- 7 Ocak 2012
- 5.972
- 3
- Konu Sahibi dejavu_one
- #10.421
yok ya bişi yapmıyorum zaten bazı haftasonlrı yapıyorum onlara her zaman değil. Onlarda ne yapsınlar işleri zor ikisi de 70 küsür yaşında senelerdir gelen kadın işi bıraktı yem kadın geliyor ne yemek yapmasını biliyormuş ne bişi yiyemiyorlar bir tek biz varız yanlarında öbür oğlu yurtdışında her canlarını çektiklerini yiyemiyorlar ben hiç yüksünmüyorum bizde o yaşlara geklicez bize de bir tas yemek verenimiz olsun duaları kabul olur büyüklerimizin biz ne yaparsak çocuklarımızdan da onu görürüz. Hem kolay yemek yaptım. Yoksa paso evde yatıyorum yaa haftasonu mutfak işinden başka bişi yapmadım haftaiçi de az bakıyorum bu hafta bie tek yoğun olucam detay temizlik tatil hazırlıkları falan ama yapar bitiirrim yavaş yavaş.
ahh canımm ne olacak senin bu bulantıların yaaa bence ilacını al zararlı bişi olsa dr vermezdi o ilacı canım.. Böylr daha kötü beslenemezsin sonra az daha sabret geçecek inşallah... Gerçekten yaşamadan bilmek zor az çok anlıyorum seni ülserim var ve az aç kalayım nasıl bulanıyor ama kusamıyorum berbat bişi.. Görüşürüz balım ben kitap taramaya geçicem öğleden sonra ama her bir kitap bittiğinde gelirim gülüm inşallah iki günde bitirir odama giderim rahatça konuşuruz. Orada sorun çıktı, yüksekokul sekreteri de izne çıktı ya kitledim yazı astım, teli de yönlendirdim buraya müdr. yard. yapıcam gidicem bitsin hemencik size ayırayım kalan günleri bitanemm..
ya yeni bi kadın bulamıyolarmı yapman iyi canım yap götür tabi seninkiler cok yaslıymıs ama bende sna kıyamadıgımdan dedim haftasonu dinlenememişsin ya. yoksam yap tabi ne güzel üşenmiyosunda.yeni kadın sadece yemekmi yapıyo temizlik falan yapmıyomu:26::26: