- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- Konu Sahibi dejavu_one
- #10.661
Oy oyy arkadaşlarımı burada toplanmış görmek ne güzell.. Nihayet biraraya gelebildik benim yoğunluğum, tatiller falan derken şükür yani. İyi ki varsınız canlarım benimmm dostlarımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maaşallah o zaman kırkbinkere maaşallah gülümmaşallahhh dedi :)
21 haftalık olmuşuz önden gidiyor veledim :))
el salladı annesine
önümüdeki birkaç günserinleyecekmiş ama ne zaman bilmem..
maşallahh canım oğluşuna.. Ne güzel yaa oflu zaman ne çabuk geçiyor ya gebe kaldığın zaman dün gibi ya topiğine gelip kutlamıştım falan.. Bak 21 haftalık olmuş. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Bu mübarek ayda bize de bol bol dua et balım olur mu..
sende iyiki varsın meleğim biz hep varızda sen eksiktin çok şükür sende gledin yoruldun bilzer iin 2 gün boyunca ama birlikteyiz çok şükürrOy oyy arkadaşlarımı burada toplanmış görmek ne güzell.. Nihayet biraraya gelebildik benim yoğunluğum, tatiller falan derken şükür yani. İyi ki varsınız canlarım benimmm dostlarımmm
naslsnz
naslsnz
sende iyiki varsın meleğim biz hep varızda sen eksiktin çok şükür sende gledin yoruldun bilzer iin 2 gün boyunca ama birlikteyiz çok şükürr
iyiyiz sağolsın canım hoşgeldin tanıyamadım amaa:26:
slm bende yeni üyeyim benide aranıza alırmısınız uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
vatan sağolsun der gibi oldu yerim snei ben kızzzHerşey siz halkım için... Çalışıyoruz işlerimizi bitiryoruz ve geliyoruz..
yeni üyeye bak uleynnn falann. Biz seni yeni de olsan eski de olsan aramıza alırız canım ama sıcakta boğulursunn bu kadar kişi arasına alırsa senii
selam arkadaşlar :)
selam arkadaşlar :)
kusuruma bakma moonum görmedim vallaha geçmişe bakmadım cam siliyorum bir taraftan geliyorum yaıyorum özürdileirm gülüm evet başta sanki su gibi geliyo sonra beyaz parçacıklar oluyo çamaşırımda normalmi yani kuzum:26:
vatan sağolsun der gibi oldu yerim snei ben kızzz
hee begenemedinmi uleynn didim de ne olduu siz alında ben boğulmam merek etme sen gülümmm
merhaba hoşgeldinizz sefalar getirdiniz. Hadi tanıtın kendinizi kaynaşalım..
o zaman sorun yok gülüm sağolsın tk eiyoruz teyzesiÖNEMLİ değil tatlım o normal bebişten dolayı oluyor ve olmaya devam etcek yani.
beğenmem mi gülüm ben senin gibi hatunuu...
hoşbulduk adım tuğba 23 yaşındayım 1 oğlum var adapazarında oturuyorum fotoğrafçıyım :)
Elifim ben bu hafta camlarımı silecektim tatile gitmeden geçen yağmur yağdı falan. Ama annemle görüştük dayımlar arife günü bize gelmeyi düşünüyorlarmış son iftarı bizde açsonlar istiyorlarmış hepte çağırdım işleren gelemedi ben zaten haftaya İstanbul'a gidicem gelicem o hafta bayram haftası olacak işe başlayınca pazartesi başlıcam c.tesi bayram. Ben gelince o hafta sileyim dimi camları ellemeyeyim hiç iki kire iş olmasın ya bu sıcakta. Arife günü de yarım gün çalışıyoruz oda arkadaşım ben gelince o hafta izinde olacak izinde alamam akşamdan yapıcam artık yemekleri o gün yaa..