Kaldığımız Yerden Her Telden..

kıslar sinir oldum ya kahvaltı bulasıklarını makinaya yerlestiriyim caydanlıgı cifleyim giyiniyim cıkayım dedim. caydanlıgı ciflerken demlik kısmının agzı elimde kaldı ya nasıl bastırdıysam kaynagıo gitmiş. neyse giyindim hemen gittim kaynakcıya dükkan kapalı teli yazıyo allahtan aradım dediki parlatmada yapmam lazım kaynaktan sonra ben bitek üst demlik kısmını getirmiştim dedim ikisini bi patlat bari tekrar eve geldim cayd.... altını aldım yine gittim dönüşte eczaneye ugradım hayıtr hapımnoı aldım ve pilim bitti eve geldim soyundum oturuyom simdi alışverş işi yatar yarın cıkarım bişi cıkamzda ondan birden kapadım bişi yazamadım gidiyorum diye kusura bakmöayın.ohhhhhhhhhhhhhh yoruklmusum ya.

demekki çaydanlığı delme kırma işlemnde yalnız değilmişim sende 2-3 takım değiştirim yani o derece günlük slır ciflerim elimde kalır eimde güler nasıl becerebiliyosun diye yalnız değilmişim yuppiiiiii

çaydanlık senin planlarını bozdu demek.. Oh iyi olmuş bize kaldın işteee

Benim belim, kaburga taraflarım çok ağrıyor kızlar yaa çarpılıyorum klima falan derken ondan mı acaba ama bir bugün direk klimaya oturdum çok terledim fena oldum arkadaş geldi öbür odadan az onunla oturduk konuştuk valla bilemiyorum..

Yaa dün ben toz alıyorum to alma suyunu da fısfısa koyup sıkıyorum. Tv masasının tozunu aldım eşyaları yerleştiriyorum üzerindeki fısfısı da koyuyorum aksesuarmış gibi sonra arıyorum fısfıs şişesi nerede diyeee bugünde badimi arıyorum yok en son eşim geldi ofluyorum falan şu ne dedi bilmem atletim galiba dedim bir baktım aradığım badi gözümün önünde duruyor

yine ben.kızlar ben sapıtmış olabilirmiyim.terastaki musluğu açtım ve kıyafetimle altında oturdum şimdide geldim ıslak ıslak klima karşısına geçtim.kafayı sıyırdım sanırdım susuzluktan.

demekki tek sıyıran ben değilmişim dejavum

ya sasırdım kaldım 3 senelik mal ya korkmaz iyi caydanlıkta neden olduki acep ciflemekten oluyo sanırım bide ates üstünemi geliyodur nedir. bide benimkinin demlik kısmı he herkesin alt kısmının agzı düşer benimki tersim işte bacılar ne yapıyım bende böleyim yaaaaaaaaaaa.

sende abartmıssın bacım ne yapıyon ya 2-3 takım he hey maassallah cazibene caydanlık bile dayanmıyo desene.
ya bitek o degilki biraz çööncede tam yazıyodum lap net gitti modeme reset attım tam geldi yine yazıyodum bu sekferde monitör karardı fanda sorun var heralde ya düzelmedi bi su pc.
neyse simdi düzeldi ama bi bela dolanıyo basımda. hayıtı içtim bi üç ay deneyim ya damarlar biraz cıktı ama içiyim bakalım ne olcek.
çaydanlık senin planlarını bozdu demek.. Oh iyi olmuş bize kaldın işteee

evet ya ama iyide olmus alışverişe gidenekadar mahvllurdum ya o ne biçim bi sıcaktır ya cehennemi yasıyo bugün ist .sizleyim gayet memnunum vallahi cayııı demler otururum asaga. ya geldigimden beri dısarı cıkmadım da bunaldım aslında hava almak için cıkıyom dedim ama olmadı işte neyse yarın kısmetse.

gülüm bi agzını calkala cıkar ya bosulmaz orucun sonucta içmiyosun dişlerini damagını islat tamam işte. en azından bi saat idare eder seni

benimkide korkmazın tencerelerim falan ama dayanmıyo bacım ciflemekten dayanmıyo gerçekten ben babamın evindede öyleydim artık şaşırıp kalırlardı ben ciflemeye kalksam alırlardı aman bırak biz yaparız diye aman huy işte parlamazsa deli oluyorum ne yapayım kız aynı benimde net gidip duruyo deli ediyo beni tam gönderiyoum takılıyo sinir oluyorum bir keresinde evlenmemiştim sinirlerndim kasaya bir tekme yerle bir oldu dış tarafı içeri girdi az kaldı bunada yapıcam o olucakkk

kevseroglum

canım sen niye evinde duramıyosun anlamadım ben ya evden ne kokusundan tiksiniyosun ki kıs. kaynanadada anne evindede rahat olunmuyo be gülüm en güzeli kendi evin. geç güzelce evine kokan rahatsız oldugun seyleri kaldır. sevdigin bi kokuyu sık her yere ne bilim ya böle göçebe hayatıda zor ya .

sıcaklarrrrrrrrrrrrrrrr bizi mahvettiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ayagına hakim ol yei kasa alınana kadar bizi sensiz bıraklaaaaaaaaaaaa

melisa canım götür sigarayı yarasın bakalım

gülüm sen farketmiyosunda klimamahediyo karakoldada varmış eşmde akşama kadar altında ama geliyo yok kemiklerim sızlıyo yok bu gece desen camlar açık yatıyoruz benimde sırtım ağrıyo böyle tutulmuş gibi sıcaktan bunalıyoruz ama iyi etmiyoruz iştee
sevdalımısın sen meleim diyicemde benimde senden alta kalır yanım yok küçükken annem git çatal al gel derdi sofradayken ben giderdim 1 saat buzdolabını açardım bakardım gidrdim ben ne alacaktımdrdim şimdide öyleyim öyleki bazen eşimle konuşurken konuştuğum yerde ben ne diyodum diyorum iannırmısın bir unutkanlık başladı birde bir tuhaflık oluyo vallaha

bence kesinlikle sapıtmışşın yavrum ıslak ıslak klima karşısında oturulurmu hastalığa açık davetiye lütfen fındığım bak yazın hastalık hiç çeilmiyo gülüm kalk değiş üzeirni

melisacım tatlım ağız çalkalama işlemini yarım saatte bir yapıorum zaten.ama daha yaratıcı bişiler arıyorum hahahah

hadi boz ya dayanamıyon sen ggüğnahı bana ne diyim bacım ya zor işiniz cidden ben oruc dedilim buslu su devalı elimde birinci yudumla ikinci yudum arasında tazş catlasa 5 dakka oluyo ama hiç icmemiş gibi damaklarım yapısıyo dilime bvallahi ya.

ayagına hakim ol yei kasa alınana kadar bizi sensiz bıraklaaaaaaaaaaaa

anacım deli ediyo ama vallaha bak bazen tutamıyorum kendimi gerixekalı ne olduda gidiyosun diyorum konuşuyorum birde anlık tepkilerim vardır öyle ama merak etme ben burdan ayrı kalmam kuzum hemen takviye kuvvet alırım

aynen elifim katılıyorum sana ne yapayım ya buralar sizin ordan daha sıcak.buün 46 derece

canım benim sağolasın.aynen ya akşam iftarı acınca benı göreceksşniz şişeyi ağzımdan hiç çıkarmıyorum eşim dalga geçiyor.su sigara çay kavun ve üzüm vazgeçilmezlerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…