Kaldığımız Yerden Her Telden..

vallaha emeksiz yemek olmuyo canım para var harcanmak için ödeme durumunuz varsa bence ötesini düşünme koly değil tatile gidiyosun alıcaksında geziceksinde yiyip içiceksinde boşver giden para olsun Allah baş sıkıntı vermesin yeterki gelir yerine de sen neden küssün eşine hayırdır

aman herzamanki sacmalamamız işte ya onemli bişi degil sabah unuttum bile uyku semesi konustum kalkınca hatırlaadım ulen küstüm ben niye konustum diye. aksama biraz tavıur yaparım konusuruz sonrada efden püfden seyler onemli bi sey yokda işte ben biraz gıcıklık yaptım kazındım ondan da bi laf duydum kırıldım biraz.:KK43::KK43:

hoşgeldin bende sana yazıyodum gülüm nerelrdesin bakem nasılsın neden gelmiyosun iyimisiniz bebişim yeğenim nasıl mide bulantıların geçtimi cinsiyeti öğrenebildinizmi biraz fazla soru sordum gelir gelmez ama meraktan ölüyorum özledim yavrum seni:KK19:

h.bulduk btanemm iim diyelim olalım canım sıkkın biraz merak etme cnm bnm bebişimiz gayet iyi zeka testini almaya gitcez pazartesi miğde bulantılarım geçmedi:KK43: yok cnmm daha öğrenemedik belki bu hafta yok cnm fazla sormadın bnde seni çok özledimmm

h.bulduk btanemm iim diyelim olalım canım sıkkın biraz merak etme cnm bnm bebişimiz gayet iyi zeka testini almaya gitcez pazartesi miğde bulantılarım geçmedi:KK43: yok cnmm daha öğrenemedik belki bu hafta yok cnm fazla sormadın bnde seni çok özledimmm

hayırdır canım neden sıkkın canın bir sorunmu var ne oldu anlatmak istermisin

hayırdır canım neden sıkkın canın bir sorunmu var ne oldu anlatmak istermisin

balım biliyosun kendi evime miğde bulantılarım yzümden giremiyorumm...:KK43:hala) yukarda kaynanamlarda kaldığım zaman da kusuyorum kaynanam malum yukarda kalmamızı istemiyo eşimle bnde annemlerdeyim 4 gnden beri eşim geliğ gdiyo oda gececi zatenn bilmiyorum böle ne olcak btcek ne zaman geçcek miğde bulntılarım ne zaman eşimin yanında olabileciğim cnm sıkılıyo bunldımmm eşimin yanında olmak istyorum olmuyo:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

balım biliyosun kendi evime miğde bulantılarım yzümden giremiyorumm...:KK43:hala) yukarda kaynanamlarda kaldığım zaman da kusuyorum kaynanam malum yukarda kalmamızı istemiyo eşimle bnde annemlerdeyim 4 gnden beri eşim geliğ gdiyo oda gececi zatenn bilmiyorum böle ne olcak btcek ne zaman geçcek miğde bulntılarım ne zaman eşimin yanında olabileciğim cnm sıkılıyo bunldımmm eşimin yanında olmak istyorum olmuyo:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

canım snein 14. haftasındasın hala o kadar ağırmı devam ediyo benimde çok fenaydı bir kaç günde bugün daha iyiyim gibi öyle keskin bulantım yok çok şükür su içtikçe bulanıyo sadece birde abzı kokulara karşılık oluyo ama sen hala evine giremiyosunn kötü yaa kaç aydır evinden düzeninden şaştın biraz daha sabret bakalım geçicek elbet beldkide en fazla 1-2 hafta çekmezsin bile bitanem:KK31:

canım snein 14. haftasındasın hala o kadar ağırmı devam ediyo benimde çok fenaydı bir kaç günde bugün daha iyiyim gibi öyle keskin bulantım yok çok şükür su içtikçe bulanıyo sadece birde abzı kokulara karşılık oluyo ama sen hala evine giremiyosunn kötü yaa kaç aydır evinden düzeninden şaştın biraz daha sabret bakalım geçicek elbet beldkide en fazla 1-2 hafta çekmezsin bile bitanem:KK31:

