Kaldığımız Yerden Her Telden..

kapmasına kapiş de be gülüm her pozisyonu denedik yine sıcakta zor oluyo ya. aman bi care buldmak lazım bana yoksa kısa kadar bize halvet zehir olcek. puccanın da dedigi gibi örümcek agı kaplıcak bendede. :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::21::21:

evet yaa hem de nasıl biz de çözüm üretmeye çalışıyoruz, sandalyenin üzerne vantilatör koyalım yatağa gelir serinliği diyoruz ama bakalım çok zor bu sıcakta töbe ya konuştğumuz şeylere bak mübarek gün ama napalık ya çözüm üretmek lazım yoksa bebiş falan olmayacak havalar serinleyene kadar. Kışın da donuorum ben diyorum merkezi sistem de bizim tam o arada kalorifer kapanıyor yaa..

tostosum geziyodum topicleri ama arada bakıyodum size kimse yoktu bende acık bırakıp oyalandım işte ölew. ay cok sıcak ya. makineyle bacaklarımı alayım dedim ter içinde kaldım en güzeli agda tertemiz alıyo mis gibi ya. yarısı kalmıs bacak kıllarımın üf ya bi daha ugrasacam birazdan.:KK47::KK47:

ben epilatörle de güzel alıyorum iyice kontrol ediyorum. Aşağıya onunla alamıyorum acıtıyor yaa.. Jilet vuruyorum ne zamandır ağdaya geçicem ama tatile gidicem haftasnu ağda yapmam lazım bu sıcakta nası yapcam ya eriyiveriyoır hemen ben incecik şekildebir beze süürüyorum bezle çekiyorum rahat oluyor. Kartuşlu hiç kullanmadım güzelmi ya bacaklar epi oluıyor da tek derdim aşağısı pudra döküp epi ile alınca acımıyormuş sözde denemek lazım..

Ya kızlarrr gelemedim face da bir oyun bulduk arkadaşlarla da oynanıyor işyerinde kızlarla oynadık ayrı odalardan 3 kişi baya rekabet oldu kızıştı bırakamadım valla hadi bir oyun daha derken bu saat oldu valla ara verdik hemen geldim hiçbir amir yok müdür hanım vardı o da bugün şehirdışına gitmiş bomboş fırsat bu dedik oynadık yaa..

Akşam gelebilirseniz gelirim kızlarr.. Şimdi az işleri toparlayayım p.tesi izindne dönecek buraya bakan bayan aman bir eksik gönderilmemiş evrak görmesin asabidir kendileri odasını falan buduğum gibi bırakayım acayip titizdir o konuda da.

vay anasını sayın seyircilerr zaman ne çabuk akıyor yaa Maşallahh..

hay delü garuu yumurtlama günün değilse bu sıcakta ne uğraştın yakıyla sen kaç günde bir oluyosun regl de bana yumurtlama günü tarihleri çıkarayım sana ya da biliyorsan o günlerde yapıştır yakıyı kış olsa her halvette yap dicem ama yazın her zaman olmaz ki güzeli artıkın halvetler olsun boş geçirmeyin de yakıyı yumurtlama zamanı yap olar mı.

sus kız sistit falan ağzındna yel alsın ben daha tatile gitcem denizee gircem bacım yaa ne ettinn sen. OLmuyor balım vantilatör olmayınca ev yanıyor yanıyor. He ocak sildi ilk defa da yapmıyor ben başka işle uğraşırken de hemen yapar ama öyle güzel temizlik değil kız göze temiz gözüksün işte bakışta pırıl pıırldı tabi ama ocak başları ciflenek yağ çözle yıkanacak daha yani onu akıl edemez kociş. Olsun bu kadarı da yeter. Dağınıklığının yanında bu kadar yardım hiç kalır kız. Benim de yemek işim yok ama silip süpürcek halde yok salonu süpürsem silsem iyi olur gerçi yarın oraya girmem yaa bir de kapıları silsem ohh ama belim ağrıyor zati bir de halvet işi var yarına kalır benim işler.

