- 11 Temmuz 2008
- 11.510
- 5.231
- Konu Sahibi dejavu_one
- #1.061
ozaman bak bunu google yaz çıkar belki güzel olduğu için izlemeni istyorum tatlım. Facebookta En Çok Dinlenen Şarkı ve Klip - YouTube
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ozaman bak bunu google yaz çıkar belki güzel olduğu için izlemeni istyorum tatlım. Facebookta En Çok Dinlenen Şarkı ve Klip - YouTube
ben tanıdım kiiii
hayırlısı olsun canım 15mm daha az ama 19 yada 22 mm olması gerekiyor galiba çatlaması için aşılamada daha küçük mü işlem yapılıyor.
ay bende nisan yada mayıs gibi giderim diyorum doktora mayısa sarkıtayım mı acaba nisanda mı gitsem kararsızım bi kocişle konuşayım bakalım
o kesin mayıs der
:2:dün cok hastaydım bugünde 1 e kadar kötüydüm dışarı cıkıp hava almak iyi geldi...
tamam bakarım canım benim o kadar uğraştın bakmaz mıyım ama şimdi azıcık kocamşla tv izleyeyim alınıyor da kendisi
Canım nasılsın?Bir ara adın yeşil değildi bende bıraktın sandım hayırlı olsun tekrar edisin sanırım.Bu arada merak ettiğim birşey var benimEditör olmak için ne yapmak gerekiyor onlarmı sizi bulup teklif ediyor yada nasıl oluyor tam olarak ne gibi görevlerin oluyor zormu vs.
bırakmıştım aslında bir ara ama yeniden başladım. Onlar öneriyorlar genelde üst editörler yöneticilere öneriyorlar falan öyle oluyor, görev yerlerin belli oluyor. Görevli olduğun alanda konu başlıkları konuya utgun değilse onları değiştiriyorsun, reklam ya da cep numarası gibi gibi falan iletişim bilgileri verildiyse onları siliyorsun, eğer konu başka yere aitse uygun yere taşıyorsun konuyu, aynı konudan iki tane açıldıysa ilk açılananın linkini veriyorsun oradan devam edebilir diye, eğe açan kişi aynı kişi ise iki tane aynı başlık açtıysa yönetime bildiriyordun kapatıyorlar birini. Dini içerikli şeyler yasak mesela direk bu amaçlı topik açıldıysa yine bildiriyorsun bunun gibi şeyler..
Hımm bayağı teferruatlı bir işmiş.Peki bu kadar şeyi nasıl farkediyorsun sürekli takipmi ediyorsun görevli olduğun alanları?
tabii ki sürekli takiptesin alışınca otomatik yapıyorsun zaten uygun olmayan başka yere ait başlıklar falan hemen farkediliyor zaten yeni açılan her topiği incelemek zorundasın eskileri de takip etmelisin öyle işte..
Kolay gelsin canım gerçekten zormuş:26:
günayddın gülüm hayırdır yine yeşil olmuşun bende kırmızı oldum geldi ben,imkiler teyy teyyyykahvaltı ediciğim kızlar sonra yine gelir bakarım sizee, sonracıma da az işlerimi hallederimm öpüldünüz..
günayddın gülüm hayırdır yine yeşil olmuşun bende kırmızı oldum geldi ben,imkiler teyy teyyyy
slmm kızlar bnm kırmızılarr terk etti bni hemde 3.günn sürdüü menapoza girdimm heraldeee
mutlu pazarlar nasılsınız fıstıklar
Merhabaa.. İyiyiz çok şükürr.. Hepimize mutlu pazarlar olsunn..
bahar gelince içi kıpır kıpır değilmi gençlik böyle birşey işte