Kaldığımız Yerden Her Telden..

aman yeter ya kocişi bırakmayım daha. kıyamıyorum onada bi 20 gün bıraktım zati yeter. ama belki eylülde kacarım bilmiyorum vallahi ya dur bakalım ben ani kararları cok veririm bugün sana yeter derim yarın bilet alabilirim. sac boyamadada bi anda karar verir yaparım:KK53::KK53::KK53:

sürprizler yaparım işim belli olmaz diyosun vallaha artıkın onu bilemiycemde ben görüyorum sen gideceksin yani :KK1::KK1:saçların nasıl oldu peki güzel oldumu bende düşünüyodum biraz kestirip boyatmayıda artık doğumdan sonra inş daha çok uzamış olur birde çok dökülüyo bee melisam acep hmişliktenmi dersin azaldı saçlarım vallaha:KK31::KK31::KK30:

açıoyrum hoşgeldin melisam ama çay bitti :KK52::KK52::KK52:dermişimmm Allahım inş bu aydan sonra o miden bulanır böyle o göbüşüne bebiş gelir gelirsin oy midem dersin ayy inşşşşşşşşşşşşşşşşşş beddua ettim sana ohhh melisam AMİNNNNN yeterki gelsin hayırlısıyla da midende bulansın çaydanda nefret et emi :KK19::KK19::KK19:

vallahi ben 5izde dogursam o caydan nefret edemem imkanı yok benim için cay yasam.yani beni caysız hiç düşünemiyorum. ac karnına içtimde ondan bulandı ya. bi mısır yedim yine rejime basladım hersey dahilde 1 kilo alkmısım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ulen bu kilolar cok fenaya gitmek bilmiyo. sen aldınmı kilo.

sana yarım saate gelirim demiştim ama bi sürü iş cıktı temizlik yaptım yine. ama 2 de burdaydım kimcsecikler yoktu:119::119::119:

aman ev işine el atamya dur hemen başka şeyleir çıkarmayı başarıyoruz vallaha bende uyumuşum eşim aradıki bakırköye deli götürüyorum haberin olsun dedim elin değimiken benide al gülüyo deli arada sapıtoyorumda çenem düşüyo geçenlerde diyoki dur dur düştü toplıyım yere eğildi ne dedim çenemi tutuyo gülüyo manyak çok çekiyo bacım benden :KK52::KK52::KK52:

vallahi ben 5izde dogursam o caydan nefret edemem imkanı yok benim için cay yasam.yani beni caysız hiç düşünemiyorum. ac karnına içtimde ondan bulandı ya. bi mısır yedim yine rejime basladım hersey dahilde 1 kilo alkmısım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ulen bu kilolar cok fenaya gitmek bilmiyo. sen aldınmı kilo.

sus kıss büyük konuşma bende öyle diyodum elitme hayatta vazgeçmem diye tiksinince arardı gıcıklığına çay içiyorum gel diye :KK53::KK53:ama inş tiksinmezsin çünkü onsuz olmuyo yaaaaaaaa yaa gülüm ipin ucunu azıcık brakınca kilo alınıyo malesef dikkat etmek lazım al ver al ver vücutta dengezileşiyo bende olduğu gibi ben aldım 1.5 kilo aldım gülüm yani görünümde birşey yok aynıyım kıyafetlerim oluyoda ama baskülde fark var ama karnımın alt tarafı şişti baya birde pıt pıt atıyo teyzesi karnımı doyurunca böyle hissediyorum eşimde dinliyo anası gibi boğzına düşkün olucak:KK24::KK24:

sürprizler yaparım işim belli olmaz diyosun vallaha artıkın onu bilemiycemde ben görüyorum sen gideceksin yani :KK1::KK1:saçların nasıl oldu peki güzel oldumu bende düşünüyodum biraz kestirip boyatmayıda artık doğumdan sonra inş daha çok uzamış olur birde çok dökülüyo bee melisam acep hmişliktenmi dersin azaldı saçlarım vallaha:KK31::KK31::KK30:

