-
- Konu Sahibi dejavu_one
- #11.741
fındığım bak eşimle yazışıyorum şuan şunları yazdı bulunduğu ilçede asayiş broya gıtsın eşim benı tehdıt ediyor koruma ıstıyrum desın ıfade versın koruma verılır
diyoki şiddet varsa işin içinde kesinlikle uzaklaştırma alır ispatlasın rapğor alsın bitirir onu ama bunalr yaparken o evden uzak olsun ne yapcağı belli olmaz kızdirek emnywt müdürlüğüne gidicekmişin asayiş brüda hemen koruma veriyolarmış gerekise seni evden alıyolarmış o mahkemeye başvurduğunda hemen karar alınıyomuş beklemeden ama kararı adam imzalayana kadar evden kesinlikle uzak kalsın babasının yanına gitsin evden dışarı çıkmasın yalnız diyo ne yapacağı belli olmaz yapacağı ispatlayıp şiddeti makhkemeye raporu sunmak gerisi kolay diyo istmeiyosa boşşanmak istiyosa böyle olur diyo koruma alıcaksın uzaklaştırma verecekler gülüm böyleymiş başka birşey merak edersen soraryım şimdi fındığım
canım arkadasım ya bu kadar dertli oldugunuı bilmiyodum cok ama cok üzülüyorum inan o evden ailene gidince bizde rahatlıcaz diken üstündesin devamlı ha kıyamam ya insanın kendi evinde huzursuz olması devamlı cok kötü bişi bak ailene gidince dertlerini anlatınca onların evinde basına yastıga koyunca bayagı hafifliceksin dertlerin bitmicek ama ailen sonucta desteklerini ve yalnız olmadıgını göreceksin canım benim. ne zaman yolculuk bi denem. sakın gitmeden sinirle eşine bosanacam falan deme göndermemek için elinden geleni yapar korkma bi tanem bak öksüz yetim bile olsaydın artık böle durumlar için sıgınma evleri falan var oralara giderdin canım benim kimse bu konuda caresiz degildir sen sadece ailene gidene kadar biraz sık dişini yeter. orada iyice düünürsün kesin ayrılacam dersen ne bilim hattını degiştirip polis koruma ve ceşitli onlemler alırsın sakın korkma canım ya.
dejavum kaç yıllık evlisin,melisa,elif yada moonum.sizler kaç yıllık evlisiniz eşiniz size veya ailenize küfür ettimi veya size şiddette bulupta akabinde 1 hafta boyunca psikolojik baskı uygulayıpta hiç bişi olmamış gibi davranıyormu???
dejavum kaç yıllık evlisin,melisa,elif yada moonum.sizler kaç yıllık evlisiniz eşiniz size veya ailenize küfür ettimi veya size şiddette bulupta akabinde 1 hafta boyunca psikolojik baskı uygulayıpta hiç bişi olmamış gibi davranıyormu???
peki elifim burda değilde ailemin yanında başvursam ama darp raporum yok nasıl ıspatlıyacam ki.annemler de bile olsam koruma alabilirmiyim yada uzaklaştırma verebilirlermi.ve koruma ne yapıyorki.sürekli mi koruyor yada hangi durumda ne kadar süreyle veriyorlar.
evet melisam çok değişti bu adam ya.yolculuk çok kısa bir zaman sadece bugün biterse 1,5 gün kalıyor.zaten ben hiçbir zaman kendimi bu eve ait hissedemedimki.hep diken üztünde gibiydim anlamadım vallahi.veee bu olaydan önce korunmuyordum bir kaç korunmadım adet tarihime 2 gün var inşallah hamile değilimdir Allaha yalvarıyorum
olur kuzum eşimde diyoki gelsin istanbulda yapsın zaten burda sanıyomuş seni babanın yanına gelince yap korumayıda en fazla 6 ay veriyolarmış o süreçtede boşanma davası oluyomuş darp rapounuda varsa eğer herhangi biryerde hastaneye gidiceksin alıcaksın şiddet gördüğüne dair polise vereceksin fındığımmm ama sen bütün bunları yaparken önce iyi düşün ailenle konuş duruma göre unutmaki tvlerde haberlerde koruma almalarına rağmen başlarına neler geliyo görüyopruz korumayı 6 ay veriyolar ama öyle kapıda bekleme takip olayı yokmuş mesela eşinden o zaman bir tehdit gelse hemen polisi arıyomuşşun şini alığp cezaevine götürüyolarmış yani fındığım 7 24 koruma omuyo başında çok iyi düşün araşltır baanla konuş bitanem bakalım durumlar nereye varacak biizm türk polisimiz adaletimizizn elinden gelen ne yazıkki bu kadar adı koruma diyo eşim kimdse başında beklemiyo ee görüyoruz kadını öldürüyolar ee koruma almıştı hani korkuamayok adı koruma herşey geçince kadına şiddet oluyo ama tedbir sıfır garanti yok fındığım
malesef insanoğlu çiğ süt emmiş kuzum ne oldıum değil ne olucam demeli derler ya bu hepimiz için geçerli tanıdığımızı snaıoyruz açılıyoruz fedakarşlık yapıyoruz ama karşılığında düşüğümüz durumlar hiçde haketmediğimiz normal olmayan şeyler malesef rabbim kimseye yaşatmasın fındığım zor bir duum senin adına düşündüğümde aklıma glenelri yapmak mümkün olmuıyo çünkübize davulkun sesi uzaktan hoş geliyo şimdi sana böyle yap burnundan getir gibilerden desem ben kendi eşimin huyuna göre konuşmuş olurum sneinkinde ters tepeblir cesaret edemiyorum maklesef ne yapacağı belli olmayan bir kişilik o yüzden diyorum baban en iyisini bilir önce git uzaklaş evden konuşun ne gerekiyosa onu yapın yarın gidiyosun galiba bizide habersiz bırakma olurmu aradada olsa haberdar et yeter bizeevet 1,5 yıllık evliyim ama toplamda 4 yıl.benim için her hafta sonu uaçakla istanbula gelir beni görüp akşamı geri dönerdi bazen de hafta içi pat diye karşıma çıkardı çiçekler hediyeler gönderiidi işyerime.herkes çok şanslı olduğu söyklerdi.derken evlenmek istedi kabul ettim ablaları beni bir türlü kabullenemedi ama bizim odun (koca) dediki sadece sen önemlisin başkası umruma değil falan filan ama ne oldu demekki sadece 1 yıl sürdü.benide ailemide sevmezler her seferinde laf sokma çabasındalar tabi bizimki benim yapıyı biliyor ya hemen tehdit ederek sustıruyor beni onlar da ohhhhhhhhhhh söyleyip duruyorlar bende sadece susuyorum beni g...... saymıyorlar bakalım artık.bende hepsinden nefret etmeye başladım hep alttan aldım hep kendimi sevdirmekle uğraştım ama yooooookkkkkkkk mümkün değil çok fenalar...bizim odun(koca)ailemi çok çok sever babamdan çekinir ama son bir aydır doğru dürüst aramaz bile ama hergün bizimkileri aradınmı hadi gidelim gelelim ablaları yüzüme bakmaz bu beni onlara götürür onlar bana hıoşgeldin bile demezler böyle işte gelin de katlanın
evet düşünüyorum inşallah kabul ederde bende kurtulurum oda.onun ki hastalıktır seven adam karısına küfür etmez ve dövmez.darp raporu alamam çünkü o duruma getirmiyor korkuyor sanırım.peki eşinizi kendinizden nasıl soğutabilirsiniz internette dua buldum ama ne biliyim ters teperse falan diye korkuyorum
canım benim adıma çok teşekkür et eşine.Allah razı olsun sizden hepinizden..
malesef insanoğlu çiğ süt emmiş kuzum ne oldıum değil ne olucam demeli derler ya bu hepimiz için geçerli tanıdığımızı snaıoyruz açılıyoruz fedakarşlık yapıyoruz ama karşılığında düşüğümüz durumlar hiçde haketmediğimiz normal olmayan şeyler malesef rabbim kimseye yaşatmasın fındığım zor bir duum senin adına düşündüğümde aklıma glenelri yapmak mümkün olmuıyo çünkübize davulkun sesi uzaktan hoş geliyo şimdi sana böyle yap burnundan getir gibilerden desem ben kendi eşimin huyuna göre konuşmuş olurum sneinkinde ters tepeblir cesaret edemiyorum maklesef ne yapacağı belli olmayan bir kişilik o yüzden diyorum baban en iyisini bilir önce git uzaklaş evden konuşun ne gerekiyosa onu yapın yarın gidiyosun galiba bizide habersiz bırakma olurmu aradada olsa haberdar et yeter bize
gülüm o ilerden uzak dur aman net ortamı neticede ne olucağı belli olmaz bee balım
evet 1,5 yıllık evliyim ama toplamda 4 yıl.benim için her hafta sonu uaçakla istanbula gelir beni görüp akşamı geri dönerdi bazen de hafta içi pat diye karşıma çıkardı çiçekler hediyeler gönderiidi işyerime.herkes çok şanslı olduğu söyklerdi.derken evlenmek istedi kabul ettim ablaları beni bir türlü kabullenemedi ama bizim odun (koca) dediki sadece sen önemlisin başkası umruma değil falan filan ama ne oldu demekki sadece 1 yıl sürdü.benide ailemide sevmezler her seferinde laf sokma çabasındalar tabi bizimki benim yapıyı biliyor ya hemen tehdit ederek sustıruyor beni onlar da ohhhhhhhhhhh söyleyip duruyorlar bende sadece susuyorum beni g...... saymıyorlar bakalım artık.bende hepsinden nefret etmeye başladım hep alttan aldım hep kendimi sevdirmekle uğraştım ama yooooookkkkkkkk mümkün değil çok fenalar...bizim odun(koca)ailemi çok çok sever babamdan çekinir ama son bir aydır doğru dürüst aramaz bile ama hergün bizimkileri aradınmı hadi gidelim gelelim ablaları yüzüme bakmaz bu beni onlara götürür onlar bana hıoşgeldin bile demezler böyle işte gelin de katlanın
evet düşünüyorum inşallah kabul ederde bende kurtulurum oda.onun ki hastalıktır seven adam karısına küfür etmez ve dövmez.darp raporu alamam çünkü o duruma getirmiyor korkuyor sanırım.peki eşinizi kendinizden nasıl soğutabilirsiniz internette dua buldum ama ne biliyim ters teperse falan diye korkuyorum
yok canım yarın değil yarın kadir gecesi ya sonraki gün.sizlerden ricam lütfen arkadaşlar yarın benim için bol bol dua edermisiniz sadece sunu söyleyin hayırlısıyla anlaşmalı olarak hiçbir sorun yaşamadan boşanalım.bana uzak olsunlar.
yok canım yarın değil yarın kadir gecesi ya sonraki gün.sizlerden ricam lütfen arkadaşlar yarın benim için bol bol dua edermisiniz sadece sunu söyleyin hayırlısıyla anlaşmalı olarak hiçbir sorun yaşamadan boşanalım.bana uzak olsunlar.
kızlar bugün belim acayip ağrıyor ,
koyuyorum tatlımda pek fayda yok son ay hakkaten zor geçiyormuş rabbiim kolaylık versin hepimizegülüm sen son gnlerindesin bak masada sürekli oturmapozisyonun ağrıtabilir belinin arkasına yastık alıyomusun