- 7 Ocak 2012
- 5.972
- 3
- Konu Sahibi dejavu_one
- #11.441
kıslar gelsenize ya yanlız kaLDIM ZATİ İKİ GÜNDÜR GİREMİYODUM
CATLADIM ELİF CATLADIM YANİ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıslar gelsenize ya yanlız kaLDIM ZATİ İKİ GÜNDÜR GİREMİYODUM
elifim benle karsılasamazsan bugün sen yaz rüyanı ben okurum bugün evdeyim ama olurda cıkmak zorunda olursam diye dedim tamammı kuzum
tatlım girdim ama denk gelmemişbeta hcg 50 altı çıkarsa erkek diyorlar ama herkeste tutcak diye bişi yok kuzum bak sevdanın da tutmamış ama genede belli olmaz cinsiyet için daha erken senin. tahliler bitmez artık kuzum rabbim kolaylı versin hayırdır inşallah ne gördün.
asembimii dün aradım açmadılar bebişle uğraşıyorlar dır diye fazla aramadım bugün gene ararım inşallah.
geldim anacım geldim neden giremiyosun iki gündür hayırdır ben rüyamı anlatayım şimdi bizim evin burdayız ama her yer yemyeşil ağaçlık senle bizim evin önüne geliyoruz gülüyosun neşelisin böyle sürekli böyle bir değişiklik var sende güleçsin dikkatimi falan çekiyo bu kızda birşey var diyorum ama adımımızı bastığımız her yer yeşillik böyle süper bir yerdi bugünde ben geliyorum güya bir mağazaya sen bakıyosun bana böyle renk renk kıyafetler veriyosun bende giyip giyip deniyorum ama yüzündeki güleçlik böyle sevecenlik yakınlık diyorumki netten bu kadar anlaşılmıyo çok farklıymışşın melisa böyle saçlarını arkadan aşağıdan topuz gibi dağınık toplamışşın yüzün tenin beyaz saçların açık kahve böylr hayırlara çıksın inş işte böyle
cok güzel bi rüyammıs canım ya. normalde cok güler yüzlüyümdür ben. acık tenliyim gözler ela saclar kumral am simdi boyalı koyu kumral kahvemsi duruyo minnosum sen ermişmisin len söle cabucak
hayırlara vesile olsun insallah bilmiyorum da ben bu ay sanki var gibi hissediyorum içten kasıkların bi farklı batıyo bakalım canım ya insallah bebişim gelirde rüyan tutar. su an zaten bi ona bide iş bulmama cok sevinirim sanırım.
yazdım yazdım kuzum hayır olsun inş ama 2 gün üst üste seninle uğrşıyorum hayırlısı olsun ama nedir bilemedim:26:
hee yazmamışşın yaa hani slm verirdin kimse olmasa bile o yüzden merak ettim seni gülüm iyimisin diye aman kuzum hayırlısı olsun vallaha her doktora gittiğimde korkuyla gidiyorum sorun çıkarmı diye çıkmadığında şükrediyorum kız erkek önemli değil diyorum sağlıklı iyi yaa en bütyük hediye ama bir merak oluyo insanda yani oluru ama bubaralar nedense yok kız erkek birisi keisn ama yeterki sağlıklı hayırlısı olsun bitanem demek açmadıalr çıkmışalrdır bugün hastaneden muhtemelen döner sana yada eve gelirse yazabilirse yazar iyiyim diye bakıcizğizz
bence hayatım renklenecek . anlattıgına göre ole bi yorum yaptım hadi insallah gülüm
dün alısverişteydim önceki günde giremedim fazla iki gündür sizlerden uzaktım özledim sizleri vallahi
sen neler yapıyosun esinin işi belli oldumu canım. bulantılar gecti demi iyisin yani. kan sonucunda iyi cıkmıs sanırsam
tabi cnm önemli olan sağlığı bebeğin farketmez kız erkek .rüyanda güzel hayır olsun inşallah yeşil murat demektir .
inşallah sağlıkla dönsünlerde normal de ertesi gün çıkarıyorlar muhtemelen bugün çıkar cnm hayırlısıyla gelsinler evlerinede inşallah.
melisacım elifin rüyası çok güzel inşallah meleğin bu aralar gelir kuzum.
tabi cnm önemli olan sağlığı bebeğin farketmez kız erkek .rüyanda güzel hayır olsun inşallah yeşil murat demektir .
inşallah sağlıkla dönsünlerde normal de ertesi gün çıkarıyorlar muhtemelen bugün çıkar cnm hayırlısıyla gelsinler evlerinede inşallah.
melisacım elifin rüyası çok güzel inşallah meleğin bu aralar gelir kuzum.
evlerden biri diye dizi başladı izliyonuzmu kızlar onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
bak nasıl yorumlarsan öyle olurmuş çıkarmış sen iyi güzel hayırlı yorumla gülüm inş kalbine göre olsun kuzum kızım sen alışveriş birde tatil sapığısın biliyosun dimi bende dün giremedim yaaa yattım dinlendim yemek falan derken akşama giridm işte yoktum yani eşimin durumu ramazan sonraına belli olucak üstelik komiserle sıkıntısı var eşimin takmış bir kaç kişiye eşim erken geldi yaa ramaznadan dolay 1 saat erken çıkmış diye sıkıntılıyız bu aralar midem tamamne geçti gülüm çok şükür sonuçlarımda iyi çıktı bugünde kan verdim demir eksikliği kan sayımı gibi eksilik varsa ilaç vericek diy hayırlısı yarın çıkıcak işte balım sen ne yaptın yakıyı yapıştrdınmı halvetlerden ne haber:18:
evet gülüm öyle sen nasılsın peki durumun nasışll az kaldı gülüm seninde bizim tatşil dönüşüde sen doğurucaksın Allahın izniylee evet rüyam çok güzel vallaha uyandığımda bmöyle huzurla uyandım aklımda melisam vardı hayrılra çıksın inş
ben ben izliyorum kuzum çok hoşuma gitti bugünde var geçen hafta 10 verd
ide bugün 8 alınmış
ben ben izliyorum kuzum çok hoşuma gitti bugünde var geçen hafta 10 verd
ide bugün 8 alınmış