Kaldığımız Yerden Her Telden..

zaten biz başka birşey istemiyoruz ki kuzum sussunlar huzursuz etmesinler yeter vallaha ne maddi ne manevi kimse birşey istemiyo ama malesef her şekilde yetiyolar işte sorma yaa garibim gelmeden olaylar başladı birde gelse ama işte önemli olan o doğduktan sonra büyümeye aklı kesmeye başladığında huzursuzlular şahit olamması bilememsi gülüm :KK20:umarım çekerler ellerini ayaklarını

amin cnmmmmm amin huyları böyle cnm yaparlar sinir ederler insanı sonra hiç bişi yokmuş gibi gelir otururlar neyapalım çekicez bizimde sınavımız bunlar heralde herkesin bir sınaaavı oluyor cnm. allah büyük kederler vermesin.

kıyamam ben sana yaaa Allah yardımcın olsun kuzum bende zamanında çok çektim çürüktü kırıla kırıla kök kalmıştı şişerdi nasıl ağrırdı deli gibi ağlradım eimle o zmaan sevgiliydikm telde konuşurken başlamıştı ağrımaya o arada babam geldi bende teli kapatmamışım meğersem babam gelince ağlaya ağlaya gittim nasıl sarıldım babaaaa çok ağrıyo diye babam yanımda ağladı eşimde telde ağlamış dayanammış nasıl ağladıysam çok zor malesef rabbim kimseye veresin diş ağrısını AMİNNN evet gülüm eşimede demiştim belinay nasıl güzel dmeişt ama şmdi hatırlarmı bakızızzz belli olsa cinsiyeti bugün tamm 11 hafta olduk ama yarın burdaki takvimde 12 hafta gösterek aman gülüm tartışmalar olur da biraz kırıcı oldu o ayrı son iki sözü beni çok kırdıda işte geçti gitti önemli olan daha olmaması yanlış anlamak boş yere kırmamak:26:

amiiiin kuzum benımm :KK16::KK16: aynen senın ozamanki agrın nasıl ağalatıyosa buda öyle kuzum
ağlıyorum zırlıyorum bağırıyorum habire banyoya gidip çalkalayıp duruyorum ağzımı felen
işkence resmen tez zamanda geçer inşallahh balımm :KK16: şuanda ağzım uyuşuk gibi hafiften var ara ara vuruyo gibi
suyla çalkalayınca hafifler gibi oluyo inşallah gece felen coşmaz gene :KK16:

vay anasınaa az kaldı kuzum 12 hafta olmanaa eneeem hayırlısıyla belli olur bebişimizin cinsiyeti
Rabbim sağlık sıhhat versin kuzuyaa :KK16:

ohh ne ala memleket valla milletde hiç utanmada yok yani
getir götür yaptırıyolar bide kendılerını biz olsak çekiniriz yani
ben hiç sevmem öyle şeyi
sorma kuzum tam zamanında coştu valla şimdi kociş aradıda
eczacılar diyomus bi tek parol alabılır gargaralarıda önermeyiz dr una sorsun ama
şu zamanda parol harici bişey olmaz demişler gene kaldım parole
o da geçirmiyoki pöfff :KK31:

ya senin şu k.pederde kaynanandan beter hee gidip ağlıyomu bide ismimi koymuyolar diye
hey yarabbiiim eşşek kadar herif bide yok anam bencede sussunlar hiç karışmasınlar

hehe öyle tatlım neyaparsın, neyse yavrular size doyum olmaz işim var hemide çok görüşürüz ara ara bakarı size :13::13: öptüm siziiiiiiiiii:KK54::KK54::KK54:

bende çıkıyorum canlarım kociş geldi pc yi ona devrediyorum
gelebilirsem gelirim yine canlarım öptüm hepiciğinizi kocamaaaan
sizleri seviyorum canım arkadaşlarım :KK54: :KK54: :KK54:

