- 11 Temmuz 2008
- 11.510
- 5.231
- Konu Sahibi dejavu_one
- #11.601
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar nerelerdesınızzzz benım agrımmm var yaaaaa akıntım oldu kahverengınde sızce dogummu oluyo acaba:18::18::18:
sewdam hoşgeldin kuzum akıntın varsa doğum başlıyo diye bilkiyorum ben doktorunu aradınmı kuzum kanlı akıntımı yani genelde dpoktorlar suyun geldiğinde kan gib şeylerde gel diyolar istersen git doktora haa ne dersin
duş aldımmm şimdi artı gıbı agrılarr yok arasam hemen gel der bıraz evde cekmek istıyorum sancımı orda cok alttan muayene edıyolar canım yaaa edıncede cok agrıyo
selammmm kızllarrr benn geldimm
moonum kuzum nasılsın girmedin bugün iyimisin merak ettim balım:26:
iyiyim tatlım sen çıkmışsın ben girdim sabahta baktım şöyle kimse yok çıktım paşam beni gece uyutmadı ya kıpır kıpır bir sağa bir sola bugün sersem gibiyim:) sen nasılsın tatlım sevdam doğuma mı gitti acep
çıkmadım canım otomatikmen atılmışım bekleyince yemekle uğraşıyorum bir taraftan gelip bakıoyrumbende sbah geldim bayada bekeldim yoktu kimse dimek fatihim uyutmadı aneisne gelmek için sabırsızlanıyodur :))))sewdam hemen gitmek istemiyodu sancım yok ama akıntı var dedi bilemiyrom kiş çıktı girmedi daha bende merak ediyorum
bende öyle dedim git bak suyun gelir anlamazsın oluyomuş yaa bence git ama bilmiyorumki ne yaptı Allahım bir avazda kurtarsın hayırlı doğumlar nasip etsin kuzum inş evet dejavumda tatili yaptı gelir bu hafta muhtemelen hiç haberim yok gülümmmZATEN onun haftası tamam bebiştir artık bence bugün doğrur:) rabbim kolaylık versin inş
oh dejavumda iyi tatil yaptı nezaman gelcekmiş bellimi.
uyutmadı oğluşum teyzesi :)))) 2 saat uykuya dalamadım ki ben yastığa başımı koyunca uyurum hemen
bende öyle dedim git bak suyun gelir anlamazsın oluyomuş yaa bence git ama bilmiyorumki ne yaptı Allahım bir avazda kurtarsın hayırlı doğumlar nasip etsin kuzum inş evet dejavumda tatili yaptı gelir bu hafta muhtemelen hiç haberim yok gülümmm
yesin teyzesi onun tepiklerini pipisini uyutmuyo annesi şimdi karnında yarın kucağında alıştırmalar yapıyo kuzum annesinee