- 7 Şubat 2012
- 156
- 0
- Konu Sahibi dejavu_one
- #1.001
Slm kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm kızlar
A.S CNM hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn
:) Hoşgeldin sevdammmmmmm artık burdada buluşuyoruz , bebek topişinede gidiyoruz cnm :) nasılsın balım prenses nasıl?slm moon dejavu_one nasılsınız kızlar hayırlı olsun yenı topiginizzz
Hoşbulduk canım nasıl geçiyor haftasonunuz ??
skm kızlar nasılsınız
skm kızlar nasılsınız
:) Hoşgeldin sevdammmmmmm artık burdada buluşuyoruz , bebek topişinede gidiyoruz cnm :) nasılsın balım prenses nasıl?
valla ben bugün güneş vardı gezdim dolaştım keyfim yerine geldim cnm sen neyaptın nasıl geçiyor?
hoşbuldum tatlım gelmedide şimdi gelir yani o derece valla kesin kırmızı geliyo yani bebek yok iyne malesef balım çok sevindim keisnleşti demek haa iyi yaa prensesimiz geliyo hayoırlısıyla inş sende topiğimize hoşgeldin bitanema s tatlım hoşgeldın kırmızılar gelmemış daha cok sevındım inşallahhh gelmezde bebiş gelırrrrbız bugun bebişimizi gormeye gıttık kesınnn kız dedı canım doktorrr
a.s. kuzu hoşgeldin 99 .sayfadaki en altaki klibi izle balım mükemmel
:) Hoşgeldin sevdammmmmmm artık burdada buluşuyoruz , bebek topişinede gidiyoruz cnm :) nasılsın balım prenses nasıl?
valla ben bugün güneş vardı gezdim dolaştım keyfim yerine geldim cnm sen neyaptın nasıl geçiyor?
hoşbuldum tatlım gelmedide şimdi gelir yani o derece valla kesin kırmızı geliyo yani bebek yok iyne malesef balım çok sevindim keisnleşti demek haa iyi yaa prensesimiz geliyo hayoırlısıyla inş sende topiğimize hoşgeldin bitanem
hoşbuldum meleğim izliyim dur balım
skm kızlar nasılsınız
öyle tabi gülüm hayırlısı olsun bakalım artık hangisi olursa evet artık pembiş pembiş alabileceksin nasıl tatlı olur şimdi maaşallah bizim benim moon fikirmizdi balım dejavumu yalnız bırakmak istemedik canım benimmmmkırmızıyı duşunmeye tatlımmm rabbım hayırlı olanı nasıp eder inşallahhh canımmm bende cok sevındımm canım kesınleştıgıne enazından artıkk bışeyler alabılırrrımmm sizi takıp ederek buldumm bu topigi kımın fikriydi boyleee
Slm tatlım nasıl gidiyor ??
öyle tabi gülüm hayırlısı olsun bakalım artık hangisi olursa evet artık pembiş pembiş alabileceksin nasıl tatlı olur şimdi maaşallah bizim benim moon fikirmizdi balım dejavumu yalnız bırakmak istemedik canım benimmmm
a.slm kuzum hoşgeldin iyi gibi ev bulduk muhtemelen taşınıyoruz eve biraz önce geldik işte sen nasılsın nasıl gidiyo
öyle tabi gülüm hayırlısı olsun bakalım artık hangisi olursa evet artık pembiş pembiş alabileceksin nasıl tatlı olur şimdi maaşallah bizim benim moon fikirmizdi balım dejavumu yalnız bırakmak istemedik canım benimmmm
a.slm kuzum hoşgeldin iyi gibi ev bulduk muhtemelen taşınıyoruz eve biraz önce geldik işte sen nasılsın nasıl gidiyo
İşte yeni bir geyik sayfası. Her telden, her dertten çalalım oynayalım.. Kaldığımız yerden devam.. Muhabbetin dibine vuralım.. Haydi ne duruyorsunuz parmakla çalışsın Koyu sohbet açılsın.. Şimdiden hoşgeldiniz bayanlar. Hoş muhabbetler..
maşalah size ya işte alırsın artık cicişlerini benimki daha belli değil ikili sonucum temiz çıktı balım:) ben seni göremedim bebiş topiğinede giryorum kuzucum kaybetmeyiz merak etme balım..)a s tatlım hoşgeldın kırmızılar gelmemış daha cok sevındım inşallahhh gelmezde bebiş gelırrrrbız bugun bebişimizi gormeye gıttık kesınnn kız dedı canım doktorrr
hoşbuldukk tatlımmm evet farkettım ondan bende geldımm sızı yanlız bırakmak istemedımmcok iyizzzzz bugun prensesimızı gormeye gıttık kesın kız dedı canımm bol bol yuruyuş yaptıkk guneşın altındada koçişle yemek yedık sonrada eve geldıkk keyfımmm yerınde bugun yanı anlayacagınızz
yok gülüm ben seni gördüğümde haber edecektim adresi verecektim zati ben seni kaybedermiyim hiç fıstığımm ev sahibi çıkarıyo kendisi taşınacakmış balım bir sürü sıkıntı sormaaacok iyi ettınız canımmm aman bırbırımızı kaybetmıyelımde vala yoksa ben cok uzulurumm. evmı tasıcan canım nıye
çok sağolasın balım Allah razı olsun inş geitrir valla gerçi 2+1 bu bulduğumuz diğerleri 650 tl bakalım hayırlısı böyleymiş demekkiİyi hadi gözünüz aydın inşallah yeni ev sana uğur getirir
İyi akşamlar nasılsınız