amin cnmmmmm amin huyları böyle cnm yaparlar sinir ederler insanı sonra hiç bişi yokmuş gibi gelir otururlar neyapalım çekicez bizimde sınavımız bunlar heralde herkesin bir sınaaavı oluyor cnm. allah büyük kederler vermesin.
o kadar yazdım devredışı edilmişim meğer off moonum Allah akıl versin can çıkarmış huy çıkmazmış yaa ne diyebilirimmki gülüm :KK53::KK53:
amiiiin kuzum benımm :KK16::KK16: aynen senın ozamanki agrın nasıl ağalatıyosa buda öyle kuzum
ağlıyorum zırlıyorum bağırıyorum habire banyoya gidip çalkalayıp duruyorum ağzımı felen
işkence resmen tez zamanda geçer inşallahh balımm :KK16: şuanda ağzım uyuşuk gibi hafiften var ara ara vuruyo gibi
suyla çalkalayınca hafifler gibi oluyo inşallah gece felen coşmaz gene :KK16:

vay anasınaa az kaldı kuzum 12 hafta olmanaa eneeem hayırlısıyla belli olur bebişimizin cinsiyeti
Rabbim sağlık sıhhat versin kuzuyaa :KK16:

kıyamam ben sana Allahım yardımcın olsun gülüm hayırlısıyla al da kucağına kuzumuzu inş çareine baklısın bitanemevet az kaldıgülüm öğrenmemize de yinede sabırsızlanıyorum işte:KK48:

yok gülüm su bile içemiyorum bir udum alsam yallah çıkarmaya sağlık olsun artık geçicek elbet yeterki kuzum iyi olsun dün öylesine canım yandıki eşime diyorum 2. çocukmu tövbeee istersen varya karışmam hee diyo bunuda ben çok isteidm sen istemedin öyle diyip günaha girme diyo şükret evet dedim haklısın aslında isyan değilde işte canım yanıyo ne yapayım rabbim versin kolylığını gülüm benim önemli olan Allahın bilmesi bizler tabiki günahından korkuyoruz o ayrı Allah korkusu ite ama rabbşm biliyo hani bahane etsek sen ben inanırız mesela bahanemize Allah biliiyo görüyo o konuda içimiz rahat çok şükür ama işte yinede içimiz biraz eziliyo birde ramazanın kyfi bir başka oluyo yaa oruç tutmak zor belki bu uzun günlerde ama o sofranın başında beklemek onun sevabını almak insanın içine bir rahatlık oğuyo inş tutacam ne kadrsa borcum artık seneyede emziriceksin tutamazsın diyolar ama bakalım olmadı seneye kışın rabbşm ömür vermişşe hepsini tutarım o zamana kadar da dua ediyorumki Allahım canımı almasınki borçlu gitmeyyim tutmayı nasip etsin inş bitanem :KK48:

geçecek canım bol bol dua et Allah kabul etti gönderdi sana yavrunu azıcık çilesi olacak elbet bir canlı büyüyor içinde. Hem onlar onn orada sağlıklı olduğunun kanıtı öyle düşün. Bende bu sene tutamıyorum şimdi gebe kalsam bile seneye bende doğurmak üzere olurum ya da doğururm emzirme olur falan ama sonraları tutucam zorlucam yanii daha etkili ilaçlar alıp şimdi eşim bebek yapma arifesinde de güçsüz kalmamı istemiyor daha yeni ara kanamn biti mid ağrın olmasa da onu etkileyebili tehlikeye atma yine aylarca uğraşma dedi peki dedim bende yoksa dayanırdım yine de.

tmm gülüm sen bitire müsait olduğunda gelirsin bitanemo zamana kadarda ben sana bir kaç isim yazayım anlamlarıyla birlikte kuzum sende bir akıl ver bana ama kız isimleri erkek pek bulamadım ne bileyim içimede kız doğuyo yaa hayırlısı Allahtan teyzesi bak bakalım sence en güzeli hangisi akıl ver bize belli olunca adını koyuarız kuranı kerimde geçen bir kaç isim buldum meleğim yardım et bana biraz erken ama olsun heyecanımdan duramıyorum yerimde :18::18:

Tamam balım ben sana yardımcı olurum hepimiz oluruz. Bana da seni kızın olacak gibi doğuyor ama bakalım görücez.

