Kaldığımız Yerden Her Telden..

peki elifim burda değilde ailemin yanında başvursam ama darp raporum yok nasıl ıspatlıyacam ki.annemler de bile olsam koruma alabilirmiyim yada uzaklaştırma verebilirlermi.ve koruma ne yapıyorki.sürekli mi koruyor yada hangi durumda ne kadar süreyle veriyorlar.

evet melisam çok değişti bu adam ya.yolculuk çok kısa bir zaman sadece bugün biterse 1,5 gün kalıyor.zaten ben hiçbir zaman kendimi bu eve ait hissedemedimki.hep diken üztünde gibiydim anlamadım vallahi.veee bu olaydan önce korunmuyordum bir kaç korunmadım adet tarihime 2 gün var inşallah hamile değilimdir Allaha yalvarıyorum

canım ben 3 yıllık evliyim ondan öncede bi 10 yıllık cıkma işini yaptık. siddet uygulamadı hiç bi sinirlendiginde elini kaldırdı vuracak gibi bitiririm dedim elini duvara gömdü. benim esimde sinirlenince gözü döner canım sakın bi insandır az sinirlenir ben herseye parlarken hep o alttan alır ama sinirlenincede elinde ne varsa o an saga sola fırlatır bende onun o huyuna sinir olurum. bardak kırar genelde bi kere elinmde karpus tabagı vardı sinirlendi tabaga vurdu halı yerler hep karpuz oldu bende bekledim siniri gecince buna bi kısdım bi daha bunu yapma diye. iki saat halıyı temizledim ya. hiç kimse 4 4 lük degildir benimkininde bu deli huyu var iste. hep sölüyorum bak bende sinirleniyorum ama saga sola zarar vermiyorum diyorum . biz genelde aileler uzerine kavga ederiz . ben cıkartırım devamlı senin annen böle falan diye dırdır yaparım 3 yıldır adam yeni yeni basladı sizinkilerde böle demeye ama ben 100 diyosam o amnca 1 demiştir bu güne kadar küfür etmez ettirmem bende etmem onların tarafına. arada argo konusurum ama inan o benden daha terbiyelidir yani o derece.
kavga edince bide karı gibi küser bana kavga nedeninmizde hep ailesi yüzündne olur yakınlar herseye müdahale etmek isterler ben izin vermem sınırı cizdim kurtuldum.ben bi gün falan tavur yaparım sonra barısmak isterim o uzatır suratsızlıgını. ama son zamanlarda o da cok tavır yapmıyo bana.

fındığım ben eşimle 5. yılıma giriyorum tanışalı çok şey yaşadık 2. yılımıza girdik 3 döndük çok şükür bugüne kadar böyle bir sıkıntım olmadı tek baskısı onsuz bir yere asla ama asla gdememem şartıydı bende uydum ama istediğim için uydum bebeğimin üzeirne yemin ederimki gülden ağır söz etmez bana hele üzülsem en ufak birşeye sıkılsam saatlerce uğraşır ben mutlu olayım diye yapamayacağı şey yok çok şükür benim ona dırdırım olduda üzdüğüm olduda onun olmadı bizimde sorunlarımız oluyo ailesinden falan kızalr bilirler sağolsun yüzyüze getirmez bile seninkide öyleysdi anllatırdın bizlere ne oldu gerçekten anlaaymaıyorum bir insan bu kadar çirkinleşebilir bu kadarmı adileşebilir aklım almıyor:44::44:

