Kaldığımız Yerden Her Telden..

canım benim evet haklısında ben zaten çok dayanıksız ve nazlı biriyim.ama susuzluk denilince aklıum gidiyor.uçakla istanbul 1:45 dakika, o süre zarfında bile içtiğim su 1,5 litre.millet bir bardak zor içiyor ben durmadan su içiyorum.
dikkat et cnm kendine .
sonunda buldum siziii selamlarrrrrrr efenimmm biz geldik oğluşumlaaaaaaaaaa :KK16::KK16:

hoşgeldin maşallah yarı yolu tamamlamışsınız cnm.

elifim bizde sizi öptük oğluşumla:))))))))))

yirim hepinizii...:KK54:

Çok güzel canıımm mesleğinde varmış. Allah bağışlasın oğlunu. Benim adım seda. 29 yaşındayım ebeğim yok gebe de değilim ama burada hamile olan arkadaşlar var. Eskişehir'de yaşıyorum 5 senedir evliiym evlenip buraya geldim üniversitede yönetici asistanı olarak çalışıyorum. Hamilelikle ilgili çalışmalarımız sürüyor işte böylee..

çalışmıyorum cnm bıraktım ailece fotoğrafçıyız zaten eşim ve akrabalarım devam ettiriyo,bende 3 senelik evliyim oğlum 1 yaşında,darısı başına inşallah cnm :)

biraz evvel yeni arkadaşa cevap yazarken Tuğbaya yanii 59 yaşındayım yazmışım yanlışlıkla 5 senelik evliyim hamilelik çalışmarım sürüyor diyorum ardından da hemen düzelttim tabii gönderdikten sonra görüncee şu an kendi kendime gülüyorum 59 yaşında 5 senelik evli ve hamilelik çalışmaları sürüyorrr

:KK9::KK9::KK9: :) ne azim dicek arkadaşımız:)

aramıza hoşgeldin tuğba, maşallah oğluşunada rabbim acısını göstermesin.

gülüm öyleine pis olmuş ki anlatammam bir kere yağmur yağdı ama sabah kalktıkki resmen çamur yağmış dedim sileyimde içim rahat olsun amaçok zorlandım birde 10. kat gülüm korkuyorum bu son silmem vallaha eşime dedim kadın tutalımda sadece camları sildirelim tmm dedi zor oluyoki belim ağrıdı vallaha odaki silp oturuyorum dinleniyorum bakk sende iyi yapmışşın iki iş olucak beklesin birşey olmaz sen tatilegitmeden zatyen birsürü iş yapıcaksın onlar sana yeter meleğim:KK19:

yok kız gitmeden de her işimi bitiremicem ama yapmaya çalışıcam hem yapsam ne olacak 10 gün yokum o ev kimbilir ne hale gelecek yine baştan elden geçecek ve ben o hafta işte de yalnıızm yani ama geleler yabancı da değil. Tabii güzel yemekler hazırlamak istiyorum şimdiden güzel menü araştırmasına girdim bile. Kız sen ne yapıyorsun yaa o hamile halinle 10. kata çıklır mı sen aklını mı kaçırdın ne yaptın mazallah ya birşey olsa bu sıcakta bir de ya başın dönse ne diyim sana ben çok sinirlendim çok. Tabii kadın al camlara benim 5. kat bende hamile kalınca camlari için kadın tutucam valla.

çalışmıyorum cnm bıraktım ailece fotoğrafçıyız zaten eşim ve akrabalarım devam ettiriyo,bende 3 senelik evliyim oğlum 1 yaşında,darısı başına inşallah cnm :)

güzel o zaman oğlunla ilgileniyosundur bol bol. İnşallah canım..

ya ben kocaya azcık tavır yapcaktım öglen aradı yine unuttum ben küstügümü konustu bende konustum ya aksam yatana kadar küs kalmayı düşünüyodum olmadı böle ya. tühhhhhhhhhhhhh

:KK9::KK9::KK9: :) ne azim dicek arkadaşımız:)

aramıza hoşgeldin tuğba, maşallah oğluşunada rabbim acısını göstermesin.

