- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
-
- Konu Sahibi dejavu_one
- #11.001
evet canım yaa neer çekiyoruz ne şartlarda dünyaya getiriyoruz o avcılarla bakıyoruz ama onlar işte annelik bu gülüm gitmezmi yaa içini boşluk kapıycak amin bitanem rabbim isteyen bekleyen herkese versin nasip etsin inş AMİN bende iyi gibiyim aslında değilim midem dün başladı yine çıkardım şimdide aynı birde dün çok iş yaptmışım farkına varamadım ama ama akşam belim koptu sağ tarafım kalçam böyle hareket edemedim dönemedim sağ kasığıma vurdu çok korktum birşeymi oldu diye şimdie ağrı varda o kadar değil çok şükür
aman kuzum aman dikkat et kendine şu ilk 3 ay çok önemli balımcım
öyle yorma kendını bırak ev batarsa batsın senden bebişinden önemli kuzumm
lütfen bak bizi dinle ve iş yapma artık kuzummm
çok yormussun kendını bugun dinlen bişeycik yapma sakın hatta bundan sonrada yapma balım
şu 3 ayın dolsun ondan sonra yavaş yavaş ve azar azar yaparsın kuzum
birden yüklenme işlere yoksam çekerim kulaklarınııı
kuzum yaparken farketmedim ama akşam düşününce kendmi aşmışım dinlenerekde yaptım ama yinede demekki ağır gelmiş hani hala unutuyorum bazen yiyi olduğumda eski halimdeymişim gibi geliyo alışamadım hayırlısı Allahtan rabbime emanet ama ilk defa bu kadar çok korktum inan çekersin gülüm boynum kıldan ince
heh ozaman bundan sonra dikkat etceksin kendıne kuzumm sen bir hamişsiiin
içinde bi can taşıyosun oyuzden öncelik artık onun kuzumm temizlik felen bunlar artık geri planda cnm kuzumm
dinlenerekde yapılsa ister istemez bi yorgunluk oluyo kuzumm dediğin gibi artık eski halimizde değiliz
oyuzden salla gitsin balım benım
miden tkr mı kötü oldu yaa keşke geçiverse hemencik kıyamam ben kuzumaa
evet canım benim haklısın artık kendimden önce düünmliyim işte hani drler yaaa bebeğini içinde hissedene kadar anlamıyosun hamilelğini benimkide o hesap 3 ay olduk nerdeyse hala inanamıyorum rüya gibi ama işte böyle yaşadıkça ders çıkarıyorum ve kendmie çeki düzen veriyorum fıstğım inş daha iyi bakıcam gelinine merak etme sen balısı midemde tekrar başladı nedense anlamıyorum birde biraz önce iğren. birşey oldu tiksindim bundan sonra ekmek yiyebileceğimi düşünmüyorum bakalım ne yapıcam
harika süper öetesi gerçekten cukk diye oturmuş ahh erkekler ahh
eferim benim kuzumaa ee ben hem gelinimi hemde dünürümü düşünüyorum
herdaim iyi olun siz ballarım benım
ne oldu kuzumm merak ettim ekmekle ilgili :18:
aynen üle kuzumm bizim gibideğiller malesef:113:
tşk ediyoruz sevgii dünürüm benimyaa sorma kahvaltı edeyyim dedim ekmekle daha bismillah kopardım bir lokma içinde kara kocaman siyah bacaklı böcek vardı midem alt üst oldu öylece koydum şikayet edicem markete eşim uyansında birdaha ağzıma sürmem şimdi birşey yemeye kalkamıyorum herşeyde varmış gibi
ıyyyyyy inanmıyorum yaakesinlikle şikayet et kuzumm götür ekmeği onlara
hey Allahım yaa valla ne yiyceğimizi hangi yiyeceğe güvenceğimizi şaşırdık:120:
bide senin tam bulantı dönemine denk geldi hee iice tiksinmişsindir kaldıki midesı bulanmayanın bilem bulanır
pes artık yahu
malaesef canım yaaa vallaha Allahından bulsunar böyle firmalar üreticiler heryer birbirinden beter lanet yerler öyle sinirliyimki yaa göz göre göre insna sağlığıyla oynuyolar yeiğimiziçtiğimiz yiyecekerin hangisi güvenli etimiz sütümüz şimdide suyumuz bilmnem nee dışkı çıkmş yaa damacanlarda ama hangi markadlar belli değil gelde iç musluk suyu içilmiyo biz haftalık iki damacana alıyoruz yemek çay su herşey onda ama şimdi ondanda tiksindik içiyoruz ama yaa kısmet işte vallaha dünyanın çivisi çıktı eskiden insanlar 100 yaşına kadar yaşarlardı herşeyin iyisi organiği ama şimdi herşey katkı maddeli ve erken yaşta kalp krızleri ne diyeblirmki bilinçli yapan herkesin iki elim yaklarında öte dünyada aldıkları para helal değil ama adamlar rahat işte
çok haklısın valla kuzumm hemide çok haklısın iice çivisi çıktı dünyanın
damacanalarda dışkımı çıkmış aman yarabbbiiii bunu duymamıştım off yaa çok iğrenççç :83::99::120:
bu konuyu kapatalım kuzum yoksam aylardır çıkarmayan ben çıkarcam şimdi böğğğğ:26:
evet malesef sulardada 56 marka dediler bilmem nee çıkmış mynette vardı ama markalar açıklanmadı bizde bilmiyoruz alıyoruz hala tmm kapatalım kuzum yaaa ee hazırlıkların tamam mı annende geliyo demek hade hayırısı bakalım