olur kuzum eşimde diyoki gelsin istanbulda yapsın zaten burda sanıyomuş seni babanın yanına gelince yap korumayıda en fazla 6 ay veriyolarmış o süreçtede boşanma davası oluyomuş darp rapounuda varsa eğer herhangi biryerde hastaneye gidiceksin alıcaksın şiddet gördüğüne dair polise vereceksin fındığımmm ama sen bütün bunları yaparken önce iyi düşün ailenle konuş duruma göre unutmaki tvlerde haberlerde koruma almalarına rağmen başlarına neler geliyo görüyopruz korumayı 6 ay veriyolar ama öyle kapıda bekleme takip olayı yokmuş mesela eşinden o zaman bir tehdit gelse hemen polisi arıyomuşşun şini alığp cezaevine götürüyolarmış yani fındığım 7 24 koruma omuyo başında çok iyi düşün araşltır baanla konuş bitanem bakalım durumlar nereye varacak biizm türk polisimiz adaletimizizn elinden gelen ne yazıkki bu kadar adı koruma diyo eşim kimdse başında beklemiyo ee görüyoruz kadını öldürüyolar ee koruma almıştı hani korkuamayok adı koruma herşey geçince kadına şiddet oluyo ama tedbir sıfır garanti yok fındığım

evet 1,5 yıllık evliyim ama toplamda 4 yıl.benim için her hafta sonu uaçakla istanbula gelir beni görüp akşamı geri dönerdi bazen de hafta içi pat diye karşıma çıkardı çiçekler hediyeler gönderiidi işyerime.herkes çok şanslı olduğu söyklerdi.derken evlenmek istedi kabul ettim ablaları beni bir türlü kabullenemedi ama bizim odun (koca) dediki sadece sen önemlisin başkası umruma değil falan filan ama ne oldu demekki sadece 1 yıl sürdü.benide ailemide sevmezler her seferinde laf sokma çabasındalar tabi bizimki benim yapıyı biliyor ya hemen tehdit ederek sustıruyor beni onlar da ohhhhhhhhhhh söyleyip duruyorlar bende sadece susuyorum beni g...... saymıyorlar bakalım artık.bende hepsinden nefret etmeye başladım hep alttan aldım hep kendimi sevdirmekle uğraştım ama yooooookkkkkkkk mümkün değil çok fenalar...bizim odun(koca)ailemi çok çok sever babamdan çekinir ama son bir aydır doğru dürüst aramaz bile ama hergün bizimkileri aradınmı hadi gidelim gelelim ablaları yüzüme bakmaz bu beni onlara götürür onlar bana hıoşgeldin bile demezler böyle işte gelin de katlanın

evet düşünüyorum inşallah kabul ederde bende kurtulurum oda.onun ki hastalıktır seven adam karısına küfür etmez ve dövmez.darp raporu alamam çünkü o duruma getirmiyor korkuyor sanırım.peki eşinizi kendinizden nasıl soğutabilirsiniz internette dua buldum ama ne biliyim ters teperse falan diye korkuyorum

canım benim adıma çok teşekkür et eşine.Allah razı olsun sizden hepinizden..

malesef insanoğlu çiğ süt emmiş kuzum ne oldıum değil ne olucam demeli derler ya bu hepimiz için geçerli tanıdığımızı snaıoyruz açılıyoruz fedakarşlık yapıyoruz ama karşılığında düşüğümüz durumlar hiçde haketmediğimiz normal olmayan şeyler malesef rabbim kimseye yaşatmasın fındığım zor bir duum senin adına düşündüğümde aklıma glenelri yapmak mümkün olmuıyo çünkübize davulkun sesi uzaktan hoş geliyo şimdi sana böyle yap burnundan getir gibilerden desem ben kendi eşimin huyuna göre konuşmuş olurum sneinkinde ters tepeblir cesaret edemiyorum maklesef ne yapacağı belli olmayan bir kişilik o yüzden diyorum baban en iyisini bilir önce git uzaklaş evden konuşun ne gerekiyosa onu yapın yarın gidiyosun galiba bizide habersiz bırakma olurmu aradada olsa haberdar et yeter bize

gülüm o ilerden uzak dur aman net ortamı neticede ne olucağı belli olmaz bee balım

canım benim adıma çok teşekkür et eşine.Allah razı olsun sizden hepinizden..

