- 22 Kasım 2011
- 1.347
- 41
-
- Konu Sahibi dejavu_one
- #11.501
slm canlarımmm kuzularımm biz geldiiik :)
geçmişe bakamadım kuzularım ama eminimm çok güzel dilekleriniz dualarınız olmuştur
Allah sizlerden razı olsun canlarımm
çok şükür çağatayıma sağsağlim kavuştum öyle çirkin bişeykii anlatamamm
azevel emdi şimdi uyuyor mışıl mışıl
06/08/2012 sabah 8,30 da girdik ameliyata spinal sez oldum kuzular
iyikide tam uyumamışım çok rahat geçti çok şükür5 dakka geçti geçmedi kuzum çıktı ağlayarak
bana gösterdiler sonra çocuk dr umuz aldı ve ben dikişlerle başbaşa kaldımsanırsam 20-25 dakka o sürdü ve çıktık
kociş kapıda beklmiş beni çağatay ise yukarda benı beklemiş parmaklarını emip durmuş yavrum
çok şükür sütümde sıkıntım yok gibi tam olarak çözemedim ama hemşirenin demesine göre geliyomuş sütüm
ilk ayaga kalkma felen hiç sıkıntılı olmadı ağrım ara ara oldu ama öyle korkulcak bişey değil ve hemen ağrı kesici iğne yaptıkları için sıkıntı olmuyo
dünde sabah 10 da taburcu olduk artık evimizdeyiz annem ben kociş çağataybabamı dün akşam ugurladık iyi oldu gitmedi babada olsa erkek olunca evde zor oluyo
emzirmeydi kanamaydı felenbu arada en büyük sorun göğüs ucu yarasıymış bunu anladım doğum felen hikaye yani
acayip acıyor he bide uyku felen hakgetire çok huysuz bişiy çıktı bu kime çektiysedogduğu andan itibaren 3 günde toplam 2-3 saat uykuylayım
habire ağlıyo emmek istiyo memişleri yara yaptı cnm çok acıyo ama annesi onu çooook seviyo oyuzden katlanılıyo kuzularım ama göğüs ucu cidden zor bişeymiş
krem felen hakgetire ama zeytin yağı işe yarıyo birazda olsa kuzularım şimdilik durumlar böyle canlarım sanırsam mızırdancak birazdan
moonum dejavum elfim ve diğer cnm arkadaşlarım sizi çok seviyorum gelmeye çalışıcam ara ara ballarım kaymaklarım
öpüyorum sizi kocamaaaan
gülüm baızlarında genetik gerçkten inş bendede öyle olur benim annemde vücudu beyaz pürüzsüz taş gibiydi ama benim öyle değil işteeemendede yok çatlak:))))))açıcası pek krem falan kullanmıyom arada vasalinin kakaolu kremi var onu sürüyomm birde kako yağı ama dediğim gibi birazda genetik bişi bu çatlaklar
demek damadım baya yaramaz bak sen merak etme benim kızım onun üstesinden gelir aşkıyla sevgisiyle şeker gibi eder dünürüm oyy yerim ben onun kuzum benim teyzesinin bitanesi o maaşallah annesi kırkbinkere o kadar zaman bekledin yolunu şimdi daha zorlu yola girdin Allahım güç kuvvet sağlık versin en iyi şekilde bak oğluşunu güüm benimsağolasın cnmm benımmaynen üle valla telaşeli uykusuz ama bi okadr güzel günler Rabbim tez zamanda sana dejavuma gelecekseye ve tüm bekleyenlere nasip etsin inşallahhhhh zeytinyağı sağolsun epey bi düzeltti durumuda rahatcana emzirebildim çok şükür hehe ivet ilk bebiş benden peşine fatihimiz gelicek sonrada gelinim gelceeek ee arkasından seninki dejavumunki gelecekseninki gelicek unuttugum varsa affetsin beni malum sabahın bu saati ve ben yine uykusuz
Amiiiiiiiin kuzummm cnm arkadaşımm sağolasın balım kaymağımmmaynen ebenin dediği gibi kuzum komple almayınca çocuk yara oluyo elimden geleni yaptım ama nafile kuzummm
komple almıyo damadın memeyi sonuda böyle acılı oluyo ama napam başa gelen çekiliyo kuzumm