Moon 5 senelik evli kısmı değil de 59 yaşında olup hala hamilelik çalışmalarının sürüyor olmasından korkuyorum kızım düşünsenize hepiniz yapmışsınız 2-3 çocuk askere falan gidip gelmişler evlenmişer ben hala bu topikte 60 yaşına merdiven dayamışım bu akşam halvet var bebek çalışması var falan diyorummm :KK9::KK9::KK53::KK53:

yok kız gitmeden de her işimi bitiremicem ama yapmaya çalışıcam hem yapsam ne olacak 10 gün yokum o ev kimbilir ne hale gelecek yine baştan elden geçecek ve ben o hafta işte de yalnıızm yani ama geleler yabancı da değil. Tabii güzel yemekler hazırlamak istiyorum şimdiden güzel menü araştırmasına girdim bile. Kız sen ne yapıyorsun yaa o hamile halinle 10. kata çıklır mı sen aklını mı kaçırdın ne yaptın mazallah ya birşey olsa bu sıcakta bir de ya başın dönse ne diyim sana ben çok sinirlendim çok. Tabii kadın al camlara benim 5. kat bende hamile kalınca camlari için kadın tutucam valla.

gülü yormadan yavaştan ütüleri yap yemekleride yaparsın bir şekilde gülüm biraz yorulucaksın ama tatili düşün gerisini unutursun:KK1:

evet cnm,ama çok sıcak ya :KK43: moon83 sağol cnm...

offfffya bacak aralarım pişik olmuş sıcaktanYA NE ŞANS var bende aciyi

üstüne hava sıcak

bayan eleman aldık işyerimize hanım hanımcıkbiri gibiduruyor yakında başlıcakişe. ona iş öğreteceğim inşallah

bugün ekstra bir elemanişgörüşmesine geldi kadın 35 yaşında, bana diyorki bende smmm olcam, birsürü onur belgem takdir belgem var bana hava atıyor :)))) bende dedim eleman aldık beni niye aramıyorsunuz aldık diye diyor:KK66: töbe töbe .dedim sizde dün gelseydiniz görüşseydik diğer arkadaş ısrar etti illia bugün görüşeyim diye kısmet onun muş dedim. ya dediben illa burda çalışmak istiyorum. evim çok yakın.bak takdir belgelerimi falan getireyim size hem benbu sınavları ilk seferde kazancam falan filan anaaaaaaa hasbinllah.dedimki valla takdir teşekür belgesi çalışmıyor burda, belge önemli değil nice insanlarvar hiç takdir teşekür almamş ama bu sınavları bir çırpıda veren. benim eşimde öyle dedim hiç takdiri teşekür yok ama ilk girişte aldık belgesini. ben bitirme sınavında ikincide bitirdim dedim takdirim teşekürm olmasına rağmen siz kendinizi kaptırmayın koşullamayın inşallah alısınız dedidim .kısmet işi dedim:)

sonra eşimin görüşmesi vardı bitti , diyor ben eşinizle de görüşeyimbuyrun görüşün dedim.eşimede aynı şeyleri söylemiş. eşim de kısmet değilmiş demiş.ahanda bu kadar:))))

ya ben kocaya azcık tavır yapcaktım öglen aradı yine unuttum ben küstügümü konustu bende konustum ya aksam yatana kadar küs kalmayı düşünüyodum olmadı böle ya. tühhhhhhhhhhhhh

ialla bi küsücen yanii canın küslük mü çekiyor canım senin tavır yapmak mı istiyorsun aşam bir bahane bulursun artık alla alla yaa alemsin valla çatlak senii.. :KK9:

gülü yormadan yavaştan ütüleri yap yemekleride yaparsın bir şekilde gülüm biraz yorulucaksın ama tatili düşün gerisini unutursun:KK1:

valla öyle bir de halvetler olacak yemek yapıyorum akşamları neyse bu akşam yemek var dünden yaptım yarım kilo bamya ayıkladım ellerin uyuştu valla. Yetiştiricem bir şekilde. Ben elimden ne kurtulurmuş hem canım dimii. Ama eve gidince dfe bir tembellikçöküyor ki sorma ama önümde iki gün haftasonu var sıcakta zaten bir yere çıkılmıyor bitiririm herşeyi haftaiçi kalan iki günümde de ütüler ve eşime yapacağım yemekleri yaparım balım..

evet cnm,ama çok sıcak ya :KK43: moon83 sağol cnm...

Hem de naasıl sıcağı seven ben yandım anam yeter diyorum yaa yağmur yağsa çıkıcma ıslanıcam sucuk gibi olcam..