vet geçicek ama elif sabrım kalmadı dayanamıyorum

sabrediceksin gülüm başka yolun yok mecbur ktlanıcaksın biliyorum annenin evide olsa kendi evin gibi olmaz olmuyo ama ne yapabiirsin zorlu bir dönemdesin kuzum ne gelir elden kuzum az kaldı biraz daha sabır gülüm

istesemde istemesemde sabretmek duyrumdaym ama ne olcak böle ne zaman ne kadar daha dayanabilceğim bilmiyorummm

ya bu elis beni öldürecek ya bi laf atıyo ortaya sonra gifdiyo he döverişim kıs seni yaz su tarifi bakiyim aaaaaaaaaaaaaaa:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
yyaaa kacmıyorum burdayımda
yazamıyorum
iş yerindeyim
ş cıkıyo arada....
konu baya ilgi cekmiş
gırgıra dönüyo nerdeyse:)

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...nanamiyorumhala-soktayim-77.html#post25655559

slm kızlar ben geldimm:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

hoşgeldiiinnn ben biraz gec gördüm ama :)))

aa kendi evine girince neden miden bulanıyooooooo

yok kıs ole dedigime bakma sen biraz mubala ediyorum tamam yüklendimde içinde otel paramızda var yol paralarıyla öle cok yükseldi diger aylara göre. mayo bakacam esime söle en seksüsünden tangalı olanlarınlan aman görmesin bu yazdıgımı zati su an küsüssssssss onun tavrını cekemem heç. sort mayo almak için bahan eediyorum su an iki parcada kendime aldımmı tamamsır işte.:21::21::21: yada bugün gider belirlerim ama almam ne alacaklarımı yarında gider alırım mahsat vakit gecsin klimalı yerde usun süre durayım :KK9::KK9::KK9:

ohh mağazalara atıcam kendimi serinlemek için diyorsun yanii iyi fikirmiş bak. Bende bizim oranın pazarı var bugün güzel şeyler oluyor az bakınayım diyorum ama işten gelince gitmekte gözüm yemez gibi geliyor duruma göre bakıcam bende 4 şort iki badi aldım tatil için daha alasım var yetmeyecek gibi geliyor daha elbiselerim falan var hem plajlık hem akşamlık ama işte biz hatunlar böyleyiz oysa çoğu şeyi giymeden getiriyorum.

slm kızlar ben geldimm:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

merhaba canımm nasılsınn moralin mi bozuk yoksa..

alın testinizi de rahatlayın canım biz de soeduk nerede bu kız diye ayrı kaldık valla.

ayy canım zor gerçekten kaynanan da neden öyle yapıyor ki vicdansız. Az daha sabret canım geçecek elbet keşke yapabileceğin başka birşey olsa eşinde dayanacak ne yapsın bebeğinizi kucağınıza aldığınız zaman tüm bunları unutacaksınız o tatlı sevimli varlık hayatııza neşe getirecek hepsi bitecek az daha sabır.

Kızlar çok terledim fena oldum yemekte ben az içeride serinleyeyim klimada geleyim olur mu..

aaa alıntı yapıyodum ama gelmedi hiçbiri:KK14:

ofise geçtimkızlar evdeydim

elifim o akıntın beyaz parça varsa normal kokusuz olcak ama bende gebelik başından beri az bişi oluyo normali o.:KK16:

melisam bugün sende enerji fazlası vaar cnm azcık bize versen ne güzel olurrrrrrrr:KK16:

kevsercim yakında geçer bulantın ben 16 haftaya kadar çektim az daha sabret:nazar:

asembimi yok yazıdım :KK17:

elifim o akıntın beyaz parça varsa normal kokusuz olcak ama bende gebelik başından beri az bişi oluyo normali o.:KK16:

melisam bugün sende enerji fazlası vaar cnm azcık bize versen ne güzel olurrrrrrrr:KK16:

kevsercim yakında geçer bulantın ben 16 haftaya kadar çektim az daha sabret:nazar:

X