Kaldığımız Yerden Her Telden..

ben tanıdım kiiii
hayırlısı olsun canım 15mm daha az ama 19 yada 22 mm olması gerekiyor galiba çatlaması için aşılamada daha küçük mü işlem yapılıyor.

ay bende nisan yada mayıs gibi giderim diyorum doktora mayısa sarkıtayım mı acaba nisanda mı gitsem kararsızım bi kocişle konuşayım bakalım
o kesin mayıs der
:2:dün cok hastaydım bugünde 1 e kadar kötüydüm dışarı cıkıp hava almak iyi geldi...

Sağol canım benim:KK19:Evet 15 mm az ama yarın kontrolüm var işte 18 mm olunca çatlatma iğnbesi vurulucam oda 36 saat içinde etki ediyorya salı aşılamaya kadar 21-22 mm olur.Geçmiş olsun canım çok şükür şimdi iyi olmana sevindim.
Dr. ane için gideceksiniz sanırım tedaviye başlayacaksınız sizde hakkınızda hayırlısı olsun:KK54:

tamam bakarım canım benim o kadar uğraştın bakmaz mıyım ama şimdi azıcık kocamşla tv izleyeyim alınıyor da kendisi :KK1:

Canım nasılsın?Bir ara adın yeşil değildi bende bıraktın sandım hayırlı olsun tekrar edisin sanırım.:KK54:Bu arada merak ettiğim birşey var benim:KK17:Editör olmak için ne yapmak gerekiyor onlarmı sizi bulup teklif ediyor yada nasıl oluyor tam olarak ne gibi görevlerin oluyor zormu vs.:KK54::KK54::KK54:

Son düzenleme:
Canım nasılsın?Bir ara adın yeşil değildi bende bıraktın sandım hayırlı olsun tekrar edisin sanırım.:KK54:Bu arada merak ettiğim birşey var benim:KK17:Editör olmak için ne yapmak gerekiyor onlarmı sizi bulup teklif ediyor yada nasıl oluyor tam olarak ne gibi görevlerin oluyor zormu vs.:KK54::KK54::KK54:

bırakmıştım aslında bir ara ama yeniden başladım. Onlar öneriyorlar genelde üst editörler yöneticilere öneriyorlar falan öyle oluyor, görev yerlerin belli oluyor. Görevli olduğun alanda konu başlıkları konuya utgun değilse onları değiştiriyorsun, reklam ya da cep numarası gibi gibi falan iletişim bilgileri verildiyse onları siliyorsun, eğer konu başka yere aitse uygun yere taşıyorsun konuyu, aynı konudan iki tane açıldıysa ilk açılananın linkini veriyorsun oradan devam edebilir diye, eğe açan kişi aynı kişi ise iki tane aynı başlık açtıysa yönetime bildiriyordun kapatıyorlar birini. Dini içerikli şeyler yasak mesela direk bu amaçlı topik açıldıysa yine bildiriyorsun bunun gibi şeyler..

bırakmıştım aslında bir ara ama yeniden başladım. Onlar öneriyorlar genelde üst editörler yöneticilere öneriyorlar falan öyle oluyor, görev yerlerin belli oluyor. Görevli olduğun alanda konu başlıkları konuya utgun değilse onları değiştiriyorsun, reklam ya da cep numarası gibi gibi falan iletişim bilgileri verildiyse onları siliyorsun, eğer konu başka yere aitse uygun yere taşıyorsun konuyu, aynı konudan iki tane açıldıysa ilk açılananın linkini veriyorsun oradan devam edebilir diye, eğe açan kişi aynı kişi ise iki tane aynı başlık açtıysa yönetime bildiriyordun kapatıyorlar birini. Dini içerikli şeyler yasak mesela direk bu amaçlı topik açıldıysa yine bildiriyorsun bunun gibi şeyler..

Hımm bayağı teferruatlı bir işmiş.Peki bu kadar şeyi nasıl farkediyorsun sürekli takipmi ediyorsun görevli olduğun alanları?

Hımm bayağı teferruatlı bir işmiş.Peki bu kadar şeyi nasıl farkediyorsun sürekli takipmi ediyorsun görevli olduğun alanları?

tabii ki sürekli takiptesin alışınca otomatik yapıyorsun zaten uygun olmayan başka yere ait başlıklar falan hemen farkediliyor zaten yeni açılan her topiği incelemek zorundasın eskileri de takip etmelisin öyle işte..

tabii ki sürekli takiptesin alışınca otomatik yapıyorsun zaten uygun olmayan başka yere ait başlıklar falan hemen farkediliyor zaten yeni açılan her topiği incelemek zorundasın eskileri de takip etmelisin öyle işte..

Kolay gelsin canım gerçekten zormuş:26:

Günaydın kızlarr. Saatler dün gece ileri alınacakmış meğerse benim haberim yoktu ne gazete okudum ne haber izledim dün. Sabah telefonum kendisi almış ileri kalktım saat 12 ye geliyor anam dedim bu kadar nasıl uyudum eşimi de uyandırdım onun telefonu eski saate göre ne 12 si yaa diyor. :KK1: sonra çaktık durumu. Saatler ileri alındı ya diyor aa öle mi dedim hiç haberim yok. Bütün gün ve akiam face oyunu ve buraya dalarsan bir de temizlikle uğraşırsam böyle olur.. :KK17:

Bugün çok mutluuyumm içim kıpır kıpır nedenini pek bilmiyorum ama amaaan napıyım ya taka taka nereye kadar akışına bırakmak lazım. Hadii teyyy teyy teyyyyy var mı halay katılaannn :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

Son düzenleme:
kahvaltı ediciğim kızlar sonra yine gelir bakarım sizee, sonracıma da az işlerimi hallederimm öpüldünüz..

günayddın gülüm hayırdır yine yeşil olmuşun bende kırmızı oldum geldi ben,imkiler teyy teyyyy:KK1::KK1::KK1::KK47:

efettt yine yeşil oldum sana bazı gelişmeler olacak demiştim topikte ama bu sefer görev alanım daha fazla. İnfertiliteden kadınlar kulubüne kadar tüm alandan sorumluyum sabahları önce buraya selam verip sonra işlerimi hemencik hallediciğimm.. Ama seda bu kırmızı olayını hiç beğenmediii :KK19: hayırlısı olsun canım Allah bilir en iyi zamanı hepimiz için hayırlısı olsun bak ezanlar okunuyor inşallah bizde yaşıca zbu mutluluğu zamanı gelince sadece sabır.

slmm kızlar bnm kırmızılarr terk etti bni hemde 3.günn sürdüü menapoza girdimm heraldeee:KK52::KK52::KK52:

yok daha neler artık. Olabilir canım öyle sen neden böyle şeyler düşünüyorsun bakıyımm

X