anam kız benimde son günlerde başım ve karnım ağrıyr hee :KK9: kapiş tatlım kapişş.. ben uyurkene açmıyorum o meredi camı açalım diyorum ama karşı apartmanın sakinleri bahçelerine b,ir yer yapmışlar iftardan sonra geç vakte kadar oturuyorlar muhabbet ediyorlar birde yüksek sesleri var ki açamıyorum camı gece geç saatte uyanurdam açıyorum ama söylücem bygün ya her akşam her akşam yarın haftasonu ama inşaatçılar geliyor Ramazan diye eren başlayıp erken paydos ediyorlarmış bu sabah altıda başladılar açtım gözümü yaa..

işte dikkat et diyorum :) öyle banyo yapıpta klimann altına girme coralarınıda cıkarma:)) belinde kapalı olsun :KK70: ay ne sinir şeyler dimi hep büyükler öyle der yaaa
valla suanda ayaklarım cıbıl:) içimde atlet yok belim her an açılabilir sabah evden banyo yapıp cıktım ve bulundugu yer sıcak değil :d tam hasta olmaklık...

sen şansınız kaybettin tek çizgi gördün bitti o iş :)))
neyse sonraki aya inşallah aynı belirtilerle ve karnın dolu olarak bekleriz:))
bu arada az önce yine bu sene evlenen bi arkadasın hamile haberini aldım cok bozuldum içim üzüldü yaa :KK43::KK43:kızı olcakmış bideee:KK31:
şunu fark ettim bayagıdır böyle üzülmemiştim:KK14:

kapmasına kapiş de be gülüm her pozisyonu denedik yine sıcakta zor oluyo ya. aman bi care buldmak lazım bana yoksa kısa kadar bize halvet zehir olcek. puccanın da dedigi gibi örümcek agı kaplıcak bendede. :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::21::21:

yok ya biz onun gibi olamayız bi kerem bizim kocalarımız vaarrr:KK76:
canım gece saatleri 12 den sonra hava cok da sıcak olmuyo biz camı da acıyoruz dejavunun dediği gibi bizimde karşı komşular var ama pek takmıyoruz.. bide ufoyu actık mı tamamdır...

Ya kızlarrr gelemedim face da bir oyun bulduk arkadaşlarla da oynanıyor işyerinde kızlarla oynadık ayrı odalardan 3 kişi baya rekabet oldu kızıştı bırakamadım valla hadi bir oyun daha derken bu saat oldu valla ara verdik hemen geldim hiçbir amir yok müdür hanım vardı o da bugün şehirdışına gitmiş bomboş fırsat bu dedik oynadık yaa..

ne oynuyosunuz bana da gönder burdaki kızlarıda yoldan cıkartaym:)) hep iş iş nereye kadar :KK1:

işte dikkat et diyorum :) öyle banyo yapıpta klimann altına girme coralarınıda cıkarma:)) belinde kapalı olsun :KK70: ay ne sinir şeyler dimi hep büyükler öyle der yaaa
valla suanda ayaklarım cıbıl:) içimde atlet yok belim her an açılabilir sabah evden banyo yapıp cıktım ve bulundugu yer sıcak değil :d tam hasta olmaklık...

sen şansınız kaybettin tek çizgi gördün bitti o iş :)))
neyse sonraki aya inşallah aynı belirtilerle ve karnın dolu olarak bekleriz:))
bu arada az önce yine bu sene evlenen bi arkadasın hamile haberini aldım cok bozuldum içim üzüldü yaa :KK43::KK43:kızı olcakmış bideee:KK31:
şunu fark ettim bayagıdır böyle üzülmemiştim:KK14:

yok ya biz onun gibi olamayız bi kerem bizim kocalarımız vaarrr:KK76:
canım gece saatleri 12 den sonra hava cok da sıcak olmuyo biz camı da acıyoruz dejavunun dediği gibi bizimde karşı komşular var ama pek takmıyoruz.. bide ufoyu actık mı tamamdır...

ne oynuyosunuz bana da gönder burdaki kızlarıda yoldan cıkartaym:)) hep iş iş nereye kadar :KK1:

