Kaldığımız Yerden Her Telden..

ben hemen kendimi tanıtıvereyim.. 21 yaşındayım bekarımmm tıbbi sekreterim... bu kadarcıkımm :):KK24:

hoşgeldin :) bir çırpıda anlattın .bende smmm yim evliyim bide hamişim:) 28 yaşındayım herkese başarılar dilerim:)))

şekerkız:) güzel nick tatlım.ammmmmmmmminnnnnnnnnnnnnnn

ben hemen kendimi tanıtıvereyim.. 21 yaşındayım bekarımmm tıbbi sekreterim... bu kadarcıkımm :):KK24:

slm kızlar ;
hayat sultan mesajını gordum bende ılgılenıyorum bu bolumle tıbbı sekreter olmak ıcın o bolumu okumakmı gerekır sadece baska yapılacak bırsey yokmu ?

Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.. Hayırlı evlat olsun... :nazar::emir_bebek:
amin cnm inşallah
Saol hayatım :119:
sende cnm
slm kızlar ;
hayat sultan mesajını gordum bende ılgılenıyorum bu bolumle tıbbı sekreter olmak ıcın o bolumu okumakmı gerekır sadece baska yapılacak bırsey yokmu ?

a.s. nasıl bir iş tıbbı sekreterlik hiç etrafımda yok . güzel mi parası falan? merak ettim.

slm kızlar ;

canım tıbbi sekreterlik ve dokümantasyonluk diye ünide bölümü var 2 yıl ve yada 4 yıl... ama bildiğim kadarıyla devlet bu bölüme çok az kadro veriyo yani üniversite okuyan bi insanda kadrosuz çalışmak istemiyo... Ben sözleşmeli olarak çalışıyorum kadrom yok.. Aöf okuyorum .... tıbbi sekreterlik sertifikam var...

hay maşallah size yaaaaaa darısı başımıza inşallah:) büyümüş kuzun ya allahım nazardan saklasın sağ salim bebişini kucağına al inşallah , hayırlı bir evlat olur inşallah ismi süper olmuş ya edicem sana DUA kuzum ay çok mutlu oldum gün sayıyorsundur cnm :KK54::nazar:
AMinnn canım herkesle birlikte inşallah rabbim hepinize isteyen herkese nasip etsin inşallahh :KK70: Teşekkür ederim bu güzel dilekleriniz için :KK70:

İnşallah canım benimm gönlünüze ayağınıza sağlık ne diyimm.. Bir haftamız bile dolmadı ama 100 olduk çok şükür sayenizdee.. :KK16:

Merhaba balım m benim. Tabii biz konuşuyoruz seninle ama kızların gelişmelerden haberi yok geliyorrr bebeğimiz sonunda teyzesi de benim.. 9 ay luckymm ile beraber bekledik konuştuk ahh ahhh ne çabuk geçti günler dimi canım benim...

Evettt geliyorr sonunda paşamız.. Teyzesi kurban olur ona. İnşallah iyi bir doğum olur, sağlıkla alırsın kucağına. Allah kazadan beladan uzak tutsun, şimdiden analı babalı büyütsün zaten ben arıcam bitanemii sesini duymadan asla göndermem doğumhaneyee. Kontörüm yoktu bu akşam yüklücem balım arıcam..

İnşallahh darısı başına canım zaman çok çabuk geçiyor sende hemen alacaksın kucağına hayırlısıyla balım benimm..
demi kuzummm neler neler paylaştık iyi ki varsın kuzummm iyi ki tanıdık seni darısı sana ve herkese bebeğimmm dualarım sizlerle :KK70:

dejavum 99 syfadaki aşk videsonu izle bak muhteşemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem

canım izleyemedim ki göremedim videoyuu :KK14:

selamm canım nasılsınn..

slm moon dejavu_one nasılsınız kızlar hayırlı olsun yenı topiginizzz:KK3::KK3::KK19::KK19:

canımm hoşgeldinn nasılsınn.. Topiğimiz canım misafir değil buraya gelenler... :KK16:

Hoşbulduk canım nasıl geçiyor haftasonunuz ??

valla kendi adıma temizlikle ve biraz tembellikle geçti dışarı da çıkmadık öyle işte ama haftasonları çok çabuk geçiyor deli olyorum artık..

skm kızlar nasılsınız:KK31::KK31:

bitanemm iyiyiz sen nasılsın neler yaptın..

hoşbuldukk tatlımmm evet farkettım ondan bende geldımm sızı yanlız bırakmak istemedımm:KK19:cok iyizzzzz bugun prensesimızı gormeye gıttık kesın kız dedı canımm bol bol yuruyuş yaptıkk guneşın altındada koçişle yemek yedık sonrada eve geldıkk keyfımmm yerınde bugun yanı anlayacagınızz:nazar::KK52::KK76:

sağol birtanem benim arkadaşlardan istek geldi geyik yapasıları gelmiş bende açtım canımm sağolsun hiç yalnız bıakmıyorlar topiğimi senin de gelmene sevindim. demek kesinleşti canım maşallahhh bıcır bıcır bir kızın olacak yanii. Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla canım. Amann ona alışveriş yapması da ne zevkli olur şimdi dimi. Ohh sefan olsun keyfinde yerinde olsun tabii balımm kızın olacak sana arkadaş geliyor havalarda düzeldi yürüyüşle yaparsın.

hoşbuldum tatlım gelmedide şimdi gelir yani o derece valla kesin kırmızı geliyo yani bebek yok iyne malesef balım çok sevindim keisnleşti demek haa iyi yaa prensesimiz geliyo hayoırlısıyla inş sende topiğimize hoşgeldin bitanem:KK48::nazar::nazar::nazar::nazar:

hoşbuldum meleğim izliyim dur balım:KK19:

canım deme yaa.. Gitmedin dimi sağlık olcağına.. Gelmesinler ya istemiyoruz. Kışş kışş kırmızı kışşş yallah kırmızı yallahhhh..

