Kaldığımız Yerden Her Telden..

ya dün aksam banyo yaptım yapıstırdım 9 gibi 12 gibi ilşki olsa işte bi yarım saatte sonrasında tututum bu sefer zsadece 3.5 saat tutmusum e yeter be ya dayanılmıyoki hele belin üstüne yatınca varya bırak beli dötümden ole ter bosalıyo o derece beter ya.:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
yarında yaparız tamam ya bizim aylık halvetimiz tamamlanmıs olur gari:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

bu efer fazla tutamamışsın kuzum ama olsun halvetlerde tam bence yarında olsun sonraki gün değil cumartesi eşin evde oursa sabah olsun garanti olsun gülümmm bacım yine iyi dayanmışşın normalde sıcaktan durulmuyo bird onunla tqbi dötünden boşalır yani:KK52::KK52:

ay ısıgım simdi birinci bölümü bitirdim bugünde tvde ikinci bölüm varmıs güzel diziye benziyo bakalım. ama benim favorim işler güçler insanı yoruyo izlerken ama olsun. elif kıs siz ondan iz<lerken uyuyonuz bence acayip yoruyo izlerken ya her anı ince espri beyni yoruyo.:KK53::KK53::KK53::KK53:

fena değil tatlım izleyelim bencede o diziiyi ama işler güçleri ben izlemiyorum ya dediğin gibi insana ağırlık çöküyor bende uyuyom o dizide.zaten uyumaya yer arıyom :KK1:

cnm ben çıkıyorum ofise geçcem öptüm seni elifim kendine iyi bak tatlım ::::::::::::):KK54:

ben iyiyimde artık eskisi gibi enerjim yok işe zor gidiyorum annemler ayın 5 inde gelcekler eylülün bişi kalmadı ondan sonra evdeyim zaten doğuma bişi kalmamış olcak dr 10 dan sonra beklicez dedi bakalım nezaman teşrif etcek paşam:))))))))))) sen nezamna gidiyorsunki ne zaman geliyorsun cnm
he birde dün işteyil k.ana aramış:) iftara size gelcem diye eşimde demiş biz ofisteyiz , hem çalışıyor evde değilki demişi he tamam ozaman demiş ne tuhaf demi sanki hamile kaynanam birde benden yemek bekliyor ya tuhafıma gitti yoksa ben mi tuhafım anlmadı kendi yemeğimi zor yapıyorum inan.

ee tabi gülüm zorlanırsın ağırlaştın artık koaly değil ama az kaldı şükürler olsunki alıcaksın paşanı kucğına oğluşunla keyifler yapıcaksın ohhh yerim ben onu Allahın izniyle inş sağlıkla gelsinde dünyaya annesi ben bu ayın 4 gidiyorum akşam 9 da uçağımız var 16 sında dönücem gülüm nasip olursa bu arada kynanan tuhaf anacım sende değil tuhaflık düşüncesi olsa sen hamilesin çalışansıon o yapsında yemeğe çapğırsın yada yollasın dengesiz yaaa:KK47::KK47:

ay ısıgım simdi birinci bölümü bitirdim bugünde tvde ikinci bölüm varmıs güzel diziye benziyo bakalım. ama benim favorim işler güçler insanı yoruyo izlerken ama olsun. elif kıs siz ondan iz<lerken uyuyonuz bence acayip yoruyo izlerken ya her anı ince espri beyni yoruyo.:KK53::KK53::KK53::KK53:
vallaha melisam ben sonuna dayanamıyorum zaten uyuyp kalıyorum ama eşmin kahkahaları sağolsun birdn neoldu diye sıçrıyorum başı iyide son hep kaçıyo:KK9::KK9::KK9:
ben bi yatagı toplayım evi düzelteyim yarım saate gelirim kıslar.
tmm hadi kolay geşlsin görürşüz gülüm
güzel bir dizi cnm bende başladım izlemeye herkesin gözü kızda ne kızmış be ya:):13::KK12:

evet canım yaa güzel ama dediğin gibi ben neymişim bee abi dedirtecek cinsten birde ferihada hande yırtıcıydı yaa burda o mahsumluk biraz tuhaf geliyo sanki ani çıkşlar yapacalkmış gibi:KK53::KK53:

slm canlarımmm kuzularımm biz geldiiik :)
geçmişe bakamadım kuzularım ama eminimm çok güzel dilekleriniz dualarınız olmuştur
Allah sizlerden razı olsun canlarımm :KK48::KK48:
çok şükür çağatayıma sağsağlim kavuştum öyle çirkin bişeykii anlatamamm
azevel emdi şimdi uyuyor mışıl mışıl :KK16::nazar:
06/08/2012 sabah 8,30 da girdik ameliyata spinal sez oldum kuzular
iyikide tam uyumamışım çok rahat geçti çok şükür :KK16: 5 dakka geçti geçmedi kuzum çıktı ağlayarak :KK9::emir_bebek:
bana gösterdiler sonra çocuk dr umuz aldı ve ben dikişlerle başbaşa kaldım :KK9: sanırsam 20-25 dakka o sürdü ve çıktık
kociş kapıda beklmiş beni çağatay ise yukarda benı beklemiş parmaklarını emip durmuş yavrum :emir_bebek:
çok şükür sütümde sıkıntım yok gibi tam olarak çözemedim ama hemşirenin demesine göre geliyomuş sütüm
ilk ayaga kalkma felen hiç sıkıntılı olmadı ağrım ara ara oldu ama öyle korkulcak bişey değil ve hemen ağrı kesici iğne yaptıkları için sıkıntı olmuyo
dünde sabah 10 da taburcu olduk artık evimizdeyiz annem ben kociş çağatay :KK19: babamı dün akşam ugurladık iyi oldu gitmedi babada olsa erkek olunca evde zor oluyo
emzirmeydi kanamaydı felen :KK53: bu arada en büyük sorun göğüs ucu yarasıymış bunu anladım doğum felen hikaye yani
acayip acıyor he bide uyku felen hakgetire çok huysuz bişiy çıktı bu kime çektiyse :KK9: dogduğu andan itibaren 3 günde toplam 2-3 saat uykuylayım
habire ağlıyo emmek istiyo memişleri yara yaptı cnm çok acıyo ama annesi onu çooook seviyo oyuzden katlanılıyo kuzularım ama göğüs ucu cidden zor bişeymiş
krem felen hakgetire ama zeytin yağı işe yarıyo birazda olsa kuzularım şimdilik durumlar böyle canlarım sanırsam mızırdancak birazdan :emir_bebek:
moonum dejavum elfim ve diğer cnm arkadaşlarım sizi çok seviyorum gelmeye çalışıcam ara ara ballarım kaymaklarım
öpüyorum sizi kocamaaaan :KK54::KK54::KK54:

geçmişe bakamadım kuzularım ama eminimm çok güzel dilekleriniz dualarınız olmuştur
iyikide tam uyumamışım çok rahat geçti çok şükür :KK16: 5 dakka geçti geçmedi kuzum çıktı ağlayarak :KK9::emir_bebek:
bana gösterdiler sonra çocuk dr umuz aldı ve ben dikişlerle başbaşa kaldım :KK9: sanırsam 20-25 dakka o sürdü ve çıktık
kociş kapıda beklmiş beni çağatay ise yukarda benı beklemiş parmaklarını emip durmuş yavrum :emir_bebek:
çok şükür sütümde sıkıntım yok gibi tam olarak çözemedim ama hemşirenin demesine göre geliyomuş sütüm
ilk ayaga kalkma felen hiç sıkıntılı olmadı ağrım ara ara oldu ama öyle korkulcak bişey değil ve hemen ağrı kesici iğne yaptıkları için sıkıntı olmuyo
dünde sabah 10 da taburcu olduk artık evimizdeyiz annem ben kociş çağatay :KK19: babamı dün akşam ugurladık iyi oldu gitmedi babada olsa erkek olunca evde zor oluyo
emzirmeydi kanamaydı felen :KK53: bu arada en büyük sorun göğüs ucu yarasıymış bunu anladım doğum felen hikaye yani
acayip acıyor he bide uyku felen hakgetire çok huysuz bişiy çıktı bu kime çektiyse :KK9: dogduğu andan itibaren 3 günde toplam 2-3 saat uykuylayım
habire ağlıyo emmek istiyo memişleri yara yaptı cnm çok acıyo ama annesi onu çooook seviyo oyuzden katlanılıyo kuzularım ama göğüs ucu cidden zor bişeymiş
krem felen hakgetire ama zeytin yağı işe yarıyo birazda olsa kuzularım şimdilik durumlar böyle canlarım sanırsam mızırdancak birazdan :emir_bebek:
moonum dejavum elfim ve diğer cnm arkadaşlarım sizi çok seviyorum gelmeye çalışıcam ara ara ballarım kaymaklarım