aynen o durumdayım işte çorap mı ne çorabı bu sıcakta asla giymem atlet tabikisi de yok ama giymek iyi aslında teri alıyor. Bne hep evden duş alıp çıkıyorum bu sıcaklarda bir de arabanın klimasını yiyorum çünkü araba sıcak oluyor. İnşallah hepimizin dolar canım. Ya ben seviniyorum gebe kalanlara tabii önceleri imreniyordum kıskanmak ya da off nasıl böyle hemen oldu ya demek falan değil ama şimdi o bile yok tamamen relax ve zamana bırakmış durumdayım ben. Çok sakinim. Ovu bile yapmıyorum bu ay. Zaten bir bu hafta salı akşamına kadar değerlendirme süremiz var tatile gideceğimden ovu yapmaya gerek yok çizgi çıkmazsa diğer günleri değerlendirme şansımız zaten yok ama ucundan yakalıcam sanırım hem sperm 72 saate kadar da dayanabiliyor en erken 48 saat yani iki gün sonra bile yumurtlama olsa tutabilir ama ben artık daha da fazla Allah'ın kararladığı zamanda olacağına inanıyorum zaanı böyleymiş diyorum tevekkül ediyorum.

Oyunun ismi bil ve fethet canım oyuna diek başlayınca tanımadıın diğer iki kişi oluyor oyunda ama arkadaşlarınla oyna dersen iki kişiye istek gönderiyosun geliyorlar 3 kişi oynuyorsun 3 oda yanyanayız girdik aynı anda oynadık çok güzel oldu rekabet kızıştı falan tün öğleden sonrayı öyle geçirdik diyebilirim sorulara verdiğimiz saçma sapan yanıtlarla her odadan gülme sesleri yankılanıyordu ama amirlerimiz yoktu ondan bu rahatlık.

Kızlar beni tatil heyecanı sardı. İlk defa Ramazan ayında tatilde olucam oruç tutamadığım için inanılmaz rahatsızım ama yapacak birşeyim yok kendime bir deneme yaptım bugün gece kalkıp bişiler yedim ve yattım öğlene kadar dayanabilirsem niyetlenirim dedim ama midem başladı ağrımaya ben başladım kıvranmaya ilacımı içmeme rağmen yine olmadı oysa geçen sene kadir gecesinde tutmuştum ağrımıştı ama dayanmıştım bir günlük tabi gavisconu 3 ölçek falan içmiştim bir de üzerine hap bu sefer gavisconum yoktu sadece hap içtim. Olmuyor bu ülserle yanii. Annemle gidicem onunda kafası dağılsın 6 aydır tedavi görüyor ve benim de çok ihtiyacım var geçen sene bikaç günlük Çeşme tatilinden başka tatil görmedim sonra da işe girdim. Seneye doğurmuş ya da doğurmak üzere olursam zaten tatil olmaz. Kapkara olup gelmeyi düşnüyorum tatil için aldığım burada giyemediğim elbiselerimi giyicem şortlar aldım renkli renkli 34 bedenden de zayıf olduğımdan daraltayım dedim popo tarafından almışlar ki oradan almaya pek gerek yoktu popo var bende zaten, beli tam almamışlar yaa bol kalmış otursam iç çamaşırım gözülkecek yarın yine vericem doğru düzgün yapsınlar. Annem olduğu için yanımda eşim izin veriyor tabii maalesef 5 senedir ilk defa ayrı tatil yapıcaz. pazartesi salı mesaim var sadece kızlarrr çarşamba anneme gidince girerim ama sonra dönene kadar nete giremem kızlarrr..

merhaba kızlar nasılsınız bugün giremedim ya oruç bugün beni çok zorladı bütün gün suya girip girip çıktım ve çok gergindim eşim iftara 15 dakika kala geldi oruç tutmamıştı bugün bütün sinirimi ondan aldım oda halime gül gül öldü.neyseki suanda terasta yıldızların altında ben,eşim çayım suyum ve sigaram ohhhhhhhhhhhhhh mis gibi...

dejavum ohhhh tatil heyecanı ha valla bende sabırsızlanıyorum.gerçi daha yeni annemler burdan gitti ama onlarla tatile gidecek olmam süpeeeeeeeeeeerrrrr

merhaba kızlar nasılsınız bugün giremedim ya oruç bugün beni çok zorladı bütün gün suya girip girip çıktım ve çok gergindim eşim iftara 15 dakika kala geldi oruç tutmamıştı bugün bütün sinirimi ondan aldım oda halime gül gül öldü.neyseki suanda terasta yıldızların altında ben,eşim çayım suyum ve sigaram ohhhhhhhhhhhhhh mis gibi...

dejavum ohhhh tatil heyecanı ha valla bende sabırsızlanıyorum.gerçi daha yeni annemler burdan gitti ama onlarla tatile gidecek olmam süpeeeeeeeeeeerrrrr