öyle tabi gülüm hayırlısı olsun bakalım artık hangisi olursa evet artık pembiş pembiş alabileceksin nasıl tatlı olur şimdi maaşallah bizim benim moon fikirmizdi balım dejavumu yalnız bırakmak istemedik canım benimmmm:KK19:

a.slm kuzum hoşgeldin iyi gibi ev bulduk muhtemelen taşınıyoruz eve biraz önce geldik işte sen nasılsın nasıl gidiyo:KK19:

aa taşınıyor musunuz buldunuz mu gönlünüze göre ev yani ay sevindim canım. Bu saate kadar ev mi baktınız birtanem. Hayırlı olsun yeni ev uğur getirir inşallah canım..

cok iyi ettınız canımmm aman bırbırımızı kaybetmıyelımde vala yoksa ben cok uzulurumm. evmı tasıcan canım nıye

kaybetmeyiz gülüm şimdi yakaladım daha bırakmam merak etme ben kimseyi çağırmıyorum canım yanlış anlaşılmak istemiyorum ama geleni de kolay kolay bırakmam kendileri gitmek isteyene kadar.. :KK16:

İyi akşamlar nasılsınız :KK3:

iyiyiz tatlım hoşgeldinn.. :KK16:

canım topiğini yeni gördüm hayırlı olsun bol sohbetler

Evet ist.da güneş varmış annemde ballandıra ballandıra anlattı tam senlik hava olsaydın eve girmezdin dediii :KK52:

sen nerede oturuyorsun canım. Bende istanbulluyum ama evlenince Eskişehir'e geldim 4.5 senedir burdayım ama İstanbul'u çok özledimm offf çalışıyorum sık gidemiyorum.

kızlar ben yemeğe geçiyorum daha gelemmem eşim sabah erkenden göreve gidicek yarın göürşürz inş kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum dejavum yok ama geldiğinde slm söyleyin Allaha emanet olun hayırlı akşamlar hepinize:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

tamam canım okudum ben sende Allah'a emanet ol canım benim güzelce dinlen balım ağrıların da vardı zaten.. Öpüyorum kocaman iyi geceler.

ikili yapan doktor odun gibiydi :)

sinirli bi kadın hiç biz soramadık zaten oda söylemedi:) aaaaaaaamin kucağımıza alalım sağlıkla inşallah.

doktora bak sen demek söylemedi insan bir tahmin yürütür canım sormadan söyleyemenlerde var canım öğrenirsin canım hayırlısı olsun inşallah..

Ben konuya biraz yabancıyım ama sanırım hamilesiniz :) Allah sağlıklı ve hayırlı evlat eder inşallah :112:

iki arkadaşımız falan hamile ben değilim mesela ama istiyoruz kısmet bakalım..

Anadolu Sağlık meslek okuyorum radyoloji bölümü :112:

çok güzel canım maşallah bitir okulunu mesleğini al eline sonra evlilik olur önce bir iş sahibi ol kendi ayaklarının üzerinde dur kendine güvenin olsun evlilik arkasından gelir bebeğim..

Kızlar selamlaaarrrr..:KK12:

selam. Hoşgeldin aramızaa.. :KK16:

güzelmiş canım daha da küçüksün balım sen ben 29 yaşındayım. .4.5 senelik evliyim çocuğum henüz yok. Eskişehir'de ikamet ediyorum ve çalışıyorum sekreterim bende üniversitede eşimde kimya hocası beraber gidip geliyoruz böyle işte canımm..

slm kızlar ;

hoşgeldin topiğimize..

Kızlarr yeniden editörüm artık.. Ama alanlarım geniş olduğu için topiğime birazcık daha az zaman ayırabilirim gerçi sabahtan bakarım ben dolaşırım her yeri çünkü gerçekten fazla görev alanım var. Sizi ihmal etmem merak etmeyin.. Öpüyorum canlarım.. Yani hani neden dejavu yok derseniz açıklamamı yapayım dedim de ben her yere yetişirim çok şükür..

hayırlı uğurlu olsun editörlüğün cnm.baksana bu klibi demiştim dene bakalım izleyebilcekmisin? [video=youtube;XJK5PU5SgSs]http://www.youtube.com/watch?v=XJK5PU5SgSs&feature=related[/video]

hayırlı uğurlu olsun editörlüğün cnm.baksana bu klibi demiştim dene bakalım izleyebilcekmisin? [video=youtube;XJK5PU5SgSs]http://www.youtube.com/watch?v=XJK5PU5SgSs&feature=related[/video]

hiç linkini bile göremiorum ki izleyeyim canım neden böyle oluıyor bilmiyorumm.. Teşekkür ederim canım.. :KK16:

X