üstüne hava sıcak

bayan eleman aldık işyerimize hanım hanımcıkbiri gibiduruyor yakında başlıcakişe. ona iş öğreteceğim inşallah

bugün ekstra bir elemanişgörüşmesine geldi kadın 35 yaşında, bana diyorki bende smmm olcam, birsürü onur belgem takdir belgem var bana hava atıyor :)))) bende dedim eleman aldık beni niye aramıyorsunuz aldık diye diyor:KK66: töbe töbe .dedim sizde dün gelseydiniz görüşseydik diğer arkadaş ısrar etti illia bugün görüşeyim diye kısmet onun muş dedim. ya dediben illa burda çalışmak istiyorum. evim çok yakın.bak takdir belgelerimi falan getireyim size hem benbu sınavları ilk seferde kazancam falan filan anaaaaaaa hasbinllah.dedimki valla takdir teşekür belgesi çalışmıyor burda, belge önemli değil nice insanlarvar hiç takdir teşekür almamş ama bu sınavları bir çırpıda veren. benim eşimde öyle dedim hiç takdiri teşekür yok ama ilk girişte aldık belgesini. ben bitirme sınavında ikincide bitirdim dedim takdirim teşekürm olmasına rağmen siz kendinizi kaptırmayın koşullamayın inşallah alısınız dedidim .kısmet işi dedim:)

sonra eşimin görüşmesi vardı bitti , diyor ben eşinizle de görüşeyimbuyrun görüşün dedim.eşimede aynı şeyleri söylemiş. eşim de kısmet değilmiş demiş.ahanda bu kadar:))))

Kendini çok birşey sanıyormuş o madem evi yakındı zamanında gelseydi bir de siz onu arayacaksıınız yok artık. Öyle takdirle falan olmuyor bu işler adam gbi çalışacak aklı başında biri olmalı burnu havada baksana. Hme madem öyle belgeleri var neden boş kalmış bu kadar yalvardığına göre iş bulamıyor demek ki ya da girdiği yerden çıkıyor. Sen demişsin işte eşinle daha neden görüşüyor almış cevabını gitmiş işte.

bittim kızlar yaaa çokyoruldum ama camlar bitmedi kasıklarım ağrımaya başladı bıraktım şimdilik vallaha yaaa:KK31:

ialla bi küsücen yanii canın küslük mü çekiyor canım senin tavır yapmak mı istiyorsun aşam bir bahane bulursun artık alla alla yaa alemsin valla çatlak senii.. :KK9:

valla öyle bir de halvetler olacak yemek yapıyorum akşamları neyse bu akşam yemek var dünden yaptım yarım kilo bamya ayıkladım ellerin uyuştu valla. Yetiştiricem bir şekilde. Ben elimden ne kurtulurmuş hem canım dimii. Ama eve gidince dfe bir tembellikçöküyor ki sorma ama önümde iki gün haftasonu var sıcakta zaten bir yere çıkılmıyor bitiririm herşeyi haftaiçi kalan iki günümde de ütüler ve eşime yapacağım yemekleri yaparım balım..

Hem de naasıl sıcağı seven ben yandım anam yeter diyorum yaa yağmur yağsa çıkıcma ıslanıcam sucuk gibi olcam..

Kendini çok birşey sanıyormuş o madem evi yakındı zamanında gelseydi bir de siz onu arayacaksıınız yok artık. Öyle takdirle falan olmuyor bu işler adam gbi çalışacak aklı başında biri olmalı burnu havada baksana. Hme madem öyle belgeleri var neden boş kalmış bu kadar yalvardığına göre iş bulamıyor demek ki ya da girdiği yerden çıkıyor. Sen demişsin işte eşinle daha neden görüşüyor almış cevabını gitmiş işte.

oo halvetlerde var tabi gitmeden ne olursa umuttur gülüm hayırlısı olsun senin elinden kurtulurmu kaçarmı gülüm sen herşeyi yaparsın bakma zamanvar diye rahatsın sen gitmeden hepsini bitirisin meleğim benim demek bamya yaptın zor bee gülüm mahvediyo elleri ama çokda güzel oluyo geçen bende yaptım birde bol limon sıkıyorum tabağıma nasıl hoşuma gidiyo bak ağzım sulandı şimdi yaa sanamı gelsem akşama acep:KK56::KK56::KK56:

üstüne hava sıcak

üzüldüm kadına ya yazık sacmalamıs ama bence siz aldık deyince yaptı o sacmalama kısmını. canım bende iş görüşmelerine cok gittigim için biliyoruım o psikolojiyi. benim bildigim basvuran bütün elemanlarla görüşülür ole karar verilir yanlışmıyım ay ısıgım. eger kararlaştırdıgınız tarihte gelmediyse tamam hakkını kaybetmiş ama randevu saatinde ve gününde geldiyse onunda en az öbürki kadar sansı yokmu be gülüm. neyse yeni elemanın hayırlı ugurlu olsun ama ben yinede üzüldüm kadına ya.:KK43::KK43:

X