Kaldığımız Yerden Her Telden..

[video=youtube;TilwMrcvyfU]http://www.youtube.com/watch?v=TilwMrcvyfU&feature=related[/video] bu kadının şarkıları süper ya saatlerce dinlesem bıkmama benden arkidilşlerime gelsinnnnnnnnnn:21::21::21::21::21:

ilk defa dinledim şarkı cnm gerçekten çk güzell duygulanndımm off off:KK16::KK16:

evet süper şarkıdır balım ya beni benden götürür bu gün puzzle yaparken dilime dolandıııı:) tabi pisim puzzelin üstüne yatıyor yaptırmıyor sıpam:) dilime dolandı dedim kızlara paylaşcam:::::::)

Son düzenleme:
[video=youtube;4dmh8Ahe0m8]http://www.youtube.com/watch?v=4dmh8Ahe0m8&feature=related[/video]:KK54:

Kızlar ben avatarımdan tahmin ettiğiniz kişiyim.
Eğer tanıyamayan olursa özelden yazsın bana üye adımı değiştirdim.:KK34:
Topikte eski üye adımı yazmazsanız sevinirim.
ben bugün kontrole gittim.Yumoşum 15 mm olmuş yarın yine kontrolüm var büyük ihtimelle salı günü yapılacak aşılamam.Şimdi eşimle dışarı çıkıcaz.Gece gelirim:KK54::KK54::KK54::KK54:

ben tanıdım kiiii
hayırlısı olsun canım 15mm daha az ama 19 yada 22 mm olması gerekiyor galiba çatlaması için aşılamada daha küçük mü işlem yapılıyor.

ay bende nisan yada mayıs gibi giderim diyorum doktora mayısa sarkıtayım mı acaba nisanda mı gitsem kararsızım bi kocişle konuşayım bakalım
o kesin mayıs der
:2:dün cok hastaydım bugünde 1 e kadar kötüydüm dışarı cıkıp hava almak iyi geldi...

kevsersoylu, moon83 kızlar naber
bu havada ne yapıyorsunuz nette
ben iş yerindeyim 5 de cıkıcam
taaa salı gelirim bi daha

:KK36::KK36::KK36:

ben tanıdım kiiii
hayırlısı olsun canım 15mm daha az ama 19 yada 22 mm olması gerekiyor galiba çatlaması için aşılamada daha küçük mü işlem yapılıyor.

ay bende nisan yada mayıs gibi giderim diyorum doktora mayısa sarkıtayım mı acaba nisanda mı gitsem kararsızım bi kocişle konuşayım bakalım
o kesin mayıs der
:2:dün cok hastaydım bugünde 1 e kadar kötüydüm dışarı cıkıp hava almak iyi geldi...

geçmiş olsun tatlım hayırdır grip mi oldun.

ne yapalım cnm ya patlıyoum sıkıntıdannn cnm çok sıkılıyo telfonum tmirde kmseyle konuşamıyorummm kaynanam pazara gittiii....evdeee patlıyorum gel dedi gitmedimmmm cnm çok sıkılıyo koçişlede konuşamıyorum işteeee offffffff:KK47::KK43::KK43:

ben dışardaydım yeni geldim daha ofiste işim var onu halletmeye uğradım cnm ama hava süper tam gezme ve piknik havası......

$şirine 2.jpg dejavum avatar sormuşsun benden sana avatar :):KK16:

ne yapalım cnm ya patlıyoum sıkıntıdannn cnm çok sıkılıyo telfonum tmirde kmseyle konuşamıyorummm kaynanam pazara gittiii....evdeee patlıyorum gel dedi gitmedimmmm cnm çok sıkılıyo koçişlede konuşamıyorum işteeee offffffff:KK47::KK43::KK43:

sıkma canını tatlım ya .hayırd kocişle niye konuşamıyorsun:26::26::26:ya ben pazarı hiç sevmiyorum ya hele istanbul pazarları çok kalabalık ve hep giysi falan satıyrolar meyve sebze yerine onlar daha çok:))

sıkma canını tatlım ya .hayırd kocişle niye konuşamıyorsun:26::26::26:ya ben pazarı hiç sevmiyorum ya hele istanbul pazarları çok kalabalık ve hep giysi falan satıyrolar meyve sebze yerine onlar daha çok:))

cnm tlf tamirde kocişde işte konuşamıyorumm kaynanam pazara gitti kendi telfonunu aldı..içim daralıyo cnmm annemi babamı özleidmmm

:KK16::KK16::KK16:[video=youtube;SGVVYHj3tgU]http://www.youtube.com/watch?v=SGVVYHj3tgU&feature=related[/video]:KK16::KK16:

geçmiş olsun tatlım hayırdır grip mi oldun.
evet ya salgın bütün iş yerincek hasta olduk her gün bir iki kişi yoktu nerdeyse.. patron bi kutu tayhot aldırdı herkes içsin diyo :KK9::KK9:

böyle havalarda kimseyi bulamamak ne zor...
sende gitseydin keşke pazara ben cok severim pazarda gezmeyi hatta şimdi cıkınca bizim evin yanında oazar var oraya ugrucam inşallah,

ben dışardaydım yeni geldim daha ofiste işim var onu halletmeye uğradım cnm ama hava süper tam gezme ve piknik havası......

oh öyle serbest işte calışmak ne güzel
eskiden bizim burada öyleydi şimdi artık öyle değil...:KK25:

neyse kızlar benn çıkıyorummm akşamm düğünn gidiyimm göbek atıyımm da kendime geliyorummm öpüyourmmm sizi allaha emanet olunn:KK55::KK55::KK55:

cnm tlf tamirde kocişde işte konuşamıyorumm kaynanam pazara gitti kendi telfonunu aldı..içim daralıyo cnmm annemi babamı özleidmmm

sorma kuzum bende özlüyorum benim ailemde izmirde maleseffffffffffff::KK25: evlenince ha deyince de gidemiyoruz iş güç vakit yok bakalım mayıs gibi gelceklermiş hayırlısıyla biraz özlem gideririz

X