- 11 Temmuz 2008
- 11.510
- 5.231
-
- Konu Sahibi dejavu_one
- #11.521
iyi gibi görünmeye çalışıyorum sadece 5 gün sonra uçuyorum kısmetse.istanbuldan sizi haberdar ederim.şimdilik sadece susuyor ve bişi yokmuş gibi davranıyorum
yerim ben snei kuzum daha ne tepiklerini hissedeceksin hayırlısıyla midende geçmiş bak evindemisin peki eşine kocişine kavuştunmu aşık gacı seniayyy çokk şükür duyguladımmm evet ya sormma 5 te uynaıdım sabahınnn hala gitmedi ağrılarımmmm büyüdü kanrım maşllahh
evet gülüm 4 eylül de nasipse inş hayırlısıyla gider gelirim ordanda girerim net var çok durmam ama haberleşirz kuzumhoşgeldiniz kızlar nasılsını???????????
elifim hayırlısıyla git gel tatlım 4 eylüldenmi bahsediyorsun.
peki durumlar nasıl daha iyimi gelişme varmı nasılsınız yani sen nasılsın kıyamam ben sana git annenlerede azıcık kafan dağılsın fındığımiyi gibi görünmeye çalışıyorum sadece 5 gün sonra uçuyorum kısmetse.istanbuldan sizi haberdar ederim.şimdilik sadece susuyor ve bişi yokmuş gibi davranıyorum
selamlar
netttiriyonuz bakım kıslar. servis bekliyorum bende gelcek birazdan buzdolabımda sorun cıktı
ben ofise geçiyorum tatlışlar öptüm hepinizi allaha emanet olun.bol muhabbetler
yerim ben snei kuzum daha ne tepiklerini hissedeceksin hayırlısıyla midende geçmiş bak evindemisin peki eşine kocişine kavuştunmu aşık gacı seni
evet gülüm 4 eylül de nasipse inş hayırlısıyla gider gelirim ordanda girerim net var çok durmam ama haberleşirz kuzum
peki durumlar nasıl daha iyimi gelişme varmı nasılsınız yani sen nasılsın kıyamam ben sana git annenlerede azıcık kafan dağılsın fındığım
a.slm hoşgeldin kuzum ne edelim işte hoşbeş sohbet anacım o servisleirn ben gelmezlerki zamanında sinir bozuyolar ancak
iyim balım miğde bulantılarım geçti çok şükür dün gece bebeğim kıımıldadı heralde hissetim 5 de bi uyandım daha karnım bacakları hala ağrıyosen nasılsın
yerim ben snei kuzum daha ne tepiklerini hissedeceksin hayırlısıyla midende geçmiş bak evindemisin peki eşine kocişine kavuştunmu aşık gacı seni
evet gülüm 4 eylül de nasipse inş hayırlısıyla gider gelirim ordanda girerim net var çok durmam ama haberleşirz kuzum
peki durumlar nasıl daha iyimi gelişme varmı nasılsınız yani sen nasılsın kıyamam ben sana git annenlerede azıcık kafan dağılsın fındığım
a.slm hoşgeldin kuzum ne edelim işte hoşbeş sohbet anacım o servisleirn ben gelmezlerki zamanında sinir bozuyolar ancak
hee iyi bari kuzum gelsinler benimde ocağım gri yaaa o büyük gözde patates kızartıyorum sadece yemek pişirmem ama yanmış gibi cifledim ne ettiysem çımmıyoyo boyası mı çıktı anlamadım melisam acaba çaresi varmıdır dersin eşim soracaktı bugün ama :26::26:yok aradılar gelirler birazdan ben not düştürürüyorum hep gelmeden arayın haber verin diye
kavuştumm çok şükürrr dün gece karnımı ovalıyo ağrıyodu ateşim çıktı havlu faln koydu onun sayesinde rahatlaıdm güldürmesi bile yetiyoo eşimm allah razı olsun ondan bn kere
ay ne güzel bi duygudur o.