dediğin ilaca baktırayım bugun kocişe alsın bide onu deniyim zeytinyağı şimdilik kurtarıcım
damadın biraz huysuz ama gelinim onu yola getirir gari
ara ara girmeye çalışıcam kuzumm elimden geldiğince yazarım balım
sende kendine ve gelinime çok iyi bak kuzumm öpüyorum seni kocamaaaan cnm balım beniimmm
amiiiiiiiiiiiiiin kuzuummm sağolasın cnm arkadaşım valla hastanede bilem yalnız bırakmadınız beni
dejavumda aradı tee tatillerden sizii çoooook seviyorum iyiki tanımışım sizleri
böylesine güzel içten arkadaşlıklarımız oldu
tahinyağınıda deniycem onu unutmusum iyi oldu hatırlattgın kuzum evde vardı malum hamişken bol bol tahin pekmez yediğimden
sizlerin nazarı değmez kuzumm benımm fatihimizede az kaldı inşallahh senin dogumunda çok çok kolay ve güzel olur
bu arada bolcana komposto iç kuzumm süte çok faydası oldu cidden
sormak istediğin bişeyler varsa sor kuzumm detaylı anlatamadım çünkü fırsatsızlıktan
şimci asemb kaçar öpüyorum seni ve fatihimizi kocamaaan cnm arkadaşım benimmm
günaydın gülüm demek sancıların çoğaldı eli kulağında o zaman hadi hayırlısı inş hayırlı kolay doğum olur bitanemgunaydınnnnn kızlarrrrrrsancımmm coktuu gene ya duşş aldımm yurudumm gectı sancı mancı kalmadı yaaa nıye boyle oluyo ya gelse artıkk kızımm ne olur sankı uykusuzlktan olecem yaaa gece sancıdan dolayıj uyuyamıyorumm topıge bakayım dedım kımsecıklerrr yok gene
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ama kimse yok yine ya
merhaba canlarrrrrrrrrrrrrrrr
asembim güzel haberlerini alıyoruz rahatldık cnm ,tabiiiiiiiiiiii var cnm merak ettiğim sorular onları msnde sorcem ama
bak maranki diyorki 5-6 tane hurma yiyin emziren anneler diyor sütü artırıyomuş.
benimde az kaldı yavrum ya :) artık heyacan var birde dr normal diyor bana :)bakalım nasıl geçicek merak ediyorum.
elifim olsun çatlakta olsa ne yapalım yavrum bebişler için değerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
tabi yanında olcaz tatlım cnm arkadaşım benim çok şeyler paylaşıyoruz burda insan merak ediyor göremeyince sesini duymayınca.rabbim bozmasın.
kan sonuçların iyi çıkmış tatlım sevindim iyi çok iyi .ilerde verir kan ilacı çünkü bebek büyüdükçe kan ihtiyacı artıyor ,evet hurma arttıyormuş.hemde doğumuda kolaylaştırıyormuş.
senin yolculuk nezamnadı?
dejavu nasıl acaba hiç görüştünmü cnm telle falan?
merhaba kızlar nasılsınız
selam kızlar ben geldimmm
hoşgeldin kevserim nasılsın bugün pek bir enerjik olduğunu hissettim yanılıyomuyum moralin iyi geldi bana kuşum
iyim balım miğde bulantılarım geçti çok şükür dün gece bebeğim kıımıldadı heralde hissetim 5 de bi uyandım daha karnım bacakları hala ağrıyosen nasılsın
ee hadi gözün aydıon olsun kuzum geçmiş çok sevindim artık rahat geçirrsin inş balım demek hissettin yerim ben onun hareketlerini nasıl karnın byüdümü çıktımı kuzum bende nasıl olayım iyiyim çok şükür tüm tahliler yapıldı ikili testimiz yapıldı temiz çıktı çok şükür kız gibi duruyo dedi pipi gözükmüyo dedi hayırlısı ile ilerliyoruz çok şükür
selam kızlar ben geldimmm
hoşgeldiniz kızlar nasılsını???????????merhaba kızlar nasılsınız
fındığım birşey dmeiycekmisin iyimisin gerçkten merak edityorum snei kuzum nasılsın:26: