Kaldığımız Yerden Her Telden..

yine ben.kızlar ben sapıtmış olabilirmiyim.terastaki musluğu açtım ve kıyafetimle altında oturdum şimdide geldim ıslak ıslak klima karşısına geçtim.kafayı sıyırdım sanırdım susuzluktan.

fındığım dikkat et kendine çarpılcaksın , sonra daha beter olcak ağzını suyla falan çalkala bişi olmaz arada .duşa gir ama öyle klimanın karşısına kendi ıslatıp geçme.

elifim sana soru sordum ama görmedin sanırsam dedimki akıntında kokusuz beyaz parçalar varsa normaldir.

dejavummmmmmmmmmmmmmmmmmm bak gülüm klimanın altına oturma kendine cok gelmesin vantilatör gibi dedgil o adamın bi taraflarınıa kadar tutulduruyo bak (aman yeni bi kelime ekledim ya yazamadım biri düzeltsin sunu. tutşturuyo degil tutuluyo ama biraz abartı tutulturuyo tamammı ben buldum bunu:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:)
bak alsama halvet varmıs iş cıkarma gerci kocişine bi nazlanırsın masaj yap diye sonrada indiri gandi oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:KK17::KK17::KK17:

aynen elifim katılıyorum sana ne yapayım ya buralar sizin ordan daha sıcak.buün 46 derece

canım benim sağolasın.aynen ya akşam iftarı acınca benı göreceksşniz şişeyi ağzımdan hiç çıkarmıyorum eşim dalga geçiyor.su sigara çay kavun ve üzüm vazgeçilmezlerim...

fındığım dikkat et kendine çarpılcaksın , sonra daha beter olcak ağzını suyla falan çalkala bişi olmaz arada .duşa gir ama öyle klimanın karşısına kendi ıslatıp geçme.

biliyorum gülüm daha sıcak oruçlusun çok iyi anlıyorum bende şuan ter atıyorum ama o şekildede hastaolursun yavrum kyamam bak istanbulu düşün hsasta olursan Allah korusun kim gezecek hee gülüm hasta olma balım :KK50:

elifim sana soru sordum ama görmedin sanırsam dedimki akıntında kokusuz beyaz parçalar varsa normaldir.

kusuruma bakma moonum görmedim vallaha geçmişe bakmadım cam siliyorum bir taraftan geliyorum yaıyorum özürdileirm gülüm evet başta sanki su gibi geliyo sonra beyaz parçacıklar oluyo çamaşırımda normalmi yani kuzum:26:

yine ben.kızlar ben sapıtmış olabilirmiyim.terastaki musluğu açtım ve kıyafetimle altında oturdum şimdide geldim ıslak ıslak klima karşısına geçtim.kafayı sıyırdım sanırdım susuzluktan.

susuzluk insana herşeyi yaptırır canım ama iyi değil yani hele ıslak çamaşırlarla oturmak hasta olacaksın oruçta tutamayacaksın yani..

ya sasırdım kaldım 3 senelik mal ya korkmaz iyi caydanlıkta neden olduki acep ciflemekten oluyo sanırım bide ates üstünemi geliyodur nedir. bide benimkinin demlik kısmı he herkesin alt kısmının agzı düşer benimki tersim işte bacılar ne yapıyım bende böleyim yaaaaaaaaaaa.:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

sende abartmıssın bacım ne yapıyon ya 2-3 takım he hey maassallah cazibene caydanlık bile dayanmıyo desene.:KK52::KK52::KK52::KK52:
ya bitek o degilki biraz çööncede tam yazıyodum lap net gitti modeme reset attım tam geldi yine yazıyodum bu sekferde monitör karardı fanda sorun var heralde ya düzelmedi bi su pc.
neyse simdi düzeldi ama bi bela dolanıyo basımda. hayıtı içtim bi üç ay deneyim ya damarlar biraz cıktı ama içiyim bakalım ne olcek.

evet ya ama iyide olmus alışverişe gidenekadar mahvllurdum ya o ne biçim bi sıcaktır ya cehennemi yasıyo bugün ist .sizleyim gayet memnunum vallahi cayııı demler otururum asaga. ya geldigimden beri dısarı cıkmadım da bunaldım aslında hava almak için cıkıyom dedim ama olmadı işte neyse yarın kısmetse.

