Kaldığımız Yerden Her Telden..

yok ya bişi yapmıyorum zaten bazı haftasonlrı yapıyorum onlara her zaman değil. Onlarda ne yapsınlar işleri zor ikisi de 70 küsür yaşında senelerdir gelen kadın işi bıraktı yem kadın geliyor ne yemek yapmasını biliyormuş ne bişi yiyemiyorlar bir tek biz varız yanlarında öbür oğlu yurtdışında her canlarını çektiklerini yiyemiyorlar ben hiç yüksünmüyorum bizde o yaşlara geklicez bize de bir tas yemek verenimiz olsun duaları kabul olur büyüklerimizin biz ne yaparsak çocuklarımızdan da onu görürüz. Hem kolay yemek yaptım. Yoksa paso evde yatıyorum yaa haftasonu mutfak işinden başka bişi yapmadım haftaiçi de az bakıyorum bu hafta bie tek yoğun olucam detay temizlik tatil hazırlıkları falan ama yapar bitiirrim yavaş yavaş.

ahh canımm ne olacak senin bu bulantıların yaaa bence ilacını al zararlı bişi olsa dr vermezdi o ilacı canım.. Böylr daha kötü beslenemezsin sonra az daha sabret geçecek inşallah... Gerçekten yaşamadan bilmek zor az çok anlıyorum seni ülserim var ve az aç kalayım nasıl bulanıyor ama kusamıyorum berbat bişi.. Görüşürüz balım ben kitap taramaya geçicem öğleden sonra ama her bir kitap bittiğinde gelirim gülüm inşallah iki günde bitirir odama giderim rahatça konuşuruz. Orada sorun çıktı, yüksekokul sekreteri de izne çıktı ya kitledim yazı astım, teli de yönlendirdim buraya müdr. yard. yapıcam gidicem bitsin hemencik size ayırayım kalan günleri bitanemm..

ya yeni bi kadın bulamıyolarmı yapman iyi canım yap götür tabi seninkiler cok yaslıymıs ama bende sna kıyamadıgımdan dedim haftasonu dinlenememişsin ya. yoksam yap tabi ne güzel üşenmiyosunda.yeni kadın sadece yemekmi yapıyo temizlik falan yapmıyomu:26::26:

merhaba kızlar nasılsınız benim reglim dün bitti ve ben bugün oruçluyum ama susuzluktan öelecm yaaaaaaaaaaaa.sahurda bişiler atıştırdım bir bardak su içtim sigara içtim ve biraz uzanayımda yine kalkar biraz su içerim falan dedim ama kalktığımda saat 6 olmuştu..:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:(

canım sen bu arada fındıkkıranımdın demi canım. karıstırmayım yoksam hayaliperestmiydi .:44::44::44:

okudum bi tanem gül gül patladım okurken ya. canım ben sana hayıtı sormustum ama nasıl üç ay kullanacan diye. ben yakıyı yapıstırınca adet bitiminde elimde gecen ayların birinden kalma hayıt vardı ona basladım ama adete 10 gün kalaya kadar içemedim bitti erken bende üşendim almadım. yalnız ilaç kullanımında 3 ay aralıksız kullanım yazıyo yani adet döneminde bile içiliyomus ole okudum ben sen nasıl içeceksin onu sormustum canımın içi.
bu arada hala adet olmadım ama olacam sanırım bugün yarın sabaha kadar olmazsam test yapcam bakalım hiç ihtimal yok ya işte.
he anladım canım
hayıt hapı benim acayip agrılarımı gecirmişti ben tam 30 gün kullanmıştım .
Dedim hazır doktora filan gitmiyorum
kür mür de yapamıyorum
hayıt kolayıma geldi
boş gecmiyim dedim:))
sende öyle yapabilirsin

ben kullandım iki defa canım. 2010 yışında ara kanamalarım olmuştu o zaman dr vermişti ama ilk kullandığımda yine ara kanama oldu yarıda kesildi tedavi, ikincisinde tutmadı ama ben düşük olduğunu düşünyorum o ay çünkü ilişki oldu ben İstanbyl2a gittim dönerken regl oldum ama yumurta çatlama zamanını bildiğimiz için erken geldi aslında ve çok geldi çokta belirtim vardı test yapmamıştım hiç evime gidince yapacaktım regl belirtisi çok olmayan biri olarak o kadar belirtiyi gebeliği yormuştum olmadı sobra da hep erteledik işte ocaktan iki ay öncesine kadar da ara kanamalarım vardı biliyorsun ilaç falan düzene girdi işte kasıma kadar klomen kulancma bu reglimle başlayamadım tatile gidicem övür reglimde artık.

.

hım anladım
hadi yine başla bakalım belki klomen bebişi gelir:)

kıslar benim bu iki aydır adet döneminde acayip sancım oluyo ya öle böle degil. kasıklarıma kramplar giriyo. ben hiç anlamazdım adet oldugumu bitek gögüslerim dolgunlasırdı ordan anlardım yani bu kasık agrıları kafamı karısrtırıyo. ilk sökülene kadar beni mahvediyo ya sabah oldumda rahatladım azaldı bayagı agrım. biraz gecikmiştim ama hiç ümitlenmedim cünkü kocadan uzaktaydım ya ne ilşki ne bişi oldu. bu ay tekrar yakıyı kullanayım diyorum ya hnasıl dayanacagım bilmiyorum.:KK31::KK31::KK31:

melisa canım biz senle aynı anda değilmiydik yaaaa
ben önceki ay 15 indeydim bu ay 13 ünde oldum ....
senin gecikti mi?
yakı güzel ya sıcak sıcak geliyo böyle beline:))
ben sevdim onu
ama ben yapmıcam

yok ya bişi yapmıyorum zaten bazı haftasonlrı yapıyorum onlara her zaman değil. Onlarda ne yapsınlar işleri zor ikisi de 70 küsür yaşında senelerdir gelen kadın işi bıraktı yem kadın geliyor ne yemek yapmasını biliyormuş ne bişi yiyemiyorlar bir tek biz varız yanlarında öbür oğlu yurtdışında her canlarını çektiklerini yiyemiyorlar ben hiç yüksünmüyorum bizde o yaşlara geklicez bize de bir tas yemek verenimiz olsun duaları kabul olur büyüklerimizin biz ne yaparsak çocuklarımızdan da onu görürüz. Hem kolay yemek yaptım. Yoksa paso evde yatıyorum yaa haftasonu mutfak işinden başka bişi yapmadım haftaiçi de az bakıyorum bu hafta bie tek yoğun olucam detay temizlik tatil hazırlıkları falan ama yapar bitiirrim yavaş yavaş.

ahh canımm ne olacak senin bu bulantıların yaaa bence ilacını al zararlı bişi olsa dr vermezdi o ilacı canım.. Böylr daha kötü beslenemezsin sonra az daha sabret geçecek inşallah... Gerçekten yaşamadan bilmek zor az çok anlıyorum seni ülserim var ve az aç kalayım nasıl bulanıyor ama kusamıyorum berbat bişi.. Görüşürüz balım ben kitap taramaya geçicem öğleden sonra ama her bir kitap bittiğinde gelirim gülüm inşallah iki günde bitirir odama giderim rahatça konuşuruz. Orada sorun çıktı, yüksekokul sekreteri de izne çıktı ya kitledim yazı astım, teli de yönlendirdim buraya müdr. yard. yapıcam gidicem bitsin hemencik size ayırayım kalan günleri bitanemm..
bilmiyorum ki canım ne olucak su içemiyorum hiç itiğim an çıkıyo hemen ee su olmayıncada bu havalarda düşün artık halimi:KK31::KK31:hayırlısı rabbimden olsun istedim verdi sağlıklı hayırlı nasip etsin söyleniyorum canım yandıkça ama sonra günahından korkuyorumrabbim nasip etmiş kaç senenin üzerine hamd olsun meleğim gelebilirsen gel bitanem ben işleirmi bitirdim yemeğim kaldı oda akşama artık taze taze pişiririm artıkın:KK48:
merhaba kızlar nasılsınız benim reglim dün bitti ve ben bugün oruçluyum ama susuzluktan öelecm yaaaaaaaaaaaa.sahurda bişiler atıştırdım bir bardak su içtim sigara içtim ve biraz uzanayımda yine kalkar biraz su içerim falan dedim ama kalktığımda saat 6 olmuştu..:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:(

