geçecek canım bol bol dua et Allah kabul etti gönderdi sana yavrunu azıcık çilesi olacak elbet bir canlı büyüyor içinde. Hem onlar onn orada sağlıklı olduğunun kanıtı öyle düşün. Bende bu sene tutamıyorum şimdi gebe kalsam bile seneye bende doğurmak üzere olurum ya da doğururm emzirme olur falan ama sonraları tutucam zorlucam yanii daha etkili ilaçlar alıp şimdi eşim bebek yapma arifesinde de güçsüz kalmamı istemiyor daha yeni ara kanamn biti mid ağrın olmasa da onu etkileyebili tehlikeye atma yine aylarca uğraşma dedi peki dedim bende yoksa dayanırdım yine de.
evet gülüm rabbim kabul etti gönderdi şükürler olsun çekiyoruz çok şükür o iyi sağlıklı olsun da gerisi boş ne yapalım hakkımızda hayırlısı bitanem inş sendende güzel haberler alıcaz böyle peş peşe olucaz teyzesi seninde kız doğuyo içine benimde kız diye geçiyo Allah biliyo içimi hayırlısını versin inş belinay güzel evet gülüm senayıda seviyorum hatta eşim çok daha sıcak bakıyo senaya bakalım hayırlı meleğim yaaaa
Tamam balım ben sana yardımcı olurum hepimiz oluruz. Bana da seni kızın olacak gibi doğuyor ama bakalım görücez.
senin içini yerim ben inş hayırlısı olur gülüm hamilelğimde içine doğmuştu kalbi güzel temiz arkadaşım benim
Bence Belinay ya da sena olabilir. Ecrin çok var ve söylemesi zor çocuk içinde büyünce taşıması zor bir isim ayrıca çok koyuldu bu isim son zamanlarda.Sena da geçen görmeye gittik ya bebiş onun ismiydi ben çok yakıştırdım kızın ismi sema çocuğuna sena koymuş güzeldi yanii.