eve geçtinmi canım hala gecemiyomusun:26::26:
hee iyi bari kuzum gelsinler benimde ocağım gri yaaa o büyük gözde patates kızartıyorum sadece yemek pişirmem ama yanmış gibi cifledim ne ettiysem çımmıyoyo boyası mı çıktı anlamadım melisam acaba çaresi varmıdır dersin eşim soracaktı bugün ama :26::26:
ohhh Allahım nazarlardan korusun hiç bozmasın ayırmasın gülüm her daim mutlu olun inş maaşallah size
hee iyi bari kuzum gelsinler benimde ocağım gri yaaa o büyük gözde patates kızartıyorum sadece yemek pişirmem ama yanmış gibi cifledim ne ettiysem çımmıyoyo boyası mı çıktı anlamadım melisam acaba çaresi varmıdır dersin eşim soracaktı bugün ama :26::26:
ohhh Allahım nazarlardan korusun hiç bozmasın ayırmasın gülüm her daim mutlu olun inş maaşallah size
sendende Allah razı olsun bitanem bunlar çok güzel duygular dilerim rabbim herkese yaşatır benimde 2-3 gündür böyle kuş çırpınmaıs gibi oluyo hani karnımda birden böyle kayıyo gibi bebekmi bağırsakmı bilmiyorum ama heyecan etmeye yetti yani eşimde elini koyuyo atışlarını hissediyoruz sağ tarafımda böyle nasıl yüzü gülüyo seviyo görsen şimdi biizim ilk yaa tecrübelei birilerinden akıl almak danışmak rahatatıyo sağolsun görümcende destek olmuş işte kuzumallah razı olsunnn saolll cnmmm bnmmm görümcemle konuştum dedim böle böle karnımda bişeyler oldu bacaklarımm tutmadı görümceme kntör yok ödemeli attımm aradı saolsunn dedim rahatsız ettiysem k.bakma olumu dedi isteediğin zaman arıya bilirsin..dedimmm böle sıkma canını üzülmee dedi görümcemle konuştum rahatladım çok insan saolsunnn ya
canım tellediysen boyası cıkmıstır ama süngerin sert kısmını sürttüysen bişey olmaması lazım ya. bi yag cozucu sıkta iyice beklet bakalım yumusar belki
sendende Allah razı olsun bitanem bunlar çok güzel duygular dilerim rabbim herkese yaşatır benimde 2-3 gündür böyle kuş çırpınmaıs gibi oluyo hani karnımda birden böyle kayıyo gibi bebekmi bağırsakmı bilmiyorum ama heyecan etmeye yetti yani eşimde elini koyuyo atışlarını hissediyoruz sağ tarafımda böyle nasıl yüzü gülüyo seviyo görsen şimdi biizim ilk yaa tecrübelei birilerinden akıl almak danışmak rahatatıyo sağolsun görümcende destek olmuş işte kuzum
kuzum tel değil yani yavaş yavaş karardı böyle süngerlede yaptım yağğçöz çamaşır suyu cif birde kendi özel cifi vardı onunla yok sanırım renk atımı gibi inş çarsi olur yani büyük göz kullanaılmıyacakmı saçma canımı sıktı yani
fındığım nereye gittin ben snein halini iyi görmüyorum özeldende yazdım görmedin galiba inş iyisindir anlatırsan dinlerim bunu unutma benide merakta bırakma olurmu
ohh iyi iyyi o zmaan ücret vermediysen pahalı diyosun bakdsana aman daha bozulmasın o zaman gülümmmoh be bi servis ücretiyle yırttım bi parcası yandı diye odüm koptu benim buzdolabı gadrop tipi olanlardan musluklu parcaları cok daha pahalı oluyo. Neyse i kablosu kopmus onu yaptı gitti. Canım garantisi gecmediyse hemen cagır. Gectiysede bence cagır boya attıysa paslanarak ilerler bu olay
canım ya fındıga bende sordum ya anlatmöak istemedi sabnırsam ailevi bi problemmi esiylemi ilgili yoksam bebiş olmuyı diye falanmı :26::26::26::26:
Ya detaya gerek yok sadece ne konuda oldugunu bilsem ona göre moral vercem ama bilemedim simdi ya morali bayagı bozuk sanırsam
bende bu sabah sana sorcaktım ne zamandır girmiyo fındık nerde diye