merhaba fındığım Allah kabul etsin orucunu bitanem Allahım yardımcın tüm tutanların yardımcısı olsun zor ama bir o kadar da güzel ve sevap ne mutlu sana ki tutabiliyosun ben hamile olmasam tutacaktım ilk kez tutmuyorum oruç adetler dışında çok ağır geliyo altında eziliyorum yediğim her lokmada Allahım affet diyorum günahı çok byük bitanem affı yok ama rabbim biliyo dururmumu verdiği emanetine bakmam için mecburum ama şimdi sana imrendiim ki oruçluyum dedin yaaa rabim yardımcın olsun kolaylıkla tutmanı nasip etsin gülüm benim şimdi snein ilk güün yaa ilk 3 gün alışana kadar ozr olurda alışırsın inş bitanem benim :KK48::KK48::KK48::KK48:

he anladım canım
hayıt hapı benim acayip agrılarımı gecirmişti ben tam 30 gün kullanmıştım .
Dedim hazır doktora filan gitmiyorum
kür mür de yapamıyorum
hayıt kolayıma geldi
boş gecmiyim dedim:))
sende öyle yapabilirsin

hım anladım
hadi yine başla bakalım belki klomen bebişi gelir:)

melisa canım biz senle aynı anda değilmiydik yaaaa
ben önceki ay 15 indeydim bu ay 13 ünde oldum ....
senin gecikti mi?
yakı güzel ya sıcak sıcak geliyo böyle beline:))
ben sevdim onu
ama ben yapmıcam

canikom sen simdi aralıksız 30 gün kullanndın he. minnosum aslında aynı gidiyodu anlamadım ya bak son adetylerimi yazayim sana
20 mAYIS SANIRIM BU ZAMAN SENLE CAKISMISTIK. ikincisi 19 haziran bi gün erken oldum yani. buda 4 gün gecikmeli 23 temmuz oldu canım. ya belki senin 28 günde bidir ondan kaynıstır günler tabi benim bu son ayda bi 4 gün gecikme oldu ya ondandır dicem ama :44::44::44:
seninki teeeeeeeeeeeeee 13ünde olmus. adetinmin 3. günü baslayım diyom ya hemenmi baslasam yoksam hayıta yav. yakıda dedim ama pek güvenmiyorum totomaya iki gün öncekinde cok zor dayanmıstım bakalım adetim bitsinde yakıyı öle düşünürüm. bu arada sen nineye bi daha git kurban oldugum bırakma git bak içime doguyo seninki cok yakında gelcek ha.:KK19::KK19:

kıslar ya acayip yoruldum yav:KK31::KK31:
bu sıcaktada temizlik hec cekilmiyo yav. neyseki süpürme ve silme bitti gerisi kolay. camlar gözüme batıyo ya berbat. ama gözüm almıyo vallhi bok görürsün ne yapıyım ya sıcakta zaten bitaraflarımdan terliyerek süpürdüm aman bana ne
:KK33::KK33::KK34::KK34:

bu ay kocişle tatile cıkacamki iyi degerlendirmesmiyim güloooooooooooo:21::21::21::21::21:
tatilde devamlı olur herhalde. artık cok takmıyorum ya olmazsada tüp var asılama var birinde ollur elbet oda olmazsa evlatlık alırım ne yapıyım ya kendimi yıpratmaktan bıktım artık hayatıma bakacam artık:KK24::KK24::KK24:
herşeyin hayırlısı cnm bir sürü yöntem var rabbim nasip etsin inşallah.