oy oy yerim ben seni kıs telase günler basladı sende desene. ay cok sevindim ya rahat bi dogum gecirmişsin. tebrik ederim canım. bebişinin resmini koyarsan cok seviniriz. ya öle deme tüm bebekler dogunca cirkin luyolar bi aya kalmaz güzellesir cagatayımız ay ne güzel ya. memişilerine üzüldüm bacım ögren ne iyi geliyosa onu yap da canın cok yanmasın:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: cagatay topigimizin ilk bebişi.

fena değil tatlım izleyelim bencede o diziiyi ama işler güçleri ben izlemiyorum ya dediğin gibi insana ağırlık çöküyor bende uyuyom o dizide.zaten uyumaya yer arıyom :KK1:

canım söle bi agırlık cöktürüyo beyni cok kullandıgımız için izlerken yorgun düşüyoruz ama dizideki geçisler cok hos. izlerken bi caya kalkıyorum haydaaaaaaaaaaaaa işki dakkada konu degişmiş yakalıyamıyorum. :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK55::KK55:

bak nasıl yorumlarsan öyle olurmuş çıkarmış sen iyi güzel hayırlı yorumla gülüm inş kalbine göre olsun kuzum kızım sen alışveriş birde tatil sapığısın biliyosun dimi :KK1::KK1::KK1:bende dün giremedim yaaa yattım dinlendim yemek falan derken akşama giridm işte yoktum yani eşimin durumu ramazan sonraına belli olucak üstelik komiserle sıkıntısı var eşimin takmış bir kaç kişiye eşim erken geldi yaa ramaznadan dolay 1 saat erken çıkmış diye sıkıntılıyız bu aralar midem tamamne geçti gülüm çok şükür sonuçlarımda iyi çıktı bugünde kan verdim demir eksikliği kan sayımı gibi eksilik varsa ilaç vericek diy hayırlısı yarın çıkıcak işte balım sen ne yaptın yakıyı yapıştrdınmı halvetlerden ne haber:18::KK17:

ya bişi dicemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızmayın ama ben yine tatile gitmek istiyorum ya. e napıyım kıslar evlenmeden önce senelerce en az 4 ay yazlıkta gecirirdim güzel oluyo ya havası mangalı yesilligi denizi birası bahcesi cicekleri ay hepsi cok güzel alısmısım bunlara . bazen yazlıkta sıkılırdım üf püf hadi kıslık eve gecelim volkanımı ozledim onlada bulusayım diye annemde cevap olarak evlenince böle uzun tatilleri cok arıcaksın su günlerin bi kıymetini bil derdi dogruymus vallahi