her yer öyle canım ya yemekhaneye gittim inan oturdum nefesim kesildi azıcık bişi yedim kalktım dar geldim odaya. Sıcağı severim ben kışı sevmem ama bu sıcaklar bunalttı ki nefret ettirdi yaa yapış yapış öyle evdeki gibi sürekli dşa giremiyosun akşam bir giriyorum sabah kalkınca bir giriyorum of felaket.

benimkide korkmazın tencerelerim falan ama dayanmıyo bacım ciflemekten dayanmıyo gerçekten ben babamın evindede öyleydim artık şaşırıp kalırlardı ben ciflemeye kalksam alırlardı aman bırak biz yaparız diye aman huy işte parlamazsa deli oluyorum ne yapayım kız aynı benimde net gidip duruyo deli ediyo beni tam gönderiyoum takılıyo sinir oluyorum bir keresinde evlenmemiştim sinirlerndim kasaya bir tekme yerle bir oldu dış tarafı içeri girdi az kaldı bunada yapıcam o olucakkk:KK52:

evet sürekli o maddelerle temizlemek aşınmaya yıpranmaya neden olur sonra da böyle elinizde kalır valla dediniz de bağrımı deştiniz benim tencere tavalarda ciflenecek yaa yarın ciflerim artık onlarıı temizleyeyim bir güzel kaldırayım ben cifleyip ovup biraz sonra bulaşık makinesine de atıyoru ırıl pırıl oluyor en çıokta çelik tenrelerdeki su izine deli oluorum eld yıkayınca kurulamak falan gerekiyor her dk o kurulama işini yapamıyorum.

kevseroglum

canım sen niye evinde duramıyosun anlamadım ben ya evden ne kokusundan tiksiniyosun ki kıs. kaynanadada anne evindede rahat olunmuyo be gülüm en güzeli kendi evin. geç güzelce evine kokan rahatsız oldugun seyleri kaldır. sevdigin bi kokuyu sık her yere ne bilim ya böle göçebe hayatıda zor ya .:KK14::KK14:

kızım hamile kız işte neyden tiksineceği belli olmaz bu dönemlerde olur olmadık şeyler olabiliyor ona da evi kokuyormuş gibi geliyormuş işte, bazısı evinde yemek yapamaz, bazısı ilginç yenilmeyecek şeylere aşerir sabun, toprak falan yiyenler gördüm ben.

gülüm sen farketmiyosunda klimamahediyo karakoldada varmış eşmde akşama kadar altında ama geliyo yok kemiklerim sızlıyo yok bu gece desen camlar açık yatıyoruz benimde sırtım ağrıyo böyle tutulmuş gibi sıcaktan bunalıyoruz ama iyi etmiyoruz iştee

sevdalımısın sen meleim diyicemde benimde senden alta kalır yanım yok küçükken annem git çatal al gel derdi sofradayken ben giderdim 1 saat buzdolabını açardım bakardım gidrdim ben ne alacaktımdrdim şimdide öyleyim öyleki bazen eşimle konuşurken konuştuğum yerde ben ne diyodum diyorum iannırmısın bir unutkanlık başladı birde bir tuhaflık oluyo vallaha

bence kesinlikle sapıtmışşın yavrum ıslak ıslak klima karşısında oturulurmu hastalığa açık davetiye lütfen fındığım bak yazın hastalık hiç çeilmiyo gülüm kalk değiş üzeirni

Heralde öyle oluyor cnm regl bitti bel ağrsı vuruyor arada. kaburga taraflarım falan öyle işte. ama durulmuyor ki canım hiç sıcakta. bende de var o unutkanlık teli, yüzüklerimi nereye koydum unutuyorum.