gülüm en başta kullandım 2 kutu yine bulantı vardı ama hani açlıktan oluyodu atıştrınca geçiyodu perşembeden beridir ilacım bitti aslında doktora gittiğimde yzdıracaktımda ilaç neticede kullanmıyım hafileddi giibi dedim meğersem ilaç sayesindeymiş şimdi berbat yeme içme yok artı almıycam ilaç 12 hafta diyicez elbet geçer biraz sıkayım dişimi diyorum ama rabbim kimseye vermesin çok zor uzaktan bulantı varmış derdk hep ama yaşamayan anlamıyo malesef iyi gülüm tepiklesin maaşallah kuzuma :nazar::nazar:tmm balısı sen çıık bak işlerine benimde var işlerim yerlerle banyom kaldı onları yaparım fırsattın olursa gelirsin ayrıca eltinler iftaramı geldi ne diye geldi hamileisn son yaların ne düşüncesiz insanlar var böyle biz olsak gitmeyiz yük olamak için :KK47:
evet cnm millete düşünce yokki giderkende diyorlar hamile hamile yorduk seni:)

ya ole deme kist falann. agzını hayıra .g..........nü bayıra dogru ac len yok len olmamıstır kist ya korkutma beni. ben zati pkoluyum devamlı küçük küçük olusuyo ama allahtan büyüyüp kiste dönüştürmüyo. saka bi yana .bi daha devam ederse gitcem canım.
bu ay dehset akıntımda geldi ya su sirkeli suyu yapacam adetim bitsinde bi. annem demişti iltihap varsa onu alıyomus. legene oturuyomossun sirkeli su buharına bakalım.:KK1::KK1:
:KK1:kist demiliyelim tatlım akıtın varsa iltihaptır ozaman iltihapta ağrı yapıyor çünkü sen ihmal etme boşvr sirkeli suyu dr git kuzum ihmale gelmez böyle şeyler.

kız bir bardak suyla oruçmu tutuyorsun , rabbim kolaylık versin cnm bol bol uyu zaman çabuk geçsin. allah kabul etsin :KK16:

ya ole deme kist falann. agzını hayıra .g..........nü bayıra dogru ac len yok len olmamıstır kist ya korkutma beni. ben zati pkoluyum devamlı küçük küçük olusuyo ama allahtan büyüyüp kiste dönüştürmüyo. saka bi yana .bi daha devam ederse gitcem canım.
bu ay dehset akıntımda geldi ya su sirkeli suyu yapacam adetim bitsinde bi. annem demişti iltihap varsa onu alıyomus. legene oturuyomossun sirkeli su buharına bakalım.:KK1::KK1:

tostosum ben argo konusuyorum ya komiklik olsun diye yapıyorum bunu sen rahatsız oluyomusun bu durumdan egerki evetse yemin ederim hepinizle trt1 haber spikeri gibi konusmasınıda bilirim heeeeeeeeeeee. ama bastan söleyim cok ama cok sıkıcı olurum :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::21::21::21::21:

:KK1:kist demiliyelim tatlım akıtın varsa iltihaptır ozaman iltihapta ağrı yapıyor çünkü sen ihmal etme boşvr sirkeli suyu dr git kuzum ihmale gelmez böyle şeyler.

