- 22 Kasım 2011
- 1.347
- 41
- Konu Sahibi dejavu_one
- #11.501
slm canlarımmm kuzularımm biz geldiiik :)
geçmişe bakamadım kuzularım ama eminimm çok güzel dilekleriniz dualarınız olmuştur
Allah sizlerden razı olsun canlarımm
çok şükür çağatayıma sağsağlim kavuştum öyle çirkin bişeykii anlatamamm
azevel emdi şimdi uyuyor mışıl mışıl
06/08/2012 sabah 8,30 da girdik ameliyata spinal sez oldum kuzular
iyikide tam uyumamışım çok rahat geçti çok şükür 5 dakka geçti geçmedi kuzum çıktı ağlayarak
bana gösterdiler sonra çocuk dr umuz aldı ve ben dikişlerle başbaşa kaldım sanırsam 20-25 dakka o sürdü ve çıktık
kociş kapıda beklmiş beni çağatay ise yukarda benı beklemiş parmaklarını emip durmuş yavrum
çok şükür sütümde sıkıntım yok gibi tam olarak çözemedim ama hemşirenin demesine göre geliyomuş sütüm
ilk ayaga kalkma felen hiç sıkıntılı olmadı ağrım ara ara oldu ama öyle korkulcak bişey değil ve hemen ağrı kesici iğne yaptıkları için sıkıntı olmuyo
dünde sabah 10 da taburcu olduk artık evimizdeyiz annem ben kociş çağatay babamı dün akşam ugurladık iyi oldu gitmedi babada olsa erkek olunca evde zor oluyo
emzirmeydi kanamaydı felen bu arada en büyük sorun göğüs ucu yarasıymış bunu anladım doğum felen hikaye yani
acayip acıyor he bide uyku felen hakgetire çok huysuz bişiy çıktı bu kime çektiyse dogduğu andan itibaren 3 günde toplam 2-3 saat uykuylayım
habire ağlıyo emmek istiyo memişleri yara yaptı cnm çok acıyo ama annesi onu çooook seviyo oyuzden katlanılıyo kuzularım ama göğüs ucu cidden zor bişeymiş
krem felen hakgetire ama zeytin yağı işe yarıyo birazda olsa kuzularım şimdilik durumlar böyle canlarım sanırsam mızırdancak birazdan
moonum dejavum elfim ve diğer cnm arkadaşlarım sizi çok seviyorum gelmeye çalışıcam ara ara ballarım kaymaklarım
öpüyorum sizi kocamaaaan
canım arkadasımmm gozunuzzzz aydınnn aldın kucagına cağatayını rabbım analı babalı buyuksunn inşallahhhh cok sevındımm guzel rahat bı dogumun olmuşşş darısı dogumu bekleyenlerınn başınaaaa gögöslerin icinde uzuldum inşallah benıde boyle bı sorunn beklemz :18::18:siziii opuyorumm canımmm benımmm sen kurtuldll sıra bende bakalım bız ne zaman kurtulacazz duaa et tatlımm banada