- 11 Temmuz 2008
- 11.510
- 5.231
- Konu Sahibi dejavu_one
- #1.021
İyi akşamlar nasılsınız
iyi akşamlar cnm hoşgeldinnnnnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi akşamlar nasılsınız
iyi akşamlar cnm hoşgeldinnnnnnnn
yok gülüm ben seni gördüğümde haber edecektim adresi verecektim zati ben seni kaybedermiyim hiç fıstığımm ev sahibi çıkarıyo kendisi taşınacakmış balım bir sürü sıkıntı sormaaa
çok sağolasın balım Allah razı olsun inş geitrir valla gerçi 2+1 bu bulduğumuz diğerleri 650 tl bakalım hayırlısı böyleymiş demekki
hoşgeldin canım iyi akşamlar iyiyiz sen nasılsın
maşalah size ya işte alırsın artık cicişlerini benimki daha belli değil ikili sonucum temiz çıktı balım:) ben seni göremedim bebiş topiğinede giryorum kuzucum kaybetmeyiz merak etme balım..)
ooooooooooh gezin tabi güneşlenin bol bol.
gozun aydınnn canımmm iyi cıkması rahatlatıyo vala inşallahhh hayırlısıyla bebişlerımızı kucagımızada almaya nasıp olurrrtahmınde etmedımı canım doktorr
kızlar ben yemeğe geçiyorum daha gelemmem eşim sabah erkenden göreve gidicek yarın göürşürz inş kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum dejavum yok ama geldiğinde slm söyleyin Allaha emanet olun hayırlı akşamlar hepinize
yok gülüm ben seni gördüğümde haber edecektim adresi verecektim zati ben seni kaybedermiyim hiç fıstığımm ev sahibi çıkarıyo kendisi taşınacakmış balım bir sürü sıkıntı sormaaa
çok sağolasın balım Allah razı olsun inş geitrir valla gerçi 2+1 bu bulduğumuz diğerleri 650 tl bakalım hayırlısı böyleymiş demekki
hoşgeldin canım iyi akşamlar iyiyiz sen nasılsın
Ben konuya biraz yabancıyım ama sanırım hamilesiniz :) Allah sağlıklı ve hayırlı evlat eder inşallah :112:
Nasip eder inşallah :107:
yenı ev yenı hayat demek canım inşallahhh ugur getırecek sana bebiş haberıyle sevın o evde canım benımm.
kızlar ben yemeğe geçiyorum daha gelemmem eşim sabah erkenden göreve gidicek yarın göürşürz inş kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum dejavum yok ama geldiğinde slm söyleyin Allaha emanet olun hayırlı akşamlar hepinize
tatlım hamiş lerde varda hamile olmayanlarda karışık bir grubuz yani:) sen evlimisin? okuyomusun? amin cnm allahım isteyen herkese nasip etsin.
Ben baya küçüğüm size göre daha okuyorum :107:
tatlım hamiş lerde varda hamile olmayanlarda karışık bir grubuz yani:) sen evlimisin? okuyomusun? amin cnm allahım isteyen herkese nasip etsin.
Ben baya küçüğüm size göre daha okuyorum :107:
o çıtırsın sen yani biz artık yolu aldık cnmne okuyorsun ?
ikili yapan doktor odun gibiydi :)
sinirli bi kadın hiç biz soramadık zaten oda söylemedi:) aaaaaaaamin kucağımıza alalım sağlıkla inşallah.
o çıtırsın sen yani biz artık yolu aldık cnmne okuyorsun ?
Anadolu Sağlık meslek okuyorum radyoloji bölümü :112:
sormaman daha iyi canım bıdakı gıdışınde tam netleşir oyle ogrenırsın kafan karışmaz enazından benım gıbı neysekı netleştıı darısı artık senın başına canım benım
Kızlar selamlaaarrrr..