tabi canım hamileyken cok dökülürmüş sac. sacında su an boya varmı senin saclar ne renk kıs tenin göz rengin bi anlat bakıyım merak ettim. bence sen beyaz tenli siyaha yakın koyu saclısın sacların hafif dalgalı tamamen atıyorum bakalım tutacakmı len.
ben sac deyince ne ettim biliyonmu simcik aclarda röfle vardı kumral üztüne acık sarı platin yani. dibim bayagı gelmisti ve röfleden sıkılmıstım. tamamen röfle platini rengi istiyodum. yazlıkta gittim boya aldım. dip yani dogal saCIM BOYAYINCA OLDU SANA TURUNCU SARI NEFRET ETTİGİM RENK UCLAR TAM İSTEİDİGİM GİBİ PLATİN. İKİ GÜN DİNLERDİM SACI SONRA DAHA DA ACIK SARI ALDIM BİRAZ DAHA İYİ OLDU AMA TAM İÇİME SİNMEDİ. SİMDİ EN SONDA KOYU KUMRALA BOYADIM AKTI RENGİİ SU AN RENGİ ORGİNAL RENGİME YAKIN OLDU. YANİ Bİ HAFTADA 3 KERE SAC BOYADIM.:KK33::KK33::KK33:

sus kıss büyük konuşma bende öyle diyodum elitme hayatta vazgeçmem diye tiksinince arardı gıcıklığına çay içiyorum gel diye :KK53::KK53:ama inş tiksinmezsin çünkü onsuz olmuyo yaaaaaaaa yaa gülüm ipin ucunu azıcık brakınca kilo alınıyo malesef dikkat etmek lazım al ver al ver vücutta dengezileşiyo bende olduğu gibi ben aldım 1.5 kilo aldım gülüm yani görünümde birşey yok aynıyım kıyafetlerim oluyoda ama baskülde fark var ama karnımın alt tarafı şişti baya birde pıt pıt atıyo teyzesi karnımı doyurunca böyle hissediyorum eşimde dinliyo anası gibi boğzına düşkün olucak:KK24::KK24:

CAY DEGİLDE SİGARADAN TİKSİNMEYİ COK AMA COK İSTERİM YA HİÇ ZORLANMADAN BIRAKMIS OLURUM NE GÜZEL YA. AH ANNEME CEKERİMDE İNSALLAH. HAMİLELİGİ İLK 3 AY KUSMAYLA GECMİŞ RAZIYIM BEN ONA ONUN GİBİ SİGARADAN TİKSİNEYİMDE BASKA BİŞİ İSTEMEM. KARDESİM KAHVE FALINA BAKTIRMIS. FALDA İKİZ BEBEK CIKMIS ANLATIYO SENİN İKİZİN OLCEK DİYO YÜRÜ GİT LANNNNNNNNNNNNNN DEDİM.ana ikize bakamam ben ya. hem maddi hem manevi.:KK9::KK9::KK9::KK9:

tabi canım hamileyken cok dökülürmüş sac. sacında su an boya varmı senin saclar ne renk kıs tenin göz rengin bi anlat bakıyım merak ettim. bence sen beyaz tenli siyaha yakın koyu saclısın sacların hafif dalgalı tamamen atıyorum bakalım tutacakmı len.
ben sac deyince ne ettim biliyonmu simcik aclarda röfle vardı kumral üztüne acık sarı platin yani. dibim bayagı gelmisti ve röfleden sıkılmıstım. tamamen röfle platini rengi istiyodum. yazlıkta gittim boya aldım. dip yani dogal saCIM BOYAYINCA OLDU SANA TURUNCU SARI NEFRET ETTİGİM RENK UCLAR TAM İSTEİDİGİM GİBİ PLATİN. İKİ GÜN DİNLERDİM SACI SONRA DAHA DA ACIK SARI ALDIM BİRAZ DAHA İYİ OLDU AMA TAM İÇİME SİNMEDİ. SİMDİ EN SONDA KOYU KUMRALA BOYADIM AKTI RENGİİ SU AN RENGİ ORGİNAL RENGİME YAKIN OLDU. YANİ Bİ HAFTADA 3 KERE SAC BOYADIM.:KK33::KK33::KK33:

ne bileyim feci dökülüyo yani ama boya yok kendi saçım kuzum saç rengim açık kahve hatta boya gibi duruyo evet dalgalı böyle hani dudaktan kalbedeki lamianın saçları varya öyle duruyo nerdeyse öyle dalgalı uzun belimde göz rengim kahve gibi duruyo ama güneşte bal rengi oluyo eşim ilk farkettiğinde çok şaşırmıştı tenimde açık kumralım yani gerçi kçükken kara kura birşeydim resimlerimi kimseye göstemem montaj derim o derece yani:KK52::KK52:Allah senin iyiliğini versin bir haftada 3 boya yazık kuzum saçlarına yıpranır ki uzunmu bari sonunda istediğin renkte olmuş yaaa o güzel işte gülümmm:KK48:

canım bak ne dicem kadınlar kulubunde bebek sampuanı ile ilgili yazılar var ben vücuduma vee yüzüme kullanmaya basladım istersen sende sacına bi dene daha dogalmıs bizim sampuanlardan.