kusuruma bakma moonum görmedim vallaha geçmişe bakmadım cam siliyorum bir taraftan geliyorum yaıyorum özürdileirm gülüm evet başta sanki su gibi geliyo sonra beyaz parçacıklar oluyo çamaşırımda normalmi yani kuzum:26:

canım benim evet haklısında ben zaten çok dayanıksız ve nazlı biriyim.ama susuzluk denilince aklıum gidiyor.uçakla istanbul 1:45 dakika, o süre zarfında bile içtiğim su 1,5 litre.millet bir bardak zor içiyor ben durmadan su içiyorum.

acil fikir istiyorum,gündüzleri asla uyuyamam ama uyumak ve vakit geçirmek istiyorum kızlar uyumak için neler önerirsiniz.şöyle iki saat uyusam kalkar yemek falan yaparım oh akşam olmuş olur.

susuzluk insana herşeyi yaptırır canım ama iyi değil yani hele ıslak çamaşırlarla oturmak hasta olacaksın oruçta tutamayacaksın yani..

her yer öyle canım ya yemekhaneye gittim inan oturdum nefesim kesildi azıcık bişi yedim kalktım dar geldim odaya. Sıcağı severim ben kışı sevmem ama bu sıcaklar bunalttı ki nefret ettirdi yaa yapış yapış öyle evdeki gibi sürekli dşa giremiyosun akşam bir giriyorum sabah kalkınca bir giriyorum of felaket.

evet sürekli o maddelerle temizlemek aşınmaya yıpranmaya neden olur sonra da böyle elinizde kalır valla dediniz de bağrımı deştiniz benim tencere tavalarda ciflenecek yaa yarın ciflerim artık onlarıı temizleyeyim bir güzel kaldırayım ben cifleyip ovup biraz sonra bulaşık makinesine de atıyoru ırıl pırıl oluyor en çıokta çelik tenrelerdeki su izine deli oluorum eld yıkayınca kurulamak falan gerekiyor her dk o kurulama işini yapamıyorum.

kızım hamile kız işte neyden tiksineceği belli olmaz bu dönemlerde olur olmadık şeyler olabiliyor ona da evi kokuyormuş gibi geliyormuş işte, bazısı evinde yemek yapamaz, bazısı ilginç yenilmeyecek şeylere aşerir sabun, toprak falan yiyenler gördüm ben.

Heralde öyle oluyor cnm regl bitti bel ağrsı vuruyor arada. kaburga taraflarım falan öyle işte. ama durulmuyor ki canım hiç sıcakta. bende de var o unutkanlık teli, yüzüklerimi nereye koydum unutuyorum.

evet güüm elimizde kalıyo malesef işte amane yapalım dediğin gibi su lekleri falan berbat oluyo benim makinam yok elimde yıkadığımdan her bulaşığımda tencerelerimi ciflerim öyle kaldırırım kuruyuncada hi leke olmuyo o şekilde bitanem sen üşütüyosun işte kemiklerinde sızlıyomu bak bizim yle oluyo aman dikkat edin yağmurdan kaçarken doluya yakalanmayın size diyorumda sanki ben çok dikkat ediyorum üstelik ialçda alamıyorum düşün artık :44:

canım benim evet haklısında ben zaten çok dayanıksız ve nazlı biriyim.ama susuzluk denilince aklıum gidiyor.uçakla istanbul 1:45 dakika, o süre zarfında bile içtiğim su 1,5 litre.millet bir bardak zor içiyor ben durmadan su içiyorum.
anlıyorum canım birşey diyemiyorum yaşamayan bilemez bende ter atıyorum bunalıyorum ama ağzım açık olduğundan sıkıntı olmuyo kıyamam sana Alahım yardımcın olsun keike elimden birşey gelse fındığım benim
sonunda buldum siziii selamlarrrrrrr efenimmm biz geldik oğluşumlaaaaaaaaaa :KK16::KK16:
oooo kimler gelmiş kimler hoşgedin oflum nerelerdesin kız nasılsın
acil fikir istiyorum,gündüzleri asla uyuyamam ama uyumak ve vakit geçirmek istiyorum kızlar uyumak için neler önerirsiniz.şöyle iki saat uyusam kalkar yemek falan yaparım oh akşam olmuş olur.