canım benim güzel arkadaşım gözün aydın olsun sağsalim aldın kucağına çok şğkğr sıkıntısız geçirdin kavuştun oğluşuna Allahım analaı babalı büyütsün yemin ederimki şimdi gözlerim doldu daha dün hamileyim diye sevinirken bugün kollarına aldın meleğim ne diyeceğimide bilemyirum tarifsiz duygu bu Allahım herkese yaşatsın hayırlısıyla inş ne diyicem balım ben eltimin doğuma gittiğimde ebe geldi dediki eğerki göğüs ucu acıyorsa bilinki yanlış emzirmeden diye bak sdece memenin ucunu verme gülüm 4 parmağını alttan destek ver baş parmağını üsten o kahverengi kısmın hepsini bebeişin ağzına ver işte o zaman doğru emzirmek ucunu verinde o kafesteki sütü çekiyo ama tamamını verince süt geriden geliyo dedi kreme gelincede carbosol al bizzat ebe önerdi sür bebeğide emzir hiç birşey olmuyomuş acıyı yok ediyomuş bilgin olsun güzleim bende seni çok seviyorum canım arkadaşım kendinede damadımada iyi bak Allaha emnaet olun görüşmek dileğiyle kuzucum:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ya bişi dicemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızmayın ama ben yine tatile gitmek istiyorum ya. e napıyım kıslar evlenmeden önce senelerce en az 4 ay yazlıkta gecirirdim güzel oluyo ya havası mangalı yesilligi denizi birası bahcesi cicekleri ay hepsi cok güzel alısmısım bunlara . bazen yazlıkta sıkılırdım üf püf hadi kıslık eve gecelim volkanımı ozledim onlada bulusayım diye annemde cevap olarak evlenince böle uzun tatilleri cok arıcaksın su günlerin bi kıymetini bil derdi dogruymus vallahi

anacım annein yazlığı duruyo varsa imkanın git kuzum vallaha yaz bitmeden ne bekliyosun bırak kocişini git keyfine bak derim ben annen doğru demiş çok ararsın belirli zamanlardan sonra o yerlerin havasını bile özlüyor insan bende memlektimin herşeyini özledim vallaha bak bence gitme imkanın varsa git bir iki hafta daha gülüm:KK34:

hoşbuldum gülüm nasılsın ne zaman geldin bende çöıktım biraz toparladıme vi sonra uyumuşum kalktımki acıkmışım atıştırdım şimdideçay yaptım çok şükür 2 gündür çaya kavuştum kız gel birleikte içek :nazar:

tyamam ac kapıyı cay işim bitti benim ama senin hatrına içerim bi, bardak diye koca demligi içtim simdide midem bulanıyo:KK52::KK52::KK52::KK52:

anacım annein yazlığı duruyo varsa imkanın git kuzum vallaha yaz bitmeden ne bekliyosun bırak kocişini git keyfine bak derim ben annen doğru demiş çok ararsın belirli zamanlardan sonra o yerlerin havasını bile özlüyor insan bende memlektimin herşeyini özledim vallaha bak bence gitme imkanın varsa git bir iki hafta daha gülüm:KK34:

aman yeter ya kocişi bırakmayım daha. kıyamıyorum onada bi 20 gün bıraktım zati yeter. ama belki eylülde kacarım bilmiyorum vallahi ya dur bakalım ben ani kararları cok veririm bugün sana yeter derim yarın bilet alabilirim. sac boyamadada bi anda karar verir yaparım:KK53::KK53::KK53:

tyamam ac kapıyı cay işim bitti benim ama senin hatrına içerim bi, bardak diye koca demligi içtim simdide midem bulanıyo:KK52::KK52::KK52::KK52:

açıoyrum hoşgeldin melisam ama çay bitti :KK52::KK52::KK52:dermişimmm Allahım inş bu aydan sonra o miden bulanır böyle o göbüşüne bebiş gelir gelirsin oy midem dersin ayy inşşşşşşşşşşşşşşşşşş beddua ettim sana ohhh melisam AMİNNNNN yeterki gelsin hayırlısıyla da midende bulansın çaydanda nefret et emi :KK19::KK19::KK19:

sana yarım saate gelirim demiştim ama bi sürü iş cıktı temizlik yaptım yine. ama 2 de burdaydım kimcsecikler yoktu:119::119::119:

X