Kaldığımız Yerden Her Telden..

Dün hiçbirlerim gömedim yani sevdayı ay hadi inşallah doğurmuş tür.bu arada benim adete 11 gün var anlamadım bu ne ağrısı umarım bebek agrisidir bak yine sol alttan girdi sanci

olabilir kuzum 11 gün varsa şuan dölleniyo işte bu zmanda gnelde oluyo ağrıları ama hadi inş yaaa yumurtlaman geçyti alakası yopkki diteyim yumutlama bence olablir yinede heyecan etmeyelimde ama anlattığına göre sanki değişiki yani inş bebeişin yer aç anne diyerekten yerleşiyodur gülüm benim inşşş:18::18:

olabilir kuzum 11 gün varsa şuan dölleniyo işte bu zmanda gnelde oluyo ağrıları ama hadi inş yaaa yumurtlaman geçyti alakası yopkki diteyim yumutlama bence olablir yinede heyecan etmeyelimde ama anlattığına göre sanki değişiki yani inş bebeişin yer aç anne diyerekten yerleşiyodur gülüm benim inşşş:18::18:

İnşallah canim ya belimde bıçağı yok ama bu ay abartılı iki sefer yakı yapıştırdım ya kıs:KK9:

beni merak etmişsiniz can sıkıntısından hiç girmek istemiyorum kararımı verdim ve telde anneme ve ablama bişiler çıtlattım deli oldular resmen benim gitmemi bekliyorlar 3 günüm kaldı kısmetse eşime bişi belli etmemeye çalışıyorum ailemin bildiğini bilse olacakları bilir ve beni göndermez bişi yok gibi davranıyorum ama sinir oluyorum ona daha 1,5 sene ya çok değil ki...1.inciye ses çıkarmadım daha kötü olmaya başladı şiddet ve küfür aslaaaaaaaaa gelemem...bakalım babam duyunca neler olacak.bişi yokmuş gibi davranıyor geliyor aşkım falan filan diyor çokda rahat valla.ama benim ondanb korktuğumu bildiği için özür dilemiyor ohhhhhhhhhh paşa gibi yani...o istedi böylr olmasını.

gülüm bence çok iyi eymişşin söylemekte ve belli etmemekte en yiisini yaptın şlimdi desen o sana daha kötüsünü yapacak Allah korusun belli etme git o evden sonra ababana söyle bitanem yaptığı hiç ama hiç normal birşey değil sana hem psikilojik baskı hemde şiddet uyguluyo ve işine geldiği gibide geliyo birşey olammaış gibi aşkım diyo dalga geçiyo resmen git o lanet evden aklı başına gelin ve ben sana şunu söyliyim bunu bir yapan iki yapan hep yapar o adamın yapısında var çok züülrek söylüyorumki fındığım daha çok yeni evlisin ve çok güzel bir evliğliğin vardı bunun böyle bitmesi yada bu udruma gelmesi çok üzücü ama neden oldu seviyorum diyo ama dengezise hareket ediyo bence onda başka birşeyler var gülümianaki var yaaa dengesi bozuk yada farklı şeyler var anlamsızlık ama ne oursa olsun sen git babana anlat seni sahipsiz sanmasın sen korktukça hatasını telafide etmiyo birde dalgageçrcesine davranıyo git kurtul o ortamdan kafanı topla babalar devreye girmeden bu iş sonuçlanmayacak bence balım daha sonra birşey oldumu peki o günden somra

gülüm iniş bu ay artık gelir benimdeiçime heyecan sardırdın inaki şimdi kendi adet günümü beklercesine bekliycem hadi hayrılsıı :18::18:

Canım ya. Bilmiyorum ya diğer birkaç aydada habire belirti oldu Yada yarattım çok kaptirmakistemiyom yaraya tuz basmış gibi acıyor hayırlısı beklicez bakalim:KK37:

Canım ya. Bilmiyorum ya diğer birkaç aydada habire belirti oldu Yada yarattım çok kaptirmakistemiyom yaraya tuz basmış gibi acıyor hayırlısı beklicez bakalim:KK37:

evet çok haklısın gülümbende çok geçtm yollardan çok kötü oluyo o yüzden kaptırmayalaım diyorum sabredip bekleyelim inş rabbim beklentilerimiz boşl çıkarmaz balısı:KK19:

Canım ben çıkıyorum diziizlicez öptüm fındığım sende sakın kendine bı daha şiddet uygulatma ya hangi devireceğiz ya olarak kolay olmamalı erkeğin karsına sddet.bi sürü sığınma evleri var artık cek git babana arkana bile bakmadan ne oluyoruz canım ya çok uzuldumsimdi ya.:KK43:

Canım ben çıkıyorum diziizlicez öptüm fındığım sende sakın kendine bı daha şiddet uygulatma ya hangi devireceğiz ya olarak kolay olmamalı erkeğin karsına sddet.bi sürü sığınma evleri var artık cek git babana arkana bile bakmadan ne oluyoruz canım ya çok uzuldumsimdi ya.:KK43:

tmm canım bende çıkıcam şimdi iyi seyirler öpüldün görüşürz yarın :KK48:

fındığım bende çıkıyorum görüyomusun bimyiorum ama aklım sende inan inş sıkıntıların son bulur durumun beni züüyo şu mibarek günde dualrım seninle dilerim Allahtan kocana akıl fikir versin sende kurtul bu sorunlardan bitnaem istanbula gidince bizede haber et habersiz bırakma olurmu aklım sende kalmasın Allaha emnaet ol gülüm görüşrüz:KK50::KK50::KK31::KK31:

günaydın ben geldim herkese iyi haftalar diliyorum melisam nasılsın varmı kasıklarda ağrı bu aralar yormamaya bak varsa tutunma aşamasındadır aman dikkat et gözünü seveyim ağır birşey yapma emi:KK16::KK16::KK16:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınz bakalım?

bugün ve yarın çok yoğunum .fazla gelemeyebilirim merak etmeyin ama fırsat buldukça bakıcam size takipteyim:))))

melisacık dikkat et kendini fazla yorma bebişte olabilir cnm . belki zamanı gelmiştir

elifim sen ne yapıyorsun bakalım.

Eklentiler

• $08072011246.jpg
    $08072011246.jpg
    88,8 KB · Görüntüleme: 21
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınz bakalım?

bugün ve yarın çok yoğunum .fazla gelemeyebilirim merak etmeyin ama fırsat buldukça bakıcam size takipteyim:))))

melisacık dikkat et kendini fazla yorma bebişte olabilir cnm . belki zamanı gelmiştir

elifim sen ne yapıyorsun bakalım.

hoşgeldin gülüm iyiyim çok şükür işlerle uğraşıyorum biraz dinleneyim dedim bende aman sende yormakendini bak anlaştıkmı :KK48:

X