kız bir bardak suyla oruçmu tutuyorsun , rabbim kolaylık versin cnm bol bol uyu zaman çabuk geçsin. allah kabul etsin :KK16:

yok artık hamil olduğunu bile bile yük olacaklarını bile bile gelmişler birde dalga geçer gibi yorduk diyolar gelmeyin o zaman ne işimiz var desinler bari yardım ettilermi yoksa oturdulrmı:26:

doktorumdan tiksinç geldi bana ya acayip sogudum zati gözüme baıtıyodu bi sogan kaynatırım bide sirkeli su. olmadı tatildede denize gircem ya ondan sonrada giderim yeni bi doktor bulup. ekimden beri doktorlardayım ya vallahi doktor deyince bana su an tüm tüylerim dikildi havaya heeeeeeeeeeee.:KK37::KK37:

la noliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii saniye once bakım var dendi. ulen bu kadın sitesi ya üyellerinden cok bakıma giriyo maassallah. size bişi anlatacam cok ama cok komik ya tatilde basıma gelenlşe az sonmra ama harbi basıma gelenler heeeeeeeeeee

tostosum ben argo konusuyorum ya komiklik olsun diye yapıyorum bunu sen rahatsız oluyomusun bu durumdan egerki evetse yemin ederim hepinizle trt1 haber spikeri gibi konusmasınıda bilirim heeeeeeeeeeee. ama bastan söleyim cok ama cok sıkıcı olurum :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::21::21::21::21:
:emir_bebek:

yok cnm sende daha neler rtük müyüz biz:) o lafı bizim otaraftada çok söylerler merak etme sen:13:

yok artık hamil olduğunu bile bile yük olacaklarını bile bile gelmişler birde dalga geçer gibi yorduk diyolar gelmeyin o zaman ne işimiz var desinler bari yardım ettilermi yoksa oturdulrmı:26:

yok yardım ettiler ama gene yemek yap sofa topla falan ayakta kalıyosun mecbur insan yoruluyor cnm ağırlaştık artık tatlım:)

yok yardım ettiler ama gene yemek yap sofa topla falan ayakta kalıyosun mecbur insan yoruluyor cnm ağırlaştık artık tatlım:)

yani ne kadar olsa ev sahibi oluyosun kur kaldır hizmet oluyo bir şekilde olmuşş artık yapıcak birşey yokda kuzum insanlar düünlei olsalar biraz keşke ama malesefff:KK50:

ayısıgım

ya emineyi merak ediyorum jaleda kırbaclı seksi garu hani. nerdeki acep. bide didoşun kısını gördünmü yav kacırdım.kaynanam geldi cay içtik bi süre oyalandık onla o sıra eklemis sonra cekmiş resmi.

ayısıgım

ya emineyi merak ediyorum jaleda kırbaclı seksi garu hani. nerdeki acep. bide didoşun kısını gördünmü yav kacırdım.kaynanam geldi cay içtik bi süre oyalandık onla o sıra eklemis sonra cekmiş resmi.

yavrum onun eşi rahatsızlandı beyin kanaması gibi bişi geçirmiş şuan iyimiş ama hastanedeler sürekli,sanırım 2- aydır yok giremiyor eskisi gibi inşallah kocası iyleşir hemen..didoşun kızını gördüm çok tatlı maşallah dudişleri o biçim allah nazardan saklasın:KK16:

yavrum onun eşi rahatsızlandı beyin kanaması gibi bişi geçirmiş şuan iyimiş ama hastanedeler sürekli,sanırım 2- aydır yok giremiyor eskisi gibi inşallah kocası iyleşir hemen..didoşun kızını gördüm çok tatlı maşallah dudişleri o biçim allah nazardan saklasın:KK16:

moonum eminenin eşimi beyin kanamsıgeçirdi ciddimisin nasıl şimdi peki ayy çok üzüldüm rabbim şifasını versin inş yardımcıları olsun çok büyük geçmiş olsun onun niki nasıldı tamolarak bende yok yazayım özelden kuzum sana zahmet verebilirmisin:26:

emineninmi esi tüh ya ben hiç görmemiştim ya tüh kıza bi mesaj atayım barim ya cok üzüldüm eside cok genc insallah hasarsız atlatır cok zor bu beyin kanaması olayı ya.

