offfffya bacak aralarım pişik olmuş sıcaktanYA NE ŞANS var bende aciyi
üstüne hava sıcak
bayan eleman aldık işyerimize hanım hanımcıkbiri gibiduruyor yakında başlıcakişe. ona iş öğreteceğim inşallah
bugün ekstra bir elemanişgörüşmesine geldi kadın 35 yaşında, bana diyorki bende smmm olcam, birsürü onur belgem takdir belgem var bana hava atıyor :)))) bende dedim eleman aldık beni niye aramıyorsunuz aldık diye diyor
töbe töbe .dedim sizde dün gelseydiniz görüşseydik diğer arkadaş ısrar etti illia bugün görüşeyim diye kısmet onun muş dedim. ya dediben illa burda çalışmak istiyorum. evim çok yakın.bak takdir belgelerimi falan getireyim size hem benbu sınavları ilk seferde kazancam falan filan anaaaaaaa hasbinllah.dedimki valla takdir teşekür belgesi çalışmıyor burda, belge önemli değil nice insanlarvar hiç takdir teşekür almamş ama bu sınavları bir çırpıda veren. benim eşimde öyle dedim hiç takdiri teşekür yok ama ilk girişte aldık belgesini. ben bitirme sınavında ikincide bitirdim dedim takdirim teşekürm olmasına rağmen siz kendinizi kaptırmayın koşullamayın inşallah alısınız dedidim .kısmet işi dedim:)
sonra eşimin görüşmesi vardı bitti , diyor ben eşinizle de görüşeyimbuyrun görüşün dedim.eşimede aynı şeyleri söylemiş. eşim de kısmet değilmiş demiş.ahanda bu kadar:))))