi yok şansım da yok. Ben hamile kalsam da çalışıcam çalışabilirsem rapor alıp son 3 haftayı da çalışcam öyle çıkıcam sonra iznim bitince bakıcya bırakıp yine çalışıcam ben prim açsıından dedim aşılama değilde tüpte belli bir prim gününü geçmesi lazım sigortadan yararlanıp indirim olması için. ben çalışırken kendi sigortam işlyor ama prim günüm yeterli olmayabilir tüp için. eşimin fazlaıyla yeter ama o zaman işten çıkmam lazım ki işten çıkamam öyle yani bu yüzden aşılama tutarsa iyi olur hem aşılama burada olacak ama tüp için ankaraya gitmem lazım gerçi çok iyi bir dr var tüp bebek merkezi açılacak başına da o geçecekmiş yetişse kışa kadar ne iyi olur tıp fakültesinde var ama başarı oranları düşük.
aramadılarmı geliyoruz diye melisam
inş kuzum sağolsınhayırlısı hakkmızda
malaesef çok can acıtıyo bende o gğnlerimi hatırlıyorumda nasıl bir acı nasıl umutsuzluk her ay aynısını yaşıycam ben hamile kalamıycam olmuyo çocuğum derdim ama oldu şükürler olsun birşeyler yaşıyoruz zaman geçiyo geçen gün ömürden gidiyo farkında değiliz şükürler olsun rabbimin verdiği her türlü nimete imkanlara ben inanıtyoum vakti zamanı geldiğinde sırasıyula yaşıyoruz birşeyleri sende yaşlıycaksın inan bu günler geçixek ama bu zaman ne zaman dediğinde işte onu rabbimden başka kimse bilemez yarın kadir gecesi dualrımızı edelim gülüm hepinize dua edicem yine kabul olsun inş cümlemizinki evlatlık meselesine gelince o konu derin konu bee meleğim çok büyük sevap alıp yetiştirmek sevgiini vermek bebek için değişik birşey olmıycak bilmiycek ama sen biliceksin herşey sende bitiyo başarabileceğine inanıyosan gerisi boş ama bence bunları konuşmak için çok erken gerek kalmıycak bile görüceksin meleğim
hoşgeldin esram nasılsın iyilermiş kuzum uğraşıyorum diyodu geçen gün çok şükür sıkıntı yokSelam yavruşlar nasılsınız bakalım, var mı ASEMB ve oğluşundan haberler
AramislAr kaynanamı ama bayağı oldu burası İstanbul şimdi trafiği bahane ederler
bende yarın Allah izin verirse orucumu tutucam asla kadir gecesi tutmamazlık etmem zorlansamda tutucam duamı edicem. Allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah. Bu kadar bekledim 3 ay daha bekleyebilirim de ahh aşılama ile olacağını bilsem bir bilsem eşim çok inanıyor olacağına umarım öyle olur.