BELİNAY: Cennette peygamber cicegi

ECRİN: ALLAH'IN hediyesi anlamını taşımaktadır.

SENA: (Ar.) 1. Övgü ile ilgili. 2. Şimşek parıltısı 3.Şükretme

UMUT: Ummak, beklemek, ümit etmek

biedenede erkek buldum amahayırlısı Allahtan :KK17:

Bence Belinay ya da sena olabilir. Ecrin çok var ve söylemesi zor çocuk içinde büyünce taşıması zor bir isim ayrıca çok koyuldu bu isim son zamanlarda.Sena da geçen görmeye gittik ya bebiş onun ismiydi ben çok yakıştırdım kızın ismi sema çocuğuna sena koymuş güzeldi yanii.

hehe öyle tatlım neyaparsın, neyse yavrular size doyum olmaz işim var hemide çok görüşürüz ara ara bakarı size :13::13: öptüm siziiiiiiiiii:KK54::KK54::KK54:
tmm gülüm hadi kolay gelsin görüşürüz:KK19:
bende çıkıyorum canlarım kociş geldi pc yi ona devrediyorum
gelebilirsem gelirim yine canlarım öptüm hepiciğinizi kocamaaaan
sizleri seviyorum canım arkadaşlarım :KK54: :KK54: :KK54:

tmm balısı hadi kendine dikkat et emi görüşrüz :KK48:

Melisaaa Eliifff bak küslük bitsin artık mübarek Ramazan günü içim rahat deel valla. Melisa bek gelince bak Elifim sana neler yazdı dalı sen tuttun o da uzandı canım artık son bulur herhaldee inatçı garular sizii..canım arkadaşlarım benimmm topiğimde kavvga istemiyorum üzülüyorum beni üzmek istemezsiniz dimi... :KK16:

Elifim bak isim önerisinde bulundum az ara verdim çıkıyorum şimcik bir kitap daha bitireyim. Yarın da devam ederim hemencik biter hep beraber oluruz yavrilerimm... Öpüyorum sizi çok.. :KK16:

belinay güzel ama bence masal da çok güzel.erkek ismi olarak düşünürsen UMUT benim dünyalar tatlısı kardeşimin adı.çok güzel yaniiiiiii

geçecek canım bol bol dua et Allah kabul etti gönderdi sana yavrunu azıcık çilesi olacak elbet bir canlı büyüyor içinde. Hem onlar onn orada sağlıklı olduğunun kanıtı öyle düşün. Bende bu sene tutamıyorum şimdi gebe kalsam bile seneye bende doğurmak üzere olurum ya da doğururm emzirme olur falan ama sonraları tutucam zorlucam yanii daha etkili ilaçlar alıp şimdi eşim bebek yapma arifesinde de güçsüz kalmamı istemiyor daha yeni ara kanamn biti mid ağrın olmasa da onu etkileyebili tehlikeye atma yine aylarca uğraşma dedi peki dedim bende yoksa dayanırdım yine de.

evet gülüm rabbim kabul etti gönderdi şükürler olsun çekiyoruz çok şükür o iyi sağlıklı olsun da gerisi boş ne yapalım hakkımızda hayırlısı bitanem inş sendende güzel haberler alıcaz böyle peş peşe olucaz teyzesi seninde kız doğuyo içine benimde kız diye geçiyo Allah biliyo içimi hayırlısını versin inş belinay güzel evet gülüm senayıda seviyorum hatta eşim çok daha sıcak bakıyo senaya bakalım hayırlı meleğim yaaaa

Tamam balım ben sana yardımcı olurum hepimiz oluruz. Bana da seni kızın olacak gibi doğuyor ama bakalım görücez.

senin içini yerim ben inş hayırlısı olur gülüm hamilelğimde içine doğmuştu kalbi güzel temiz arkadaşım benim :KK48:

Bence Belinay ya da sena olabilir. Ecrin çok var ve söylemesi zor çocuk içinde büyünce taşıması zor bir isim ayrıca çok koyuldu bu isim son zamanlarda.Sena da geçen görmeye gittik ya bebiş onun ismiydi ben çok yakıştırdım kızın ismi sema çocuğuna sena koymuş güzeldi yanii.
evet gülüm belinay çok güzel ama dedim yaa eşim daha çok senayı seviyo yinede sen bilirsin diyoda işte bir belli olsa cinsiyet
Melisaaa Eliifff bak küslük bitsin artık mübarek Ramazan günü içim rahat deel valla. Melisa bek gelince bak Elifim sana neler yazdı dalı sen tuttun o da uzandı canım artık son bulur herhaldee inatçı garular sizii..canım arkadaşlarım benimmm topiğimde kavvga istemiyorum üzülüyorum beni üzmek istemezsiniz dimi... :KK16:
gülüm sen merak etme küslük yok geldi geçti benim açomdan en azında melisa ne düşünür bilememde neyse geçti dedim yaa meleğimmm:KK19:
çok susadııııııııııımmmmmmmmmmmmm geçmiyor saat tam tamına 3 saat 15 dakika var..
oyy kıyamam sen saat mi tutuyosun canım benim yaaa sabır sabır çoğu gitti azı kaldı:26:

belinay güzel ama bence masal da çok güzel.erkek ismi olarak düşünürsen UMUT benim dünyalar tatlısı kardeşimin adı.çok güzel yaniiiiiii

fındığım belinayı çok sevdim nedense bir kaç isim varda birazda erkek bakmaklazım ama kendimi bildim bilelide umut ismini severim yani demek kardeşinin adı yerim seni çok manalı güzel bir isim gerçkten bakalım zati başka bir isim düşünemiyorum beğenemiyorum nedense:21::21:

fındığım belinayı çok sevdim nedense bir kaç isim varda birazda erkek bakmaklazım ama kendimi bildim bilelide umut ismini severim yani demek kardeşinin adı yerim seni çok manalı güzel bir isim gerçkten bakalım zati başka bir isim düşünemiyorum beğenemiyorum nedense:21::21:

:KK16:[video=youtube;i5ftu2eQo68]http://www.youtube.com/watch?feature=fvwrel&NR=1&v=i5ftu2eQo68[/video]

[video=youtube;QYSyaP-M76c]http://www.youtube.com/watch?v=QYSyaP-M76c&feature=relmfu[/video]

evet gülüm belinay çok güzel ama dedim yaa eşim daha çok senayı seviyo yinede sen bilirsin diyoda işte bir belli olsa cinsiyet

gülüm sen merak etme küslük yok geldi geçti benim açomdan en azında melisa ne düşünür bilememde neyse geçti dedim yaa meleğimmm:KK19:

oyy kıyamam sen saat mi tutuyosun canım benim yaaa sabır sabır çoğu gitti azı kaldı:26:

sena belinay koysanız dicem ama iki isim ister misiniz bilmem biz istemiyoruz şehsen iki isim herkes başka isim kullanıyor uzun oluyor falan. Biz kız olursa Yağmur dedik ama değebilir, erkekte Rüzgar dedik daha doğrusu ben dedim eşime beğendirmek zor tamam demişti ama benim asıl gönlümdeki Eymen ya da Çağandı. Beğenmedi eşim onları ama alternatif isimleri hamileyken düşünücem hemen karar vermicem.

umut ismi de güzel koyabilirsiniz tabii erkek ismi de düşün ama cinsiyet belli olduktan sonra hemen doğmayacak ya bebek cinsiyet erkek çıkarsa onu da o zaman düşünürsün zaman bol ne de olsa bak benim içime de kız doğuyor ama belli olmaz eğer öyle çıkarsa korkucam kendimden. Bu arada ben yakın zamanda size gebelik haberi vericem gibi geliyor bilmiyorum birşey bildiğimden değil Allah bilir elbet ama bana sadece öyle geliyor yanii..

X