gülüm hiç birfikrim yok inanki bu sıckalrda uyunmuyoki malesef

hoşgeldiniz analı oğullu.nasılsınız bakalım hamilelik nasıl gidiyor bu sıcaklarda beni susuzluk çok yıpratıyor oruçlu oruçlu çok fenaaaaaa

hoşbulduk canım...
iyiyim doktor kontrolüm vardı devlete oraya gittim 15 gün arayla bi özele bi devlete gidiyorum :))
hamilelik sıcaklarda çok çekilmiyorr açıkcası hararet basıyorrr :KK53:

anlıyorum canım birşey diyemiyorum yaşamayan bilemez bende ter atıyorum bunalıyorum ama ağzım açık olduğundan sıkıntı olmuyo kıyamam sana Alahım yardımcın olsun keike elimden birşey gelse fındığım benim

oooo kimler gelmiş kimler hoşgedin oflum nerelerdesin kız nasılsın

gülüm hiç birfikrim yok inanki bu sıckalrda uyunmuyoki malesef

buralardayım sıcaklardan giremiyorum :))
iyiyim sen nasılsın bakalım :)

hoşbulduk canım...
iyiyim doktor kontrolüm vardı devlete oraya gittim 15 gün arayla bi özele bi devlete gidiyorum :))
hamilelik sıcaklarda çok çekilmiyorr açıkcası hararet basıyorrr :KK53:

aaynen canım ya klima bile fayda etmiyor oruçlu insana vallahi..

elifim sağol ne yapıyım olmuyor ya.

neyse kızlar ben biraz suya dalayım gelirim.

evet yaa sıcakalrdan hepimiz kavruluyoruz ki dahada sıcak olacakmış gülüm Allah kolaylık versin vallaha ne dedi doktor oflum gitmişişin herşey yolundamı kuzum:nazar::nazar::nazar:

maşallahhh dedi :)
21 haftalık olmuşuz önden gidiyor veledim :))
el salladı annesine :KK1::KK1::nazar:

dejavummmmmmmmmmmmmmmmmmm bak gülüm klimanın altına oturma kendine cok gelmesin vantilatör gibi dedgil o adamın bi taraflarınıa kadar tutulduruyo bak (aman yeni bi kelime ekledim ya yazamadım biri düzeltsin sunu. tutşturuyo degil tutuluyo ama biraz abartı tutulturuyo tamammı ben buldum bunu:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:)
bak alsama halvet varmıs iş cıkarma gerci kocişine bi nazlanırsın masaj yap diye sonrada indiri gandi oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:KK17::KK17::KK17:

yok öğle tatilinden gelince oturdum karşısına zaten arka odada yüksekokul sekreterinin odasına bir kapı var aramızda açık kapı zaten sürekli giriyorum az serinliyorumm çıkıyorum ama o orada tüm gün çalışıyor burayı da seirnletiyor yoksa mümkün değil durulmuyor burada. Kelime gücün de şahane canım bir kelimeden kaç kelime türettin.. :KK1:

sonunda buldum siziii selamlarrrrrrr efenimmm biz geldik oğluşumlaaaaaaaaaa :KK16::KK16:

kaçmıyorduk ki fıstığımm nasılsın bakalımm oğluşunu yesinler senin..

valla balım oruçluyke yapacak birşeyin yok pek. Sessiz bir yer bulacaksın ve uyumaya çalışacaksın.

hoşgeldinn..

evet yaa sıcakalrdan hepimiz kavruluyoruz ki dahada sıcak olacakmış gülüm Allah kolaylık versin vallaha ne dedi doktor oflum gitmişişin herşey yolundamı kuzum:nazar::nazar::nazar:

önümüdeki birkaç günserinleyecekmiş ama ne zaman bilmem..

maşallahhh dedi :)
21 haftalık olmuşuz önden gidiyor veledim :))
el salladı annesine :KK1::KK1::nazar:

maşallahh canım oğluşuna.. Ne güzel yaa oflu zaman ne çabuk geçiyor ya gebe kaldığın zaman dün gibi ya topiğine gelip kutlamıştım falan.. Bak 21 haftalık olmuş. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Bu mübarek ayda bize de bol bol dua et balım olur mu..

X