Ah canım yaa gerçekten havalar çok sıcak ve yenek aranmaz da su aranır yanii. Sen de çatma eşine yavrim zaten aranız yeni düzeldi böyle gitsin lütfen. Sen haftaya İstanbul'a gidecektin dimi sonra da ağvaya herhalde. Ohh sekan olsunnn kuzum bende bu akşam bişi yapmadım enerji topluyorum yarın için baya işim var yemek yedik oturuyorum öyle oyun oynuyorum ha bire bazen kalkıp tv bakıyorum arada gelmiş mi bizim kızlar diyorum bu saatte kimse yok tabii yine çıkıyorum. Off ben de tatili özledim işte şu 4 gün geçse haftasonu her halukarda çabuk geçiyor da mesaideki 2 günü geçirmek mesele amir de dönecek izinden ben müd. yard. geçicem öbür taraftaki bayan geliyor müd. yard. geliyor işte pazartesi salı ve yoğun olur 2 haftasır yoktu yaa olsunn yaa sonrasında güzel bir tatil varr..

Yaa kızlarr birşey sorucam. Şimdi ben çarşamba tatile gidicem gelicem bayram haftası olacak cumartesi burada olmayı düşünüyorum tam bir hafta olacak bayrama. Arife günüde annem dayımlar bana gelmek istiyorlarmış son iftarı bende açsınlar diye dayım hiç gelemedi evlendiğimden beri gönlüm olsun istiyor. Benim de dönünce az vaktim olacak zaten pazartesi işe başlıcam. Evin hali ne olur ben yokken zaten bilmiyorum hem temizlik hem yemek falan bir de arife günü yani cuma yarım gün de çalışıyorum. Perşembe akşamını yemeklere ayırmam lazım nerdeyse. Neyse asıl konuya geliyorum. Şimdi ben balkonun yatak odasının ve salonun camlarını silsem ya da balkon ve yatak odasınınkini silsem sadece haftasonu bir oturma odası kalsa ki tüm camları 1 ay kadar önce sildim daha vakit bulamadım öyle kirlenmediler bayrama kadar çok kirlenir mi kızlar o hafta işten gelip cam silersem işim valla yetişmez bir ön pimapen taraflarını silerim tozlarını alırım diyorum gerçi detayları yapıcam bu haftasonu fayans araları, kapılar, gümüş çatal bıçaklarım, mutfak dolaplarımın içi, fırınım, avizelerim onları hep temizlicem yanii ama camlar aradan çıksın diyorum ne diyorsunuz.

Son düzenleme:
günaydın kuzularımm nasılsınız :KK3:
dün dr a gittik veee sezeryan tarihimizi belirlediiiik
6 ağustos p.tesi çağatayıma kavuşucam inşallahh :KK16::KK16:
o gün tam olarak 39+0 olucam dr da nekadr beklersek kardır dedi
oyuzden 3 ağustos için bişey demedim dr un dediği tarihi kabullendim :KK9:
çağatayım 3200 olmus suyumuz kalbımız felen iyi çok şükür
seze eşimde girmek istiyodu dr a dedi girebilirmiyim diye
o da hiiç tavsiye etmem genelde girenler bayılıp çıkıyo dedi gülerek :KK9:
kanlı felen görceksin gerek yok bence tabi yinede sizin kararınız dedi
öyle diyince eşimde vazgeçti :KK9: dr sabah 8 de yatışın olur 8,30 da gireriz ameliyata
9 da da çıkarız dedi inşallah dediği gibi hızlı ve sorunsuz olur :KK16::KK16::KK16:
dün son olarak ameliyat için tahlil yapıldı kan ve idrar tahlili
son olarakda çarşamba günü gidicem nst ye sokucak duruma bakıcakmış
p.teside çağatayıma kavuşma günü olcak Allahın izniyle :KK16::KK16:
annemde yarın gelicek yarına bilet aldım ona gelsinde evi bi paklayıversin :KK55::KK9::KK9:

Yaa kızlarr birşey sorucam. Şimdi ben çarşamba tatile gidicem gelicem bayram haftası olacak cumartesi burada olmayı düşünüyorum tam bir hafta olacak bayrama. Arife günüde annem dayımlar bana gelmek istiyorlarmış son iftarı bende açsınlar diye dayım hiç gelemedi evlendiğimden beri gönlüm olsun istiyor. Benim de dönünce az vaktim olacak zaten pazartesi işe başlıcam. Evin hali ne olur ben yokken zaten bilmiyorum hem temizlik hem yemek falan bir de arife günü yani cuma yarım gün de çalışıyorum. Perşembe akşamını yemeklere ayırmam lazım nerdeyse. Neyse asıl konuya geliyorum. Şimdi ben balkonun yatak odasının ve salonun camlarını silsem ya da balkon ve yatak odasınınkini silsem sadece haftasonu bir oturma odası kalsa ki tüm camları 1 ay kadar önce sildim daha vakit bulamadım öyle kirlenmediler bayrama kadar çok kirlenir mi kızlar o hafta işten gelip cam silersem işim valla yetişmez bir ön pimapen taraflarını silerim tozlarını alırım diyorum gerçi detayları yapıcam bu haftasonu fayans araları, kapılar, gümüş çatal bıçaklarım, mutfak dolaplarımın içi, fırınım, avizelerim onları hep temizlicem yanii ama camlar aradan çıksın diyorum ne diyorsunuz.

slm kuzumm bence temizle gitsin camları öbür türlü çok eziyet olur senin için :KK34::KK55:

günaydın kuzularımm nasılsınız :KK3:
dün dr a gittik veee sezeryan tarihimizi belirlediiiik
6 ağustos p.tesi çağatayıma kavuşucam inşallahh :KK16::KK16:
o gün tam olarak 39+0 olucam dr da nekadr beklersek kardır dedi
oyuzden 3 ağustos için bişey demedim dr un dediği tarihi kabullendim :KK9:
çağatayım 3200 olmus suyumuz kalbımız felen iyi çok şükür
seze eşimde girmek istiyodu dr a dedi girebilirmiyim diye
o da hiiç tavsiye etmem genelde girenler bayılıp çıkıyo dedi gülerek :KK9:
kanlı felen görceksin gerek yok bence tabi yinede sizin kararınız dedi
öyle diyince eşimde vazgeçti :KK9: dr sabah 8 de yatışın olur 8,30 da gireriz ameliyata
9 da da çıkarız dedi inşallah dediği gibi hızlı ve sorunsuz olur :KK16::KK16::KK16:
dün son olarak ameliyat için tahlil yapıldı kan ve idrar tahlili
son olarakda çarşamba günü gidicem nst ye sokucak duruma bakıcakmış
p.teside çağatayıma kavuşma günü olcak Allahın izniyle :KK16::KK16:
annemde yarın gelicek yarına bilet aldım ona gelsinde evi bi paklayıversin :KK55::KK9::KK9:

günaydın gülüm gözümüz aydın trşh belirlenmiş çok şükür birşey kalmamış doğum tarihimiz 6 ağustos hemen takvimime ekliyorum damadımın seneye bu zaman kutlamalarını yaparız inş nasipse doğum güünün kuzum benimm sorun yokmuş çok şükür inş Allahımın izniyle rahat normal koly bir doğum olucak sakın korkma strees yapma sen girdiğin zamanda dualarıma başlıycam için rahat gir kuzum benim anlaştıkmı eşine gelince girmemesi iyi gibi ama bende girmesinden yanayım seze lsun normal olsun yyanımızda olsunlar isterim ama her doktor izin vermiyo malesef snein hastane özel mi peki balısı ayy heyecan bastı yaa hayırlısıyla alıcaksın kucağına kuzumuzu inş gülüm:nazar::nazar::nazar::nazar:

meleğim bana sorarsan yapabildiğini yap gitmeden çünkü tatil dönüşü çok zor olucak limdi ne kadar yorulursan yorul tatile gidiyosun dinlenirsin ama geldiğinde zor olucak bence şididen yap bitir yemeklerin kalsın sadece çok yorulmamış olursun emi güüm:KK48:

günaydın gülüm gözümüz aydın trşh belirlenmiş çok şükür birşey kalmamış doğum tarihimiz 6 ağustos hemen takvimime ekliyorum damadımın seneye bu zaman kutlamalarını yaparız inş nasipse doğum güünün kuzum benimm sorun yokmuş çok şükür inş Allahımın izniyle rahat normal koly bir doğum olucak sakın korkma strees yapma sen girdiğin zamanda dualarıma başlıycam için rahat gir kuzum benim anlaştıkmı eşine gelince girmemesi iyi gibi ama bende girmesinden yanayım seze lsun normal olsun yyanımızda olsunlar isterim ama her doktor izin vermiyo malesef snein hastane özel mi peki balısı ayy heyecan bastı yaa hayırlısıyla alıcaksın kucağına kuzumuzu inş gülüm:nazar::nazar::nazar::nazar:

sağol cnm kuzumm benimm amiiiiiiiin bitanecik tatlı dilli arkadaşım beniiim
Allah razı olsun senden cnm kuzummm :KK16::KK48::KK48:
hastane özel kuzumm izin sıkıntısı yokda dr tavsiye etmem dedi
öyle diyince benım herüfde tırsttı :KK9: bide bi yandan kociş olursa iice naz yaparım felen
oyuzden olmaması daha iyi gibime geldi :KK9: valla benıde heyecan bastı kuzumm vakit yaklaştıkca yaklaştı valla eneeemmm :18::18:

sağol cnm kuzumm benimm amiiiiiiiin bitanecik tatlı dilli arkadaşım beniiim
Allah razı olsun senden cnm kuzummm :KK16::KK48::KK48:
hastane özel kuzumm izin sıkıntısı yokda dr tavsiye etmem dedi
öyle diyince benım herüfde tırsttı :KK9: bide bi yandan kociş olursa iice naz yaparım felen
oyuzden olmaması daha iyi gibime geldi :KK9: valla benıde heyecan bastı kuzumm vakit yaklaştıkca yaklaştı valla eneeemmm :18::18:

senden de Allah razı olsun kuzum benim hastane özel olduğu için sıkıntı yok anam devletlerde içeri bile almıyolar anasını satayım ama girmesin bee gülüm erkeklere basit geliyoda harbiden bayılırlar bee dayanamazlar ki heyecan olmazmı vallaha yaa artık son gülerin karnında taşımanın keyfini çıkar bitanem:KK9::KK9::KK9::KK9:

senden de Allah razı olsun kuzum benim hastane özel olduğu için sıkıntı yok anam devletlerde içeri bile almıyolar anasını satayım ama girmesin bee gülüm erkeklere basit geliyoda harbiden bayılırlar bee dayanamazlar ki heyecan olmazmı vallaha yaa artık son gülerin karnında taşımanın keyfini çıkar bitanem:KK9::KK9::KK9::KK9:

oyy cnm kuzumm benımmm :KK19::KK19::KK19::KK19::KK48::KK48::KK48:
hehe bayılma olasılıkları yuksek sankilim onlar bizim gibi dayanıklı değiller malesef :KK9::KK1:
he valla kuzumm şimi tepiniyo içerde bi tuhafıma gidiyo yakında dışarda olcak olması
çok ilginç bişeymiş bu hamişlik Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin tez zamanda inşallahhh :KK16::KK16:
sen nasılsın bugun kuzumm miden nasıl balımm :KK19:

$205305_10151043262023678_198067176_n.jpg $428852_10151041110778678_1068106315_n.jpg $531357_10151040284313678_1513099684_n.jpg

oyy cnm kuzumm benımmm :KK19::KK19::KK19::KK19::KK48::KK48::KK48:
hehe bayılma olasılıkları yuksek sankilim onlar bizim gibi dayanıklı değiller malesef :KK9::KK1:
he valla kuzumm şimi tepiniyo içerde bi tuhafıma gidiyo yakında dışarda olcak olması
çok ilginç bişeymiş bu hamişlik Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin tez zamanda inşallahhh :KK16::KK16:
sen nasılsın bugun kuzumm miden nasıl balımm :KK19:

evet canım yaa neer çekiyoruz ne şartlarda dünyaya getiriyoruz o avcılarla bakıyoruz ama onlar işte annelik bu gülüm gitmezmi yaa içini boşluk kapıycak amin bitanem rabbim isteyen bekleyen herkese versin nasip etsin inş AMİN bende iyi gibiyim aslında değilim midem dün başladı yine çıkardım şimdide aynı birde dün çok iş yaptmışım farkına varamadım ama ama akşam belim koptu sağ tarafım kalçam böyle hareket edemedim dönemedim sağ kasığıma vurdu çok korktum birşeymi oldu diye şimdie ağrı varda o kadar değil çok şükür:KK50:

X