ne demek gülüm keşke elimizden birşey gelse yardımcı olabilsek eşim diyoki kaç kişiyle ifadeye giriyorum böyle tutanaklr rapor varsa iş çok kolay diyo ama ötesi biraz uğratırıyo diyo bilemiyorum Allahım op kalbinin güzlelğine göre versin kurtarsın snei bu durumdan hakkında herşeyin hayırlısını versin inş o adamdan kurtulursun ve çok mutlu olursun çünkü ben onun düzeleceğini sanmıyorum bee fındığımmmmm

yok canım yarın değil yarın kadir gecesi ya sonraki gün.sizlerden ricam lütfen arkadaşlar yarın benim için bol bol dua edermisiniz sadece sunu söyleyin hayırlısıyla anlaşmalı olarak hiçbir sorun yaşamadan boşanalım.bana uzak olsunlar.

fındığım yazdıklarını okudum , ailenin herşeyi bilmesi yönünde fikrim eşin ya ruhsal sorunları var ya dolduruşa geliyor cnm. ama aklımada yatmıyor yani bir yıl mutlu bir evlililğin buhale gelmesi bir adamı bukadar ne değiştirir ? işyerindemi bir sorunu var hıncını senden almaya çalışıyor? daha bir sürü soru takıldı aklıma ama bir erkek bir kere vurduysa malesef eli alışıyor ve devamı geliyor malesef. evlilikte en güzel şey sevgi aşktan öte saygıdır saygınız bitmiş yani. eşinin sana karşı davranışları yanlış bir erkek kendi gücünü kadına ispat etmiyor sıkıyorsa başka bir erkeğe ispat etsin. kadına gücü yeter elbet.yani bu evliliğin böyle giderse emin ol sen psikolojik olarak çökeceksin hatta hastaneye bile düşebilirsin allah korusun. ya eşinin tedavi görmesi. aile büyükleri araya girerek uyarı yapılması lazım z düzelmezse, boşanmak senin için en mantıklı karar olur.bir ömür korku ve nefretle yaşayamazsın bunlar benim düşüncem hakkında hayırlısı olsun rabbim seni korusun eşinin ve ablalarının şerrinden.

anladım canım hakkında hayırlısı olsun ederim tabi etmezmiyim şu mübarek gün yüzü suyu hürmetine hakkında hayırlısı ne ise o olsun herlşey gönlünce olsun sıkıntısız bitirmeni nasip etsin fındığım benim

tabi sana dua ederiz kuzum rabbim gönlüne göre versin

ya fındıgım anlattık lasırn varya böle büyük bi askla evlilik arkasından siddet mutsuzluk aklımız almıyo ya bi türlü oluyo bunlar hayatta ya. ya bak iki kere aynı olayı duydum bi esimin tarafındaki aileden bide ablamın eltisinden ikisininde eşi o kadar sessiz kı bunlar karılarını aldatmıslar hiç ama hiç beklemezsin yani bi sok oluyosun ama insan oglu cig süt emmiş hersey olabiliyo hersey insanlar için.
aklıma aliye dizisi fgeldi yemin ederim aynı olaylar.

kızlar bugün belim acayip ağrıyor ,

Eklentiler

• $524436_401808699882630_195862573_n.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 32
fındığım bu ablası falan yapıyo olabilirlermi günahlarını almayalım ama yada mesela başka bir kadın oşlabilirmi aklıma başka birşey gelmiyo aklı karışmış olabilirmi yada ablalarının böyle okumayla bilemem neyle büyüyle alakaları varmıdır kıskandıklarındfan yapmış olabilirlermi melsela ben bekarken arkadaşım vardı kayanası istemiyodu öyle bir büyü yapmışki kadın getirmiş kızın anasının evinin önüne gömmüş böyle karışık karışık dolaşmış kördüğümlü ipler falan çıkmış bunuda başka bir hoca demiş sizin bahçede birşey var diye bulmuşlar boşandılar mesela gözle görmedim duyduğumu diyorum ayırlar çocukalrı bile vardı gülüm aklıma gelmeyen kalmadı vallaha artık

gülüm sen son gnlerindesin bak masada sürekli oturmapozisyonun ağrıtabilir belinin arkasına yastık alıyomusun
koyuyorum tatlımda pek fayda yok son ay hakkaten zor geçiyormuş rabbiim kolaylık versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…