ne bileyim feci dökülüyo yani ama boya yok kendi saçım kuzum saç rengim açık kahve hatta boya gibi duruyo evet dalgalı böyle hani dudaktan kalbedeki lamianın saçları varya öyle duruyo nerdeyse öyle dalgalı uzun belimde göz rengim kahve gibi duruyo ama güneşte bal rengi oluyo eşim ilk farkettiğinde çok şaşırmıştı tenimde açık kumralım yani gerçi kçükken kara kura birşeydim resimlerimi kimseye göstemem montaj derim o derece yani:KK52::KK52:Allah senin iyiliğini versin bir haftada 3 boya yazık kuzum saçlarına yıpranır ki uzunmu bari sonunda istediğin renkte olmuş yaaa o güzel işte gülümmm:KK48:

saclarım bayagı uzunduda hani kardesim gelmişti ya bi kac ay once onla ani bi karar verdik gittim sacı önler uzun küt var ya arka katlı kesim hani ondan yaptırdım o kadar sac gitti ya simcik bekliyorum cabuk uzasun diye
benim iki aya bayagı iner omuslarımdan asagıya. sen ne renk düşünüyosun

CAY DEGİLDE SİGARADAN TİKSİNMEYİ COK AMA COK İSTERİM YA HİÇ ZORLANMADAN BIRAKMIS OLURUM NE GÜZEL YA. AH ANNEME CEKERİMDE İNSALLAH. HAMİLELİGİ İLK 3 AY KUSMAYLA GECMİŞ RAZIYIM BEN ONA ONUN GİBİ SİGARADAN TİKSİNEYİMDE BASKA BİŞİ İSTEMEM. KARDESİM KAHVE FALINA BAKTIRMIS. FALDA İKİZ BEBEK CIKMIS ANLATIYO SENİN İKİZİN OLCEK DİYO YÜRÜ GİT LANNNNNNNNNNNNNN DEDİM.ana ikize bakamam ben ya. hem maddi hem manevi.:KK9::KK9::KK9::KK9:
bak inş sigaradan tiksinirsin gülüm yaaa sağlığın için ilk 3 ay kesin bulanıyo yani bulanırda sonrasında geçsin benim eltim 9 ay boyunca kusmuş düşün inş hayırlısıyla yaşarsın bitanem bak kahve falına inan banada yıllar önce bakmıştı çıktı 4 yıl sonra nikah masası gözüküyo dedi eşimin işindede öğretmenliği okurken onu kazanamayacak ama başka masa başı iş olucak dedi gerçktende kazamadı pilis oldu ve masa başında işi çoğu zaman inanma derlerde çıkınca böyle işte..........................................

saclarım bayagı uzunduda hani kardesim gelmişti ya bi kac ay once onla ani bi karar verdik gittim sacı önler uzun küt var ya arka katlı kesim hani ondan yaptırdım o kadar sac gitti ya simcik bekliyorum cabuk uzasun diye
benim iki aya bayagı iner omuslarımdan asagıya. sen ne renk düşünüyosun

heee kestirdin haaa uzun saçı severim ben yaaa kısayı yaptırmam bende durup durup düğünümde tokatta kestirmiştim yaptığı şekil ona uygun diye o modele kestirmiştim ama içime oturmuştu birde açıktım yaaa uzundu düz fön çekerdim kırılmışlardı sürekli işte ben yaa fındık kabuğu rengine yada sarı röfleler attrmayı düşnüyorum bir kaçtane gülüm ama bakalım şmdilik uzak doğumdan sonra inş:KK34:

bu arada kızlar size birşey diyicem hamilelikteki çatlakarı engellemek istiyosanız özel krem aramayın bildiğimiz tüpteki arko kremi kullanın süper ötesi benim babamın eşi iki doğum yaptı 12 -13 kiloyla doğurdu tek çatlağı yok hergün bir kere sürün hem ucuz hemde çok etkili bende başladım kullanmaya diğer türlü krmlere ben iannamıyorum bu yağlı yaa uzun süre etkisini koruyo gerilmelere karşı kuruluğu englliyo tavsiye ederim

