Kaldığımız Yerden Her Telden..

Kızlar kitap tarıyorum az mola verdim kaçmak zorundayım akşama doğru gelirim yine valla acele ediyorum hemen bitireyim yarın bitsin ki çbbür günler bol bol görüşelim kuzularım bende rahat edeyim hem. Öpüyorum sizi canlarım..

ah canım sahurda bol bol su içmen lazım komposto tarzı şeyler falan öyle az suyla olur mu neyse artık Allah verir klaylığını o susuzlukta arada geliyor zaten insana kız sen kocanla ne ettin gittiniz mi yemeğe neler oldu anlat bakemm..

yok canım nereden bulsunlar eski gelen kadın tanıyoemuş bunu her gelene kapılarıın açamazlar ki güvenilir referanslı olması lazım olsun temizliklerini yapıyor az çok yemekte yapıyor işte bildiklerinden. Bende yapıyorum sorun olmuyor.

ayy suda mı içemiyorsun balım ya sen ilacı bence kullanmaya devam et balım yaa.. Bak geçecek riskli dönemler bir geçsin meleğin o senin katlanacaksın artık bitanemm dinlen bol bol ağır şeyler tüketme yazın zaten yenilmiuor öyle şeyler. bende rahatsızım tuamadığım için ama Allah görüyor yukarıda niyetimi de biliyor. Ben ki regli olsam bile tutardım biliyor musun etkilemexdi beni çünkü bel ağrım falan hiç olmazdı evlenince az bel ağrısı oluyor işte. Nornalde tutulmuyor ama güğnahı da yoktur heralde deyip tutardım hiç bırakamazdım yani sadeev rahatsızlık verdiği için tutulması öngürülüyor bende öyle birşey olmadığı için tutuyordum napıyım bir gün bile bırakamıyorum 3 senedir tutamamak baya kouyor bana ama napıyım artık.

yok gülüm su bile içemiyorum bir udum alsam yallah çıkarmaya sağlık olsun artık geçicek elbet yeterki kuzum iyi olsun dün öylesine canım yandıki eşime diyorum 2. çocukmu tövbeee istersen varya karışmam hee diyo bunuda ben çok isteidm sen istemedin öyle diyip günaha girme diyo şükret evet dedim haklısın aslında isyan değilde işte canım yanıyo ne yapayım rabbim versin kolylığını gülüm benim önemli olan Allahın bilmesi bizler tabiki günahından korkuyoruz o ayrı Allah korkusu ite ama rabbşm biliyo hani bahane etsek sen ben inanırız mesela bahanemize Allah biliiyo görüyo o konuda içimiz rahat çok şükür ama işte yinede içimiz biraz eziliyo birde ramazanın kyfi bir başka oluyo yaa oruç tutmak zor belki bu uzun günlerde ama o sofranın başında beklemek onun sevabını almak insanın içine bir rahatlık oğuyo inş tutacam ne kadrsa borcum artık seneyede emziriceksin tutamazsın diyolar ama bakalım olmadı seneye kışın rabbşm ömür vermişşe hepsini tutarım o zamana kadar da dua ediyorumki Allahım canımı almasınki borçlu gitmeyyim tutmayı nasip etsin inş bitanem :KK48:

kıslar göbişimden nefret ediyorum ya geldim geleli rejimdeyim oglenleri karpuz peynir yemekten gına geldi bana artık. neyseki 66 yı gördüm bi 60 olaydım eyiydi yav. böbişiö katlanıyo resmen oturunca kendimi sumo güreşcileri gibi hissediyorum bide sahilde yaglamnıyorum bizim güreşciler gibi al san igrenc bi görüntü. amannnnnnnnnnnnnnnnnnn tabi homini gırtlak yedim zamanında klomenleride bahane ettim dicem ya ama onlarda kilo aldırdı bende yavvvvvvvvv. allahım ne olur bi süre bende yemeklerden tiksineyim ne olur. aksamada yemegim yok bıktım yemek yapmaktan ve ne yapacam diye düşünmekten yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.:KK51::KK51:

kıslar göbişimden nefret ediyorum ya geldim geleli rejimdeyim oglenleri karpuz peynir yemekten gına geldi bana artık. neyseki 66 yı gördüm bi 60 olaydım eyiydi yav. böbişiö katlanıyo resmen oturunca kendimi sumo güreşcileri gibi hissediyorum bide sahilde yaglamnıyorum bizim güreşciler gibi al san igrenc bi görüntü. amannnnnnnnnnnnnnnnnnn tabi homini gırtlak yedim zamanında klomenleride bahane ettim dicem ya ama onlarda kilo aldırdı bende yavvvvvvvvv. allahım ne olur bi süre bende yemeklerden tiksineyim ne olur. aksamada yemegim yok bıktım yemek yapmaktan ve ne yapacam diye düşünmekten yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.:KK51::KK51:

tatlım sen protein ağırlıkı beslen meyveyi ve şekeri azalt ozaman daha çabuk kilo veririsin karpuz deyip geçme karpuz kilo bile yapıyor tatlım ,ölçülü yemek lazım . gerçi ben gebişlikten midir bilmem bir başladımmı çeyreğini yiyom karpızın:))))))))))999999

Kızlar kitap tarıyorum az mola verdim kaçmak zorundayım akşama doğru gelirim yine valla acele ediyorum hemen bitireyim yarın bitsin ki çbbür günler bol bol görüşelim kuzularım bende rahat edeyim hem. Öpüyorum sizi canlarım..

tmm gülüm sen bitire müsait olduğunda gelirsin bitanemo zamana kadarda ben sana bir kaç isim yazayım anlamlarıyla birlikte kuzum sende bir akıl ver bana ama kız isimleri erkek pek bulamadım ne bileyim içimede kız doğuyo yaa hayırlısı Allahtan teyzesi bak bakalım sence en güzeli hangisi akıl ver bize belli olunca adını koyuarız kuranı kerimde geçen bir kaç isim buldum meleğim yardım et bana biraz erken ama olsun heyecanımdan duramıyorum yerimde :18::18:

BELİNAY: Cennette peygamber cicegi

ECRİN: ALLAH'IN hediyesi anlamını taşımaktadır.

SENA: (Ar.) 1. Övgü ile ilgili. 2. Şimşek parıltısı 3.Şükretme

UMUT: Ummak, beklemek, ümit etmek

biedenede erkek buldum amahayırlısı Allahtan :KK17:

[video=youtube;Yy8mCKQnzWU]http://www.youtube.com/watch?v=Yy8mCKQnzWU[/video]:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

belinay çok güzelmiş cnm , sen erkek ismide düşün birtana yetmez :)))) ben kız olsaydı sıla betül koycaktım gerçi kaynanam kendi ismini istiyormuş :)))eheeeeee k.peder ağlıyomuş eşimin halasına gitmiş ağlamış benim ismim koymuyor diye halası aradı bugün yazık bak ölürse ne yapcan diye eşimde yaptıklarını anlatınca sen bilirisn ozaman demiş hak vermişte . millete ne ya çocuk benim siniri oluyorum valla oğluma nazardan bişi olcak diye korkuyorum artık :KK5::KK5::KK5:

tatlım sen protein ağırlıkı beslen meyveyi ve şekeri azalt ozaman daha çabuk kilo veririsin karpuz deyip geçme karpuz kilo bile yapıyor tatlım ,ölçülü yemek lazım . gerçi ben gebişlikten midir bilmem bir başladımmı çeyreğini yiyom karpızın:))))))))))999999

ya bi dilim karpuz yiyorum ama bogazım bos mu duruyo sanki hani uzun taze fındıklar var ya gfeneklde gölcük degirmenderede yetişiyo işte ona dadandım simcik bayılıyorum tadına ya azcık yicem diye oturuyorum maassallah bi kaseyi bitiriyorum her seferinde bide tatlıya cok düşkünüm şimcik bile aklımda cheese kek var yapsammı aksama diye düşünüyorum. abur cuburla cok alıyorum kiloyu bu günlerde sabah ve öglen az yiyorum ama aksam acayip bogazım acılıyo yemekte az yiyorum aslında bi dilim tam bugday ekmegiyle. ama sonrasında bi baslıyo bizde dondurma, cekirdek yada cips, meyve yatana kaldar bogazım durmuyo ki araya fındıgıda sıkıstırıyorum tabi. heheyttttttttttttttt:KK1::KK1:
aksama bi ccare bulmam lazım benim ya.:KK31::KK31:

