- 7 Ocak 2012
- 5.972
- 3
-
- Konu Sahibi dejavu_one
- #11.541
Melisam yazmayı unutmuşum garantisi 10 15 güğne kadar dolucak zaman varken çağırıcak eşim bugün işte
iyi canım ya sakın süngerin arkasıyla cifledim falan deme olurmu üst kasayı degiştirsin ne güzel gıcır gısır gelir yenisi.
çünkü kullnaım hatası diye bişi yapmıyolar bazen.
Ben mesela bu gardrpo tipi dolabın kapakları varya temizleyim diye agzına sıctım resmen. Süngerin arkasını sürttüm paslanmaya basladı benimkide gri. Ama onlara onu sölemedim cifledim demedim normal toz beziyle sildim dedim. Kapagın tanesi 250 tl iki yanada taktırdım500 tl ye yenilendi ne yapayım onlarda o kadar basit yapmasınlar bi cif degdi diye öle olmamalı. Yani gülüm kullanım hatası olmadıgını özellikle söle
heee eyi dedin bak gülüm vallaha ben derdim bakk saf gibi gerçi süngeri vurduğumdan olmadı yani yanmaktan olduda dediğin gibi basit yapıyolar vallaha sende benim gibi kaş yaparken göz çıkarıyosun dsanırsam temizlikte bacım
kıs napıyım bende takıntılıyım ilk geldiginde ambalajının yapıskanı cizgi halinde kalmıs onu normal sildim olmadı bile bile lades yaptım baktım olmuyo cifi sürdüm
sonradan üzüldüm ne pok yedim ben diye. bi deneyim sansımı dedim servisi cagırdım onlarda bingooooooooooooooo degiştirdiler
koc yeteri kadar zengin arcelik benimki kocunmu sabancınınmı her ne ise benim yaptıgım onu iflasa sürüklemez
iiyim balım ne olsun işteyim burda doğurmayı planlıyorum artık gelmek zor geliyor ama mecburen geliyorum evde yanlız kalamam annemler gelene kadar burdayım zaten yeni kızımızı işe alıştırıyorum ancak .tatilegitmiyonmuayısıgım sen nasılsın
slmmm kısssslarrrrrr napıyonuzzzz
iiyim balım ne olsun işteyim burda doğurmayı planlıyorum artık gelmek zor geliyor ama mecburen geliyorum evde yanlız kalamam annemler gelene kadar burdayım zaten yeni kızımızı işe alıştırıyorum ancak .tatilegitmiyonmu
a.s nbr tatlım senin kız nazlı çıktı gelmiyormu daha :)))) rabbim sağ salim gelmesini nasip etsin inşallah
adı gıbı nazlı cıktı valaaa napacam bu kızla şimdiden dusunuyorummaminnnn canımmm gelsede alsam kucagıma artıkk
slmmm kısssslarrrrrr napıyonuzzzz
kız dediğin nazlı olur tatlımmmmmmmm
a.slm sewdam iyiyiz sen nasılsın prensesimiz nasıl lkuzum
kızzzz bu kadarmı olunurrrrrr
bızde iyizzzzz bacımmmm prenses cok iyiiii ve yerıde cok guzel herhalde gelmek istemıyo şimdilikkkyegenımmmm nasılll tatlımmm
aman iyi olunda kuzum gelicek Allahın izniyle annesi az daha sabret prensesim sevdi yerini belli gelmeye niyeti yok yerim ben onu yeğeninde iyi teyzesi acıktımki birşeyler hazırlıyorum işte
hehe daha dur annesi neler yapcak size:))))))))