:KK54::KK54:neyse bende çıkıyorum kzılar bir duşa gireyim akaşma iftara davetliyiz hazırlanırım görüşrüz yarına öpüyorum herkesi:KK54:

slm canlarımmm kuzularımm biz geldiiik :)
geçmişe bakamadım kuzularım ama eminimm çok güzel dilekleriniz dualarınız olmuştur
Allah sizlerden razı olsun canlarımm :KK48::KK48:
çok şükür çağatayıma sağsağlim kavuştum öyle çirkin bişeykii anlatamamm
azevel emdi şimdi uyuyor mışıl mışıl :KK16::nazar:
06/08/2012 sabah 8,30 da girdik ameliyata spinal sez oldum kuzular
iyikide tam uyumamışım çok rahat geçti çok şükür :KK16: 5 dakka geçti geçmedi kuzum çıktı ağlayarak :KK9::emir_bebek:
bana gösterdiler sonra çocuk dr umuz aldı ve ben dikişlerle başbaşa kaldım :KK9: sanırsam 20-25 dakka o sürdü ve çıktık
kociş kapıda beklmiş beni çağatay ise yukarda benı beklemiş parmaklarını emip durmuş yavrum :emir_bebek:
çok şükür sütümde sıkıntım yok gibi tam olarak çözemedim ama hemşirenin demesine göre geliyomuş sütüm
ilk ayaga kalkma felen hiç sıkıntılı olmadı ağrım ara ara oldu ama öyle korkulcak bişey değil ve hemen ağrı kesici iğne yaptıkları için sıkıntı olmuyo
dünde sabah 10 da taburcu olduk artık evimizdeyiz annem ben kociş çağatay :KK19: babamı dün akşam ugurladık iyi oldu gitmedi babada olsa erkek olunca evde zor oluyo
emzirmeydi kanamaydı felen :KK53: bu arada en büyük sorun göğüs ucu yarasıymış bunu anladım doğum felen hikaye yani
acayip acıyor he bide uyku felen hakgetire çok huysuz bişiy çıktı bu kime çektiyse :KK9: dogduğu andan itibaren 3 günde toplam 2-3 saat uykuylayım
habire ağlıyo emmek istiyo memişleri yara yaptı cnm çok acıyo ama annesi onu çooook seviyo oyuzden katlanılıyo kuzularım ama göğüs ucu cidden zor bişeymiş
krem felen hakgetire ama zeytin yağı işe yarıyo birazda olsa kuzularım şimdilik durumlar böyle canlarım sanırsam mızırdancak birazdan :emir_bebek:
moonum dejavum elfim ve diğer cnm arkadaşlarım sizi çok seviyorum gelmeye çalışıcam ara ara ballarım kaymaklarım
öpüyorum sizi kocamaaaan :KK54::KK54::KK54:

yerim ben siziiiiiiii:)allahım nazardan saklasın sizi, acısını göstermesin evladınla eşinle ve sevdiklerinle bir ömür geçirirsin inş.rahat geçirmişsin doğumunun rahat geçmesine sevindim .cnm memişi de elifim söylemiş zaten kahverengi kısmıda ver bebişe tek ucu veririsen olmaz yara olurmuş.tahin yağı sür memüşlere görüşürüz yavrummmmmm öptüm oğlumuz çok tatludur çirkin demeeeeeeeeeee gerçi çirkin diyimde nazar değmesinnnnnnn:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bu arada kızlar size birşey diyicem hamilelikteki çatlakarı engellemek istiyosanız özel krem aramayın bildiğimiz tüpteki arko kremi kullanın süper ötesi benim babamın eşi iki doğum yaptı 12 -13 kiloyla doğurdu tek çatlağı yok hergün bir kere sürün hem ucuz hemde çok etkili bende başladım kullanmaya diğer türlü krmlere ben iannamıyorum bu yağlı yaa uzun süre etkisini koruyo gerilmelere karşı kuruluğu englliyo tavsiye ederim

mendede yok çatlak:))))))açıcası pek krem falan kullanmıyom arada vasalinin kakaolu kremi var onu sürüyomm birde kako yağı ama dediğim gibi birazda genetik bişi bu çatlaklar

$391186_404089426307701_1577412112_n.jpg

$533038_341136165973286_1531415498_n.jpg

:KK51::KK51::KK51::KK51::KK51: $557075_466315910053873_90473225_n.jpg

oy oy yerim ben seni kıs telase günler basladı sende desene. ay cok sevindim ya rahat bi dogum gecirmişsin. tebrik ederim canım. bebişinin resmini koyarsan cok seviniriz. ya öle deme tüm bebekler dogunca cirkin luyolar bi aya kalmaz güzellesir cagatayımız ay ne güzel ya. memişilerine üzüldüm bacım ögren ne iyi geliyosa onu yap da canın cok yanmasın:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: cagatay topigimizin ilk bebişi.

sağolasın cnmm benımm :KK48: aynen üle valla telaşeli uykusuz ama bi okadr güzel günler Rabbim tez zamanda sana dejavuma gelecekseye ve tüm bekleyenlere nasip etsin inşallahhhhh :KK16::KK16::KK16: zeytinyağı sağolsun epey bi düzeltti durumuda rahatcana emzirebildim çok şükür :KK16: hehe ivet ilk bebiş benden peşine fatihimiz gelicek sonrada gelinim gelceeek :KK16::emir_bebek: ee arkasından seninki dejavumunki gelecekseninki gelicek unuttugum varsa affetsin beni malum sabahın bu saati ve ben yine uykusuz :KK9::KK53:

canım benim güzel arkadaşım gözün aydın olsun sağsalim aldın kucağına çok şğkğr sıkıntısız geçirdin kavuştun oğluşuna Allahım analaı babalı büyütsün yemin ederimki şimdi gözlerim doldu daha dün hamileyim diye sevinirken bugün kollarına aldın meleğim ne diyeceğimide bilemyirum tarifsiz duygu bu Allahım herkese yaşatsın hayırlısıyla inş ne diyicem balım ben eltimin doğuma gittiğimde ebe geldi dediki eğerki göğüs ucu acıyorsa bilinki yanlış emzirmeden diye bak sdece memenin ucunu verme gülüm 4 parmağını alttan destek ver baş parmağını üsten o kahverengi kısmın hepsini bebeişin ağzına ver işte o zaman doğru emzirmek ucunu verinde o kafesteki sütü çekiyo ama tamamını verince süt geriden geliyo dedi kreme gelincede carbosol al bizzat ebe önerdi sür bebeğide emzir hiç birşey olmuyomuş acıyı yok ediyomuş bilgin olsun güzleim bende seni çok seviyorum canım arkadaşım kendinede damadımada iyi bak Allaha emnaet olun görüşmek dileğiyle kuzucum:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Amiiiiiiiin kuzummm cnm arkadaşımm sağolasın balım kaymağımmm :KK48::KK48::KK19:aynen ebenin dediği gibi kuzum komple almayınca çocuk yara oluyo elimden geleni yaptım ama nafile kuzummm
komple almıyo damadın memeyi sonuda böyle acılı oluyo ama napam başa gelen çekiliyo kuzumm
dediğin ilaca baktırayım bugun kocişe alsın bide onu deniyim zeytinyağı şimdilik kurtarıcım :KK31:
damadın biraz huysuz ama gelinim onu yola getirir gari :KK9:
ara ara girmeye çalışıcam kuzumm elimden geldiğince yazarım balım
sende kendine ve gelinime çok iyi bak kuzumm öpüyorum seni kocamaaaan cnm balım beniimmm :KK54::KK54::KK54:

yerim ben siziiiiiiii:)allahım nazardan saklasın sizi, acısını göstermesin evladınla eşinle ve sevdiklerinle bir ömür geçirirsin inş.rahat geçirmişsin doğumunun rahat geçmesine sevindim .cnm memişi de elifim söylemiş zaten kahverengi kısmıda ver bebişe tek ucu veririsen olmaz yara olurmuş.tahin yağı sür memüşlere görüşürüz yavrummmmmm öptüm oğlumuz çok tatludur çirkin demeeeeeeeeeee gerçi çirkin diyimde nazar değmesinnnnnnn:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

amiiiiiiiiiiiiiin kuzuummm sağolasın cnm arkadaşım valla hastanede bilem yalnız bırakmadınız beni
dejavumda aradı tee tatillerden sizii çoooook seviyorum iyiki tanımışım sizleri
böylesine güzel içten arkadaşlıklarımız oldu :KK16::nazar::KK19::KK19:
tahinyağınıda deniycem onu unutmusum iyi oldu hatırlattgın kuzum evde vardı malum hamişken bol bol tahin pekmez yediğimden :KK9::KK56:
sizlerin nazarı değmez kuzumm benımm fatihimizede az kaldı inşallahh senin dogumunda çok çok kolay ve güzel olur :KK16::KK16::KK16:
bu arada bolcana komposto iç kuzumm süte çok faydası oldu cidden :nazar::nazar:
sormak istediğin bişeyler varsa sor kuzumm detaylı anlatamadım çünkü fırsatsızlıktan :KK9:
şimci asemb kaçar öpüyorum seni ve fatihimizi kocamaaan cnm arkadaşım benimmm :KK54::KK54::KK54::KK54:

X