ya bi dilim karpuz yiyorum ama bogazım bos mu duruyo sanki hani uzun taze fındıklar var ya gfeneklde gölcük degirmenderede yetişiyo işte ona dadandım simcik bayılıyorum tadına ya azcık yicem diye oturuyorum maassallah bi kaseyi bitiriyorum her seferinde bide tatlıya cok düşkünüm şimcik bile aklımda cheese kek var yapsammı aksama diye düşünüyorum. abur cuburla cok alıyorum kiloyu bu günlerde sabah ve öglen az yiyorum ama aksam acayip bogazım acılıyo yemekte az yiyorum aslında bi dilim tam bugday ekmegiyle. ama sonrasında bi baslıyo bizde dondurma, cekirdek yada cips, meyve yatana kaldar bogazım durmuyo ki araya fındıgıda sıkıstırıyorum tabi. heheyttttttttttttttt:KK1::KK1:
aksama bi ccare bulmam lazım benim ya.:KK31::KK31:

maşallah yavruma hiç kilo aldırmıcak şeyler yiyon maşallah:)))))))

sen o yediklerinin hiçbirini yemezsen kilo veririrsin zaten . ekstra bişi yapmana gerek yok tatlum:) yemek ye abur cubur yeme bakem. fındık ye bişi olmaz protein o ,yumurta bol ye , et ye , ama o yazdıklarını yeme bol bol su neyse doğruayım ben sen ozamana hamiş kalmazsanız burda herkeş diyet yapar dejavu hariç:)))) destek oluruz birbirimize :KK8::KK8::KK8:

belinay çok güzelmiş cnm , sen erkek ismide düşün birtana yetmez :)))) ben kız olsaydı sıla betül koycaktım gerçi kaynanam kendi ismini istiyormuş :)))eheeeeee k.peder ağlıyomuş eşimin halasına gitmiş ağlamış benim ismim koymuyor diye halası aradı bugün yazık bak ölürse ne yapcan diye eşimde yaptıklarını anlatınca sen bilirisn ozaman demiş hak vermişte . millete ne ya çocuk benim siniri oluyorum valla oğluma nazardan bişi olcak diye korkuyorum artık :KK5::KK5::KK5:

bende belinayı çok secdim gülüm söylenişi çok hoşuma gitti ecrinide seviyorum kardeşerimin isimleriyle takım oluyo bizde gelenek isimlerimiz ghep e le başlıyo 4 kardeşde e yani ama bakalım ecrinin söylenesi biraz zor gibi ama belinay çok güzel hayılrısı erkekde bakıyorumda hoşuma giden yok bee tatlım ne olabilirki başka acep:26::26:senin kaynananda kayınpederde otursun oturduğu yerde diğer tounlarına neden koymamış madem öyle çok biliyodu hiç birşeyine el atmasınlar karıoşmasınlar herşeyi senin abban yapsın onlarda krışmaya gelince soksunlar burunlarını her bir b.... sinir şeyler sen takma kuzum fatihim rabbime emnaet sen içini ferah tut doğuncada içten nazarlığını eksik tutma bir evin bir erkeği olucak malum çekemeyenler dolu sizde bitanem:KK47::KK47:

[video=youtube;LuCqi-JLo1Q]http://www.youtube.com/watch?v=LuCqi-JLo1Q&feature=related[/video]

:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

bende ecrini cok begeniyorum hatta yemin edrim dün volkime demiştim kısımız olursa ecrin koyalım diye. kulaga süper geliyo anlamıda
süper. kavgalıyım amma bak kalp kalbede karsıymıs aynı seyi düşünmüsüz. ben ce ecrin süper ötesi bi isim. hem cok kullanılmıyokende koymak lazım sonra doluyo bikac seneye kadar ecrin ismi iste onu sevmiyorum ben.:KK53::KK53:

bende ecrini cok begeniyorum hatta yemin edrim dün volkime demiştim kısımız olursa ecrin koyalım diye. kulaga süper geliyo anlamıda
süper. kavgalıyım amma bak kalp kalbede karsıymıs aynı seyi düşünmüsüz. ben ce ecrin süper ötesi bi isim. hem cok kullanılmıyokende koymak lazım sonra doluyo bikac seneye kadar ecrin ismi iste onu sevmiyorum ben.:KK53::KK53:

delisin kızım yaaa manyak garusun işte git iine küslükmüş hasta etme adamı içimide zme benim döverim akıllı ol kavgalı değiliz biz tamammı sadece huzzuluğumuz tuttu yanlış anlaşılmalar oldu dolduk patladık uzatmayalım dedikçe uzadı kapatalım gitsin boşyere kırdık birbirimizi yakışmadı bize kapatalım unutlaım kaldığımız yerden devamedelim çatkal garu seni :KK47::KK47::KK47:

X