Kaldığımız Yerden Her Telden..

canım arkadasımmm gozunuzzzz aydınnn aldın kucagına cağatayını rabbım analı babalı buyuksunn inşallahhhh cok sevındımm guzel rahat bı dogumun olmuşşş darısı dogumu bekleyenlerınn başınaaaa gögöslerin icinde uzuldum inşallah benıde boyle bı sorunn beklemz :18::18:siziii opuyorumm canımmm benımmm sen kurtuldll sıra bende bakalım bız ne zaman kurtulacazz duaa et tatlımm banada

gunaydınnnnn kızlarrrrrr sancımmm coktuu gene ya duşş aldımm yurudumm gectı sancı mancı kalmadı yaaa nıye boyle oluyo ya gelse artıkk kızımm ne olur sankı uykusuzlktan olecem yaaa gece sancıdan dolayıj uyuyamıyorumm topıge bakayım dedım kımsecıklerrr yok gene

mendede yok çatlak:))))))açıcası pek krem falan kullanmıyom arada vasalinin kakaolu kremi var onu sürüyomm birde kako yağı ama dediğim gibi birazda genetik bişi bu çatlaklar
gülüm baızlarında genetik gerçkten inş bendede öyle olur benim annemde vücudu beyaz pürüzsüz taş gibiydi ama benim öyle değil işteee
demek damadım baya yaramaz bak sen merak etme benim kızım onun üstesinden gelir aşkıyla sevgisiyle şeker gibi eder dünürüm oyy yerim ben onun kuzum benim teyzesinin bitanesi o maaşallah annesi kırkbinkere o kadar zaman bekledin yolunu şimdi daha zorlu yola girdin Allahım güç kuvvet sağlık versin en iyi şekilde bak oğluşunu güüm benim
günaydın gülüm demek sancıların çoğaldı eli kulağında o zaman hadi hayırlısı inş hayırlı kolay doğum olur bitanem
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ama kimse yok yine ya

günaydınnn canım ben geldim sen yoksun işlerimi yapıyorum giremedim balım

merhaba canlarrrrrrrrrrrrrrrr

asembim güzel haberlerini alıyoruz rahatldık cnm ,tabiiiiiiiiiiii var cnm merak ettiğim sorular onları msnde sorcem ama
bak maranki diyorki 5-6 tane hurma yiyin emziren anneler diyor sütü artırıyomuş.

benimde az kaldı yavrum ya :) artık heyacan var birde dr normal diyor bana :)bakalım nasıl geçicek merak ediyorum.

elifim olsun çatlakta olsa ne yapalım yavrum bebişler için değerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

tabi yanında olcaz tatlım cnm arkadaşım benim çok şeyler paylaşıyoruz burda insan merak ediyor göremeyince sesini duymayınca.rabbim bozmasın.

hoşgerldin kuzum nasılsın hurma sütü artırıyomu bak ilk defa duydum iyide oldu vallaha asemb gelsin artık sorguya çekicez alıcaz bilgilerini nede olsa topiğimizin ilk doğumunu yapan dünürüm yaniiievet yaaa olucaksa olucak yapıcak birşey yok gülüm ne yapalım yeterki bebeişleirmiz sağlıklı olsunda benimde kan sonuçlarımı eşim göstermiş doktora herşey normal demiş ilaca gerek yok kan değerim falan yerindeymiş 1ay sonrasına gelsin demiş ama ben 3 de gidicem 4 de yola çıkıcağım için öyle işte şükürler olsun bundada sıkıntı çıkmadı

kan sonuçların iyi çıkmış tatlım sevindim iyi çok iyi .ilerde verir kan ilacı çünkü bebek büyüdükçe kan ihtiyacı artıyor ,evet hurma arttıyormuş.hemde doğumuda kolaylaştırıyormuş.

senin yolculuk nezamnadı?

dejavu nasıl acaba hiç görüştünmü cnm telle falan?

evet gülüm çok şükür şimidlik sorun yok inş hiç olmaz cümlemizin hakkında hayırlısı olsun benim bu ayın 4 dü canım nasip olursa dejavumla hiç konuşmadım balım haberim yok ama muhtemelen bu çarşamba burda olur gibi

yaaa moonum fındığım hiç girmedimi aklım onda daha girmedi malum huzursuz bu ara ne oldu acaba gelirdi kesin çok merak ediyorum yaaa

hoşgeldin kevserim nasılsın bugün pek bir enerjik olduğunu hissettim yanılıyomuyum moralin iyi geldi bana kuşum

iyim balım miğde bulantılarım geçti çok şükür dün gece bebeğim kıımıldadı heralde hissetim 5 de bi uyandım daha karnım bacakları hala ağrıyosen nasılsın

iyim balım miğde bulantılarım geçti çok şükür dün gece bebeğim kıımıldadı heralde hissetim 5 de bi uyandım daha karnım bacakları hala ağrıyosen nasılsın

ee hadi gözün aydıon olsun kuzum geçmiş çok sevindim artık rahat geçirrsin inş balım demek hissettin yerim ben onun hareketlerini nasıl karnın byüdümü çıktımı kuzum bende nasıl olayım iyiyim çok şükür tüm tahliler yapıldı ikili testimiz yapıldı temiz çıktı çok şükür kız gibi duruyo dedi pipi gözükmüyo dedi hayırlısı ile ilerliyoruz çok şükür

ayyy çokk şükür duyguladımmm evet ya sormma 5 te uynaıdım sabahınnn hala gitmedi ağrılarımmmm büyüdü kanrım maşllahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…