ah canım sahurda bol bol su içmen lazım komposto tarzı şeyler falan öyle az suyla olur mu neyse artık Allah verir klaylığını o susuzlukta arada geliyor zaten insana kız sen kocanla ne ettin gittiniz mi yemeğe neler oldu anlat bakemm..

ya yeni bi kadın bulamıyolarmı yapman iyi canım yap götür tabi seninkiler cok yaslıymıs ama bende sna kıyamadıgımdan dedim haftasonu dinlenememişsin ya. yoksam yap tabi ne güzel üşenmiyosunda.yeni kadın sadece yemekmi yapıyo temizlik falan yapmıyomu:26::26:

yok canım nereden bulsunlar eski gelen kadın tanıyoemuş bunu her gelene kapılarıın açamazlar ki güvenilir referanslı olması lazım olsun temizliklerini yapıyor az çok yemekte yapıyor işte bildiklerinden. Bende yapıyorum sorun olmuyor.

bilmiyorum ki canım ne olucak su içemiyorum hiç itiğim an çıkıyo hemen ee su olmayıncada bu havalarda düşün artık halimi:KK31::KK31:hayırlısı rabbimden olsun istedim verdi sağlıklı hayırlı nasip etsin söyleniyorum canım yandıkça ama sonra günahından korkuyorumrabbim nasip etmiş kaç senenin üzerine hamd olsun meleğim gelebilirsen gel bitanem ben işleirmi bitirdim yemeğim kaldı oda akşama artık taze taze pişiririm artıkın:KK48:

merhaba fındığım Allah kabul etsin orucunu bitanem Allahım yardımcın tüm tutanların yardımcısı olsun zor ama bir o kadar da güzel ve sevap ne mutlu sana ki tutabiliyosun ben hamile olmasam tutacaktım ilk kez tutmuyorum oruç adetler dışında çok ağır geliyo altında eziliyorum yediğim her lokmada Allahım affet diyorum günahı çok byük bitanem affı yok ama rabbim biliyo dururmumu verdiği emanetine bakmam için mecburum ama şimdi sana imrendiim ki oruçluyum dedin yaaa rabim yardımcın olsun kolaylıkla tutmanı nasip etsin gülüm benim şimdi snein ilk güün yaa ilk 3 gün alışana kadar ozr olurda alışırsın inş bitanem benim :KK48::KK48::KK48::KK48:

ayy suda mı içemiyorsun balım ya sen ilacı bence kullanmaya devam et balım yaa.. Bak geçecek riskli dönemler bir geçsin meleğin o senin katlanacaksın artık bitanemm dinlen bol bol ağır şeyler tüketme yazın zaten yenilmiuor öyle şeyler. bende rahatsızım tuamadığım için ama Allah görüyor yukarıda niyetimi de biliyor. Ben ki regli olsam bile tutardım biliyor musun etkilemexdi beni çünkü bel ağrım falan hiç olmazdı evlenince az bel ağrısı oluyor işte. Nornalde tutulmuyor ama güğnahı da yoktur heralde deyip tutardım hiç bırakamazdım yani sadeev rahatsızlık verdiği için tutulması öngürülüyor bende öyle birşey olmadığı için tutuyordum napıyım bir gün bile bırakamıyorum 3 senedir tutamamak baya kouyor bana ama napıyım artık.

emineninmi esi tüh ya ben hiç görmemiştim ya tüh kıza bi mesaj atayım barim ya cok üzüldüm eside cok genc insallah hasarsız atlatır cok zor bu beyin kanaması olayı ya.
amin inşallah canım .çok önemli tabi en son cevap yazdığında iyiyiz ama hastanedeyiz demişti.
moonum eminenin eşimi beyin kanamsıgeçirdi ciddimisin nasıl şimdi peki ayy çok üzüldüm rabbim şifasını versin inş yardımcıları olsun çok büyük geçmiş olsun onun niki nasıldı tamolarak bende yok yazayım özelden kuzum sana zahmet verebilirmisin:26:

evet cnm baya oldu tatlı. jaleda . nicki tatlım

X