- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
-
- Konu Sahibi dejavu_one
- #11.701
nasılsınız bayanlar ne var ne yok
a.slm hoşgeldin fındığım biz iyiyizde sen naıslsın dün yorum yaptım bilmiyorum yardımcı olabildimmi sen ne düşünüyosun neolucak bu işin sonu ama hayırlısını diliyortum
vala elifim o kadar farklı duygulardayım ki zaten annem ve ablam bişiler öğrendiler artık ne olacak bilmiyorum.ama bildiğim tek şey benim ruh halimi alt üst etmesi.bir kaç gündür melek gibi ama ben onun yüzüne baktıkça nefret ediyorum.artık bu eve dönmek bile istemiyorum.hep kendi isteklerine değer vermeye başladı.benim ne istediğim çokta önemli değil aklına eserse belki yapar.annesi beni çok sever ama ablaları beni çok kıskanır benimle görüşmezler aynı şehirdeyiz hepsiyle çok kıskançlar sanırım bu etkendir.ama neden sevmiyorlar diye soracak olursanız sebep yok çok güzel ve modern olmamdan kaynaklı sanırım ailemi de sevmezler her fırsatta laf sokarlar.hepsi bu artık ne kendime nede aileme söylenenleri kabul edeöıyorum..
gülüm eşinin o şekile gelmesi bencede tek başına bir sebep değil rkasında başka şeyler mutlaka var yaa birileri işliyo arkadan yada gerçkten psikolojik hasta tanıyamamışşın diyicem ama birbuçuk yılda insan hiçmi açık vermez nedir derdi bilemiyorum amahani olur dersin mesela bir anlık oldu ikinci neden oldu hadii oldu mesela bu neden özürdilemez pişmiş kelle gbi sırıtıyo birşey yokmuş gibi davranıyop sana değer veriyo olsa böyle davranmaz sanmıyorum seven bir erkek karısının yüzüne bakmaya kıyamaz değil ablaları kim gelirse gelsin gülüm gerçkten başka birşey olmallı bilerek böyle yapıyo olmasın niyeti ayırıl falan olmasın ne bileyim inaan düşünüyorum mantığını bulamıyorum çok açma geliyo eşin bana çok gerksiz sana nasıl ittrerdi neden birden bire birşey yokken bu kadar değişbiliyo ki:44::44::44:
hoşgeldin fındığım varmı bir gelişme
vala elifim o kadar farklı duygulardayım ki zaten annem ve ablam bişiler öğrendiler artık ne olacak bilmiyorum.ama bildiğim tek şey benim ruh halimi alt üst etmesi.bir kaç gündür melek gibi ama ben onun yüzüne baktıkça nefret ediyorum.artık bu eve dönmek bile istemiyorum.hep kendi isteklerine değer vermeye başladı.benim ne istediğim çokta önemli değil aklına eserse belki yapar.annesi beni çok sever ama ablaları beni çok kıskanır benimle görüşmezler aynı şehirdeyiz hepsiyle çok kıskançlar sanırım bu etkendir.ama neden sevmiyorlar diye soracak olursanız sebep yok çok güzel ve modern olmamdan kaynaklı sanırım ailemi de sevmezler her fırsatta laf sokarlar.hepsi bu artık ne kendime nede aileme söylenenleri kabul edeöıyorum..
sağol canımcım sen nasılsın bebiş nasıl.bişiler yazdım da okur ve yorum yaparmısın
sizler olsanız ne yapardınız ortada bişi yokken bunları yapması ve bana diyorki sen gideceksin ya annenlere sunu bilki s..... s..... buraya geleceksın haberin olsun.gelmezsen öldürürm falan diyor bende anlamadım ya.ne yapacağımı onu istemıyorum aryık ne yapabilirim korkuyoırum da ondan.sürekli küfürlü konuşmaya başladı bide.affedersiniz ama şeyi sürekli dilinde konuşmaya başladı.en tahammül edemeyeceğim şeydir küfür...sen olan ne yapardın sevgin bitmiş birine
sizler olsanız ne yapardınız ortada bişi yokken bunları yapması ve bana diyorki sen gideceksin ya annenlere sunu bilki s..... s..... buraya geleceksın haberin olsun.gelmezsen öldürürm falan diyor bende anlamadım ya.ne yapacağımı onu istemıyorum aryık ne yapabilirim korkuyoırum da ondan.sürekli küfürlü konuşmaya başladı bide.affedersiniz ama şeyi sürekli dilinde konuşmaya başladı.en tahammül edemeyeceğim şeydir küfür...sen olan ne yapardın sevgin bitmiş birine
fındığım üzülerek söylüyorumki haberlerde izlediklerimiz senin başına gelmiş gülüm senin eşin bence gerçektern normal değğil o nasıl konuşmmak öyle kurban olduğum sen bunca zaman hiçmi anlamdın yada bu adam hiçmi uslübunu bozmadı gül gibiyken bu hale nasıl gleir büyümüyümü yptılar anlamıyorum nasıl değişebilir yaa ben sana onu terk et bşan desem bile bu adam snein yakanı bıraKMIYCAKKİ FINDIĞIM TEHDİTLRE BAKSANA TERBİYESİZ ADAM SENİNDE SEVGİN BİTMİŞ BU EVLİLİK BÖYLEDE YÜRÜMEZ AMA AYRILMAKDA KOLAY DEĞİL ŞU ŞEKLDE NE DİYECEĞİMİ BİLEMİYUORUM GÜLÜM SEN ABBANA ANLAT O NE DERSE ONU UYGULA ONALR DAHA TECRÜBELİ NETİCEDD PEKİ ANNEN NE DEDİ DUYUNCA TEPKİSİ NE OLDU
valla elifim annem hayal kırıklığını anlatıp duruyor tamda detaylı bilmiyor ablam herşeyi biliyor kudurmuş durumda buraya toparlan gel gelsin benim kapıma dayansın diyor offffffff bilemiyorum havlayan köpek ısırırmı acaba
bennn gelllllllldiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm
hoşgeldin kevserim nasılsın
iimm balımmm sen nasılsın h.blduk
bende iyiyim çok şükür kuzum işlerimi bitirdim şimdi oturuyorum prensesim nasıl annesi
bende iyiyim çok şükür kuzum işlerimi bitirdim şimdi oturuyorum prensesim nasıl annesi
teyzesii çok iyii saolasın balımm cnm cinsiyet bellii oldumu senn
ohh ohh iyi olsun yerim ben onu kuzum benimde kız öyle dedi doktor 12. haftasında pipi yok görünmüyo dedi ama bakalım hayırlısı değişmezse kız şimdlçlik