Kaldığımız Yerden Her Telden..

Oy oyy arkadaşlarımı burada toplanmış görmek ne güzell.. Nihayet biraraya gelebildik benim yoğunluğum, tatiller falan derken şükür yani. İyi ki varsınız canlarım benimmm dostlarımmm :KK16:

maşallahhh dedi :)
21 haftalık olmuşuz önden gidiyor veledim :))
el salladı annesine :KK1::KK1::nazar:
maaşallah o zaman kırkbinkere maaşallah gülüm :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
önümüdeki birkaç günserinleyecekmiş ama ne zaman bilmem..

maşallahh canım oğluşuna.. Ne güzel yaa oflu zaman ne çabuk geçiyor ya gebe kaldığın zaman dün gibi ya topiğine gelip kutlamıştım falan.. Bak 21 haftalık olmuş. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Bu mübarek ayda bize de bol bol dua et balım olur mu..

nerdeee gülüm birazda ferahlansa yeter bugğnde kapalıtydı ama nasıl nem var gram esmeiyoduda şimdi biraz başladı işte:26:

Oy oyy arkadaşlarımı burada toplanmış görmek ne güzell.. Nihayet biraraya gelebildik benim yoğunluğum, tatiller falan derken şükür yani. İyi ki varsınız canlarım benimmm dostlarımmm :KK16:
sende iyiki varsın meleğim biz hep varızda sen eksiktin çok şükür sende gledin yoruldun bilzer iin 2 gün boyunca ama birlikteyiz çok şükürr:KK19:

iyiyiz sağolsın canım hoşgeldin tanıyamadım amaa:26:

sende iyiki varsın meleğim biz hep varızda sen eksiktin çok şükür sende gledin yoruldun bilzer iin 2 gün boyunca ama birlikteyiz çok şükürr:KK19:

iyiyiz sağolsın canım hoşgeldin tanıyamadım amaa:26:

Herşey siz halkım için... Çalışıyoruz işlerimizi bitiryoruz ve geliyoruz.. :KK9:

Herşey siz halkım için... Çalışıyoruz işlerimizi bitiryoruz ve geliyoruz.. :KK9:
vatan sağolsun der gibi oldu yerim snei ben kızzz:KK56::KK56::KK56:
yeni üyeye bak uleynnn falann. Biz seni yeni de olsan eski de olsan aramıza alırız canım ama sıcakta boğulursunn bu kadar kişi arasına alırsa senii :KK53:

hee begenemedinmi uleynn didim de ne olduu siz alında ben boğulmam merek etme sen gülümmm:KK16::KK16:

kusuruma bakma moonum görmedim vallaha geçmişe bakmadım cam siliyorum bir taraftan geliyorum yaıyorum özürdileirm gülüm evet başta sanki su gibi geliyo sonra beyaz parçacıklar oluyo çamaşırımda normalmi yani kuzum:26:

ÖNEMLİ değil tatlım o normal bebişten dolayı oluyor ve olmaya devam etcek yani.:KK16:

ÖNEMLİ değil tatlım o normal bebişten dolayı oluyor ve olmaya devam etcek yani.:KK16:
o zaman sorun yok gülüm sağolsın tk eiyoruz teyzesi:KK19:
beğenmem mi gülüm ben senin gibi hatunuu... :KK34:

hee beğenirsin bilyorum meleğim benimde beğen derken bizim beğenlerimize ne oldu yok olmuş var topikte bir anormallik ama :44:

Elifim ben bu hafta camlarımı silecektim tatile gitmeden geçen yağmur yağdı falan. Ama annemle görüştük dayımlar arife günü bize gelmeyi düşünüyorlarmış son iftarı bizde açsonlar istiyorlarmış hepte çağırdım işleren gelemedi ben zaten haftaya İstanbul'a gidicem gelicem o hafta bayram haftası olacak işe başlayınca pazartesi başlıcam c.tesi bayram. Ben gelince o hafta sileyim dimi camları ellemeyeyim hiç iki kire iş olmasın ya bu sıcakta. Arife günü de yarım gün çalışıyoruz oda arkadaşım ben gelince o hafta izinde olacak izinde alamam akşamdan yapıcam artık yemekleri o gün yaa..

hoşbulduk adım tuğba 23 yaşındayım 1 oğlum var adapazarında oturuyorum fotoğrafçıyım :)

Çok güzel canıımm mesleğinde varmış. Allah bağışlasın oğlunu. Benim adım seda. 29 yaşındayım ebeğim yok gebe de değilim ama burada hamile olan arkadaşlar var. Eskişehir'de yaşıyorum 5 senedir evliiym evlenip buraya geldim üniversitede yönetici asistanı olarak çalışıyorum. Hamilelikle ilgili çalışmalarımız sürüyor işte böylee..

Son düzenleme:
biraz evvel yeni arkadaşa cevap yazarken Tuğbaya yanii 59 yaşındayım yazmışım yanlışlıkla 5 senelik evliyim hamilelik çalışmarım sürüyor diyorum ardından da hemen düzelttim tabii gönderdikten sonra görüncee şu an kendi kendime gülüyorum 59 yaşında 5 senelik evli ve hamilelik çalışmaları sürüyorrr

Son düzenleme:
Elifim ben bu hafta camlarımı silecektim tatile gitmeden geçen yağmur yağdı falan. Ama annemle görüştük dayımlar arife günü bize gelmeyi düşünüyorlarmış son iftarı bizde açsonlar istiyorlarmış hepte çağırdım işleren gelemedi ben zaten haftaya İstanbul'a gidicem gelicem o hafta bayram haftası olacak işe başlayınca pazartesi başlıcam c.tesi bayram. Ben gelince o hafta sileyim dimi camları ellemeyeyim hiç iki kire iş olmasın ya bu sıcakta. Arife günü de yarım gün çalışıyoruz oda arkadaşım ben gelince o hafta izinde olacak izinde alamam akşamdan yapıcam artık yemekleri o gün yaa..

gülüm öyleine pis olmuş ki anlatammam bir kere yağmur yağdı ama sabah kalktıkki resmen çamur yağmış dedim sileyimde içim rahat olsun amaçok zorlandım birde 10. kat gülüm korkuyorum bu son silmem vallaha eşime dedim kadın tutalımda sadece camları sildirelim tmm dedi zor oluyoki belim ağrıdı vallaha odaki silp oturuyorum dinleniyorum bakk sende iyi yapmışşın iki iş olucak beklesin birşey olmaz sen tatilegitmeden zatyen birsürü iş yapıcaksın onlar sana yeter meleğim:KK19:

X