Kaldığımız Yerden Her Telden..

bende yedımmm şimdiii agzım boş durmuyo kızzzz ne olsa yıyorummm kızıma kılo olsunn nasılsa bana olmuyo barı ona olsunn:KK1::KK1: ye bacımmm afıyet olsunnn :KK56:

oh afiyet olsun prensesime sen almadınmı kuzum hiç kilo darısı benim başıma inş bebek alsında ben almayım ne güzel olur gülümm:KK16::KK16:

geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK14::KK14:
ya bi toz aldım ter içinde kaldım yakında serinlicek hava neyse yarın kaynanamla havuz yapcaz:KK52::KK52::KK52:

canım inan artık sabredemıyorummm bıran once gelsınde goreyım artıkk :KK19: sanada az kaldı başlar artık sende de:KK1::KK1:

EVT tatlım bizede bişi kalmadı merak içindeyim:)))))))))) senin gelsin artık meleğin gün tamam dünyaya hazır kuzucuk.:KK16::KK16::KK16:

ya ne oluyo bi yeniliyorum sadece bi kişi bidaha yeniliyorum sayfayı 5 e cıkıyo delirdi benide delirtmeyi basardı bu site zaten kızmaya bahane arıyommmmmmmmmmmmmmmm
:KK33::KK33:

geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK14::KK14:
ya bi toz aldım ter içinde kaldım yakında serinlicek hava neyse yarın kaynanamla havuz yapcaz:KK52::KK52::KK52:
hoşgeldin gülüm benim bende birşeyler hazırlıyodum şimdi geldim pccc
elifim canıkom sana bişi sorcam
sor melsiam bekliyorum
lo loooooooooooooooooooo kimse yokmu elif seni görüyom yazmıyon cano ya sesses 1-2 3-4-5-6-7-

canım mutfaktaydım şimdi geldim dinliyorum kuzum:KK48:

arkadaslar simdi benim kasıklarım bugünlerde patlıcak gibi yumurtlama oldugu içinmi agrıyo hiç önceki aylarda böle agrımadıydı. bide sütyenin alt kısmından itibarensolda bi batma var içi tamamen acıyo hem batma hem acı ya anlamadım gitti. sankim bu belirtiler gebeligin iyice ilerledigi anlarda yasananlar gibi geldi bana yani benimkinde olmasına bi anlam veremedim. vantilatör karsısında uyuyorum o mu carpıyo acep. belimle kasıklarımı kapatıyorum ama ne bilim ya acıyorum sonradan sanırsam. sizce nedir bu agrıların nedeni sayın muhterem doktorlarım:KK9::KK9::KK9::KK9::26::26:

arkadaslar simdi benim kasıklarım bugünlerde patlıcak gibi yumurtlama oldugu içinmi agrıyo hiç önceki aylarda böle agrımadıydı. bide sütyenin alt kısmından itibarensolda bi batma var içi tamamen acıyo hem batma hem acı ya anlamadım gitti. sankim bu belirtiler gebeligin iyice ilerledigi anlarda yasananlar gibi geldi bana yani benimkinde olmasına bi anlam veremedim. vantilatör karsısında uyuyorum o mu carpıyo acep. belimle kasıklarımı kapatıyorum ama ne bilim ya acıyorum sonradan sanırsam. sizce nedir bu agrıların nedeni sayın muhterem doktorlarım:KK9::KK9::KK9::KK9::26::26:

şimdi sayın zartzurt hanım söyledikleriniz gebelik belirtilerine benziyo ama yumurtlamanın yeni bittiğini düşünürsek erken geliyo banaama daha önce tatildekiler tuttuysa eğer olabilir yerleşme esnası falan olabilir şimdii kaçıncı gününüzdeisniz hanfendüüü:KK53::KK53:

süper vallahi diyecek lafım yok kocaman bi:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
seninki geldi gelecek ha hadi hayırlısı insallahç kolaycana bi dogumunuda gecir oh işte iki bebemiz olur topigimizde elifle üçlencek :nazar::nazar::nazar:

inş peşimizdende siz geleceksiniz gülüm sen dejjavum fındığım elibeses demişken nerlerde hiç görmüyorum snein haberin varmı kuzum:KK53:

şimdi sayın zartzurt hanım söyledikleriniz gebelik belirtilerine benziyo ama yumurtlamanın yeni bittiğini düşünürsek erken geliyo banaama daha önce tatildekiler tuttuysa eğer olabilir yerleşme esnası falan olabilir şimdii kaçıncı gününüzdeisniz hanfendüüü:KK53::KK53:

adetime 14 gün var:26::26:

X