- Konu Sahibi dejavu_one
- #11.741
fındığım bak eşimle yazışıyorum şuan şunları yazdı bulunduğu ilçede asayiş broya gıtsın eşim benı tehdıt ediyor koruma ıstıyrum desın ıfade versın koruma verılır
diyoki şiddet varsa işin içinde kesinlikle uzaklaştırma alır ispatlasın rapğor alsın bitirir onu ama bunalr yaparken o evden uzak olsun ne yapcağı belli olmaz kızdirek emnywt müdürlüğüne gidicekmişin asayiş brüda hemen koruma veriyolarmış gerekise seni evden alıyolarmış o mahkemeye başvurduğunda hemen karar alınıyomuş beklemeden ama kararı adam imzalayana kadar evden kesinlikle uzak kalsın babasının yanına gitsin evden dışarı çıkmasın yalnız diyo ne yapacağı belli olmaz yapacağı ispatlayıp şiddeti makhkemeye raporu sunmak gerisi kolay diyo istmeiyosa boşşanmak istiyosa böyle olur diyo koruma alıcaksın uzaklaştırma verecekler gülüm böyleymiş başka birşey merak edersen soraryım şimdi fındığım
peki elifim burda değilde ailemin yanında başvursam ama darp raporum yok nasıl ıspatlıyacam ki.annemler de bile olsam koruma alabilirmiyim yada uzaklaştırma verebilirlermi.ve koruma ne yapıyorki.sürekli mi koruyor yada hangi durumda ne kadar süreyle veriyorlar.
canım arkadasım ya bu kadar dertli oldugunuı bilmiyodum cok ama cok üzülüyorum inan o evden ailene gidince bizde rahatlıcaz diken üstündesin devamlı ha kıyamam ya insanın kendi evinde huzursuz olması devamlı cok kötü bişi bak ailene gidince dertlerini anlatınca onların evinde basına yastıga koyunca bayagı hafifliceksin dertlerin bitmicek ama ailen sonucta desteklerini ve yalnız olmadıgını göreceksin canım benim. ne zaman yolculuk bi denem. sakın gitmeden sinirle eşine bosanacam falan deme göndermemek için elinden geleni yapar korkma bi tanem bak öksüz yetim bile olsaydın artık böle durumlar için sıgınma evleri falan var oralara giderdin canım benim kimse bu konuda caresiz degildir sen sadece ailene gidene kadar biraz sık dişini yeter. orada iyice düünürsün kesin ayrılacam dersen ne bilim hattını degiştirip polis koruma ve ceşitli onlemler alırsın sakın korkma canım ya.
evet melisam çok değişti bu adam ya.yolculuk çok kısa bir zaman sadece bugün biterse 1,5 gün kalıyor.zaten ben hiçbir zaman kendimi bu eve ait hissedemedimki.hep diken üztünde gibiydim anlamadım vallahi.veee bu olaydan önce korunmuyordum bir kaç korunmadım adet tarihime 2 gün var inşallah hamile değilimdir Allaha yalvarıyorum